Dodaj do ulubionych

Taniec z gwiazdami

05.03.06, 21:54
czesc ogladaliscie dzisiaj taniec z gwiazdami?Co myslicie o nowych
uczestnikach(gwiazdach)
Obserwuj wątek
    • patama Re: Taniec z gwiazdami 05.03.06, 22:02
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14
      zajrzyj tutaj
      • ramid Re: Taniec z gwiazdami 06.03.06, 07:34
        A mnie sie niezbyt podobala. Owszem jej taniec moze byc, natomiast dziwie sie
        ze od razu takie wysokie noty otrzymala. Czyzby jurorzy chceli sobie cos u jej
        taty zalatwic? Prezydentem co prawda juz nie jest ale pewnie wplywy zostaly.
        Dla mnie Kreglicka i Dancewicz to pomylka. Paolo beznadziejny, niezle wypadl
        Rozmus, Jablczynska i Koroniewska. Ten Cieszynski (diabolo) chyba przez pomylke
        sie tam znalazl. Czekam az Stockinger zatanczy "łacine". Przy klasyce rusza sie
        niezle ale zobaczymy jak przyjdzie do szybkich tancow. W pierwszej edycji W.
        Paszt ruszal sie jak mul. Mysle ze takiego show jaki pokazali Cichopek i Hakiel
        juz nie bedzie. A szkoda
    • zona_50centa Re: Taniec z gwiazdami 06.03.06, 10:01
      Ola Kwaśniewska nie tańczyła jeszcze najgorzej. Ale Kręglicka, Dancewicz,
      cieszyński? Dla mnie to zadne gwiazdy i nie wiem dlaczego sie znalazły w tym
      programie. Tu raczej potrzeba zywiołowych ludzi, którzy zrobią wielkie "szoł". A
      te z pewnością do nich nie należą.
      Ja stawiam na Jabłczyńską i bliźniaka z "Na wspólnej".
      • Gość: biedronka Re: Taniec z gwiazdami IP: *.chello.pl 06.03.06, 10:25
        a gwiazda czego jest panna Kwaśniewska?i tak odpadnie bo ludzie nie beda na nia
        głosować.zobaczycie
        • Gość: Aniaaaaaa20 Re: Taniec z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 10:31
          NIe nie nie, jedna wielka PORAZKA :(
          Kwasniewska wogole tanczyc nie umie, jakby bylo ze wczoraj odpadnie ktos to ona
          z pewnoscia by odpadla, ona wogole nie ma poczucia rytmu, jak ona tanczyla jak
          jakis kolek bez kitu. Dziewczyna robi z siebie posmiewisko moim zdaniem, bo
          tatus byl kiedys prezydentem to olunia mysli sobie ze tez musi sie wzbic i
          pokazac ze jest Kwasniewska. hahaha niech ona lepiej idzie dalej studiowac czy
          co ona tam robie...
      • Gość: hie hie hie:D Re: Taniec z gwiazdami IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.06, 10:12
        bliźniaka z "Na wspólnej"? <co> a w "Na wspólnej" są jacyś bliźniacy?:D:D mi
        się wydawało że Mroczki są w "M jak miłość":D
        • zona_50centa Re: Taniec z gwiazdami 08.03.06, 12:48
          Ups :) pomyliło mi sie. Oczywiście chodzi o bliźniaka z "M jak miłość"
    • bibi.mal Qrcze, ja nie oglądalam 06.03.06, 12:02
      ...ale w sobotę o 14.55 jest powtórka. Sama tańczylam i przyznam, że bardzo
      lubię oglądać ten program. Co do Kwaśniewskiej się zgadzam, wg mnie żadna z
      niej gwiazda, pewnie jak bym ją mijala na ulicy to bym tego nawet nie
      wiedziala, że TO OLA K.! No ale wybrali i już. Pewnie odpadnie jako pierwsza,
      bo calą resztę widzowie znają lepiej i darzą jakoąkolwiek sympatią, antypatią,
      jakimikolwiek uczuciami i ją wywalić będzie najprościej. Tak uważam.
    • say.go.cici Re: Taniec z gwiazdami 06.03.06, 12:31
      Ja stwiam w tym wszystkim na Joasię Jabłczyńską, dziewczyna aż promienieje optymizmem, ma dużo energii i bardzo dobrze tańczy :)
      • cienmotyla Re: Taniec z gwiazdami 07.03.06, 22:34
        a ja nienawidze Jabłczyńskiej jakbym miała coś na koncie to bym wysyłała smsy
        na wszystkich tylko nie na nia...nie cierpie jej..
        jest brzydka, beznadziejna, krzywa, dziecinna, neutralna, manotonna, nudna,
        straszna ogolniemiała straszna sukienke bleeee, jest głupia, i obsrańczo
        optymistyczna:PP
        i cholera podoba sie mojemu facetowi..
        • Gość: olka Re: Taniec z gwiazdami IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 07.03.06, 23:35
          Cos mi sie wydaje,ze ten ostatni argument:" i cholera podoba sie mojemu facetowi.." powinnas wymienic jako pierwszy uzasadniajacy Twoja nienawisc dla niej;)A reszta,ze niby dziewczyna jest obsrańczo głupia itd.to juz jego konsekwencje:)
          • domani3 Re: Taniec z gwiazdami 08.03.06, 10:19
            Kwasniewska to faktycznie porazka, tak samo jak Dancewicz, Kręglicka i
            Cieszyński.Olka zapewne odpadnie pierwsza, szkoda tylko Maseraka.Kto wygra?!
            Stawiam na Rozmusa, ten facet to zywioł:)
            • cienmotyla Re: Taniec z gwiazdami 08.03.06, 15:00
              no ja WIEM ale co mam zrobić ze zazdrosna jestem no i do cholery on mi sie
              kazał nauczyć szpagatu:PP a ona go zrobiła:((((
          • say.go.cici Re: Taniec z gwiazdami 08.03.06, 11:38
            Gość portalu: olka napisał(a):

> Cos mi sie wydaje,ze ten ostatni argument:" i cholera podoba sie mojemu facetow
            > i.." powinnas wymienic jako pierwszy uzasadniajacy Twoja nienawisc dla niej;)A
            > reszta,ze niby dziewczyna jest obsrańczo głupia itd.to juz jego konsekwencje:)

Dokładnie. Tez tak właśnie myśle :)
    • elamodela Nie czepiajcie się Oli! 08.03.06, 14:07
      Nie możecie podejść do Kwaśniewskiej bez uprzedzeń? Przecież jakby chciała
      wykorzystać nazwisko to przez te 8 lat już dziesięć tysaięcy razy
      zrobiłaby "karierę", tak jak Buzkowa czy jej podobne. A niech sobie dziewczyna
      potańczy. Przecież może to lubić. Mnie najbardziej podobała się obsada M jak
      miłość, taki dziwny przypadek, ze akurat on i dobrze tańczą..
      • cienmotyla Re: Nie czepiajcie się Oli! 09.03.06, 00:16
        ja i tak niecierpie Jabłczyńskiej:PP
    • cienmotyla Jabłczyńska musi odejść 26.03.06, 20:54
      no sory ale nie luuuubie jej
    • cienmotyla Re: Taniec z gwiazdami 26.03.06, 21:02
      cholera ....
      • Gość: majka Re: Taniec z gwiazdami IP: *.infoplus.com.pl 04.04.06, 23:57
        a o Rozmusie co myslicie -
        www.fit.pl/akademiawellness/robert_i_anna,206,6,6,709,1838,1874,1875,1895.html
    • Gość: lemon Re: Taniec z gwiazdami IP: *.aster.pl 06.04.06, 22:21
      Aneta! Brawa dla niej, za to, ze jest po prostu najmilsza i najladniejsza. a i
      w tancu wyglada przepieknie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka