owca_86 o rany! luuudzieeee! seks to nie zabawka 29.05.06, 18:58 seks jest dla ludzi myślących przed faktem a nie po? i po co Ci to było, dziewczyno? jak tak lubisz eksperymentować ze spontanicznością, to może warto byłoby sie przygotować na różne "takie" (jak seks i inne "niewinne zabawy" podczas , których możesz wpaść) ewentualności?? teraz jest za późno - masz nauczkę od życia Odpowiedz Link Zgłoś
owca_86 seks jest dla ludzi myślących przed faktem a nie p 29.05.06, 19:00 seks jest dla ludzi myślących przed faktem a nie po!!!!!!!!!!!!!! (miały być wykrzykniki;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama i tata lepiej mózg sobie usuń idiotko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 19:00 kretynka Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: Typowy problem nastolatki ;((( 29.05.06, 22:34 na policje?? wez idz do psychiatry, dziewczynko bo masz chyba cos z glowa. jak sie nie dojrzalo to sie za takie powazne rzeczy jak seks nie zabiera. Odpowiedz Link Zgłoś
ciukrulka Re: Typowy problem nastolatki ;((( 29.05.06, 22:53 jezunie jaka ty jesteś popie******** idiotka "tabletki które usuną ciąże ale do 20zł!" takich jak ty to się powinno w klatce trzymać chcociaż nawet zwierzęta myślą o konsekwencjach IDIOTKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Typowy problem nastolatki ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 16:26 boze za co ty sie dziecko bierzesz???zero odpowiedzialnosci.teraz usuwac ciaze?? jestes chyba nienormalna.najpierw sie bzykasz z frajerem ktorego imienia nawet nie znasz i po fakcie narzekasz.nie mam zadnej wyrozumialosci dla ciebie.idz lepiej do ginekologa a nie pytaj sie na forum czy jestes w ciazy bo nikt ci tutaj nie pomoze i ciazy napewno nie usunie."zycie z bahorem" tak to nazwalas.jak ci nie wstyd.przepraszam za krytyke ale inaczej nie potrafie.idz do lekarza zeby wykluczyc ewentualna ciaze.a na przyszlosc pamietaj o zabezpieczeniu.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
martenka4 Re: Typowy problem nastolatki ;((( 30.05.06, 16:59 gdzie ty dziewucho mialas głowe, troche za pożno na myślenie a usunąć ciąże za 20 zlotych śmieszne, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olg Re: Typowy problem nastolatki ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 15:33 Boze,to jest takie zabawne. facet poznany na dyskotece,20 zł i policja do tego.hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anew123 Re: Typowy problem nastolatki ;((( IP: *.szczecin.mm.pl 24.07.06, 19:28 u mnie juz dobrze na szczescie mam teraz stalego partnera i stosujemy antykoncepcje naturalną ( kalendarzykową) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Typowy problem nastolatki ;((( 24.07.06, 19:40 Gość portalu: anew123 napisał(a): > u mnie juz dobrze na szczescie mam teraz stalego partnera i stosujemy > antykoncepcje naturalną ( kalendarzykową) kalendarzyk to swietny sposob zeby ZAJŚĆ W CIAZE... powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ia Re: Typowy problem nastolatki ;((( 24.07.06, 19:33 na drugi raz nie łykaj spermy widocznie się przytrułas, a od połykania się w ciążę nie zachodzi Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: Typowy problem nastolatki ;((( 24.07.06, 20:49 o rany-16lat gratuluje, a twoj pierwszy raz to w wieku 10 lat czy moze młodsza byłas??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <lol2> Re: Typowy problem nastolatki ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:16 srodek za 20zl ktory usunie ciaze? tak znam taki: idz do sklepu kup se line za 20zl i sie powies... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <lol2> Re: Typowy problem nastolatki ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 00:02 a zapomnialem! naglowek powinien brzmiec "typowy problem idiotki!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: Typowy problem nastolatki ;((( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.06, 00:13 Sory, ale ja również mam 16 lat i uwierz w życiu bym nie dała się obcemu facetowi namówić na sex. O ile wogóle zdecydowałabym się na coś takiego z własnym chłopakiem wcześniej pogadałabym z nim na ten temat i przede wszystkim omówiłabym z nim pewne warunki i to w jaki sposób się zabezpieczymy...nie wspominając już o wizycie u lekarza specjalisty, czyt. ginekolog. Nie wiem jak można być tak nie odpowiedzialnym...To co zrobiłaś nie jest TYPOWYM PROBLEMEM NASTOLATKI, bo gdyby tak było co druga chodziłaby z brzuchem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~obserwatorka Re: Typowy problem nastolatki ;((( IP: *.range86-130.btcentralplus.com 25.07.06, 00:52 Nie wierzę w to..Takich debili chyba na świecie nie ma.To musi być prowokacja- głupia nawiasem mówiąc..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <lol2> Re: Typowy problem nastolatki ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 00:55 malo jeszcze widzialas ... Odpowiedz Link Zgłoś
slft Re: Typowy problem nastolatki ;((( 25.07.06, 17:58 Też współczuję - ale wszystkim tym którzy muszą to czytać - dziecka nie usuwaj bo będziesz miała potem wyrzuty sumienia - pozdro mała ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulka 21 Re: Typowy problem nastolatki ;((( IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.07.06, 19:01 Po przeczytaniu tego co tu napisałaś,zaczynam się zastanawiać skąd jest w młodych dziewczynach tyle naiwności i nie bójmy się użyć tego stwierdzenia- głupoty! Uważam że nawet sam nagłówek jest niedorzeczny...nie zgadzam się, że to typowy problem nastolatek. Poza tym jeśli już się zdecyduje na seks, trzeba się liczyc ze wszystkimi konsekwencjami. Powodzenia i więcej rozumu w przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś