Dodaj do ulubionych

prezent na 50 latek:-)

17.04.06, 22:51
mam takie małe pytanko, macie może jakiś
pomysł na prezent dla 50 letniej kobiety. Myślałam coś o zamówieniu wizyty w
salonie kosmetycznym (manicure, pedicure...),ale...nie wiem w ogóle ile takie
zabiegi kosztują i gdzie robią to w miarę solidnie...
Obserwuj wątek
    • genovefa Re: prezent na 50 latek:-) 17.04.06, 22:55
      to zalezy kim ta kobieta jest dla ciebie... bo moze sie poczuc urazona takim
      prezentem, jakbys jej mowila "nie dbasz o siebie to ja zafunduje ci kosmetyczke"
    • Gość: :) Re: prezent na 50 latek:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 23:05
      tak, zalezy kim ta kobieta jest dla Ciebie. Ja osobiscie lubię dawac orginalne
      prezenty. Na 50- to np 50 jakiś drobiazgów ( takich naprawde drobiazgów, żebys
      nie zbankrutowała:) ), 50 zyczeń ( uwierz mi można wymyslić (zrobiłam tak dla
      mojej mamy:) )...Wiesz, liczy się gest. I pomysł.
    • Gość: gość Re: prezent na 50 latek:-) IP: *.toya.net.pl 18.04.06, 09:34
      ja kupiłabym jakis komplet pieknej , ekskluzywnej bielizny , żeby ta osoba mogła
      sie poczuć znowu atrakcyjna i mloda
    • ewullina Re: prezent na 50 latek:-) 18.04.06, 09:38
      Ja proponuję zamiast kosmetyczki może jakieś spa albo coś w tym stylu,grota
      solna coś relaksującego. Kosmetyczka może być źle odczytana.
      • internautka23 Re: prezent na 50 latek:-) 18.04.06, 12:26
        to ma być prezent dla mojej mamci...tak sobie pomyślałam,że skoro sama nigdy
        nie była u kosmetyczki, bo albo nie ma czasu, albo szkoda jej pieniędzy na
        takie zbytki, to chyba byl 1 pomysl jaki mi przyszedł do głowy...
        a z tymi 50 drobiazgami to też całkiem ciekawy pomysł, a możesz napisać co m.in
        znalazło się wśród tych drobiazgów...:-)
        • Gość: :) Re: prezent na 50 latek:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 12:44
          Hm, jasne. Myślałam poczatkowo o tym żeby kazdy drobiazg to było coś innego.
          Ale potem przyszedł mi do głowy nowy pomysł i wyszło 50 malutkich słoników no i
          przy kazdym z nich zyczenie:) Moja mama była zachwycona:)
          • internautka23 Re: prezent na 50 latek:-) 18.04.06, 16:35
            kurcze...tak sobie myślę, żeby to było coś bardziej praktycznego... pomyślę
            jeszcze, ale będę wdzięczna za każda kolejną propozycję...
            • lizzan Re: prezent na 50 latek:-) 18.04.06, 17:26
              No co ty...praktyczny to jest mikser....cos orginalnego ;-)

Osobiście uwazam ze pomysl z 50 drobiazgami i zyczeniami jest super :-)

pozdrawiam,
              lizzan
              • internautka23 Re: prezent na 50 latek:-) 18.04.06, 19:20
                no tak, praktyczny to może być mikser, ale jakoś nie o tym myślałam mówiąc
                praktyczne (mikser to mi nawet do głowy nie przyszedł), praktyczne w takim
                sensie, że no fajnie 50 słoników i co z nimi...? już pomysł z 50 drobiazgami
                jest lepszy, chociaż wymyśleć ich a ż 50...;-)
              • internautka23 Re: prezent na 50 latek:-) 20.04.06, 17:43
                hallo, help me!
                • internautka23 Re: prezent na 50 latek:-) 24.04.06, 19:06
                  urodzinki coraz bliżej...
                  • Gość: ~pestka Re: prezent na 50 latek:-) IP: *.range81-158.btcentralplus.com 24.04.06, 19:16
                    Kosmetyczka to świetny pomysł.Nie rezygnuj z niego!Zobaczysz jak się mama
                    ucieszy:)Kilka moich znajomych tak właśnie zrobiło i mamy były zachwycone!
    • diablica880 Re: prezent na 50 latek:-) 24.04.06, 19:18
      mama napewno by sie ucieszyla z kartki ktora ty sama bys zrobila :) cos
      skromnego i bardzo milego:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka