twarda_laska 20.04.06, 18:55 no dobra, powiedzmy ze wierze ze sa faceci ktorzy potafia kochac kobiete nie oczekujac od niej seksu.ale jak to z nimi jest?oni naprawde potrafia oddzielic milosc do kobiety od seksu z nia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karinka Re: milosc a seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 20:42 a ja nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
twarda_laska Re: milosc a seks 20.04.06, 20:50 bo wiesz, ja optymistka jestem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: milosc a seks IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 20.04.06, 20:56 Oczywiście, że nie potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: milosc a seks IP: *.info.pl / 213.199.218.* 20.04.06, 22:56 Moim zdaniem jak sie kogos kocha to chce sie byc z ta osoba baaaardzo blisko, dlatego uwazam ze milosc=seks. Tak jest i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dianka Re: milosc a seks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 22:58 zapytałam bliskiego kolegę jak to jest z facetami właśnie czy naprawde potrafią oddzielić miłość od sexu i powiedział że kobiety sie zakochują a meżczyźni się przyzwyczajają... Odpowiedz Link Zgłoś
ciukrulka Re: milosc a seks 20.04.06, 23:06 wiem tylko tyle że to ja zrobiłam pierwszy krok w stronę seksu dla niego seks jest oznaką miłości i bliskości a nie dzikim pożądaniem. ja chyba mam ideał ale tak naprawdę jest Odpowiedz Link Zgłoś
lizzan Re: milosc a seks 21.04.06, 13:18 twarda_laska napisała: > no dobra, powiedzmy ze wierze ze sa faceci ktorzy potafia kochac kobiete nie > oczekujac od niej seksu. Jezeli kocha to pragnie tez seksu (bliskości, czułości, jedności, sprawiania przyjsmnosci), ale jezeli kocha a przypuscmy kobieta nie chce (z niewazne jakich powodow) to nie mowi "sory malenka ale papa" > ale jak to z nimi jest?oni naprawde potrafia oddzielic > milosc do kobiety od seksu z nia? Jezeli kochaja kobiete to oczywiscie ze nie z powodow wyzej napisanych. Jezeli pytasz sie czy seks to zawsze z miłości etc to nieprawda...seks (i to udany) moze byc z przygodnie napotkanym kims (to dziala w obie strony) pozdrawiam, lizzan Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: milosc a seks 21.04.06, 14:43 faceci chca tylko jednego od kobiet seksu!jestesmy im potrzebne tylko do tego bo bez tego nie moga zyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katja Re: milosc a seks IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 23.04.06, 17:47 Wiesz co,szczerze mówiąc ja potrafie oddzielić miłość od seksu.Seks z osobą którą się kocha niewiele się różni od seksu z osobą na której ci nie zalezy.Za to po jest juz całkiem inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś