rrose7 28.04.06, 16:54 co myślicie o facecie, gdy zauważacie, że nosi stringi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ponczek Re: męskie stringi................ IP: *.chello.pl 28.04.06, 16:59 pol facet pol kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana22 Re: męskie stringi................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 17:09 moj przelozony nosil strongi jak to sie mowi i byl uwazany przez wszystkich za pedala dziwacznie to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Srubka_87 Re: męskie stringi................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 17:53 ooo Mexicana22 wróciła :) stringi, a fe u faceta ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana22 Re: męskie stringi................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 11:05 no witam cie Srubeczko;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Re: męskie stringi................ IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 18:09 Gość portalu: mexicana22 napisał(a): > moj przelozony nosil strongi jak to sie mowi i byl uwazany przez wszystkich za > pedala dziwacznie to wyglada W w pracy pardujecie w majtkach- to jakas bi-seks agencja towarzyska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana Re: męskie stringi................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 18:11 Foxy ty jakis nie dorobiony jestes !!!czy jak moj przlozony chodzi w stringach to ja musze w agencji pracowac pomysl troche!!! Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren-ishii Re: męskie stringi................ 02.05.06, 22:29 Może FoXY myślał, że jak się nosi majtki, to się nie nosi spodni na to. Sam np. nie preferuje takiego ubioru :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Re: męskie stringi................ IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:05 Moje pytanie bylo podyktowane faktem - a skad ty skarbie wiesz jaka Twoj szef nosi bielizne? A to ze jest pedalem zglos do Mlodziezy Wszechpolskiej i go rozszczelaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana22 Re: męskie stringi................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 11:43 przeciez to widac jak sie majtki odnaczaja zwlaszcza ze nie chodzil w dzinasach ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana22 Re: męskie stringi................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 11:56 Ty chyba jestes chory Foxy ja do pedalow nic nie mam nie wiem co tak fuczysz do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menski joy Re: męskie stringi................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 11:58 no wlasnie co tak fuczysz heheh dobre haselko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meski joy Re: męskie stringi................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 18:12 FOX ty idioto moze sam w burdelu pracujesz i dupy dajesz ;p Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren-ishii Re: męskie stringi................ 02.05.06, 22:27 Ja tam myślę, że jest pedałem, lub gejem, ale nie przeszkadzają mi tacy ludzie. Podobno to świetni przyjaciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana22 Re: męskie stringi................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 23:29 moze on myslal ze stringi sie nosi na spodnie ubrane;p Odpowiedz Link Zgłoś
akbw Re: męskie stringi................ 28.04.06, 18:35 męskie stringi są ok :) sexi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesba Re: męskie stringi................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:13 Że to obleśny pedał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: męskie stringi................ IP: 80.54.176.* 28.04.06, 19:17 ale nie podobają Ci się takie seksowne tyłeczki i to jeszcze w stringach? Gorzej, gdy widac, ale ogólnie to miodek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesba Re: męskie stringi................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:44 mnie się podobają kobiece pupy; są takie apetyczne.................mmmmmmmmm............te słodkie dwie dziurki.....mmmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: męskie stringi................ 28.04.06, 19:42 wygląda to śmiesznie i kojarzy mię z homoseksualistami Odpowiedz Link Zgłoś
pollyy Re: męskie stringi................ 28.04.06, 20:25 chciałabym zobaczyć swojego faceta w stringach. ma taki zgrabny i sexowny tyłeczek.. :)) a gdybym zobaczyła na ulicy faceta u którego z pod spodni wystają stringi... to nawet nie wiem jak bym zareagowała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: męskie stringi................ IP: 80.54.176.* 28.04.06, 20:33 Swojemu Skarbowi kupiłam dwie pary kiedyś i uwielbiam, gdy w nich chodzi. A jaki był zdziwiony i zadowolony takim prezentem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katja Re: męskie stringi................ IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 29.04.06, 16:07 O facecie to w zasadzie nic...Trzeba przyznac,ze meskie tyłeczki moga byc seksowne,ale w dżinsach.Stringi jakos nie bardzo mi pasuja.A jesli jeszcze do tego facet ma owłosiony tyłek...bleeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: męskie stringi................ IP: *.aster.pl 02.05.06, 18:46 W najlepszym razie wygląda pociesznie, w najgorszym obrzydliwie Nigdy bym czegoś takiego nie włożył, zwłaszcza jak w Egipcie pooglądałem sobie Nowych Ruskich w stringach. Koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponczek Re: męskie stringi................ IP: *.chello.pl 02.05.06, 18:50 Jesli wasi faceci z checia zakladaja stringi to tylko wspolczuc. Jaka to przyjemnosc posiadac zniewiescialego mezczyzne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: męskie stringi................ IP: 80.54.176.* 03.05.06, 21:30 wolę takiego niż miałby chodzić do solarium czy kosmetyczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: męskie stringi................ IP: *.net 03.05.06, 22:26 Stringi u faceta?? umarłabym ze śmiechu.Co to to nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man4girls To czyste pedalstwo, moja droga... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 11:57 Facet w stringach wygląda na geja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kakaowe Oczko -gej Re: To czyste pedalstwo, moja droga... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 12:50 Ale za to jaki seksi jest taki chłopiec. Ta jego apetyczna pupcia i ta kakaowa dziurka, pachnąca różą..... mniam Odpowiedz Link Zgłoś