Dodaj do ulubionych

męskie stringi................

28.04.06, 16:54
co myślicie o facecie, gdy zauważacie, że nosi stringi?
Obserwuj wątek
    • Gość: ponczek Re: męskie stringi................ IP: *.chello.pl 28.04.06, 16:59
      pol facet pol kobieta
      • Gość: mexicana22 Re: męskie stringi................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 17:09
        moj przelozony nosil strongi jak to sie mowi i byl uwazany przez wszystkich za
        pedala dziwacznie to wyglada
        • Gość: Srubka_87 Re: męskie stringi................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 17:53
          ooo Mexicana22 wróciła :)

stringi, a fe u faceta ;p
          • Gość: mexicana22 Re: męskie stringi................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 11:05
            no witam cie Srubeczko;)
        • Gość: Foxy Re: męskie stringi................ IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 18:09
          Gość portalu: mexicana22 napisał(a):

> moj przelozony nosil strongi jak to sie mowi i byl uwazany przez wszystkich za
          > pedala dziwacznie to wyglada
          W w pracy pardujecie w majtkach- to jakas bi-seks agencja towarzyska?
          • Gość: mexicana Re: męskie stringi................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 18:11
            Foxy ty jakis nie dorobiony jestes !!!czy jak moj przlozony chodzi w stringach
            to ja musze w agencji pracowac pomysl troche!!!
            • o-ren-ishii Re: męskie stringi................ 02.05.06, 22:29
              Może FoXY myślał, że jak się nosi majtki, to się nie nosi spodni na to. Sam np.
              nie preferuje takiego ubioru :P
            • Gość: Foxy Re: męskie stringi................ IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:05
              Moje pytanie bylo podyktowane faktem - a skad ty skarbie wiesz jaka Twoj szef
              nosi bielizne? A to ze jest pedalem zglos do Mlodziezy Wszechpolskiej i go
              rozszczelaja.
              • Gość: mexicana22 Re: męskie stringi................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 11:43
                przeciez to widac jak sie majtki odnaczaja zwlaszcza ze nie chodzil w dzinasach ...
              • Gość: mexicana22 Re: męskie stringi................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 11:56
                Ty chyba jestes chory Foxy ja do pedalow nic nie mam nie wiem co tak fuczysz do
                mnie
                • Gość: menski joy Re: męskie stringi................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 11:58
                  no wlasnie co tak fuczysz heheh dobre haselko
          • Gość: meski joy Re: męskie stringi................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 18:12
            FOX ty idioto moze sam w burdelu pracujesz i dupy dajesz ;p
      • o-ren-ishii Re: męskie stringi................ 02.05.06, 22:27
        Ja tam myślę, że jest pedałem, lub gejem, ale nie przeszkadzają mi tacy ludzie.
        Podobno to świetni przyjaciele.
        • Gość: mexicana22 Re: męskie stringi................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 23:29
          moze on myslal ze stringi sie nosi na spodnie ubrane;p
    • akbw Re: męskie stringi................ 28.04.06, 18:35
      męskie stringi są ok :) sexi
    • Gość: Lesba Re: męskie stringi................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:13
      Że to obleśny pedał.
      • Gość: rrose7 Re: męskie stringi................ IP: 80.54.176.* 28.04.06, 19:17
        ale nie podobają Ci się takie seksowne tyłeczki i to jeszcze w stringach?
        Gorzej, gdy widac, ale ogólnie to miodek:)
        • Gość: Lesba Re: męskie stringi................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:44
          mnie się podobają kobiece pupy; są takie
          apetyczne.................mmmmmmmmm............te słodkie dwie
          dziurki.....mmmmmmmmmmmmm
    • kalinazkalinowa Re: męskie stringi................ 28.04.06, 19:42
      wygląda to śmiesznie i kojarzy mię z homoseksualistami
    • pollyy Re: męskie stringi................ 28.04.06, 20:25
      chciałabym zobaczyć swojego faceta w stringach. ma taki zgrabny i sexowny
      tyłeczek.. :)) a gdybym zobaczyła na ulicy faceta u którego z pod spodni
      wystają stringi... to nawet nie wiem jak bym zareagowała :)
      • Gość: rrose7 Re: męskie stringi................ IP: 80.54.176.* 28.04.06, 20:33
        Swojemu Skarbowi kupiłam dwie pary kiedyś i uwielbiam, gdy w nich chodzi. A
        jaki był zdziwiony i zadowolony takim prezentem:)
    • Gość: katja Re: męskie stringi................ IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 29.04.06, 16:07
      O facecie to w zasadzie nic...Trzeba przyznac,ze meskie tyłeczki moga byc
      seksowne,ale w dżinsach.Stringi jakos nie bardzo mi pasuja.A jesli jeszcze do
      tego facet ma owłosiony tyłek...bleeeeeee
      • Gość: Fred Re: męskie stringi................ IP: *.aster.pl 02.05.06, 18:46
        W najlepszym razie wygląda pociesznie, w najgorszym obrzydliwie

Nigdy bym czegoś takiego nie włożył, zwłaszcza jak w Egipcie pooglądałem sobie
        Nowych Ruskich w stringach. Koszmar!
        • Gość: ponczek Re: męskie stringi................ IP: *.chello.pl 02.05.06, 18:50
          Jesli wasi faceci z checia zakladaja stringi to tylko wspolczuc.
          Jaka to przyjemnosc posiadac zniewiescialego mezczyzne?
          • Gość: rrose7 Re: męskie stringi................ IP: 80.54.176.* 03.05.06, 21:30
            wolę takiego niż miałby chodzić do solarium czy kosmetyczki!!!
            • Gość: matylda Re: męskie stringi................ IP: *.net 03.05.06, 22:26
              Stringi u faceta?? umarłabym ze śmiechu.Co to to nie!
    • Gość: man4girls To czyste pedalstwo, moja droga... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 11:57
      Facet w stringach wygląda na geja
      • Gość: Kakaowe Oczko -gej Re: To czyste pedalstwo, moja droga... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 12:50
        Ale za to jaki seksi jest taki chłopiec. Ta jego apetyczna pupcia i ta kakaowa
        dziurka, pachnąca różą..... mniam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka