Dodaj do ulubionych

yasmin - tabletki

02.01.06, 19:22
witam!mam pytanko - ktora z Was uzywala tabletek Yasmin, dzis przepisal mi je
ginekolog,jak sie po nich czujecie? pozdrowki
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: yasmin - tabletki 02.01.06, 19:31
      proponuje watek na fporum ANTYKONCEPCJA
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15080
      a tu masz o yasmin
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15080&w=31159731
      • Gość: gosiaczek Re: yasmin - tabletki IP: *.dobrynet.pl / 83.238.140.* 02.01.06, 21:13
        No cóż...próbowałam wielu...żadne nie dorównują jasmin nawet w połowie...
        wszystko zależy oczywiście od uwarunkowań danego kobiecego organizmu...
        masz wybór...tycie,stres...niskie koszta i inne tabletki
        albo:troszkę więcej zapłacisz...za cenę dobrego samopoczucia, komfortu
        psychicznego...i braku "odkładania"wody w organizmie...
        GORĄCO POLECAM!
        • Gość: kocurkaaa Re: yasmin - tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 10:02
          Ja stosuje Yasmin i powiem Ci,ze I miesiąc był dla mnie tragiczny non-stop
          bolała mnie głowa,ale ginekolog powiedział,ze jesli bóle będa sie nasilały to
          bedziemy musieli pzrestac stosowac,ale juz w drugim miesiacu wszystko było ok i
          jestem bardzo zadowolona,tylko cena mnie troche przeraza bo ja bynajmniej
          kupuje je po40zł i 30 gr
    • Gość: menka Re: yasmin - tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 19:49
      Brałam przez 3-4 miesiące. Niestety dla mnie były kiepskie i je odstawiłam.
      Zostały mi 2 opakowania i szczerze mówiac żal mi troche wyrzucic, ale brac
      ponownie nie zamierzam.
      Jednak czytałam, ze dzieczyny są z nich zadowolone, więć chyba nie mozna nic
      uogólniać.
      • pysiak20 Re: yasmin - tabletki 14.01.06, 22:08
        biore yasmin i jestem z nich bardzo zadowolona:) zero tycia,bolow,puchniecia nic! WARTO dac wiecej kasy i miec komfort i psychoczny i fizyczny:)pozdrawiam
        • Gość: Kogucik Re: yasmin - tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 22:13
          Ja biore Rigevidon i mam taki komfort za 7,50 zł. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka