aga_drozdus 14.03.06, 19:50 dlaczego w żadnej z gazet takich jak cosmo nie ma żadnych ładnych męskich akt???? a przydaly by się;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cienmotyla [...] 14.03.06, 20:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marika2005 Re: akty męskie 14.03.06, 23:09 aktow-dopelniacz-kogo?czego?-aktow pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon_zawodowiec Re: akty męskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:00 Jest pełno akto męskich w IPNie!!!! Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel IPN 16.03.06, 20:20 Na przykład akta Marka Belki? Ponoć jest mężczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylkoja Re: akty męskie IP: *.174.rev.vline.pl 17.03.06, 00:22 Moze jej chodziło o akta (kogo czego-akt)ale już chyba SB wszystkie ładne ujawniła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: akty męskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 08:54 ...dobre! ehe ehe ehe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: akty męskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 13:45 a ja sie zgadzam!! sa pisma dla facetow, z ladnymi aktami kobiecymi. Wiec dlaczego nie ma takich gazet dla dziewczyn?? Nie mowie tu o wulgarnych pisemkach, tylko o czasopismach na poziomie. Jestem zdecydowanie heteroseksualana wiec chce ogladac przystojnych facetow a nie panienki! pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPDorota Re: akty męskie IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 16.03.06, 13:51 Sa pisma dla facetow z facetami. Tam sa meskie akty. Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: akty męskie 16.03.06, 14:02 tylko, ze jakos one wiekszosci kobiet nie podchodza, przyznam ze jestescie tu pokrzywdzone, ale skoro 80% kobiet wola, ze woli ogladac gole kobiety od golych facetow, no to same nie tworzycie na taki towar popytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katakon Re: akty męskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 14:31 nie jestem zorientowana, ale czy sa przeprowadzane jakies badania, ankiety itp. na temat preferencji kobiet? Jak przegladam polki z czasopismami dla kobiet, to dominuja tematy: gotowanie, moda, uroda, dzieci itp. O matko! czy kobiety naprawde interesuja sie tylko tym?? no i gdzie/komu mozna podsunac mysl, ze my tez chcemy ladnych, meskich cial?!?! pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: akty męskie 16.03.06, 14:45 no to bylo takie badanie w 2004 przez tv zlecone, ale albo kochane panie na serio wolicie kobiety ogladac, albo je sponsorowal kanal palyboy'a :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katakon Re: akty męskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 15:04 albo kobiety nadal wstydza sie przyznac ze lubia patrzec na nagich mezczyzn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira Re: akty męskie IP: *.atman.pl / *.atman.pl 16.03.06, 16:20 Albo badanie przeprowadzono wśród tzw. Średniej Statystycznej Odpowiedz Link Zgłoś
kardynal_pacelli1 Re: akty męskie 17.03.06, 09:07 joasia_m napisała: > a ja nie lubie!! I co? Nie lubisz - nie oglądaj. Reszta co lubi niech z przyjemnością patrzy na ptaszki i całą resztę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stevie Re: akty męskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 11:34 Większość kobiet nie lubi, nie jesteś w tym odosobniona. Jakiś czas temu trzy czasopisma dla kobiet w jakimś kraju zamieszczały w ramach eksperymentu akty męskie i później przeprowadziły wśród czytelniczek ankietę. Wyniki ankiety wykazały natomiast, że kobiety nie są zainteresowane takimi zdjęciami. Dwa z czasopism wycofały się z tego pomysłu, a trzecie zamieszczało zdjęcia nadal, ale z zupełnie innego powodu. Część czytelników tego trzeciego periodyku to homoseksualiści. Kobiety inaczej niż mężczyźni postrzegają seks i w odróżnieniu od mężczyzn nie pobudzają je zdjęcia aktów płci przeciwnej. Dlatego kobiety nie lubią zdjęć gołych facetów. Natomiast wiem, że wiele kobiet lubi oglądać zdjęcia nagich kobiet. Nie zgłębiłem jeszcze dlaczego, ale niektóre heteroseksualne kobiety takie zdjęcia pobudzają. Przyczyna tego wszystkiego tkwi w psychologii i dość istotnych różnicach między płciami. Myślę jednak, że przynajmniej jedna z przyczyn tkwi w tym, że faceci nago są po prostu bardziej brzydcy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: akty męskie IP: *.spray.net.pl 16.03.06, 23:39 Eeeetam facet jest facet. Czy to wazne w ktora dziure wciska. Ksztalt czlonka sie nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: akty męskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 21:17 aha, w większości dla gejów..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: akty męskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 15:07 bo pismo to oglądają same takie co się domagają "męskich akt", ale nieuk z ciebie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 16:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: like pisma kobiece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 17:24 szkoda tej złotówki na czytanie : -gotowanie-ledwo starcza czasu na ugotowanie czegoś na kształt obiadu a co dopiero coś extra -seks-milej robić niż czytać -facet-nie zrozumiem go przez przeczytanie artykułu -dom-nie mam czasu naklejać wycinanek na stare meble -moda-nie kupie pospolitego sweterka który wyróznia się tylko metką za 99 zł -dziecko-nie mam, a nawet jeślibym miała nie ufałabym radom przeczytanym w niskim czasopiśmie. Nie ma na rynku dobrego czasopisma dla współczesnej kobiety.Są tylko czasopisma typu pani domu - wszystkie, powyższe tematy, oraz czasopisma "elitarne" (nie elitarne)piszące tylko o modzie i seksie. Jeśli sięgnełabym po jakieś to chciałabym w nim przeczytać o życiu a nie wybranych jego aspektach opisanych tak ,że niczego nowego z takiego artykułu sie nie dowiem. Mogliby się postarać o coś dobrego do czytania dla kobiet. Czasopismo kobiece z aktami męskimi równierz by się przydało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Baby to same nie wiedzą czego chcą IP: *.e-wro.net.pl 16.03.06, 20:45 A ty niby taki madry i pożądny, a golych dup w playboyu nie ogladasz Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: akty męskie 16.03.06, 17:18 Gzdizes kiedys dawno temu czytalam, ze podobno wyszlo raz czasopismo dla kobiet z aktami meskimi, bardzo zreszta estetyczne i z klasa. Okazalo sie jednak, ze panie, choc mocno zainteresowane, wstydzily sie w kiosku pytac o to pismo i w konsekwencji caly naklad wykupywali na pniu... geje. Wydawca sie z lekka skonfudowal i zrezygnowal z przedsiewziecia. No, ale to bylo z 10 lat temu, moze cos sie od tego czasu zmienilo... Ja tez bym sobie w sumie chetnie popatrzyla. Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: akty męskie 16.03.06, 17:58 No jeśli chodzi o samo patrzenie, to chyba żaden problem... W sieci tegop pełno. A dobre czasopismo z aktami męskimi? Odpowiednikiem(czy to jest dobre czasopismo?) Playboy'a jest chyba Cosmopolitan. Może musicie apelować do wydawcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: akty męskie IP: *.home1.cgocable.net 17.03.06, 07:23 Cosmo odpowiednikiem Playboya?! Pierwsze slysze... to glupawka z cyklu jak miec dobry sex, jak wyrwac faceta na ktorego sie ma ochote i jak go zatrzymac przy sobie, jaki jest dobry kosmetyk i co nowego w modzie. A artykuly denne. O Playgirl slyszeli? No wlasnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feelgood Litości!!! Playboy v Cosmo??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 11:16 Tak może napisać chyba tylko ktoś kto nie zadał sobie trudu przeczytania choćby jednego artykułu w Playboy'u. Tam jest najlepsza na rynku publicystyka społeczno-obyczajowa i do tego rewelacyjne wywiady! Od Playboy'a mogą się tego uczyć nawet tzw. czasopisma opiniotwórcze! Bardzo dobry magazyn do czytania i... oglądania :) Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: Litości!!! Playboy v Cosmo??? 17.03.06, 13:29 Eee, no cóż, przepraszam w takim razie. Niespecjalnie czytam jedno czy drugie. Po jednym numerze, kiedyś tam. Jakoś podobne poziomem mi się wydawały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: akty męskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 17:20 a moze po prostu mamy taki model kultury? od wieków to kobiece ciało jest przedmiotem estetycznych doznań, tylk oono kojarzy się z pieknem? a męskie jest synonimem prymitywnego erotyzmu i ludzkiej brzydoty, szczegolnie zaś jego część z narządami płciowymi? bo ciągle jest to tabu i zdecydowanie wiekszej rzeszy spoleczenstwa podoba sie akt kobiecy? czy nie można troszkę poczytać a potem zadawać takie pytania? a Internet jest pelen aktów meskich, wystarczy tylko poszukać. aktów pieknych, estetycznych i ujetych bardzo subtelnie. Polecam chocby akty w wykonaniu fotografow: Mapplethorpe'a czy czeskiego Saudka. choc moze to zbyt ambitne wyzwanie, moze lepiej kupic pismo dla gejów :| pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vvoi Re: akty męskie IP: 81.193.34.* 16.03.06, 20:33 Hola hola! A przepraszam, Dawid niejakiego M.Anioła, to co, transseksualist(k)a? --- new-art.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: akty męskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 08:15 Renesansowy humanizm, dążenie do harmonii, także w ukazywaniu ludzkiego ciała, i Dawdid jest właśnie przykładem tego pięna człowieczego, nie kobiecego. Bo to wciąż kultura patriarchalna i jeśłi ukazuje się ideał, to nie ma kobiecie, a na mężczyźnie. Choć czy ideał i czy pięno to bym polemizowała... Co nie mizniea faktu, iż to kobiecą nagość się eksponuje od wieków, bo taki mamy model kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvoitek Re: akty męskie IP: 81.193.0.* 17.03.06, 14:13 słowem - teoria nie do obalenia. skoro nagi mężczyzna reprezentuje "piękno człowiecze", a nie jest "eksponowaniem nagości", a naga np. Wenus z Milo jest "tylko kobietą", to po prostu nie ma co dyskutować. chyba, że znalazłyby się kryteria osądu inne, niż znakomity gust i wyczucie V. w przeciwnym wypadku, możnaby na tej samej podstawie odnieść wrażenie, że... to V przez swoje krzywe zwierciadło współtworzy ową "kulturę patriarchalną", interpretując wszystko tak, żeby do niej pasowało. Dawid pozostaje nagim mężczyzną, Wenus - nagą kobietą. czy więc nie myli się mojej rozmówczyni analiza sztuki z analizą odbioru sztuki? i czy przez ten błąd paradoksalnie nie współtworzy właśnie owej tak przez siebie zdaje się niechcianej kultury? --- new-art.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łucja Re: akty męskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:19 zapropnouj wiec swoj model i swoje zdanie, bo tego nie wypowiedziales i trzymaj na wodzy ironiczne zapedy, bo tymi nie udowadniasz bynajmniej swoich racji :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vvoi Re: akty męskie IP: 81.193.32.* 18.03.06, 20:30 właśnie zniknął mój bardzo długi post. więc w skrócie: moim zdaniem w tym, co napisałem, już jest propozycja, ale mogę powtórzyć. 1) a priori nagi dawid i naga wenus to nagi mężczyzna i naga kobieta. 2) wśród możliwych interpretacji jest i taka, że nagi dawid to "człowiek doskonały", a naga wenus to "tylko naga kobieta". tyle, że jest to interpretacja, nie zaś samo dzieło. i jest moim zdaniem samobójczą interpretacją, bo interpretuje historię sztuki zgodnie z szablonem "patriarchatu". oczywiście, celem jest krytyka tegoż, jednak z tym celem się mija. a mija się dlatego, że zamiast nareszcie zobaczyć w dawidzie nagiego mężczyzny, nie potrafi przezwyciężyć wyuczonych historiosztucznych frazesów. nowe spojrzenie na historię może pozwolić się od niej uwolnić (a raczej - uwolnić się od "starego spojrzenia") - tym bardziej, gdy mowa o historii sztuki. 3)tak ekstremalnie "patriarchalna" wizja historii sztuki pełna jest sprzeczności. ponieważ twierdzi, że w sztuce "od wieków [ciało] męskie jest synonimem prymitywnego erotyzmu i ludzkiej brzydoty", wpada w sprzeczności, gdy mowa o dawidzie. nie może się zgodzić na punkt 1), dopasowuje do tego teorię "piękna człowieczego, nie kobiecego". wpadając w pułapkę punktu 2). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł Re: akty męskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 20:58 ale ciagle atakujesz, nie mowiac co sam myslisz o aktach meskich w gazetach... ona to chyba odrzuca, z tego co zauwazylam, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vvoi Re: akty męskie IP: 81.193.32.* 18.03.06, 23:17 z tego, co rozumiem, ona tego nie odrzuca. uważa zdaje się, że brak męskich aktów w gazetach (i w sztuce) wiąże się z patriarchalną kulturą, która kojarzy piękno wyłącznie z kobietą. z tej KRYTYKI kultury współczesnej, którą V robi, można wywnioskować, że chciałaby zmiany, a więc zwrócenia uwagi na piękno ciała męskiego. moje zdanie? wolę ciało kobiece, ale to całkiem osobisty gust. nie mam nic przeciwko ukazywaniu męskiego ciała jako czegoś pięknego. absolutnie nie ma dla mnie znaczenia, czy widz jest tu kobietą, gejem, hetero, niezdecydowanym, czy też w innej kategorii. zgadzam się natomiast z twierdzeniem, że estetyka/estetyczność ciała jest bardzo mocno uwarunkowana kulturowo. dlatego np. w stanach o mężczyznach kobiety rozmawiają dziś odważniej, niż faceci o nich. emancypacja doprowadziła do swoistego przewrotu. i to jest nawet zabawne, choć mnie wciąż nieco szokuje, kiedy kobiety mówią o facecie, że to niezła laska. uważam, że w polsce przydałoby się znacznie więcej erotycznej odwagi. jesteśmy niewiarygodnie purytańskim narodem, beznadziejnie pod tym względem nudnym i ponurym. a z mojego punktu 1) wynika, że skoro może się podobać dawid, to dlaczego nie miałyby się podobać inne osobniki z jego płci? bo na etykiecie nie napisali, że zrobił ich m.anioł? jeśli ktoś jest wierzący, niech zwróci uwagę, że autor tych osobników nie był gorszym artystą. a jeśli nie jest, nie powinien mieć takich cholernych oporów przed jakimkolwiek odejściem od polskiej (niekoniecznie katolickiej) życiowej katechezy. --- new-art.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolou Re: akty męskie IP: *.chello.pl 17.03.06, 11:26 > a moze po prostu mamy taki model kultury? od wieków to kobiece ciało jest > przedmiotem estetycznych doznań, tylk oono kojarzy się z pieknem? a męskie jest > synonimem prymitywnego erotyzmu i ludzkiej brzydoty, szczegolnie zaś jego część > z narządami płciowymi? bo ciągle jest to tabu i zdecydowanie wiekszej rzeszy > spoleczenstwa podoba sie akt kobiecy? - No, a w takiej Grecji było ponoć odwrotnie. Kultura na pewno. Kobiety sa tak wychowane. Były jakieś eksperymenty że pokazywano im erotyczne filmy i reagowały jak mężczyźni, ale kłamały że nic nie czuły. Ładne męskie ciało chętnie, ale nie do końca obnażone :) Zadna kobieta nie lubi oglądać innych kobiet i to jeszczd komputerowo podrasowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dostojewski Re: akty męskie IP: *.crowley.pl 16.03.06, 17:27 aktów nie akt. Proponowałem kiedyś swoje usługi w tej kwestii niestety jak do tej pory żaden z magazynw kobiecych nie zaoferował mi współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowaliusz Re: akty męskie IP: *.sne.torun.pl 16.03.06, 17:35 a po co Ci akta nie lepiej patrzeć na akty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwoneczka Re: akty męskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:02 bo męskie akta są w sądzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: akty męskie IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 16.03.06, 18:13 Ale po co? Kobieta nie potrzebuje seksu, jest aseksualna z definicji (i z wychowania też). Mężczyźni potrzebują seksu zawsze i wszędzie. Właśnie z tego wynikają wszelkie dramaty i nieporozumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Javier Re: akty męskie IP: .55.216.* / *.pl 16.03.06, 18:19 Może ten link będzie ciekawy: musclegallery.com/free/models.htm Odpowiedz Link Zgłoś
bielinka Re: akty męskie 17.03.06, 13:37 Gość portalu: Javier napisał(a): > Może ten link będzie ciekawy: > musclegallery.com/free/models.htm Ech, same męśnie... zaden fiutka nie pokazal ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: akty męskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:57 www.mapplethorpe.org/malenudes2.html www.mapplethorpe.org/malenudes3.html Czy to Cię w takim razie zadowala? Idź do klubu z meskim striptisem jak chcesz na fallusy popatrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: akty męskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 16:00 www.mapplethorpe.org/malenudes4.html Zeby Ci mało nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megadryl XXL Kobietom tylko wielkie, sterczące penisy w głowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:42 Lepiej byście jakąś książkę przeczytały a nie tylko chłopy wam w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Kobietom tylko wielkie, sterczące penisy w gł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:48 mizogin :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara M Re: akty męskie IP: 85.28.141.* 16.03.06, 19:11 Racja. My tez chcemy poogladac piekne meskie ciala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: italiano_latino Re: akty męskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 19:15 barbaroM ja mam piękne, smagłe ciało, może się spotkamy będziesz mogła nie tylko pooglądać, także dotknąć, a nawet wziąć moje berło do buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frania Re: akty męskie IP: 193.28.0.* 16.03.06, 19:25 Świnia!!! Do buzi weź sobie sam jak potrafisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: italiano_latino Re: akty męskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 19:33 to ty nigdy swojemu chłopcu nie bierzesz do buzi berła ??? no to biedny on jest, pewnie niedługo cię zostawi, bo inne to robią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frania Re: akty męskie IP: 193.28.0.* 16.03.06, 20:42 Zauważ gamoniu, że wtych wszystkich pisemkach dla was PANÓW ŚWIATA jesteśmy tylko podmiotem, który WAM robi dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: italiano_latino Re: akty męskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 22:33 Opamiętaj się szalony Jajniku. A co ty byś zrobiła bez chłopa? Z czego byś żyła? Kto by z tobą spał ? Chomik ? Odpowiedz Link Zgłoś
kardynal_pacelli1 Re: akty męskie 17.03.06, 09:12 frania napisał(a): > Świnia!!! > Do buzi weź sobie sam jak potrafisz! A jak nie potrafisz to ćwicz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwierzak Re: akty męskie IP: *.chello.pl 16.03.06, 19:25 kup sobie play girl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isabell Re: akty męskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 19:27 ja tam bym kupwała z przyjemnością czasopisma z aktami męskimi.Męskie ciała też są piękne i w obiektywie aparatów wyglądają równie dobrze jak kobiece. A tak wogóle to mi się niepodobają obecne gazety dla kobiet tylko ciuchy kosmetyki gotowanie i teksty typu 100 sposobów aby go uszczęśliwić, no co to kurna jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryka Re: akty męskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 19:56 nie ma żadnych takich aktw bo podniecamy sie częsciej widząc kobiete w akcij czy nie????takk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: akty męskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:39 bo akta pewnie są w teczkach zamkniętych w archiwach Odpowiedz Link Zgłoś
atezag13 Re: akty męskie 16.03.06, 20:44 chodzi ci o akta czy akty? ludzie, nie wstydźcie się koncówki "ów"! W gazetach nie ma aktów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: akty męskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 21:14 swietny pomysł - akty meskie, jest ZA!! dobre zdjecia i modele nie koniecznie mlodzi- to to juz banal, ale cos orginalnego chetnie bym zobaczyla w gazetce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: akty męskie IP: *.atman.pl / *.atman.pl 16.03.06, 21:36 A jakby to pismo było jeszcze z analizami np. socjo + psychologicznymi odnośnie spraw damsko - męskich to tez bys kupiła? Przeciez natychmiast byłaby otoczka ze to dla feministek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuj [...] IP: *.broker.com.pl 16.03.06, 21:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: akty męskie 16.03.06, 22:21 w cosmo było cos takiego np.zpolskimi piłkarzami.naprawde całkiem fajne fotki.ale wogóle to przeciez tam czesto sa takie sesje kilku kolesi jakos na poczatku.ubrani to oni nie sa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: akty męskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:09 A ja chciałabym powiedzieć, że ostatnio natknęłam się na fajne zdjęcia facetów w Cosmopolitan. Mile mnie to zaskoczyło :) Ale 3 czy 4 zdjęcia wiosny nie czynią. A może jednak ? A tak pozatym, to ciekawa jestem - kto kupuje te wszystkie "babskie gazety"? Chyba jest tak jak z serialami - nikt się nie przyznaje. A odpowiednikiem Cosmo jest CKM a nie Playboy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
foroadikt Musicie jeszcze poczekac! 16.03.06, 23:24 To zadna tajemnica, ze liczba kobiet, ktore kupilyby pismo z takimi zdjeciami (zeby ominac wszelkie formy słowa akty, ktore tu sie pojawialy ;P) rosnie. Rynek wychodzi naprzeciw takim potrzebom. W USA jest pismo playgirl (to nie zart), ma pelnic role meskiego odpowiednika playboy'a (ostatnio pozowal do tej gazety Usher). Ale, poniewaz niestety Polska jest troche opozniona, to mysle, ze zanim ktos u nas dostrzeze taka nisze, to szybciej i ten pomysl przyjdzie do nas z zachodu....... za jakies 10 lat. ;) Narazie pozostaje Wam czekac chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Re: Musicie jeszcze poczekac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 00:38 nie no moga sobie sprowadzic taka gazete albo poprosic jakas kolezanke z usa zeby im kupila i przyslala :) zreszta tyle jest stron z seksem w internecie ze ja naprawde nie widze problemu Odpowiedz Link Zgłoś
portboner Re: akty męskie 16.03.06, 23:14 w cosmo to sie uśmiałem... męska szowinistyczna świnia nago w cosmo buhahahaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
ijenka Re: akty męskie 16.03.06, 23:42 Cześć, Spójrzcie na tą stronkę: www.playgirltv.com/ i oceńcie zawartość. O takie coś chodziło? ;o) paps Madzia Odpowiedz Link Zgłoś