Dodaj do ulubionych

Po ilu orgazmach....

19.01.06, 11:36
....partnerki mozna sie spuscic zeby nie wyjsc na samoluba? Dwa wystarcza czy
to za malo?

pozdro
m.
Obserwuj wątek
    • Gość: pixi Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 12:42
      Ja dopiero po trzech. Niestety muszę się potem onanizować w łazience.
      • Gość: taki jeden Re: Po ilu orgazmach.... IP: 198.36.86.* 19.01.06, 12:59
        4 ruchy worek suchy ......chwalipiety
    • Gość: lola Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 16:48
      pixi o co chodzi ze potem musisz sam się onanizować?
      bo mój facet, czasem po zrobieniu mi dobrze , kończy sobie ręką..
      i niewiem czemu to robi?
      • all_she Re: Po ilu orgazmach.... 19.01.06, 16:52
        ja mysle ze to jest obojetne!nigdy o tym tak nie myslalam ze skoro moj facet
        sie pierwszy spuszcza to jest samolubem...
      • Gość: Słodki LoLo 21 Re: Po ilu orgazmach.... IP: 80.51.159.* 19.01.06, 16:55
        może chciał sobie..."dopompować":)
    • Gość: lola Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 17:16
      ok lolo ale po co no to, robi żle mu ze mną? czy co?
      • Gość: Słodki LoLo 21 Re: Po ilu orgazmach.... IP: 80.51.159.* 19.01.06, 18:06
        nie, nie o to chodzi.

czasami tak bywa że facet już skończył...ale potrzebuje
        jeszcze "popracować"...aby osiągnąć maskisum szczytu...i to nie chodzi o
        ciebie, poprostu to naturalne.

potrzebuje szybkiego silnego,ale jednocześnie krótkiego bodźca, poprzez
        stymulacje, a że to poprzebuje tylko chwili...woli zrobić to sam niż prosić
        ciebie:)

taka już meska natura:)
        • Gość: Słodki LoLo 21 Re: Po ilu orgazmach.... IP: 80.51.159.* 19.01.06, 18:18
          zamiast "popracować", powinienem użyć stwierdzenia "poprawić",
          albo "dopompować"...bo na tym to polega:)
    • Gość: mk Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 17:20
      Moja najczesciej przezywa jakies 5-7 orgazmow po minecie i dopiero wtedy w nia wchodze, abym mogl tez dojsc. Czesto rowniez ona doprowadza mnie do finalu oralnie.
      • Gość: taki jeden Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 18:28
        Gość portalu: mk napisał(a):

> Moja najczesciej przezywa jakies 5-7 orgazmow po minecie i dopiero wtedy w nia
        > wchodze, abym mogl tez dojsc. Czesto rowniez ona doprowadza mnie do finalu oral
        > nie.

Bajkopisarz......
        • Gość: mk Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:25
          > Bajkopisarz......

Wiesz...nie zabieraj glosu w sprawie, o ktorej nie masz "zielonego" pojecia...
      • Gość: Słodki LoLo 21 Re: Po ilu orgazmach.... IP: 80.51.159.* 19.01.06, 18:38
        po 5-7 ograzmach to być ci język i ręce odpadły:)
        • Gość: mk Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:27
          > po 5-7 ograzmach to być ci język i ręce odpadły:)

To wyobraz sobie, ze to wcale nie jest rekord. Bylo ich ztcp nawet i 12 swego czasu.
          • Gość: Słodki LoLo 21 Re: Po ilu orgazmach.... IP: 80.51.159.* 19.01.06, 20:34
            chyba w tydzień
            • Gość: mk Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:13
              > chyba w tydzień

Widac, ze jestes laikiem w sprawie wielokrotnego orgazmu u kobiet...
              • Gość: Słodki LoLo 21 Re: Po ilu orgazmach.... IP: 80.51.159.* 20.01.06, 21:12
                dobrze że ty jesteś profesjonalistą...pogratulować twojej dziewczynie takiego
                ogiera.
                • Gość: mk Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 22:19
                  Po prostu stykajac sie z tym na codzien, wiem o co chodzi. Ty natomiast oceniasz
                  cos, o czym tylko slyszales...
          • Gość: x Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 22:40
            > To wyobraz sobie, ze to wcale nie jest rekord. Bylo ich ztcp nawet i 12 swego c
            > zasu.

dobrze udaje ta Twoja dziewczyna...
            • Gość: Słodki LoLo 21 Re: Po ilu orgazmach.... IP: 80.51.159.* 21.01.06, 10:52
              hehe...dokladnie!!!

musi juz w tym byc dobra, skoro potrafi udawac 12 razy...mi by sie tak nawet
              nie chcialo:)
    • Gość: lola Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 18:40
      thx lolo, samopoczucie mi poprawiłeś ;-*
      • Gość: AS-owa Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.chello.pl 19.01.06, 20:57
        po 90 , to juz chyba mozna...
        • koteczka-agusia Re: Po ilu orgazmach.... 19.01.06, 21:13
          nie no jesli to prawda ( choc bardzo malo wiarygodne) ze 5-7 orgazmow ma po
          minecie to jej zazdroszcze bo ja nawet z jednego nie dostane kiedys juz moj
          wisiada bo tak go wymecze.
          • Gość: mk Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:19
            > nie no jesli to prawda ( choc bardzo malo wiarygodne)

Nie rozumiem, czemu mi nie wierzysz?

> 5-7 orgazmow ma po minecie to jej zazdroszcze

Mysle, ze masz czego...

> bo ja nawet z jednego nie dostane kiedys juz moj
            > wisiada bo tak go wymecze

Niestety takich kobiet jest mało. Z 15, ktore mialem, tylko 2 mialy taka zdolnosc.
            • koteczka-agusia Re: Po ilu orgazmach.... 19.01.06, 21:26
              a no kurcze to ta laska ma super juz ci wierze bo niektore maja tak ze szybko
              dochodza nawet o wiele szybciej od faceta a ja niestety moj juz nie ma sil a ja
              ciagle naladowana jak rakieta i gotowa, ale czesto wole mu tego nie okazywac bo
              wole bym myslal cos innego.
              • Gość: mk Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:32
                > a no kurcze to ta laska ma super

Tez jej zazdroszcze ;)

> a ja niestety moj juz nie ma sil a ja ciagle naladowana jak rakieta i gotowa

Nie mow, ze tego napiecia nie rozladowujesz..?

> ale czesto wole mu tego nie okazywac bo wole bym myslal cos innego.

Hmm...na dluzsza mete tak sie nie da. Sprobuj mu podpowiedziec co ma robic, aby Ci bylo dobrze.
                • koteczka-agusia Re: Po ilu orgazmach.... 19.01.06, 21:36
                  No nawet go czasami nakierowuje i wgole on sie raczej czesciej skapnie ze ja
                  nic nie mam, bralam nawet sprawe we wlasne rece by sobie jak najlepiej zrobic
                  ale jak on dojdzie juz z 2 czy zadziej 3 raz to on juz nie ma sil a ja bym dala
                  rady sie jeszcze swietnie pobawic.
                  • Gość: mk Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:58
                    Czy mowisz o orgazmie lechtaczkowym, czy pochwowym?
                    Czy mialas juz w ogole orgazm?
                    • Gość: ona ona ona ona Re: Po ilu orgazmach.... IP: *.6.14.vie.surfer.at 19.01.06, 22:45
                      ja tez tak mam:( on dojdzie z trzy razy a ja w ogole....mysle ze to kwestia
                      czasu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka