Gość: Alex IP: *.sev1.dialup.uni2.es 08.01.06, 01:38 Jestem w ciazy ale nie znam zadnego ladnego imiona hiszpanskiego moze cos mi poradzicie pan STYRO nie jest tu milewidzianyyyy.,............... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Re: IMIONA DLA CHLOPCA PO HISZPANSKU IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 12:35 może CARLOS, albo PABLOS... nie masz kalendarza hiszpańskiego z imionami? Pozdrawiam WAS i dbajcie o siebie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: IMIONA DLA CHLOPCA PO HISZPANSKU IP: *.chello.pl 08.01.06, 14:56 jesteś polka tak? wiec czemu nie nazwiesz dziecka polskimi imionami? znam kilka rodzin(polaków niemców ) mieszkajacych w hiszpanii którzy mimo tego że ich dzieci urodziły sie tam nazywaja je w swoim ojczystym języku.. Odpowiedz Link Zgłoś
sandia Re: IMIONA DLA CHLOPCA PO HISZPANSKU 08.01.06, 15:04 Uuuu, to Styro musial czyms niezle podpasc! :) Ale odpowiadajac na post - ja z tych wszystkich imion hiszpanskich zdecydowanie obstawiam jedno: Lucas. Ale moze to byc troche malo obiektywne, z pewnych przyczyn. ;) Ladnie tez brzmi Miguel Angel. Pozdrawiam i duzo zdrowka zycze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
icaro Re: pamietaj.. 08.01.06, 17:11 imie musi pasowac do nazwiska.pomysl o tym jak bedzie brzmiala calosc Ahora los bebés españoles se llaman Lucia, Andrea, Laura, Álvaro, Daniel o Pablo. Y a la cabeza se sitúan claramente María y Alejandro a lo largo y ancho de nuestra geografía (del País Vasco no hay datos), con la excepción de Catalunya donde el nombre de niño mas utilizado es Marc. Los más Niños: Alejandro (Alex), Daniel, Álvaro, Pablo (Pau), David, Javier, Sergio (Sergi), Jorge (Jordi),Nicolás Niñas: María, Paula, Lucia, Laura, Marta, Andrea, Ana (Anna), Julia (Júlia) Los menos Niños: Federico, Juan Pedro, Francisco José Niñas: Tamara, Concepción, Mari Carmen pozdrawiam z hiszpanii,z jedynego forum emigracji polskiej www.poloniamadryt.net/forum/index.php www.poloniamadryt.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: pamietaj.. IP: 80.102.12.* 08.01.06, 21:46 A ty nie umiesz `po POLSKU a pozatym ja nie chcre zeby moje dziecko nazywalo sie Po POLSKu bo potem wszystkie dzieci sie beda wysmiewac ja chce zeby bylo to znaczy byl tu normalnie traktowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juan Re: pamietaj.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 22:11 Propronuja Juan tek juk je mamu ne imia i bodajzaju krol twega kraja. Pazdrawlaju! Odpowiedz Link Zgłoś
icaro Re: pamietaj.. 10.01.06, 00:40 nikt sie nie bedzie smial.to swiadczy o twoich kompleksach :-) a pisze w jezyku ktorego uzywam;powinnas go znac skoro mieszkasz w hiszpanii,prawda?? www.poloniamadryt.net/forum/index.php www.poloniamadryt.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: pamietaj.. IP: *.user.ono.com 10.01.06, 23:09 Ja widze ze ty naprawde masz cos z glowa i jestes kompletnie zakompleksiona. A pozatym wstydzisz sie tego ze JESTES POLKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: pamietaj.. IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 00:23 dlaczego tak dokuczacie Alex? przecież nikt z Was nie jest przymuszany, zeby doradzać... Odpowiedz Link Zgłoś