Dodaj do ulubionych

chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... mówią

23.12.05, 22:45
mówi sie wszedzie ze ma taki wielki, a nie widzialam jeszcze zadnego zdjecia
zrobionego od tylu. macie jakies linki to zapodajcie....bo az jestem ciekawa
jasny gwint :):):):):)
Obserwuj wątek
    • wojtow Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m 24.12.05, 08:35
      oj wielki wielki
    • Gość: ixi Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 19:38
      www.allcelebrity.it/Lopez/imagepages/image1.htm
      Ledwo zmieścił się w kadrze.:)
      • Gość: Artur Przezywacz Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: 195.69.82.* 24.12.05, 22:06
        Niezla dupa z twarzy
        • czekoladka_84 Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m 24.12.05, 22:12
          Ciekawe jak ciebie określają. Niezły ch..? Może jest wigilia, ale przeginasz
          chłopczyku.
          • agatka_to_ja Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m 24.12.05, 22:15
            on nie przegina.. to tekst z kabaretu :)
            • czekoladka_84 Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m 24.12.05, 22:19
              Strasznie seksistowski i szowinistyczny kabaret.
              • Gość: taki jeden Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 22:30
                Jak zwykle durna baba nawet na kabaretach sie niezna........
                • czekoladka_84 Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m 24.12.05, 22:36
                  Tego kabaretu nie znam.
                  • Gość: BAŁUCIARZ Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: *.lodz.mm.pl 24.12.05, 23:23
                    > Tego kabaretu nie znam.

to kup se okulary
              • agatka_to_ja Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m 24.12.05, 22:30
                w wykonaniu Artura - tak... ale sam skecz w oryginale - świetny :) i zeby nie
                bylo - osmiesza facetów, a nie kobiety ;)
              • Gość: BAŁUCIARZ Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: *.lodz.mm.pl 24.12.05, 23:22
                > Strasznie seksistowski i szowinistyczny kabaret.

idz sie poskarz pani wychowawczyni
          • Gość: Artur Przezywacz Chyba mi cos umknelo IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 24.12.05, 23:16
            Czy ja ci obrazilem matke czy co, elokwencjo?
            • czekoladka_84 Re: Chyba mi cos umknelo 24.12.05, 23:28
              Arturek dużo rzeczy ci już w życiu umknęło.
              • Gość: Artur Przezywacz Re: Chyba mi cos umknelo IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 24.12.05, 23:35
                > Arturek dużo rzeczy ci już w życiu umknęło.

Nie zmieniaj tematu, odpowiedz na pytanie i nie wydawaj takich osadow, bo nie
                masz zadnych podstaw, bulwersie. Masz tylko swoje durne domysly.
                • czekoladka_84 Re: Chyba mi cos umknelo 24.12.05, 23:38
                  Dobrze Arturku. Bulwersuje mnie porównanie twarzy kobiety do dupy. Wydaje mi
                  się (znowu hehe), że to twoje sfrustrowanie wynika z umknięcia paru rzeczy w
                  twoim życiu.
                  • Gość: Artur Przezywacz Re: Chyba mi cos umknelo IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 24.12.05, 23:40
                    > Dobrze Arturku. Bulwersuje mnie porównanie twarzy kobiety do dupy

Czyli nie rozumiesz tekstu, ktory czytasz. I koniec dyskusji.

> twoje sfrustrowanie

Ale cos ci sie pomylilo w zasadzie.
                    • czekoladka_84 Re: Chyba mi cos umknelo 24.12.05, 23:42
                      To mnie oświeć. :D Tylko nie wiem czy światło twojej mądrości jest tak mocne.
                      • Gość: Artur Przezywacz Re: Chyba mi cos umknelo IP: 195.69.82.* 24.12.05, 23:43
                        > To mnie oświeć

Zmien sobie "dupa" na "laska", moze do ciebie trafi

> Tylko nie wiem czy światło twojej mądrości jest tak mocne.

Sugerujesz w tym momencie, ze jestes tepa
                        • czekoladka_84 Re: Chyba mi cos umknelo 24.12.05, 23:45
                          Acha czyli dupa to znaczy laska. Jak dla mnie to powinno być: ładna albo piękna
                          kobieta. Ja nie używam języka meneli, więc nie znam takich określeń. Nic nie
                          sugeruje. Tylko obawiam się, że twoja mądrość mogłaby okazać się zbyt słaba.
                          • Gość: Artur Przezywacz Re: Chyba mi cos umknelo IP: 195.69.82.* 24.12.05, 23:51
                            > Ja nie używam języka meneli, więc nie znam takich określeń.

Czyżby. Pozwole sobie zacytowac:

"Ciekawe jak ciebie określają. Niezły ch..?"

oraz poprzec to stosownym linkiem

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=33931049&a=33950970
                            Tableau!
                            • czekoladka_84 Re: Chyba mi cos umknelo 24.12.05, 23:53
                              Tak Arturku znam takie słowo, ale to nie znaczy, że używam. Jedynie użyłam dla
                              przykładu, żeby ciebie uświadomić.
                              • Gość: Artur Przezywacz Re: Chyba mi cos umknelo IP: 195.69.82.* 24.12.05, 23:56
                                > [...] nie znaczy, że używam. Jedynie użyłam [...]

Nie uzywam, ale uzylam. Juz sie nie tlumacz bo ci to nie wychodzi.
                                • czekoladka_84 Re: Chyba mi cos umknelo 24.12.05, 23:58
                                  Nie tłumacze, tylko odpowiadam.
                                  • Gość: Artur Przezywacz Re: Chyba mi cos umknelo IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 24.12.05, 23:59
                                    > Nie tłumacze, tylko odpowiadam.

To tez ci marnie idzie.
                                    • czekoladka_84 Re: Chyba mi cos umknelo 25.12.05, 00:04
                                      Twój punkt widzenia.
                                      • Gość: Artur Przezywacz Re: Chyba mi cos umknelo IP: 195.69.82.* 25.12.05, 00:06
                                        > Twój punkt widzenia.

Tak. Cudzych nie prezentuje.
                                        • czekoladka_84 Re: Chyba mi cos umknelo 25.12.05, 00:09
                                          Właśnie. Ja mam swój, ty masz swój. Tylko, że kobiety dodatkowo mają intuicje.
                                          • Gość: BAŁUCIARZ Re: Chyba mi cos umknelo IP: *.lodz.mm.pl 25.12.05, 00:12
                                            > Właśnie. Ja mam swój, ty masz swój. Tylko, że kobiety dodatkowo mają intuicje.

mezczyzni za to maja huja
                                            a ty nie masz piersi i jestes plaska
                                            • czekoladka_84 Re: Chyba mi cos umknelo 25.12.05, 00:15
                                              Naprawde?
                                              Swoją drogą nie sądziłam, że na forum jest tylu agresywnych, niewyżytych
                                              facetów, a raczej pseudofacetów. To, że masz zwisający dzyndzelek między nogami
                                              nie robi z ciebie mężczyzny.
                                              • Gość: BAŁUCIARZ Re: Chyba mi cos umknelo IP: *.lodz.mm.pl 25.12.05, 00:17
                                                > Naprawde?
                                                > Swoją drogą nie sądziłam, że na forum jest tylu agresywnych, niewyżytych
                                                > facetów, a raczej pseudofacetów.

nie ma ich tu

> To, że masz zwisający dzyndzelek między nogami nie robi z ciebie mężczyzny.

a co robi? ci.. rozklapicha?
                                                • czekoladka_84 Re: Chyba mi cos umknelo 25.12.05, 00:18
                                                  Nie wiem co robi? A co to jest?
                                                  • Gość: BAŁUCIARZ Re: Chyba mi cos umknelo IP: *.lodz.mm.pl 25.12.05, 00:21
                                                    > Nie wiem co robi? A co to jest?

to co twoja matka ma miedzy nogami
                                                  • czekoladka_84 Re: Chyba mi cos umknelo 25.12.05, 00:21
                                                    Pewnie to samo co twoja.
                                                  • Gość: BAŁUCIARZ Re: Chyba mi cos umknelo IP: *.lodz.mm.pl 25.12.05, 00:22
                                                    a skoro mowa o twojej matce - czy ona tez nie ma piersi?
                                                  • czekoladka_84 Re: Chyba mi cos umknelo 25.12.05, 00:24
                                                    Ma nawet spore. Interesują ciebie 54-letnie kobiety? Coś chyba masz dziwne
                                                    preferencje.
                                                  • Gość: BAŁUCIARZ Re: Chyba mi cos umknelo IP: *.lodz.mm.pl 25.12.05, 00:26
                                                    > Ma nawet spore. Interesują ciebie 54-letnie kobiety? Coś chyba masz dziwne
                                                    > preferencje.

to ze pytam o twoja matke nie znaczy ze sie chce z nia ruchac
                                                    niezle jestes poje..a, wsiurze
                                                  • czekoladka_84 Re: Chyba mi cos umknelo 25.12.05, 00:27
                                                    Weź przestań, bo to nie jest smaczne.
                                                  • Gość: BAŁUCIARZ Re: Chyba mi cos umknelo IP: *.lodz.mm.pl 25.12.05, 00:29
                                                    mowilem: nie zesraj sie
                                                  • Gość: BAŁUCIARZ Re: Chyba mi cos umknelo IP: *.lodz.mm.pl 25.12.05, 00:27
                                                    > Ma nawet spore.

szkoda ze ty nie masz płastugo
                                                  • Gość: marianczyk Re: Chyba mi cos umknelo IP: 195.69.82.* 25.12.05, 00:27
                                                    zamknij morde
                                                  • czekoladka_84 Re: Chyba mi cos umknelo 25.12.05, 00:28
                                                    Pa psychole
                                                  • Gość: BAŁUCIARZ Re: Chyba mi cos umknelo IP: *.lodz.mm.pl 25.12.05, 00:30
                                                    > Pa psychole

glupio ci sie zrobilo bo jestes plaska
                                                  • czekoladka_84 Re: Chyba mi cos umknelo 25.12.05, 00:31
                                                    Ostatnia odpowiedź dla popaprańców. Mam dokładnie 75 c :P
                                                  • Gość: BAŁUCIARZ Re: Chyba mi cos umknelo IP: *.lodz.mm.pl 25.12.05, 00:32
                                                    > Ostatnia odpowiedź dla popaprańców. Mam dokładnie 75 c :P

BUEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE
                                          • Gość: Artur Przezywacz Re: Chyba mi cos umknelo IP: 195.69.82.* 25.12.05, 00:14
                                            > Właśnie. Ja mam swój, ty masz swój.

Imponujace, kto by na to wpadl.

> Tylko, że kobiety dodatkowo mają intuicje.

Nie pieprz juz, bo to nie na temat.
                                            • czekoladka_84 Re: Chyba mi cos umknelo 25.12.05, 00:16
                                              Niezła zabawa. Dzięki Arturek bo nie moge spać z powodu małego przejedzenia.
                                              Nawet poprawiłeś mi humor.
                          • Gość: BAŁUCIARZ Re: Chyba mi cos umknelo IP: *.lodz.mm.pl 24.12.05, 23:51
                            > Jak dla mnie to powinno być: ładna albo piękna kobieta.

nie zesraj sie
                            • czekoladka_84 Re: Chyba mi cos umknelo 24.12.05, 23:57
                              Mam chwilowe problemy z żołądkiem, jednak taka awaria mi nie grozi. Jedynie
                              cierpie na bezsenność jak za dużo zjem.
                              • Gość: BAŁUCIARZ Re: Chyba mi cos umknelo IP: *.lodz.mm.pl 25.12.05, 00:02
                                > Mam chwilowe problemy z żołądkiem, jednak taka awaria mi nie grozi. Jedynie
                                > cierpie na bezsenność jak za dużo zjem.

mam to w dupie
                          • Gość: ixi5 weź daj sobie spokój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 19:09
                            załóż sobie jakies moralizatorskie forum gdzie indziej dziewczynko
          • Gość: BAŁUCIARZ Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: *.lodz.mm.pl 24.12.05, 23:22
            > Ciekawe jak ciebie określają. Niezły ch..? Może jest wigilia, ale przeginasz
            > chłopczyku.

przegiecie to sa twoje wypociny, puknij sie w leb stara babo bez poczucia
            humoru. nie podoba sie to spie..j jesc karpie co pozabiajalas wczoraj
            parszywcu
            • czekoladka_84 Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m 24.12.05, 23:26
              Nie podniecaj się tak maleńki.
              • Gość: BAŁUCIARZ Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: *.lodz.mm.pl 24.12.05, 23:35
                > Nie podniecaj się tak maleńki.

jak dotad to ty sie podniecasz wypiciem dwoch piw. to imponujace osiagniecie,
                szczegolnie dla takiej trendi dziewczyny w wigilie
                • czekoladka_84 Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m 24.12.05, 23:37
                  :))) Coś ci się niunia pomyliło. To chyba raczej ty jesteś po paru piwach. Ja
                  jedynie piłam lamke wina.
                  • Gość: BAŁUCIARZ Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: *.lodz.mm.pl 24.12.05, 23:38
                    > :))) Coś ci się niunia pomyliło. To chyba raczej ty jesteś po paru piwach. Ja
                    > jedynie piłam lamke wina.

a huj mnie to obchodzi, wypie..j
                    • czekoladka_84 Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m 24.12.05, 23:39
                      Nie wiem czy cie to obchodzi czy nie, ale też ci życze dobrej nocy.
          • Gość: marianczyk Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: 195.69.82.* 24.12.05, 23:42
            zamknij morde
            • czekoladka_84 Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m 24.12.05, 23:43
              Nieźle trzy sfrustrowane podróbki mężczyzn na jednym forum.
              • Gość: marianczyk Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: 195.69.82.* 24.12.05, 23:45
                > Nieźle trzy sfrustrowane podróbki mężczyzn na jednym forum.

i trzysta sfrustrowanych podrobek kobiet hehehehehehe ty palancie
                • czekoladka_84 Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m 24.12.05, 23:48
                  Masz racje, palant z ciebie. Jednak dzisiaj jest taki dzień kiedy trzeba być
                  miłym, więc stwierdze tylko, że jesteś inteligetny inaczej.
                  • Gość: marianczyk Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 24.12.05, 23:53
                    > Masz racje, palant z ciebie

a z ciebie debil
                    pisalem "palancie" wiec adresowane to bylo do ciebie
                    • czekoladka_84 Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m 24.12.05, 23:55
                      Jestem płci żeńskiej. Więc ewentualnie mogłoby być debilka albo idiotka.
                      Niestety nie zaliczam się do tej kategorii.
                      • Gość: marianczyk Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 24.12.05, 23:59
                        > Jestem płci żeńskiej

nic mnie to nie obchodzi tluku ze wiochy zabitej deskami
                        dla siebie mozesz byc debilka, dla mnie jestes debil
                        zmiataj stad sfrustrowany parchu bo przynudzasz
                        • czekoladka_84 Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m 25.12.05, 00:01
                          Też cie lubie inteligetny inaczej człowieku. Pa
                          • Gość: marianczyk Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: 195.69.82.* 25.12.05, 00:03
                            debilu czytac sie naucz albo sprawdz co znaczy slowo "tez"
                            • czekoladka_84 Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m 25.12.05, 00:05
                              Tak pchełko rozumiem co to słowo oznacza.
        • Gość: 0046a7 Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 12:00
          nie tak dobra jak ja :D
        • Gość: zeetttttaaaoajhhgs przepraszam,gdzie admin??!! IP: 195.136.246.* 26.12.05, 00:16
          Pewnie ma swieta *****
        • Gość: OLLA Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: 195.136.246.* 26.12.05, 00:17
          O B L E S N A D U P A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ixi5 o mamo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 19:07
        a mamusiu!!!! nie wierze naprawde przypakowana a to na peno nbie jakis
        fotomontaz??????
    • truskawa21 Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m 24.12.05, 23:11
      duzy to ona tyłek ma ale przynajmniej ubezpieczony !!! ale tak jenny jest sexy
      • Gość: ciekawska20 Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 23:18
        zgadzam sie z toba truskawo:)jak tam po piwku??
        • Gość: Artur Przezywacz Skoncz juz pisac o piwie, nie zaimponujesz nikomu IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 24.12.05, 23:19
          • Gość: ciekawska20 wal sie artur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 23:20
            • Gość: Artur Przezywacz Nie. IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 24.12.05, 23:24
        • Gość: BAŁUCIARZ Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: *.lodz.mm.pl 24.12.05, 23:28
          > zgadzam sie z toba truskawo:)jak tam po piwku??

zajebiscie, jak dobijesz do dna to powiedz jeszcze czy juz ci szumi w glowie i
          kiedy bedzie mozna cie wysmiac. juz sie upoilas ALKOHOLEM mlodziezowa
          dziewczyno?
          • tatiana123 Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m 24.12.05, 23:36
            nastepny czepliwy kolo sie znalazl !!! facet wyluzuj jak tak ci zal tego piwka
            to wypij sobie tez !!!
            • Gość: BAŁUCIARZ Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: *.lodz.mm.pl 24.12.05, 23:37
              > nastepny czepliwy kolo sie znalazl !!! facet wyluzuj jak tak ci zal tego piwka
              > to wypij sobie tez !!!

to ze sie zalogujesz pod innym nickiem tylko cie osmiesza
              • tatiana123 Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m 24.12.05, 23:45
                kto sie loguje pod innym nikiem palancie! widocznie ty tak czesto robisz
                • Gość: BAŁUCIARZ Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: *.lodz.mm.pl 24.12.05, 23:54
                  > kto sie loguje pod innym nikiem palancie!

no wlasnie ty, stara krowo

> widocznie ty tak czesto robisz

a ty jestes brzydka
                  • konstantyna44 Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m 25.12.05, 11:03
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=33956355
                    • Gość: BAŁUCIARZ Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: *.lodz.mm.pl 25.12.05, 12:16
                      wyssij mi bąka z dupy
          • Gość: a ja Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: 193.151.48.* 28.12.05, 23:07
            pozdrow Adama Ostrowskiego
    • Gość: pepsi Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 25.12.05, 18:51
      nie dość że ma duży, to jeszcze potrafi nim nieźle namieszać i gdy czytam teksty
      powyżej, myśle że przyciąga też niezłych prostaków
      • Gość: IXI5 WYPIE-RDALAĆ MI STĄD ANTYJENNIFERY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 19:14
        MIALO BYC ZDJECIE DUPY JENNIFER A NIE WASSZE PIEPRZONE WYPOCINY O JAKIEJS
        MORALNOSCI KU-RWA@!!!!!
      • Gość: marianczyk Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.12.05, 13:32
        zamknij sie szczekaczu albo ci natluke
    • tu_lipa Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m 26.12.05, 13:07
      moje ulubione zdjęcie xD xD
      img.jenniferlopez.net/jlo/pics/jennifer-lopez/lopez_ass.sized.jpg
      • Gość: ixi5 ALE CZAAAAAD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 19:12
        ale smieje zajebisty ma ten tylek..
        • Gość: jamamfajnytylek okropna dupa IP: 195.136.246.* 26.12.05, 21:24
          feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
          łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
          chyba sztuczny
          • li_lah Re: okropna dupa 26.12.05, 21:34
            ej no nie taki znowy straszny ja jeszcze rozumiem jakby byl sflaczaly i wiszący
            ale jest taki raczej jedrny (choc duzy) i wystający.. smieszny jest to fakt :):):):)
            ja tez mam wystający tylek ale pare rozmiarów mniejszy hahaha co to bedzie
            później???
            • raczek25 Re: okropna dupa 26.12.05, 21:37
              może i mniejszy, ale za to bliżej,daj pomacać;)
              • Gość: li_lah Re: okropna dupa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 21:54
                :):):):):) a skąd jesteś?
                • raczek25 Re: okropna dupa 26.12.05, 22:52
                  z Wrocławia a Ty??
                  • Gość: li_lah Re: okropna dupa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 12:45
                    ja niestety mieszkam w krakowie :(:(:(
                    • raczek25 Re: okropna dupa 27.12.05, 14:19
                      A4 to tylko chwila ;)
                    • raczek25 Re: okropna dupa 27.12.05, 14:20
                      napisałem Ci maila
                      • Gość: li_lah fajna dupa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 17:02
                        ja tobie też :P
                        • raczek25 Re: fajna dupa 27.12.05, 22:53
                          :):):) cmok cmok cmok
      • Gość: sraka Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 22:04
        ma czym sr..
        • Gość: nawet za milion do Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 00:21
          larów bym nie zamieniła,jep ;]
          • czekoladka_84 Re: chcialabym zobaczyc TYŁEK Jennifer Lopez... m 30.12.05, 11:55
            Na milion dolarów to ona ma ten tyłek ubezpieczony.
    • Gość: blaze Re: ja chciałbym ją wydupczyć w ten tyłeczek ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 23:17
      J. Lo to prawdziwa kobieta, która nie wstydzi się swoich kształtów (a ma
      naprawdę boskie kształty) gdybym miał taką dupę pod ręką to bym nie wychodził z
      domu ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka