Dodaj do ulubionych

balsam Johnson's Holiday Skin

29.05.06, 09:22
Kupiłam sobie balsam do ciała Johnson's Holiday Skin i teraz wielki problem:
((tzn. pojawiły mi się palmki na ciele po nirównomiernym posmarowaniu się(nie
sądziłam że ma on aż taką moc, aż tyle samoopalacza:((()i nie wiem jak się
ich pozbyć:(((a oprócz tego jestem żółta a nie brązowa:(((jak długo ten efekt
będzie się utrzymywał na skórze???proszę o rady:)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: balsam Johnson's Holiday Skin 29.05.06, 11:01
      zadaj to pytanie na forum uRODA
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=211
      • Gość: Czarnulka22* Re: balsam Johnson's Holiday Skin IP: *.autocom.pl 29.05.06, 16:00
        A dlaczego nie może ono zostać zadane tutaj?? JEżeli nie masz dla kogoś jakiejś
        sensownej odpowiedzi to po co zabierasz głos??
    • hopika Re: balsam Johnson's Holiday Skin 29.05.06, 13:55
      ja tez kupialam ten balsam i niestey tez nie obeszlo sie bez plam, na
      opakowaniu zapomnieli napisac, ze dziala blyskawicznie i trzeba go dobrze
      rozprowadzic :/ plamy zeszly po okolo tyg-niesety nic na nie dziala, nawet
      cytryna...
      pozdro
    • Gość: aaaga Re: balsam Johnson's Holiday Skin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 13:58
      Zmień balsam :) Nie wiem po jakim czasie znikną Ci te plamki ale jak w końcu
      odzyskasz swoją skórę ;) to polecam stosowanie karmelu do ciała firmy Dax
      cosmetics. Ja też zawsze miałam podobny problem do Ciebie, jestem blondynka o
      jasnej karnacji i po stosowaniu balsamów brązujących robiły mi się zacieki.
      Teraz stosuje karmel i jest ekstra. Nie trzeba długo czekać na zmianę kolorytu
      ale nie jest ona zbyt intensywna i następuje stopniowo. Pozdrawiam
      • Gość: Jolka Re: balsam Johnson's Holiday Skin IP: 212.244.27.* 29.05.06, 14:27
        dam ci rade ale sie nie smiej i niemsl xzze to złoscliwe
        poprostu zrob sbie koąpiel, długa ok 30 minut... i gąbką delikatnie wsmaowuj
        mydło mysle ze powinno pomoc miz awsz epomaga... tez kupiłam ten krem ostanio
        chociaz już nie raz probowałm roznych brązujacych ale oczywiscie ja jako
        kompletna naiwna idiotka dałam sie nabrać kolejny raz na łądne opakowanie i
        piekne słowka
        • Gość: cyganka Re: balsam Johnson's Holiday Skin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 14:34
          taaak, dluga kapiel z porzaddna gabka... na pewno zejdzie. tez tak mialam:/
          poszorowalam troche i zeszlo na szczescie
        • wesolabuzia Re: balsam Johnson's Holiday Skin 29.05.06, 15:11
          również zakupiłam ten balsam i jak narazie powiem ze jestem zadowolona,
          pomijając że dłoń mam brązową od smarowania ale ja plam nie mam;] pozdrówka;]
    • Gość: Emilcia Re: balsam Johnson's Holiday Skin IP: *.pcnet.com.pl / *.idsl1.pcnet.com.pl 29.05.06, 15:03
      ja tez kupiłam ten balsam. nie wiem dlaczego ale nie mam po nim ani plam ani
      zacieków. moze dla tego ze kupiłam ten do jasnej karnacji a przed jego
      zastosowaniem zrobilam dokaldny peeling całego ciała szorstką gąbką. polecam:)
      • Gość: cyganka Re: balsam Johnson's Holiday Skin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 15:44
        wesolabuzia napisała:

> również zakupiłam ten balsam i jak narazie powiem ze jestem zadowolona,
        > pomijając że dłoń mam brązową od smarowania ale ja plam nie mam;] pozdrówka;]

ja tez mialam za pierwszym razem brazowa raczke, ale trzeba pamietac zeby umyc
        ja po smarowaniu i bedzie wszystko ok :)
        • Gość: td Re: balsam Johnson's Holiday Skin IP: *.freedom2surf.net 29.05.06, 21:28
          a ja tam wole balsam Garnier Summer cos tam. Slicznie pacznie i delikatnie
          brazowi skore.
    • Gość: mikusiaa Re: balsam Johnson's Holiday Skin IP: *.net137.okay.pl 12.06.06, 19:31
      ja tez go mam tylko tan na noc i wieciee co dzialal ladnie za pierwszym razem
      poa tym trzeba pol godziny odczekac zeby sie wchlonal bo jak pierwszym razem
      sie pozarowalam i siadłam to mialam biala pupe i brazowa reszte :p heheh a
      znowu nie mam az takiej swobody zeby nago chodzic pol h po domu zeby sie ladnie
      wchlonal a co jeszcze aaaa wlasnie dlaczego on nie lapie na biuscie lapie mi
      tylko pod biustem i miedzy biustem a biust mam bialy moze dlatego ze smarowalam
      biust kremem ujedrniajacym!!!! Buskaa
      • Gość: nadia Re: balsam Johnson's Holiday Skin IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 13.06.06, 12:20
        Ja tez uzywam tego balsamu.Za pierwszym razem mialam zacieki bo rowniez nie
        zdawalam sobie sprawy z jego mocy.Zrobilam sobie piling z cukru a potem
        nalozylam warstwe balsamu bardzo dokladnie i rownomiernie.I wszystko jest
        ok.Jestem bardzo zadowolona.Ale szczerze mowiac biust tez mam bialy:(Acha u Was
        tez tak jest ze po jakims czasie ten balsam na ciele wytwarza dziwny zapach??
        Czytalam i slyszalam ze wszystkie balsamy brazujace tak maja.Dziwne.Pozdro.
        • Gość: twin Re: balsam Johnson's Holiday Skin IP: *.speed-net.pl 13.06.06, 12:30
          Tez używam tego balsamu i na początku miałam podobne problemy, teraz już
          nauczyłam się go odpowiednio rozsmarowywać, jeżeli chcesz pozbyć się tych
          uciążliwych zacieków, a nic nie działa, idź na basen. To naprawdę pomaga,
          chlor, zawarty w wodzie z basenu momentalnie wybiela skórę. Zobaczysz efekt od
          razu po przyjsciu do domu z basenu, gdy wezmiesz prysznic w domciu, polecam!!!
          • Gość: hehe Re: balsam Johnson's Holiday Skin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 15:59
            też używałam tego balsamu i uważam że na opakowaniu powinno byc wyraźnie
            napisane że mogą powstawać plamki, smugi, zacieki itp. te przebarwienia schodza
            po pewnym czasie..można je lekko skorygować sokiem z cytryny, który dział
            rozjaśniająco
        • Gość: Ania17 Re: balsam Johnson's Holiday Skin IP: *.globalconnect.pl 14.06.06, 13:19
          <Acha u Was
          tez tak jest ze po jakims czasie ten balsam na ciele wytwarza dziwny zapach??
          Czytalam i slyszalam ze wszystkie balsamy brazujace tak maja.Dziwne.>

u mnie tez tak jest...troszke dziwny zapach ale da sie wytrzymac ;) pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka