19.03.06, 09:04
haha wiem ze to glupie,ale poraz pierwszy w swoim zyciu przespalam sie z
ciemnoskorym przystojnaiczkiem!!hehe moge juz dementowac pare mitow, ale
warto bylo!!!fajnie bylo a teraz pewnie zacznal sie problemy...biala z
czarnym i takie tam...ech
Obserwuj wątek
    • nane1 Re: stalo sie 19.03.06, 09:06
      medal sobie kup, czarny rzecz jasna
    • waldek1610 Re: stalo sie 19.03.06, 09:19
      mw80 napisała:

> haha wiem ze to glupie,ale poraz pierwszy w swoim zyciu przespalam sie z
      > ciemnoskorym przystojnaiczkiem!!hehe moge juz dementowac pare mitow, ale
      > warto bylo!!!fajnie bylo a teraz pewnie zacznal sie problemy...biala z
      > czarnym i takie tam...ech

Problemy to bedziesz miala nie z powodu braku aprobaty polskiego spoleczenstwa
      na zwiazki Polakow z murzynami...Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy ze murzyn to
      lub zmieniac panienki jak rekawiczki, wiernosc dla niego nie istnieje, na ogol
      sa leniwi....zeby byc obiektywnym to podam pare zalet; swietnie spiewaja,
      tancza i bawia sie...

W USA 90 % murzynow wychowuje sie bez ojca...takie sa oficjalne statystyki.
      • iris6 Re: stalo sie 19.03.06, 14:02
        Waldi całkowicie się z Tobą zgadzam.Co do wad i "zalet"również.Ja
        żałuję,pozostał wstyd,niesmak i debet na pokaźnym niedawno koncie.Z tą reakcją
        społeczeństwa też fakt-niespotkałam się z jakimiś nieprzyjemnymi
        sytuacjami.Jeśli już to ostrzeżeniami-nie słuchałam,mogę mieć żal tylko do
        siebie.Pozdrawiam
        • waldek1610 Praca przestrzeganie praw wbrew murzynskiej naturz 20.03.06, 12:45
          Najciekawsze jest to ze moj byly znajomy murzyn z pracy Jim ...(ktory jest z
          polka tak na marginesie, albo byl...)sam powiedzial mi ze "(jego) ludzie nie
          lubia stereotypow dlatego ze to jest...prawda"

Jak mozne on moze sie obrazac ze murzyni maja opinie; rozwiazlych,
          nieodpowiedzialnych, niewyksztalconych, ignorujacy wszelkie prawa..
          cryminalistow, skoro w USA gdzie stanowia zaledwie 13% ogolu populacji, w
          wiezieniach stanowia ponad ...50%.

Nie wspominajac o tym ze choc maja wiele ulg i dodatkowych przywilejow ktorych
          nie posiadaja biali..pomimo tego sa najbiedniejsi i najbardziej patologiczna
          grupa w USA. I dyskryminacja nie ma nic tutaj do rzeczy bo nalezy do
          przeszlosci, zreszta Azjaci tak samo byli dyskryminowni w przeszlosci a
          niesamowita roznica pomiedzy tymi dwoma grupami, jednak to dwie rozne kultury.

Murzyna sie krzywdzi jesli wymaga sie od niego zeby przestrzegal praw, pracowal
          codziennie i poziadal cnoty moralne...bo takie cechy sa obce w czarnej czesci
          Afryki, a geny nawet w USA u murzynow pozostaja takie same...

• Gość: ela Re: Praca przestrzeganie praw wbrew murzynskiej n IP: *.top.net.pl 20.03.06, 15:10
            Uwielbiam Cię Waldek,zawsze jesteś rzeczowy,potrafisz argumentować.Całkowicie
            zgadzam się z Tobą.
            • waldek1610 Re: Praca przestrzeganie praw wbrew murzynskiej n 23.03.06, 07:09
              To milo uslyszec Elka! Pozdrawiam Cie!
      • mati29 Re: stalo sie 20.03.06, 16:02
        waldek
        nie dziw sie ze tylu wychowuje sie bez ojca
        pomysl kto by chcial byc ojcem murzyna ? :)
    • evelisia Re: stalo sie 19.03.06, 10:23
      Ja bym się gadanniem nie przejmowała, w którym my wieku zyjemy? Wystarczy
      wyjechać za granice naszego "cudownego" kraju. Takie zwiazki sa na porzadku
      dziennym i nikt nawet nie pomyśli zeby to skomentowac. Niestety Polska jeszce
      gługo będzie nietolerancyjnym, zakłamanym, katolickim krajem. A Ty sie nie
      przejmuj, jak Ci zależy to walcz o ten związek :) Pozdrawiam

www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4205453
      • iris6 Re: stalo sie 19.03.06, 14:05
        Masz rację,poza granicami naszego kraju.Tam to ma sens.Tu to duże ryzyko.
      • waldek1610 odwrotna dyskryminacja 20.03.06, 12:30
        evelisia napisała:

> Ja bym się gadanniem nie przejmowała, w którym my wieku zyjemy? Wystarczy
        > wyjechać za granice naszego "cudownego" kraju. Takie zwiazki sa na porzadku
        > dziennym i nikt nawet nie pomyśli zeby to skomentowac. Niestety Polska jeszce
        > gługo będzie nietolerancyjnym, zakłamanym, katolickim krajem. A Ty sie nie
        > przejmuj, jak Ci zależy to walcz o ten związek :) Pozdrawiam

Podchodzisz entuzjastycznie do murzynow bo sadzisz ze kolor skory nie jest
        wazny. Teoretycznie nie! Od razu widac ze nie mialas z murzynami do czynienia.
        Wystarczy ze pojedziesz do USA na rok to przekonasz sie ze najwiekszymi
        rasistami...(tak to nie pomylka) sa murzyni.

Sa leniwi, wykozystuja masowo system social seciurity, dla nich istniej
        prawa ...a obowiazki obywatelskie jak; praca, wychowanie dzieci, i
        przestrzeganie prawa uwazaja jako narzucanie im... bialej kulury.

Wcale nie dziwie sie ze czarna Afryka taka biedna, bo kto niby ma pilnowac
        prawa i porzadku, gdy cos takiego dla nich nie istnieje, jedynie prawa i zabawa.
    • iris6 Re: stalo sie 19.03.06, 13:55
      Niunia zapoznaj się dokładnie z moim wątkiem :"byłaś z Murzynem?" na tym
      forum.Ja radzę potraktować to jako fajnę przygodę i po prostu zostawić.Łatwo się
      zaangażować mimo ,iz będziesz wmawiać sobie ,że to tylko for fun-oni potrafią
      być czarujący...Murzyn poza Polską tak,ale nie tu!Sama widzisz-znajomość zaczęta
      w łóżku-to pokazuje o co im naprawdę chodzi.Uważaj.Pozdrawiam.
    • Gość: 1984 Re: stalo sie IP: *.top.net.pl 19.03.06, 17:17
      Też "zaliczyłam"czarnego...cóż... Polak tez potrafii,nie ulega
      wątpliwości.Zostałam jego dziewczyną,po miesiącu zobaczyłam go jak całuje się z
      jakąś blondi w centrum miasta,a raz przyszłam do niego za wczesnie i możecie sę
      domyśleć co zobaczyłam.Po przejrzeniu jego telefonu wszystko było jasne.Byłam
      tylko kolejną panienką do pykania.Spróbowałam,zobaczyłam jak i co.Tylko nie wiem
      kto kogo zaliczył,ja jego czy on mnie?????!!!!
      • cienmotyla Przepraszam o co tyle szumu?? 19.03.06, 17:21
        Jezeli przespie sie z czarnym to bede lepsza??
        jesssuu...
        • agatka_to_ja Re: Przepraszam o co tyle szumu?? 19.03.06, 17:29
          ja tez tego nie rozumiem...

a kto sie przespał z Chińczykiem? Albo z Tunezyjczykiem? a kto dał tyłka
          Francuzowi?
      • Gość: blanka Re: stalo sie IP: *.top.net.pl 19.03.06, 17:37
        Morał-jak się puszczać to z fantazją,najlepiej z czarnym,bez lateksu ,i złapać
        coś przy okazji,albo w ciąży byc z takim,byleby mieć co koleżankom
        opowiedzieć-przecież oni są gotowi wybzykać wszystko co się rusza.Opamiętajcie
        się dziewczyny
    • diablica880 przeprasazm i co z tego??? 19.03.06, 19:16
      dziwny ten post;/..... biala z czarnymm hmmm ja w tym nie widze nic dziwnego
      • waldek1610 Re: przeprasazm i co z tego??? 20.03.06, 12:59
        diablica880 napisała:

> dziwny ten post;/..... biala z czarnymm hmmm ja w tym nie widze nic dziwnego

W Chinach gdzie nie ma stonki... farmerzy ziemniakow mowia; nie rozumie
        dlaczego w Ameryce i w Europie nie lubia stonki, przeciez to owad jak kazdy inny
    • Gość: Monika Re: stalo sie IP: *.eia.pl 20.03.06, 08:04
      A co nas to obchodzi z kim ty sie przespałas? Dla mnie mozesz sie bzykac nawet z
      koniem i mam to gleboko w du....
      • libertine21 do moniki 20.03.06, 12:17
        To zachowaj to dla siebie nawet gleboko jak piszesz w dupie
        • Gość: Neska Re: do moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 13:56
          tez nie rozumiem watku:/ Boze co za kraj ... .
          Waldku - jaki jest Twoj iloraz inteligencji?Albo raczej powiedz gdzie sie
          wychowalas i w jaki sposob ze masz takie poglady na swiat?????????:|
    • Gość: Agatka_to_ja Re: stalo sie IP: *.eia.pl 20.03.06, 14:12
      A ja tez kiedyś próbowałam z murzynem :) I było tak fajnie, mówię wam :) Miała
      takiego wielkiego konia ze szok :D
      • libertine21 Agatka_to_ja -falszywie logowana 20.03.06, 14:16
        Ladnie to za kogos sie podawac i rzucac na nim obelgi ja sie nie dziwie ze potem
        ja atakujecie i krytykujecie zamiast zrozumiec.
      • agatka_to_ja Re: stalo sie 20.03.06, 16:54
        sio podróbo.
        • Gość: czarny Re: stalo sie IP: *.ca-sanfranc0.sa.earthlink.net 23.03.06, 07:16
          zaliczylem waldusia
          slaby w te klocki ale ma glebokie gardlo
    • maya110 Re: stalo sie 23.03.06, 18:06
      Zwiazek z czarnoskorym mezczyzna ma swoj urok, nie da sie zaprzeczyc ale z
      reguly tylko na poczatku. Przerobilam to dokladnie - najpierw dlugo zabiega o
      Twoje wzgledy, sa romantyczne wyznania, wycieczki, wspolne wyjscia itp. Tak
      przez kilka miesiecy. Ty sie angazujesz calym sercem a pozniej odkrywasz ze
      jestes jedna z jego kilku dziewczyn. Niestety sama tego doswiadczylam, dlatego
      ostrzegam zeby do znajomosci z Murzynami podchodzic z ROZWAGĄ, starac sie na
      poczatku dowiedziec o facecie jak najwiecej. Nie chce powiedziec, że wszyscy
      czarnoskorzy sa be ale w Polsce robia co chca, wykorzystuja doskonale swoja
      odmiennosc ktora podoba sie wielu dziewczynom.
      • Gość: Neska Re: stalo sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 21:01
        tak w ogole to wiecie chyba ze okreslenie "murzyn" jest obrazliwe...?
        • Gość: Toni Re: Neska IP: *.ipt.aol.com 23.03.06, 22:12
          Neska słowo ,,murzyn,, nie jest obraźliwe. Istnieje również w słowniku polskim..
          Słowo ,,czarnuch,, czy ,,zmazaniec,, owszem. Ciemnoskórymi można określić wiele
          nacji...A jesli powiesz ,,murzyn,, wiadomo,ze to nie Arab, czy Indonezyjczyk :)
          Pozdrawiam

• Gość: napalona Re: stalo sie IP: *.aster.pl 23.03.06, 22:28
      pisałaś coś o zwalczaniu mitów. Mnie interesuje tylko jedno...co z tą ich
      mityczną pytą? Bo musze to wiedziec!!! Widziałam takich na zdjeciach, więc jak
      jest naprawde??????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka