Dodaj do ulubionych

Oszukana!!!

21.12.05, 13:21
Cholera jasna dlaczego ja jestem taka naiwna!!??Jakis czas temu poznałam
faceta,który jest ode mnie starszy o 21 lat.Wszystko było fajnie pięknie az
do niedawna,okazało sie,ze ma inna kobiete,od jakis 3 tygodni.Oszukiwał mnie
i ją.Co najfajnieszjsze jest ze swoja sekretarka,a argumentem dlaczego z nia
jest powiedział,ze jest ona na miejscu(ja mieszkam 120 km od niego)Facet jest
smieszny,ostatnio mi napisał ze jestm ok,myślałam,ze wybuchne ze
śmiechu.Dlaczego co niektórzy faceci to kretacze!!??
Obserwuj wątek
    • diablinka Re: Oszukana!!! 21.12.05, 13:24
      kocurka faktycznie naiwnością to błysnęłaś...facet 21 lat starszy oddalony o
      120km...nic dodać nic ująć. Szczerze mówiąc to dobrze ze teraz sie dowiedziałas
      o tej innej bo po co marnować sobie zycie co?
    • Gość: J@GODA Re: Oszukana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 13:25
      Moja znajoma 2 lata spotykala się z gościem ponad 10 lat starszym (nie wiem
      dokladnie). Niedawno powiedziała mu, że jest z nim w ciąży to on jej wyznał, że
      ma żonę, 2 dzieci i żony dla niej nie zostawi. 2 lata! To jest dopiero oszustwo.

Ale nie wszyscy są tacy, to zależy od konkretnego przypadku.
    • diablinka Re: Oszukana!!! 21.12.05, 13:26
      kocurka jeśli mozna to ile liczysz sobie latek?
      • Gość: J@GODA Re: Oszukana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 13:27
        Właśnie
    • b-beagle Re: Oszukana!!! 21.12.05, 13:27
      a dlaczego niektóre kobiety sa takie naiwne
      • kocurkaaa Re: Oszukana!!! 21.12.05, 13:30
        mam 19 lat
      • Gość: J@GODA Re: Oszukana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 13:31
        Bo kochają
        • kocurkaaa Re: Oszukana!!! 21.12.05, 13:32
          To nie jest mój I związek ze starszym facetem,tylko ze tamci mieszkaja w moim
          miescie a tego nie mogłam za bardzo kontrolowac.Całe zycie zajęty,jak on to
          mówił
          • lilu_80 Re: Oszukana!!! 21.12.05, 13:35
            kurcze dla mnie to takie dziwne byc z facetem otyle starszym ode mnie dla mnie 5 lat starszy to juz sporo, nie umiem tego zrozumiec jak młode dziewczyny sa ztaki starszymi facetami.
            Nie potepiam Cie czy cos takiego, to Twoje zycie, Twój wybór, jak Ci dobrze to fajnie, tylko dla mnie to abstrakcja.
            Pozdro
    • ania_188 Re: Oszukana!!! 21.12.05, 13:33
      Mój juz BYŁY chłopak kłamał i nadal kałmie. Okłamywał mnie na każdym kroku, non
      stop wymyslał jakieś niestworzone historie i sytuacje, zawsze miał jakąś świetną
      wymówke jak do mnie nie przyszedł<hehehe> a ja mu wierzyłam na pocztaku, potem
      mi sie to zudziło(ale nic mu nie mówiłam). 4 dni temu kolezanki chłopak
      opowiedział mi "troche" o nim. Teraz jak go widze to nie moge juz na niego
      patrzeć, toleruje go ale odpychaja mnie te jego kłamstwa.
      Ja mysle że faceci kłamia dlatego że chca uciec od czegoś, tylko nie wiem od
      czego od rzeczywistosci? Albo poprostu najzwyczjniej w swiecie chcą pokoazać
      jacy to oni sa wspaniali i bogaci <~~ jeżeli kłamią w sprawch materialnych
      Współczuje Ci, mam nadzieje ze sie z tych kłamstw otrzasnełaś...bo ja tak ;)

Pozdrawiam
      • kocurkaaa Re: Oszukana!!! 21.12.05, 13:35
        Próbuje o nim nie myślec,ale jak pomysle sobie,ze on jest teraz z ta
        sekretareczka to szlag mnie trafia
    • diablinka Re: Oszukana!!! 21.12.05, 13:35
      kocurka i sądziłaś ze ten facet, któy jest 120km stąd nie będzie miał swojego
      zycia...z inną? nie wiem czy mam racje, moze kilka osób sie oburzy na to co
      napiszę ale wydaje mi się, ze facet który ma 40 lat spotyka się z tak młodą
      osobą zęby błysnąćze ze ma taką "laskę" albo poprostu spotyka sie tylko dla
      sexu...takie jest moje zdanie. Znów od drugiej strony...znam taką parę, którą
      rózni 25 latek ale ewidentnie Ona jest z nim dla kasy...więc co to dużo mówic.
      Jesteś jeszcze młoda i całe życie przed Tobą a nad takim związkiem nie ma co
      sie rozczulać...jesli sie myle to sory
      • kocurkaaa Re: Oszukana!!! 21.12.05, 13:37
        W sumie dobrze sie stało!!!Nie chce miec faceta,który na kazdym kroku bedzie
        mnie okłamywał i prowadził jakas podwójna gre!!!Ostatnio dzwonił do mnie i
        pytał sie czy bardzo zła jestem,zasmiałam sie tylko!!!
        • ania_188 Re: Oszukana!!! 21.12.05, 13:46
          Jacy sa Ci faceci najpier kłamią i wogóle a potem albo przychodza albo dzwonia
          mnie to do wymiotow zbiera jak mam ze swoim byłym rozmawiać..za te jego
          kłamstwa,oni wstydu nie maja
          • Gość: taki jeden Re: Oszukana!!! IP: 198.36.86.* 21.12.05, 14:13
            Głupie i naiwne babska:)))) macie za swoje hihihih
            • kocurkaaa Re: Oszukana!!! 21.12.05, 14:30
              Fajnie masz zeby Ciebie tak jakas oszukała,zobaczymy kto bedzie wtedy sie smiał
              • Gość: ala23 Re: Oszukana!!! IP: *.lipno.com.pl / 80.50.244.* 02.01.06, 11:35
                Ale faktycznie baby sa naiwne-przeciez to ze on zajety to norma,a jak jeszcze
                panna wierzy facetowi ktory zdradza z nia swoja zone to juz szczyt
                wszystkiego.Jak mozna takiemu zaufac?!To ty masz byc gora i przez ciebie facet
                ma plakac i NIGDY odwrotnie.Moze jestem troche cyniczna ale nie pozwole by mnie
                jakis palant wykorzystywal a potem jeszcze kumplom mowil jaka to jestem
                naiwna.Pozdrawiam.
            • ania_188 Re: Oszukana!!! 21.12.05, 15:01
              Dobrze ze Ty jestes mądry ;P hehe przeciez Ty jestes tylko facetem :]TYLKO hehehe
              • Gość: ikcaj Re: Oszukana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 19:32
                no to zablysnelas, bo to takie glebokie co napisalas ;D pewnie dlugo nad tym
                myslalas..lol;D
    • Gość: biedronka Re: Oszukana!!! IP: *.chello.pl 21.12.05, 14:56
      ja tez uwazam ze ty nie naiwna ale glupiutka byłas.i tyle mam do powiedzenia na
      ten temat
      • kocurkaaa Re: Oszukana!!! 21.12.05, 15:01
        No tak człowiek pzrez całe zycie uczy sie na błedach.
        • Gość: taki jeden Re: Oszukana!!! IP: 198.36.86.* 21.12.05, 15:07
          ania_188 napisała

Dobrze ze Ty jestes mądry ;P hehe przeciez Ty jestes tylko facetem :]TYLKO
          hehehe

tak tylko i moge oszukiwac te głupie baby:)))buahahah
          • kocurkaaa Re: Oszukana!!! 21.12.05, 15:10
            Zeby Ciebie jakas nie oszukała mądralo Ty taki!!!
          • ania_188 Re: Oszukana!!! 21.12.05, 15:14
            dla mnie facet który kłamie albo oszukuje jest niedowartosciowanym
            kretynem,zagubionym w normalnym zyciu i nie mogacy sie odnalesc w rzeczywistosi.
            Ja bym nie mogła oklamać chłopaka, albo go zdradzic a WY TYLKO faceci
            zachowujecie sie tak jakbyscie sowje "rozumki" i "malutkie genitalia" znalezli
            dopiero co na smietniku:)

• kocurkaaa Brawa dla Ani 21.12.05, 15:15
    • Gość: Werka Re: Oszukana!!! IP: *.pool82107.interbusiness.it 21.12.05, 15:31
      Ale jestescie proste w swoim rozumowaniu.Tak,tylko faceci klamia,oszukuja i
      zdradzaja ,a kobiety sa swiete...i naiwne.
      Coz kocurkaaa pakowanie sie w zwiazek z facetem o 21 lat starszym,juz na
      wstepie stwarza pewne ryzyko.Ale nie przejmuj sie ,mloda jestes znajdziesz
      sobie odpowiedniego bez problemu.A sekretarka niech sie meczy z tym oszustem.
      • Gość: Ilonka Re: Oszukana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 20:21
        Współczuje Ci i wiem co pzrezywasz teraz.Pozdrawiam.
    • milli2 Re: Oszukana!!! 21.12.05, 21:51
      mój eks też oszukiwał na każdym prawie kroku, mial to chyba we krwi
      byłam z nim 2 lata, w końcu przegioł na maksa
      teraz jestem z kimś kto kłamać nie umie, czasem ta jego szczerość aż boli, ale
      najważniejsze ze w końcu nauczyłam sie ufać,nikomu tak nie ufam jak jemu!
      • ania_188 Re: Oszukana!!! 21.12.05, 21:57
        a w jakich sytuacjach i spawrach kłamał? Odpisz jak mozesz
    • kocurkaaa Re: Oszukana!!! 22.12.05, 08:19
      Jesli chodzi o mnie nie byłam w stanie kontrolowac to co on robi.Ale cały czas
      mi mówił,ze jest zajęty i nie wie kiedy do mnie przyjedzie,bo wiesz zakupy i te
      sprawy,moi synowie nie uczą sie i musze ich przypilnowac,non stpo łaził do
      jakis pubów i wydawał na alkohol mnóstwo pieniedzy.Kiedys wyjechał do mnie z
      tekstem zebym go nie zdradziła,a jak juz mam to zrobic to z jakims przystojnym
      mężczyzna:/Obróciłam to w żart.Mówił mi ze jego mama jest cięzko chora,ale tak
      naprawde to poźniej nic mi o niej nie chciał powiedzieć.W sumie to krecił na
      kazdym kroku.Najpierw coś robi,a poźniej mi mówi,ze on jednak tego nie robił
      tylko był w banku,bo teraz robie jakis bilans,a to jakies przelewy,i cale zycie
      nie ma czasu,ale dla sekretarki miał czas.
      • Gość: J@GODA Re: Oszukana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 12:04
        Szkoda, że szybciej tego nie zauważyłaś. ale cuż, miłość jest ślepa...
        • ania_188 Re: Oszukana!!! 22.12.05, 12:26
          Mój też klamał ze jego mama jst chora heehhe, albo ze w banku był albo w
          spzitalu albo u lekarza :)ehhhhhWszyscy faceci to Kretacze:)
          • kocurkaaa Re: Oszukana!!! 22.12.05, 12:28
            Oj dajcie spokój.Juz nie musze sie z nim męczyc,niech sekretarke teraz
            okłamuje!!!
            • Gość: srubka_87 Re: Oszukana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 12:48
              wszyscy faceci to chu.je, a przeciez mamusia ostrzegała, a ciagle popełniamy te
              same błedy ;] prawda dziewczyny hehehe
              • ania_188 Re: Oszukana!!! 23.12.05, 14:33
                dokładnie tak hehhe
                • Gość: kocurkaaa Re: Oszukana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 15:32
                  zgadzam sie
    • sabinka_20 Re: Oszukana!!! 23.12.05, 20:46
      I dlatego to ginący gatuek...
      • Gość: taki jeden [...] IP: 198.36.86.* 23.12.05, 21:00
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • sabinka_20 Re: Oszukana!!! 23.12.05, 21:03
          Ale o co Ci chodzi???!! ;)
        • Gość: ankaa Re: Oszukana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 15:06
          ha ha ha siano w glowie odezwal sie najbardziej inteligentny facet na tym
          forum :P
    • Gość: Artur Przezywacz Re: Oszukana!!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 25.12.05, 19:43
      Smiac mi sie z ciebie chce.

> Dlaczego co niektórzy faceci to kretacze!!??

Z tego samego powodu dla ktorego niektore kobiety nie grzesza inteligencja
    • Gość: MPDorota A moze on jeszcze zonaty do tego? IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 27.12.05, 08:36
      • Gość: kocurkaaa Re: A moze on jeszcze zonaty do tego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 09:49
        W separacji
    • Gość: łachacha Re: Oszukana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 13:39
      i Dobrze ci tak
      • Gość: Artur Przezywacz Re: Oszukana!!! IP: 195.69.82.* 01.01.06, 14:57
        No ba
    • Gość: kocurkaaa Re: Oszukana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 15:19
      Życie!!!Ale mam juz nowego faceta!!!
      • Gość: Artur Przezywacz Re: Oszukana!!! IP: 195.69.82.* 01.01.06, 15:30
        Ile ma lat? 60?
        • kocurkaaa Re: Oszukana!!! 01.01.06, 15:35
          hehehe!!! tym razem jest młodszy i nie ma żony i dzieci!!Ma 28 lat!!
          • Gość: Artur Przezywacz Re: Oszukana!!! IP: 195.69.82.* 01.01.06, 15:43
            I tak jestes dla niego za smarkata. Serio.
            • kocurkaaa Re: Oszukana!!! 01.01.06, 16:04
              Moze i masz racje!!!Ale jak na na razie jest ok!!Zobaczymy co będzie poźniej!!!
    • Gość: ala23 Re: Oszukana!!! IP: *.lipno.com.pl / 80.50.244.* 02.01.06, 11:28
      WSZYSCY SA TACY! I dam wam kobitki dobra rade-tez takie badzcie.Nie zdradzajcie
      ale nie uzalezniajcie swojego zycia od jednego faceta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka