Dodaj do ulubionych

Raczki :))))

05.04.06, 23:35
Co myślicie o osobach spod znaku raka? Znam wiele osób spod tego znaku i sama uważam, że są wyjatkowo wrażliwe i delikatne, ale maja też zmienne nastroje co często może innych doprowadzać do szału. A wy jakie macie spostrzeżenia? Czy je lubie, cenicie, czy wręcz przeciwnie drażnią was?
Obserwuj wątek
    • aniiiii Re: Raczki :)))) 05.04.06, 23:37
      aaa i jeszcze czy zauważacie różnice w ich zachowaniu w zależności od tego czy macie do czynienia z kobietami i mężczyznami?
    • Gość: Karla [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 23:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • aniiiii Re: Raczki :)))) 05.04.06, 23:49
      Nie prosilam o taka odpowiedź....o ile mi wiadomo to forum jest po to , żeby zadawac pytania, więc tak jak i ty mam do tego prawo i ja (i to takich pytan, jakie ja chce)! I nie życze sobie żebys mnie obrazała, nie wiedzac o mnie nic.
      ps. o ile mi wiadomo, używanie dużych liter nie jest tutaj aprobowane, a i krzyczeć na mnie nie masz powodu! Troche kultury byś zachowała.
      • Gość: Karla Re: Raczki :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 23:59
        TO nie jest forum z horoskopami
    • aniiiii Re: Raczki :)))) 06.04.06, 00:05
      Ale jest to forum "na luzie", prawda? A to pytanie chyba do takich sie zalicza? Jeśli nie masz ochoty odpisywac, nie prosze o to. Zadałam pytanie i liczylam, że odpowiedzą osoby, które beda zainteresowane udzieleniem mi odpowiedzi!
    • Gość: Karla [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 00:11
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • aniiiii Re: Raczki :)))) 06.04.06, 00:23
        no coż jak widzę Twoim ulubionym zajęciem jest obrażanie innych, zatem ignorowanie Cie jest chyba najlepszym wyjściem.....gdyby mimo wszystko ktoś chciał opowiedzieć o swoich dośw z raczkami to.... dzielcie sie nimi:P
    • kami_18 Re: Raczki :)))) 06.04.06, 07:30
      Heh...ja jestem spod znaku raka:P to prawda ze czesto mam zmienne nastroje:/ i
      to nie jest fajne:( wszystko to co napisalas to rzeczywistosc:) raczki sa
      baaaardzo wrazliwe! Mialam tez faceta spod tego znaku no ale jak wiadomo ...
      rak z rakiem to nie jest najlepsze polaczenie:P no ale nie wazne...moge
      powiedziec ze na pewno sa szczerzy i cenia sobie bliskosc drugiej osoby:)
    • zona_50centa Re: Raczki :)))) 06.04.06, 09:25
      Sama jestem raczkiem i mam bardzo dużo kolegów spod tego znaku.
      Masz rację, raki są bardzo wrażliwe, łatwo je czymś urazić. Wszystko biorą do
      siebie i przeżywają to. Nawet nieopatrzne słowo potrafi sprawić ze rak poczuje
      się urażony i głęboko to przeżywa. Faceci natomiast mogą być swietnymi kumplami
      dla dziewczyn. Świetnie sie z nimi dogadują. Możesz mu mówić o ciuchach,
      kosmetykach, i kremach do twarzy- rak zawsze Ci wysłucha i co najważniejsze nie
      znudzi sie tak szybko tym tematem!
      • kolorowywidelec Re: Raczki :)))) 07.04.06, 00:12
        zona_50centa napisała:

> Sama jestem raczkiem i mam bardzo dużo kolegów spod tego znaku.
        > Masz rację, raki są bardzo wrażliwe, łatwo je czymś urazić. Wszystko biorą do
        > siebie i przeżywają to. Nawet nieopatrzne słowo potrafi sprawić ze rak poczuje
        > się urażony i głęboko to przeżywa. Faceci natomiast mogą być swietnymi kumplami
        > dla dziewczyn. Świetnie sie z nimi dogadują. Możesz mu mówić o ciuchach,
        > kosmetykach, i kremach do twarzy- rak zawsze Ci wysłucha i co najważniejsze nie
        > znudzi sie tak szybko tym tematem!

Jestem rakiem i zdecydowanie podpisuje sie pod ta wypowiedzią
    • Gość: Wodniczka Re: Raczki :)))) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.04.06, 10:30
      Raczki sa... No coz, na pewno pamietliwie strasznie. Jak zawiedziesz ich
      zaufanie, to juz po Tobie... Poza tym rzeczywiscie sa wrazliwe na wszystko,
      biora sobie wiekszosc do serca, nie mowia wszystkiego, co mysla. Sa tez bardzo
      pryjacielskie (choc nie latwo o ich zaufanie), oddane i uczciwe.
    • 1jujka1 Re: Raczki :)))) 06.04.06, 10:33
      Zgadzam sie z Toba. Moj chlopak jest raczkiem i tak jest jak piszesz, wrazliwy,
      czuly ale humorki tez ma czasem rozne - no ale jak go nie kochac :))
    • Gość: MM Re: Raczki :)))) IP: 62.159.242.* 06.04.06, 12:35
      moj mezczyzna jest rakiem. Twoj opis jest trafiony w 10tke. Kocham go nad
      zycie, chociaz czasami moglabym udusic.
      • Gość: paula Re: Raczki :)))) IP: *.adsl.net.t-com.hr 06.04.06, 15:32
        Ja powoli zaczynam miec dosc swojego Raka (nie raczka!!!)
    • Gość: luzaczka tam znajdziecie więcej:) IP: *.net.autocom.pl 06.04.06, 15:45
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=468
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka