Dodaj do ulubionych

zdałam :)

02.06.06, 17:05
ja nie mam zadnego problemu. chciałam sie tylko podzielić z kimś swoją
radością :) otóz zaliczyłam matematykę! :) byłam zagrozona(po raz pierwszy w
zyciu-jestem w 2liceum- a dlatego ze miałam lekkie załamanie psychiczne i
troche mi zajęło pozbieranie się) z matmy, nie miałam juz nadziei na poprawe
bo orłem z matmy to nie jestem ale posiedziałam nad matmą 2 dni i sama do
wszystkiego doszłam :) jestem z siebie dumna bo zaliczyłam na 3 a dostać u
mojej nauczycielki 3 to juz duzzyy sukces :)
i teraz spokojnie mogę planować wakacje :D

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • truskawa21 Re: zdałam :) 02.06.06, 17:07
      gratulacje :)!
      • pollyy Re: zdałam :) 02.06.06, 17:08
        dziękuję :)
    • lobotomia_story Re: zdałam :) 02.06.06, 17:37
      No to graty ;-]
      Nie pozostaje Ci teraz nic innego jak postawić flaszkę z tej okazji i wtedy
      dopeiro będziesz mogła z czystym sumieniem planować wakacje :P
      • Gość: jeeeeee Re: zdałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:42
        A co mnie to obchodzi?
        • Gość: zyga Re: zdałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:43
          Spie..j.
          • Gość: jika Re: zdałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:44
            Rzeczywisice, wielki sukces :-////////////
          • lobotomia_story Re: zdałam :) 02.06.06, 17:45
            oj nie dopier dalaj ta się do dziewczyny, obiecała że wódkie postawi - równa
            jest ;-]
            • Gość: Ljublana Re: zdałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:47
              Marzylam zebys mi o tym powiedziala
              • Gość: allah Re: zdałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:47
                Czy juz moge bic poklony?
                • Gość: Szymuś Re: zdałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:48
                  Spie..j po raz drugi.
                  • Gość: Figo_fago Re: zdałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:49
                    Nie musisz na cala polske rozglaszac, ze jestes tepakiem, serio.
                    • Gość: Gola_16 Re: zdałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:50
                      Co za sciema, po prostu nie uczylas sie i mialas ta pale. Inaczej tego nie da
                      sie wytlumaczyc.
                      • Gość: UlciaZła Re: zdałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:50
                        Gratuluje Ci z calego serduszka.

A teraz już wypie..j, nieudacznico.
                        • Gość: allah Re: zdałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:52
                          Ok, a Ty bedziesz mi biła konika
                          • Gość: alaa Re: zdałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:53
                            O co tu chodzi? Jestescie normalni???

Co za forum :-((( To ze jakas glupia gowniara, chwlai sie byle czym to nie
                            znaczy, ze zaraz muscicie taki raban robic :-/// Troche umiaru :-//////
                            • Gość: Gola_16 Re: zdałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:54
                              Moja droga, ja rowniez jestem w 2 liceum i mam srednia 4,6 takze chyba nie
                              mozna powiedziec, ze sie nie ucze. Ale znam takie przypadki: olewaja sobie, a
                              pozniej biadola, ze jedynke maja.......Buuuuuuuuuuuuuuuuu
                              • Gość: Klaudynka Re: zdałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:55
                                Ja mam z matmy 5 i jestem szczesliwa :-D Jak mozna z matmy miec 1??? Zalosne...
                                • Gość: Kryha_wroclaw Re: zdałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:56
                                  I co ta 3 z poprawy cie satysfakcjonuje? Bez kitu, brak ambicji...
                                  • Gość: Krasnystaw Re: zdałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:57
                                    Nie masz sie czym szczycic, zdasz mature to bedziesz mogla sie cieszyc.
                                • pollyy Re: zdałam :) 02.06.06, 18:01
                                  Gość portalu: Klaudynka napisał(a):

> Ja mam z matmy 5 i jestem szczesliwa :-D Jak mozna z matmy miec 1???
                                  Zalosne...
                                  załosna to Ty moze jesteś. poprostu nie kazdy ma umysł do przedmiotów
                                  ścisłych. ja moge powiedzieć ze załosne jest mieć ponizej 5 z
                                  historii,polskiego, języków obcych czy biologii bo w tym akurat jestem najlepsza
                              • pollyy Re: zdałam :) 02.06.06, 17:59
                                Gość portalu: Gola_16 napisał(a):

> Moja droga, ja rowniez jestem w 2 liceum i mam srednia 4,6 takze chyba nie
                                > mozna powiedziec, ze sie nie ucze. Ale znam takie przypadki: olewaja sobie, a
                                > pozniej biadola, ze jedynke maja.......Buuuuuuuuuuuuuuuuu

nie twierdze ze takich nie ma. imponująca średnia, nie zaprzecze ale nie znasz
                                akurat mojego przypadku więc nie wyskakuj odrazu z tekstem ze sie nie ucze...
                                gdybym miała kłopoty na całej linii to rozumiem ale ja będę miała na koniec
                                średnią 4,2 więc tez mi nie powiesz ze sie nie uczyłam...
                              • lobotomia_story Re: zdałam :) 02.06.06, 18:03
                                Co to o qrvy jest? Czy Wy myślicie, że życie kręci się wokół szkoły? Że to jest
                                w ogóle jakieś kryterium? Znam paru zajebistych ludzi, z nieprzeciętnymi
                                osobowościami, którzy naprawdę mają coś do powiedzenia, a mieli miery tylko
                                dlatego, że gó.. ich obchodziła np. budowa układu pokarmowego ślimaka...
                                Mało razy nauczyciele pokazywali swoją małostkowość? Gdzie nie chodziło o żadne
                                kompetencje, tylko o to żeby pokazać gó..arzowi gdzie jest jego miejsce?
                                Szkoła to tylko szkoła - jest to przede wsystkim miejsce nauki knformizmu, Ci
                                którzy nie podporządkowują się są przez system wypychani na zewnatrz...
                            • pollyy Re: zdałam :) 02.06.06, 17:55
                              Gość portalu: alaa napisał(a):

> O co tu chodzi? Jestescie normalni???
                              >
                              > Co za forum :-((( To ze jakas glupia gowniara, chwlai sie byle czym to nie
                              > znaczy, ze zaraz muscicie taki raban robic :-/// Troche umiaru :-//////

właśnie to Ty w tej chwili pokazałaś poziom swej inteligencji (niskiej
                              oczywiście) ale cóz i tak bywa
                      • pollyy Re: zdałam :) 02.06.06, 17:52
                        Gość portalu: Gola_16 napisał(a):

> Co za sciema, po prostu nie uczylas sie i mialas ta pale. Inaczej tego nie da
                        > sie wytlumaczyc.

hmm. patrze ze ludzie wiedzą lepiej ode mnie dlaczego byłam zagrozona...
                        ciekawe. moze w Twoim przypadku tak jest ze sie nie uczysz. ale nie wnikam
                        • lobotomia_story Re: zdałam :) 02.06.06, 17:54
                          No cóż polly żeby żyć trzeba umieć walczyć...
                          trzeba też nauczyć się używać magicznych słów z końcówkami "dalaj", ewnetualnie
                          "ol się"
                          Niech Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty ma Cię w opiece ;-]
                • pollyy Re: zdałam :) 02.06.06, 17:50
                  Gość portalu: allah napisał(a):

> Czy juz moge bic poklony?

alez oczywiście ze mozesz zacząć. dziwie sie ze jeszcze tego nie robisz!
        • pollyy Re: zdałam :) 02.06.06, 17:48
          jak nie obchodzi to po co czytać?? forum nie jest po to zeby pisać tylko o
          swoich problemach! tak przynajmniej jest z załozenia...
      • Gość: pollyy flaszka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:45
        hehe dobry pomysł :)
        • lobotomia_story Re: flaszka... 02.06.06, 17:46
          a nie mówiłem, że postawi - moja intuicja nigdy mnie nie myli ;-]
    • diablica880 Re: zdałam :) 02.06.06, 17:44
      garatulacje:)
      • Gość: neska Re: zdałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:01
        A ja Ci gratuluje.

Ludzie,naprwde jestescie fenomenalni,jednakze nie w dobrym znaczeniu tego
        slowa.Jak mozna kogos tak obrazac,dołowac nawet nei znajac go?Dziewczyna sie
        cieszy,ze udalo sie jej to zdac a Wy ja potepiacie????Jakim prawem?Jesli
        oceniacie inteligencje czlowieka,po jego papierach czy ocenach to pozostaje mi
        sie tylko cieszyc,ze nie naleze do grona Waszych znajomych.Żenada.
        • pollyy Re: zdałam :) 02.06.06, 18:07
          Gość portalu: neska napisał(a):

> A ja Ci gratuluje.
          >
          > Ludzie,naprwde jestescie fenomenalni,jednakze nie w dobrym znaczeniu tego
          > slowa.Jak mozna kogos tak obrazac,dołowac nawet nei znajac go?Dziewczyna sie
          > cieszy,ze udalo sie jej to zdac a Wy ja potepiacie????Jakim prawem?Jesli
          > oceniacie inteligencje czlowieka,po jego papierach czy ocenach to pozostaje
          mi
          > sie tylko cieszyc,ze nie naleze do grona Waszych znajomych.Żenada.

dziękuję bardzo za ciepłe słowa :) widocznie nie wszyscy rozumieją ze mozna
          cieszyć się z małych rzeczy i ze (jak napisałaś) nie powinno oceniać się ludzi
          po papierach..
          • Gość: neska Re: zdałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:13
            Nie ma za co,pisalam co mysle na ten temat :)

W dodatku piszesz,ze posiedzialas 2 dni,doszlas do wszystkiego sama i udalo Ci
            sie to zaliczyc,wiec gdyby sie czepiac rzekomego braku intelignecji,to raczej
            niemozliwe byloby to.
            Będąc w liceum,szczerze mowiac - nie uczylam sie,ale jesli jakis przedmiot
            sprawil mi problem,to byla to wlasnie matematyka.Jednak ze mna bylo tak jak i z
            Toba - starczylo rzeczywiscie do tego przysiasc,a okazywalo sie to wrecz proste.
            Tak wiec zycze powodzenia i udanych wakacji :)
    • cienmotyla Gratuluje:) 02.06.06, 18:07
      Wiem jaka matematyka potrafi być ciezka:) Sama miałam swojego czasu z nią
      problemy:) Jak na razie to jestem na mocnej 3:))))
      • pollyy Re: Gratuluje:) 02.06.06, 18:10
        cienmotyla napisała:

> Wiem jaka matematyka potrafi być ciezka:) Sama miałam swojego czasu z nią
        > problemy:) Jak na razie to jestem na mocnej 3:))))

dzięki :) no a ja na dodatek nie jestem orłem ze ścisłych przedmiotów :/ ale
        udało mi sie zaliczyć na 3 i mam nadzieję ze więcej nie będzie takich
        problemów..
        • cienmotyla Re: Gratuluje:) 02.06.06, 18:15
          Ja się cieszę bo jeszcze kilka dni i już nigdy nie bedę na oczy widziec fizyki,
          chemii itp.:) Jestem w artystycznej i to dlatego:)
          • Gość: neska Re: Gratuluje:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:23
            haha wiesz co jest ciekawe?Ja tez jestem typowa humanistka a prawdopodobnie
            wyladuje na finansach i bankowosci ;)
            • pollyy Re: Gratuluje:) 02.06.06, 18:26
              Gość portalu: neska napisał(a):

> haha wiesz co jest ciekawe?Ja tez jestem typowa humanistka a prawdopodobnie
              > wyladuje na finansach i bankowosci ;)

ja juz wylądowałam w ekonomiku właśnie :/ mój największy(jak do tej pory)
              zyciowy błąd ale ide juz do 3klasy więc trzeba skończyć to co się zaczęło. a
              ciągnie mnie zupełnie w inną stronę... :)
              • Gość: neska Re: Gratuluje:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:27
                hmm ja czasem żałowalam,ze nie poszlam do ekonomika,tylko do LO.Tym bardziej,ze
                chodzialam do typowo ekonomicznej szkoly,LO byla tylko jedna klasa.Tak
                pochodzilabym rok dluzej,ale mialabym zawod.
                • pollyy Re: Gratuluje:) 02.06.06, 18:30
                  ja akurat jestem w LP na profilu ekonomiczno-administracyjnym ale nie
                  interesuje mnie to zbytnio. załuję ze uczę się w tej szkole ale cóz, uczymy się
                  na błędach ;]
                  • Gość: neska Re: Gratuluje:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:37
                    + nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło.
                    pozdrawiam :)
        • milusidopodusi Re: Gratuluje:) 02.06.06, 19:42
          a ja ci szczerze gratuluje:)trzeba bylo sie nie chwalic bo ci tu wszyscy prawie
          pojezdzaja.Wiem ze matematyka jest ciezka i dlatego ciesze sie razem z toba ze
          ja zaliczylas.Jesli nie wiazesz znia przyszlosci to ci w zyciu nie jest do
          niczego potrzebna!ja osobiscie bylam bystra z matmy ale strasznie jej nie
          lubilam..dla mnie matma jest nudna w cholere!pozdrawiam i trzymaj sie:)
          • Gość: kali Re: Gratuluje:) IP: *.ztpnet.pl 03.06.06, 14:44
            > ja zaliczylas.Jesli nie wiazesz znia przyszlosci to ci w zyciu nie jest do
            > niczego potrzebna!

Jestes idiotka.
    • Gość: babol Re: zdałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:39
      NO I CO Z TEGO? a ja miałam dziś rano sraczkę
      • Gość: kali Re: zdałam :) IP: *.ztpnet.pl 02.06.06, 18:43
        I wylecialy trzy babole?
      • Gość: pollyy Re: zdałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:43
        na serio?? to moze masz problemy z zołądkiem?? jak to się często powtarza to
        pójdz do lekarza
        • Gość: babol Re: zdałam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:45
          za dużo spermy się nałykałam i tyle
          a wy dziewczyny co robicie jak za dużo spermy zjecie ?
          • milusidopodusi Re: zdałam :) 02.06.06, 19:45
            pie..my takie glupoty jak ty
            • cienmotyla Re: zdałam :) 03.06.06, 08:31
              Znów mi niedobrze...
    • Gość: ewka:) Re: zdałam :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 14:35
      Gratuluje!!!
      • Gość: Myszka - Pliszka Re: zdałam :) IP: *.sdl.vectranet.pl 03.06.06, 23:58
        No to gratulacje , wreszcie jakieś optymistyczne posty :) To mi sie podoba..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka