martinciu 19.01.06, 11:36 ....partnerki mozna sie spuscic zeby nie wyjsc na samoluba? Dwa wystarcza czy to za malo? pozdro m. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pixi Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 12:42 Ja dopiero po trzech. Niestety muszę się potem onanizować w łazience. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Po ilu orgazmach.... IP: 198.36.86.* 19.01.06, 12:59 4 ruchy worek suchy ......chwalipiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 16:48 pixi o co chodzi ze potem musisz sam się onanizować? bo mój facet, czasem po zrobieniu mi dobrze , kończy sobie ręką.. i niewiem czemu to robi? Odpowiedz Link Zgłoś
all_she Re: Po ilu orgazmach.... 19.01.06, 16:52 ja mysle ze to jest obojetne!nigdy o tym tak nie myslalam ze skoro moj facet sie pierwszy spuszcza to jest samolubem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Re: Po ilu orgazmach.... IP: 80.51.159.* 19.01.06, 16:55 może chciał sobie..."dopompować":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 17:16 ok lolo ale po co no to, robi żle mu ze mną? czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Re: Po ilu orgazmach.... IP: 80.51.159.* 19.01.06, 18:06 nie, nie o to chodzi. czasami tak bywa że facet już skończył...ale potrzebuje jeszcze "popracować"...aby osiągnąć maskisum szczytu...i to nie chodzi o ciebie, poprostu to naturalne. potrzebuje szybkiego silnego,ale jednocześnie krótkiego bodźca, poprzez stymulacje, a że to poprzebuje tylko chwili...woli zrobić to sam niż prosić ciebie:) taka już meska natura:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Re: Po ilu orgazmach.... IP: 80.51.159.* 19.01.06, 18:18 zamiast "popracować", powinienem użyć stwierdzenia "poprawić", albo "dopompować"...bo na tym to polega:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 17:20 Moja najczesciej przezywa jakies 5-7 orgazmow po minecie i dopiero wtedy w nia wchodze, abym mogl tez dojsc. Czesto rowniez ona doprowadza mnie do finalu oralnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 18:28 Gość portalu: mk napisał(a): > Moja najczesciej przezywa jakies 5-7 orgazmow po minecie i dopiero wtedy w nia > wchodze, abym mogl tez dojsc. Czesto rowniez ona doprowadza mnie do finalu oral > nie. Bajkopisarz...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:25 > Bajkopisarz...... Wiesz...nie zabieraj glosu w sprawie, o ktorej nie masz "zielonego" pojecia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Re: Po ilu orgazmach.... IP: 80.51.159.* 19.01.06, 18:38 po 5-7 ograzmach to być ci język i ręce odpadły:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:27 > po 5-7 ograzmach to być ci język i ręce odpadły:) To wyobraz sobie, ze to wcale nie jest rekord. Bylo ich ztcp nawet i 12 swego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Re: Po ilu orgazmach.... IP: 80.51.159.* 19.01.06, 20:34 chyba w tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:13 > chyba w tydzień Widac, ze jestes laikiem w sprawie wielokrotnego orgazmu u kobiet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Re: Po ilu orgazmach.... IP: 80.51.159.* 20.01.06, 21:12 dobrze że ty jesteś profesjonalistą...pogratulować twojej dziewczynie takiego ogiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 22:19 Po prostu stykajac sie z tym na codzien, wiem o co chodzi. Ty natomiast oceniasz cos, o czym tylko slyszales... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 22:40 > To wyobraz sobie, ze to wcale nie jest rekord. Bylo ich ztcp nawet i 12 swego c > zasu. dobrze udaje ta Twoja dziewczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Re: Po ilu orgazmach.... IP: 80.51.159.* 21.01.06, 10:52 hehe...dokladnie!!! musi juz w tym byc dobra, skoro potrafi udawac 12 razy...mi by sie tak nawet nie chcialo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 18:40 thx lolo, samopoczucie mi poprawiłeś ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS-owa Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.chello.pl 19.01.06, 20:57 po 90 , to juz chyba mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
koteczka-agusia Re: Po ilu orgazmach.... 19.01.06, 21:13 nie no jesli to prawda ( choc bardzo malo wiarygodne) ze 5-7 orgazmow ma po minecie to jej zazdroszcze bo ja nawet z jednego nie dostane kiedys juz moj wisiada bo tak go wymecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:19 > nie no jesli to prawda ( choc bardzo malo wiarygodne) Nie rozumiem, czemu mi nie wierzysz? > 5-7 orgazmow ma po minecie to jej zazdroszcze Mysle, ze masz czego... > bo ja nawet z jednego nie dostane kiedys juz moj > wisiada bo tak go wymecze Niestety takich kobiet jest mało. Z 15, ktore mialem, tylko 2 mialy taka zdolnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
koteczka-agusia Re: Po ilu orgazmach.... 19.01.06, 21:26 a no kurcze to ta laska ma super juz ci wierze bo niektore maja tak ze szybko dochodza nawet o wiele szybciej od faceta a ja niestety moj juz nie ma sil a ja ciagle naladowana jak rakieta i gotowa, ale czesto wole mu tego nie okazywac bo wole bym myslal cos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:32 > a no kurcze to ta laska ma super Tez jej zazdroszcze ;) > a ja niestety moj juz nie ma sil a ja ciagle naladowana jak rakieta i gotowa Nie mow, ze tego napiecia nie rozladowujesz..? > ale czesto wole mu tego nie okazywac bo wole bym myslal cos innego. Hmm...na dluzsza mete tak sie nie da. Sprobuj mu podpowiedziec co ma robic, aby Ci bylo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
koteczka-agusia Re: Po ilu orgazmach.... 19.01.06, 21:36 No nawet go czasami nakierowuje i wgole on sie raczej czesciej skapnie ze ja nic nie mam, bralam nawet sprawe we wlasne rece by sobie jak najlepiej zrobic ale jak on dojdzie juz z 2 czy zadziej 3 raz to on juz nie ma sil a ja bym dala rady sie jeszcze swietnie pobawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:58 Czy mowisz o orgazmie lechtaczkowym, czy pochwowym? Czy mialas juz w ogole orgazm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona ona ona ona Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.6.14.vie.surfer.at 19.01.06, 22:45 ja tez tak mam:( on dojdzie z trzy razy a ja w ogole....mysle ze to kwestia czasu... Odpowiedz Link Zgłoś