dila27 13.06.06, 10:42 czy ktoś bierze te kapsułki? Ja biore od tygodnia schudłam 3kg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: therm line 2 IP: 81.15.223.* 13.06.06, 10:49 tak? super? a miejsce w szpitalu masz juz zarezerwoane????? bo po tym gownie wiele osob laduje w szpitalu!!! wiec nie reklamuj tego gowna na forum.. ale s.p.i.e.r.d.a.l.a.j na forum dla pakerów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dila27 Re: therm line 2 IP: *.comvid.pl 13.06.06, 11:41 Kochana to nie są kapsułki na powiększenie masy tylko spalanie. Przy tych kapsułkach nie można przekraczać zalecanej dawki i nie można ich stosować przy nadcisnieniu i chorobach układu krażenia. Są na naturalnych składnikach. Wczoraj czytałam wypowiedzi o tym preparacie i nie dziwie sie ze ludzie lądują w szpitalu przyjmujac po 6 tabletek na dzien (zalecana dawka to 2) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: therm line 2 IP: 81.15.223.* 13.06.06, 14:38 sp.ie.rd.al.aj z tą nachalną reklamą gowniaro! sprzedajesz to gowno? to wy.pi.er.da.laj na allegro!!!! albo na fora dla leniwych idiotek, ktorym nie nie chce ruszyc dupy do cwiczen Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: therm line 2 13.06.06, 14:51 Marta???.... a ty co taka nerwowa.... qrcze dziewczyna przeciez nie reklamuje bezposrednio tych tabletek nie napisala jakie to one sa wspaniale >doslownie> ...zapytala tylko czy ktos ich uzywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .............. Re: therm line 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 17:00 a ty co probujesz sie zgrywac na druga agatke??? nie badz zalosna ona jest nie do podrobienia :P Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: therm line 2 13.06.06, 17:03 slyszalam ze to pomaga spalic kilogramy ,ale pozniej moga byc problemy ze zdrowiem wiecej inf.na forum o odchudzaniu,dietach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dila27 Re: therm line 2 IP: *.comvid.pl 13.06.06, 22:45 Te kapsułki są tanie i można je nabyć w każdej aptece. Po pierwszej tabletce nie wiedziałam co się ze mna dzieje ponieważ zawieraja kofeine i guarane i chodziłam jak nakręcona. Po 1 dniu się przyzwyczaiłam do nich, oprócz brania tych tabletek ograniczyłam jedzenie do tego że nie jem kolacji i jakiś sporcik 2h basenu i 2 h biegania w tygodniu. Gdyby były niebezpieczne to nie pisałabym o nich ze wzgledu na to ze moim zawodem jest ratowanie ludzkiego zycia a nie zabieranie. Pozdrawiam Marte która nie ma pojęcia o tym preparacie i chciała na mus zabłysnać.Mam nadzieje że odezwie się ktos kto miał jakieś doświadczenia z tym preparatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dila27 Re: therm line 2 IP: *.comvid.pl 13.06.06, 22:38 Droga Marto nie mam zamiaru ci ubliżać. Gdyż moja kultura osobista na to nie pozwala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: therm line 2 IP: *.ztpnet.pl 13.06.06, 23:51 > Droga Marto nie mam zamiaru ci ubliżać. Gdyż moja kultura osobista na to nie > pozwala Ja Ciebie wyrecze. Droga Marto s.p.i.e.r.d.a.l.a.j stad!!! Slyszysz? W.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja klaudiusz Re: therm line 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 23:13 lol Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: therm line 2 13.06.06, 18:51 Marta chyba naprawde chciala podrobic Agate:D:D hehe troszke to nie wyszlo:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evel86 Re: therm line 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:40 o jeja! Odpowiedz Link Zgłoś
power-puff-girl Re: therm line 2 14.06.06, 00:53 nie chyba chciala ja podrobic tyko na pewno.Widzicie jakies podobienstwo??? Agatka: 1. SPIEPRZAJ marny handlarzyno gownianymi kosmetykami!!!!!!!! nigdy nie kupilabym nic u takiego namolnego spamera!!!!!!!!!!!!!!! Marta: sp.ie.rd.al.aj z tą nachalną reklamą gowniaro! sprzedajesz to gowno? to wy.pi.er.da.laj na allegro!!!! Jak dla mnie dosc podobne tylko wulgarniejsze. ------------------------------------------------------------ Pozdrawiam dbajcie o siebie i o innych. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: therm line 2 14.06.06, 08:11 power-puff-girl...heheh faktycznie:P... no to Agatko masz konkurentke....:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lonka Re: therm line 2 IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 14.06.06, 21:51 A ile kosztuja te tabletki??Naprawde sa skuteczne?? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: therm line 2 14.06.06, 21:57 dziewczyno, NIC nie zastapi ruchu i zdrowego zywienia! A takie tabletki potrafią mocno zaszkodzic. Lepiej zainteresowac sie dietami forum zdrowa dieta forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36 i inne fora dietetyczne forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540807.html?x=2152620 a na forum URODA dziewczyny polecają ( i są linki) do filmów z cwiczeniami, ktore dają podobno bardzo dobre wyniki... naprawde nie warto ryzykowac zdrowia dla kilku kilogramów mniej... wczoraj ogladalam reportaz o tablertkach na odchudzanie z chin.. ludzie na to umierali, bo tabletki powodowaly ostrą niewydolnosc wątroby.... a z tego, co wiem wiele srodków na odchudzanie jest podrabianych... nic nie zastapi ruchu i zdrowej diety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dila27 Re: therm line 2 IP: *.comvid.pl 15.06.06, 09:19 kapsułki kosztują 29 zł je sie je 30 min przed sniadaniem i obiadem ja jem po sniadaniu i obiedzie zeby cokolwiek jesc bo po nich nie da sie patrzec na jedzenie , na sniadanie jem jagurt i jakis owoc , na obiad zjadam nieograniczona ilosc arbuza a jesli nie arbuz to plasterek jakiejs chudej wedliny, plasterek zółtego sera i warzywa, nie jem pieczywa, ziemniakow, makaronu i kolacji. pozatym caly czas jestem w ruchu wiec moze przez to schudlam tak szybko w tak krotkim czasie. Nie sadze zeby te tabletki zaszkodzily bo sa na bazie naturalnych skladnikow, jednak maja swoje przeciwskazania. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: therm line 2 15.06.06, 12:01 a SKĄD WIESZ, ze sa na bazie naturalnych skladników?????????? jestes producentem albo laborantka, ktora ZBADALA sklad tych leków???????????? NIe wiesz, ze na opakowaniu mozna napoisac WSZYSTKO, a wsadzic w taką kapsułke ZUPELNIE COS INNEGO????? nie wiesz o tym??????? smacznego!!!!!!! i myslisz, ze zachowanie :"nie nmoge patrzec na jedzenie, musze sie przymuszac zeby cos zjesc" - myslisz ze to jest zdrowe????????? NIE! Zdrowe jest własciwe, dietetyczne zywienie w ograniczonych ilosciach i RUCH !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchewcia19 Re: therm line 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 09:52 ja zaplacilam 32 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dila27 Re: therm line 2 IP: *.comvid.pl 15.06.06, 15:30 Dlatego biore je po posiłku zeby jeść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chce schudnac!! Re: therm line 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 17:33 jak dlugo bierzesz te tabletki??i serio nie jestes po nich glodna i masz duzo energii?? mam nadzieje ze piszesz prawde i ze ich nei reklamujesz kosztuja ok 30 zl tak?? dzieki z gory za odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiak153 Re: therm line 2 IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 17:00 a jedne opakowanie za ile starcza i czy jak przestane brać nie będzie efektu jojo ?? czy z powrotem nie przytyje ?? odp & pozdro Odpowiedz Link Zgłoś