Dodaj do ulubionych

Jak sie odkochac?

22.05.06, 10:20
Jak sie odkochac w dziewczynie ktora byla moim idealem kochanki, ale nie byla
materialem na dobra partnerke? Choc seks byl cudowny, wiem ze nie pasowalismy
do siebie charakterami, wiec nie zaluje raz podjetej decyzji o rozstaniu bo
nie mialem innego wyjscia, niemniej jednak nadal gdy o niej mysle czuje
ciezar w piersiach i opadaja mi rece choc minelo 6 lat.

Zakochalem sie w jej image, jej twarzy, jej goracym ciele, nawet w jej
glosie. Tak, mowa o Junko, jej odmiennosc zakrecila mi w glowie, rzeczywiscie
byla wymarzona kochanka dla mnie, tak jakby stworzona byla do kochania, co ja
nazywam tzw; "sex toy".

Problem w tym ze byla bardzo samolubna, i oprocz seksu, oraz wspolnych randek
wogole nie brala pod uwage kompromisu. Gdy ja zrobilem cos dla niej byla
szczesliwa jak dziecko, ale gdy ja chcialem zeby ona szla na kompromis to od
razu sie irytowala...

Mysle ze kochanka podobna do Junko pomogla by mi wkoncu zapomniec o niej,
choc nie chodzi tylko o seks z azjatka, bo po znajomosc i Junko bylem 2 lata
z Chanieng- Taika ktora byla o wiele lepsza dla mnie i nasz zwiazek byl o
wiele bardziej spelniony.

Jak sie odkochac od niej???

Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: Jak sie odkochac? 22.05.06, 10:32
      przestan myslec fiutem - to powinno pomóc
      • waldek1610 Re: Jak sie odkochac? 22.05.06, 10:51
        Agatka,
        Seks jest dla nie tak wazny jak powietrze, jestem typem kochanka, i nie moge
        zyc bez spelnienia w milosci, to prawda zone mnie kocha ale ja nadal zakochany
        jestem w mojej ex...
        • agatka_to_ja Re: Jak sie odkochac? 22.05.06, 11:02
          ty jestes w niej zakochany czy twoj fiut?
          niedawno wyzywales Junko od niewdziecznych szmat... a teraz znow ci sie za nia
          teskni?
          nedzny mieczak z marnym penisem zamiast mozgu
          • waldek1610 Re: Jak sie odkochac? 22.05.06, 11:08
            Chodzi o to zeby miec partnerke i swoj ideal kochanki w jednej osobie...
            Moja zona choc jest naprawde piekna kobieta, to jednak w koncu zrozumialem ze
            wolal bym miec kobiete ktora jest dobra w zyciu i tzw;"niedobra" w seksie.

Jakos lepiej jest sie kochac z typem "suczki"...
            • agatka_to_ja Re: Jak sie odkochac? 22.05.06, 11:11
              przestan nazywac kobiety sukami gnoju!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • waldek1610 Re: Jak sie odkochac? 22.05.06, 11:24
                Jestes przewrazliwiona na tym punkcie Agatka. W USA i innych krajach czesto
                widzi sie dziewczyny i mlode kobiety w podkoszylkach z napisem; "I'm a
                bitch"...nie kazdy rozumie to slowo tak negatywnie jak ty...

• agatka_to_ja Re: Jak sie odkochac? 22.05.06, 11:33
                  Co innego slowa polskie, a co innego angielskie... i twoje tlumaczenia sa marne.
                  • waldek1610 Re: Jak sie odkochac? 22.05.06, 11:36
                    dla Ciebie moze slowo "bitch" nie znaczy nic, bo nie uzywasz tego slowa na
                    codzien.

Jednak bitch i suczka/suka to jest nabardzej prawidlowe tlumaczenie.
                    • agatka_to_ja Re: Jak sie odkochac? 22.05.06, 11:42
                      ale NIE JEST TOŻSAME!!!!!!!!!!!
                      okreslenie BITCH jest w stanach popularne i czeste... okreslenie "SUKA" w
                      polskiem jezyku , uzyte wobec kobiety jest ZAWSZE obrazliwe...

Wiec go nie uzywaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • waldek1610 Re: Jak sie odkochac? 22.05.06, 11:46
                        zalezy w jakich okolicznosciach oba slowa sa uzywane. Gdy nazwiesz obca
                        kobiete "bitch" w USA to bedzie taki sam skutek jakbys nazwal kogos w
                        Polsce "suka".

Natomiast w seksie slobo "bitch" ma znaczenie calkiem seksi, to samo z polskim
                        slowem "suczka"...

Pamietaj w lozku nie ma dam tylko sa suczki...
                        • agatka_to_ja Re: Jak sie odkochac? 22.05.06, 11:49
                          no to sobie tak mow w lozku, ale NIE NA FORUM!!!!!!!!!

mozesz swoja glupia zone nazywac suką, ale nie okreslaj tak kobiet!!!!
                          bo to OBRAŹLIWE!!!!!!!
                          • Gość: Porcupine Re: Jak sie odkochac? IP: *.proton.net.pl / *.proton.net.pl 24.05.06, 12:26
                            Agatko, nie przejmuj się. Waldi może i mieszka w Stanach ileś tam lat, ale
                            nigdy nie będzie w stanie posługiwać się angielskim na poziomie "native
                            speaker", co zresztą widać w jego niezrozumieniu angielskiego znaczenia
                            słowa "bitch" w porównaniu z polskim "odpowiednikiem". W anglojęzycznych
                            postach Waldiego są też inne horrendalne błędy, co świadczy o tym, że ta osoba
                            nie włada doskonale żadnym językem.
                            • waldek1610 Re: Jak sie odkochac? 25.05.06, 05:50
                              tak jestem idiota, mam nadzieje ze czujesz sie teraz o wiele lepiej! :)
    • Gość: allure44 Re: Jak sie odkochac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 11:09
      to po co sie zeniles? zeby unieszczesliwic te kobiete? pomysl co ona by czula,
      gdyby przeczytala te wszystkie posty? boze jacy mezczyzni sa nieczuli!!! az mi
      czasami wstyd ze posiadam penisa... mam nadzieje, ze nigdy nie unieszczesliwie
      swojej zony tak jak wiekszosc z nas to robi
      • waldek1610 Re: Jak sie odkochac? 22.05.06, 11:21
        Nie rozumiesz do konca. Ja zakochalem sie w zonie, ale po jakims czasie
        zrozumialem ze nigdy nie pokocham jej tak jak kiedys kochalem
        Junko...Probowalem o niej zapomniec na sile, ale teraz Ona sama przypomina mi o
        sobie...Sprawy sercowe sa o wiele bardziej skomplikowane niz sie wydaje.

Chcialbym zapominiec o tamtej, ale to nie jest wcale takie latwe, bo codziennie
        musli o niej same wracaja. Nie wiem dlaczego tak jest od 2 miesiecy, bo
        wcesniej prawie wcale o niej nie myslalem. Musi cos w tym byc, najgorsze jest
        to ze Junko powiedziala mi ze chce wyjsc za maz w wieku 27 lat i wlasnie
        niedawno skonczyla 27...nie wiem czy to byla telepatia, bo probowalem sie z nia
        skontaktowac zeby porozmaiwac jak stary znajomy ale ona nie chce rozmawiac
        wogole.

Nie wiem czy jest na mnie zla ze zerwalem z nia, choc mialem ku temu powod,
        albo moze dalej jest samolubna i nigdy mnie nie kochala za wyjatkiem mojego
        penisa...
        • Gość: elamodela Re: Jak sie odkochac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 11:34
          Wiesz co, pierwsze wrazenie jakie odnioslam czytajac ten watek bylo, takie ze
          pewnie chcesz, zebysmy ci odpisali, ze jak bys sie teraz bzyknal z jakas
          junkopodobna, to by wszystko bylo spoko. Nie szukaj takich porad w katolickiej
          Polsce. Wypad.
          • waldek1610 Re: Jak sie odkochac? 22.05.06, 11:43
            wbrew pozorom nie jestesmy w Polsce tylko na World Wide Web...Jest tutaj sporo
            ludzi mieszkajacych na stale poza granicami kraju.

Polska jest tak samo katolickim krajem jak Wlochy, Hiszpania czy Brazylia...i
            tylko pomysl ze te kraje wydale takie postacie i tradycje jak Casanova, Don
            Juan i ...Karnawal w Rio i topless..jeden z symbloli katlickiej Brazyli :)
            • Gość: elamodela Re: Jak sie odkochac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 13:08
              Tak? To teraz, żeby ci pasowało, nagle to forum staje się miedzynarodowe? Ale
              jak tylko ci odpowiedzi nie pasują, to jedziesz z tekstami typu: taa, bo wy to
              w Polsce ojca rydzyka słuchacie..
              • waldek1610 Re: Jak sie odkochac? 22.05.06, 22:59
                ekstremizmy nie sa dobre w zadnej formie...zwlaszcza gdy ktos chce zmieniac
                innych dla "ich dobra"...mysle ze to diabelskie przeslanie ktorym kieruje sie
                O. Rydzyk i inni tzw."oswieceni".

• Gość: smoczyca Re: Jak sie odkochac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 12:06
      Czy Ty jestes normalny??

Piszesz, ze masz zone (wspominałes o niej w niejednym watku), ze ja kochasz,
      ona kocha Ciebie, a mimo to jestes ZAKOCHANY w swojej ex?? Czy z Toba jest
      wszystko w porzadku? Szkoda mi tej Twojej zony, bo widocznie zainteresowała sie
      nieodpowiednim facetem. Tak bardzo teskinisz za wyobrazeniem o swojej bylej to
      zostaw zone, daruj jej dalszego upokazania i szukaj szczescia gdzie indziej!
      • waldek1610 Re: Jak sie odkochac? 22.05.06, 12:48
        Zona to, zona tamto, a to czego ja chce sie wogole nie liczy? :)
        • agatka_to_ja Re: Jak sie odkochac? 22.05.06, 12:50
          mieczak... tylko sie nie rozpłacz nędzna namiastko faceta....

jak to dobrze, ze w Polsce mamy mężczyzn, a nie takie sflaczałe fiuty na
          krzywych łapach!
          • waldek1610 Re: Jak sie odkochac? 22.05.06, 12:53
            Agatka,
            Czy w ten spobob chcesz zniwelowac przepasc dzielaca Polske i USA w PKB? :)

Ciekawe, mowisz ze w Polsce wszyscy mezczyzni sa idealni? Leper i Rydzyk tez
            mieszkaja w Polsce jakby nie bylo...
            • agatka_to_ja Re: Jak sie odkochac? 22.05.06, 13:01
              spieprzyles z Polski to cicho siedz i nie obrazaj Polski!
              a czy w stanach nie ma biednych ludzi? nie ma nedzy? nie ma ciemnoty?

buahahahahahahah.... amerykanski sen rzucil ci sie na mózg.. lecz sie kmiotku!
              • waldek1610 Re: Jak sie odkochac? 22.05.06, 23:01
                a co ty z sie tak przyczepilas do tej Ameryki..Nie wazne gdzie mieszkam, choc
                to prawda ze otoczenie nie pozostaje bez wplywu na nasz swiatopoglad..
        • Gość: smoczyca Re: Jak sie odkochac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:28
          Skoro zalezy Tobie tylko na swojej wygodzie, chcesz dbac tylko o swoje
          potrzeby, to co Ty robisz z ta kobieta??
    • aalissson Re: Jak sie odkochac? 22.05.06, 12:51
      A Wy będziecie się w każdym wątku kłócić??
      Nie mam nic ani do Agatki,ani do Waldiego,ale dajcie sobie juz z tym spokój..\
      • waldek1610 Re: Jak sie odkochac? 22.05.06, 12:54
        aalissson napisała:

> A Wy będziecie się w każdym wątku kłócić??
        > Nie mam nic ani do Agatki,ani do Waldiego,ale dajcie sobie juz z tym spokój..\

Dobra rada Alison, sprobuje odpowiadac tylko na konstruktywne posty!
        • Gość: elamodela Re: Jak sie odkochac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 13:11
          Mój post będzie bardzo konstruktywny:
          Co zrobić, z4eby o niej zapomnieć?
          SKOŃCZ O NIEJ PIER.OLIĆ.
          ONA CIĘ NIE CHCE.
          • waldek1610 Re: Jak sie odkochac? 22.05.06, 23:08
            Gość portalu: elamodela napisał(a):

> Mój post będzie bardzo konstruktywny:
            > Co zrobić, z4eby o niej zapomnieć?
            > SKOŃCZ O NIEJ PIER.OLIĆ.
            > ONA CIĘ NIE CHCE.

Byc moze, ale chciala i ja o tym wiem...dlatego mi trudno zapominec o niej.
            Zaluje jedynie tego ze musiala mnie tak meczyc, zanim sie od niej uwolnilem,
            jak widac nie do konca.

Dlaczego niektorzy ludzi nie potrafia powiedziec; Tak albo Nie, tylko chca
            czegos, ale nie daja tego samego tobie....

Nie jest tak latwo zapomniec Ela.
            • Gość: elamodela Re: Jak sie odkochac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 15:05
              To co chcesz się tak męczyć przez resztę życia? No wiadomo, niektórzy czerpią z
              tego przyjemność:)
              • waldek1610 Re: Jak sie odkochac? 26.05.06, 06:09
                Gość portalu: elamodela napisał(a):

> To co chcesz się tak męczyć przez resztę życia? No wiadomo, niektórzy czerpią
                > z tego przyjemność:)

Masz racje, ja jestem szczesliwy gdy jestem nieszczesliwy w milosci, jestem
                typem niepoprawnego romantyka. Teraz mam zone ktora jest cudowna pod kazdym
                wzgledem, i ona dala mi wszystko a ja nie potrafie tego docenic.

Zreszta wydaje mi sie ze dlatego ze nie jestem taki wylewny wzgledem zony to
                ona mnie bardziej szanuje, a Junko traktowalem jak ksiezniczke, i ona mysla ze
                nie musi nic robic dla mnie...
    • libertine21 to ty byles zakochany? 22.05.06, 13:10
      i znowu waldi sie popisuje ignorowac posty!!!!!!!!!!
    • cienmotyla Re: Jak sie odkochac? 22.05.06, 23:08
      "Gdy uciekasz to Cię goni"
      • waldek1610 Kochaj albo rzuc! :) 24.05.06, 02:03
        cienmotyla napisała:

> "Gdy uciekasz to Cię goni"

Zdecydowanie wolal bym gdyby to Junko zostawila mnie, a tak to dawala mi
        minimum, trudno mi bylo odejsc bo zawsze moglem znalesc jakies "ale". Niestety
        tak robia samolubne kobiety, nie chca mowiedziec facetowi; "Nie kocham Cie" bo
        zal im stracic kogos kogo moga wykorzystywac...

Mysle ze ludzie ktorzy nie potrafia kochac, lub chca tylko wykorzystac slabosc
        innych powinni usunac sie z tzw; "dating scene" czyli nie powinni byc z kims
        tylko dlatego ze czuja sie samotni, potrzebuja seksu, albo innych przyslug.

• Gość: heban Re: Jak sie odkochac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 09:38
      BRAVO AGATA-pozdrawia facet
      • waldek1610 Re: Jak sie odkochac? 26.05.06, 10:04
        ...tak, facet ale chyba wedlug definicji TW Trwam.
        • agatka_to_ja Re: Jak sie odkochac? 26.05.06, 10:17
          waldek1610 napisał:

> ...tak, facet ale chyba wedlug definicji TW Trwam.

Waldi, czy to w ogole wiesz, co to tv TRWAM? czy Rydzyk podnieca cie az tak, ze
          potrafisz gadac tylko o nim? moherowy berecik juz masz? lecz sie chlopie!

a jesli nie - to skoncz z ttym rydzykiem i TV TRWAM... bo o badziewie oglada
          margines polski moherowo-babcino-nacjonalistyczny. a na pewno nie wiekszosc
          Polakow.. wiec sie ODWAL Waldek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • waldek1610 Re: Jak sie odkochac? 26.05.06, 11:39
            wystarczy ze zobaczylem raz czy dwa...

Dziwisz sie ze identyfikuje Ciebie z Radio Maryja, skoro twoje teorie o "dumie
            i godnosci kobiety" pasuja jak ulal do ideologii tej telewizji.
            • agatka_to_ja Re: Jak sie odkochac? 26.05.06, 11:48
              oj, nieprawda..... radio maryja nie mowi NIC o dumie i godnosci kobiety!
              Przeciez to zahacza o feminizm, a feminizm jest FUJ!! :)

wiec nie pieprz glupot!

Media Rydzyka stoją baaaaaaaaaaardzo daleko od postawy "duma i godnosc kobiety"
              • waldek1610 Re: Jak sie odkochac? 26.05.06, 11:55
                agatka_to_ja napisała:

> Media Rydzyka stoją baaaaaaaaaaardzo daleko od postawy "duma i godnosc
                kobiety"

Byc moze, ale wlasnie takie hasla mozna u nich slyszec.
                • agatka_to_ja Re: Jak sie odkochac? 26.05.06, 11:58
                  waldek1610 napisał:

> agatka_to_ja napisała:
                  >
                  > > Media Rydzyka stoją baaaaaaaaaaardzo daleko od postawy "duma i godnosc
                  > kobiety"
                  >
                  >
                  > Byc moze, ale wlasnie takie hasla mozna u nich slyszec.

GDZIE??????????????????????????????

zmyslasz!!!!!!!!!!

u nich NIE MA takich słów i haseł!

u nich sa hasła "rodzina jest najwazniejsza", wiec chlop, chocby byl najgorszy,
                  chocby pil i bił i zdradzal, to jednak MUSI byc w domu, bo rozwod to grzech i
                  rozbijanie rodziny!!!!!!!! a gdzie tu szacunek dla kobiety? NIE MA!!!! niewazne
                  ze kobieta jest nieszczesliwa w takim zwiazku - wazne ze jest rodzina;....

wiec nie pieprz, ze rydzyk broni godnosci kobiet... bo tego NIE ROBI!!!!!!!!!!

• Gość: ula_la Re: Jak sie odkochac? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 26.05.06, 12:30
                    Waldi wiem jedno,gdyby Junko byLa dla Ciebie za oddana,uległa ,za wpatrzona w
                    Ciebie...po kilku miesiącach namiętnych randek byś o niej zapomniaL.Najbardziej
                    Cię kręci to,,,,,że nie narzuca się,nie skomle,nie prosi Cię o spotkanie.
                    Jak może nie pragnąć kogoś takiego jak Ty...no jak,Przecież jesteś takim super
                    facetem,,,,,Jak to możliwe....
                    • waldek1610 Re: Jak sie odkochac? 26.05.06, 12:45
                      Gość portalu: ula_la napisał(a):

> Waldi wiem jedno,gdyby Junko byLa dla Ciebie za oddana,uległa ,za wpatrzona w
                      > Ciebie...po kilku miesiącach namiętnych randek byś o niej
                      > zapomniaL. NajbardziejCię kręci to,,,,,że nie narzuca się,nie skomle,nie
                      > prosi Cię o spotkanie. Jak może nie pragnąć kogoś takiego jak Ty...no
                      > jak, Przecież jesteś takim super facetem,,,,,Jak to możliwe....

Wiesz, chyba nie czytalas naszej histori uwaznie. Ja wcale nie wymagalem od
                      niej zeby sie we mnie zakochala, nie jestem taki naiwny. Ale fakt ze to ona
                      powiedziala mi ze "mozemy byc kochankami", "ze chce byc moja dziewczyna" no i
                      wkoncu to z jej incjatywy znalezlismy sie w lozku...

Oda dala mi wszystkie powody zeby wierzyc w to ze mnie kocha, zreszta jaka
                      dziewczyna oczekiwala by od faceta zeby na nia czekal tak dlugo, jesli nie
                      myslala by o nim powaznie?

Nie mam jej za zle ze mnie nie kochala, jedynie mysle ze byla samolubna bo
                      chciala byc kochana, i cieszyla sie z tego ze ja ja adoruje i pisze do niej
                      milosne listy, a tymczasem ona nie dawala mi swojej milosci, wogole nie chciala
                      sie dla mnie poswiecac. A odemnie tego oczekiwala...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka