Dodaj do ulubionych

Pytanie do Waldka

08.06.06, 14:05
Ta na zdjęciu to Twoja Junko?

muzeumhumoru.onet.pl/_g/podushka.jpg
Obserwuj wątek
    • nglka ...a obok 08.06.06, 14:08
      .. to Walduś?
      Szęściara :|
    • libertine21 Re: Pytanie do Waldka 08.06.06, 14:09
      tak sie juz junko pociesza po STRACIE waldka wiesia
      • evel86 Re: Pytanie do Waldka 08.06.06, 23:20
        ehehhehehehehhehehhehehehehhee, nie wpadlabym na to ;)
        • neskafe hee 08.06.06, 23:24
          hehe swoją drogą,fajna taka "poduszka" ;)
    • waldek1610 Ta reklama to wiecej niz tylko smieszne zdjecie :) 09.06.06, 07:24
      Wbrew pozorom taka mezczyzno-poduszka wcale nie zostala wynaleziona dla
      smiechu, wrecz przeciwnie jest to reklama jak najbardziej powazna, bo reklamuje
      produkt na ktory jest zapotrzebowanie w Japoni.

Zreszta potrzeba jest matka wynalazku, a ze ta modelka na zdieciu reklamowym
      jest duzo starsza na jaka wyglada, minimum 35 lat, wiec jest matka dzieci w
      wieku szkolnym, jej maz pewnie woli ogladac sie za podlotkami w wieku 15-19 lat.

Poza tym w Japoni milosc to glownie seks dla przyjemnosci, rekreacji, a milosc
      romantyczna nie istnieje jako taka, a jesli to ogranicza sie do powierzchownych
      zwyczaji zgapionych bez zrrozumienia z naszej kultury zachodniej. Wystarczy
      powiedziec ze w Japoni (mieszkalem tam 1 rok) standartem sa pary malzenskie
      ktore sa z soba 40 lat plus, i nigdy nie wypowiedzialy slow; "Kocham Ciebie"(po
      japonsku oczywiscie)

Wiec chyba nie dziwi taka mezczyzno-poduszka, w kraju gdzie ludzie maja
      problemy z wyrazaniem swoich uczuc, i nie mowie tego tylko dlatego ze moja
      romans z Junko skonczyl sie tak a nie inaczej, zreszta chyba wlasnie wszystko
      rozbilo sie o niezdolnosc jej do wyrazania uczuc w sposub do jakiego my
      przywyklismy. Ale moja znajomosc z nia wcale nie byla taka zla :)
      • libertine21 Re: Ta reklama to wiecej niz tylko smieszne zdjec 09.06.06, 09:38
        "Ale moja znajomosc z nia wcale nie byla taka zla :)"-własnie widzimy kolejny
        setny post o junko ktory przyprawia niektorych o wymioty..
        • elamodela Re: Ta reklama to wiecej niz tylko smieszne zdjec 09.06.06, 12:37
          Nie chcę łamać mojej deklaracji, ale przekażcie Waldkowi, że nie odpowiedział
          na jasno przez autora zadane pytanie.
          • waldek1610 Re: Ta reklama to wiecej niz tylko smieszne zdjec 09.06.06, 12:45
            Ela,
            Ja tez jasno moge Tobie postawic pytanie; "od jak dawna jestes idiotka?"..co
            nie znaczy ze Ty na nie musisz odpowiadac. Same difference :)
            • elamodela Re: Ta reklama to wiecej niz tylko smieszne zdjec 09.06.06, 12:53
              Człowieku, pytają Cię raz w życiu o Junko, to Ty się rozwodzisz nad poduszkami
              w Japonii.. Zapytaliby Cię o poduszki, pisałbyś o wielkich dupach. Zapytaliby
              Cię o dupy, pisałbyś o Junko. Jak niby można z Tobą gadać? Kręcisz jak stary
              perwers. A ja nie jestem żadną idiotką, by the way.
              • Gość: waldka_zmora waldek nie mecz zwierzecia IP: *.il-chicago0.sa.earthlink.net 09.06.06, 13:00
              • elamodela Re: Ta reklama to wiecej niz tylko smieszne zdjec 09.06.06, 13:01
                I jeszcze jedno: ja się nie czepiam. Pierwszy raz w życiu zaciekawił mnie jakiś
                fakt na temat junki. Czy ona właśnie podobnie wygląda? VERY SIMPLE QUESTION:D
                • waldek1610 Re: Ta reklama to wiecej niz tylko smieszne zdjec 09.06.06, 13:10
                  wieszm mozna powiedziec ze wyglada podobnie, bo jest w koncu japonka, ale
                  niebardzo. Zreszta mogl bym ci wyslac jej zdjecie na e-mail ale pewnie
                  zaczniesz rozlepiac je na calym internecie..
                  • elamodela Re: Ta reklama to wiecej niz tylko smieszne zdjec 13.06.06, 01:20
                    No co ty.. Nie dam nikomu:D
                    • waldek1610 Re: Ta reklama to wiecej niz tylko smieszne zdjec 14.06.06, 00:53
                      w porzadku, wierze Tobie. You got mail :)
                      • elamodela Re: Ta reklama to wiecej niz tylko smieszne zdjec 14.06.06, 17:05
                        dzięk:*
              • waldek1610 Re: Ta reklama to wiecej niz tylko smieszne zdjec 09.06.06, 13:08
                elamodela napisała:

> Człowieku, pytają Cię raz w życiu o Junko, to Ty się rozwodzisz nad
                poduszkami
                > w Japonii.. Zapytaliby Cię o poduszki, pisałbyś o wielkich dupach. Zapytaliby
                > Cię o dupy, pisałbyś o Junko. Jak niby można z Tobą gadać? Kręcisz jak stary
                > perwers. A ja nie jestem żadną idiotką, by the way.

A co ty pewnie oczekiwalas ze ta japonska modelka z tej reklamy to moja Junko?
                W Japoni zyje okolo 130 miionow ludzi z czego polowa to kobiety...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka