Dodaj do ulubionych

Koniec tabletek anty

22.06.06, 23:13
Mam pytanie ; czy jak przesaje sie brac tabletki anty to okres ma sie pozniej
normalnie czy moze byc z opoznieniem . Wedlug starego cykl , teo z tabletkami
powinnam juz dostac tydzien temu . jesli mozecie mi pomodz to blagam piszcie
Obserwuj wątek
    • evel86 Re: Koniec tabletek anty 22.06.06, 23:16
      wszystko jest poprzestawiane i rozstrojone, moze Ci sie calkiem zmienic...
    • zebcia Re: Koniec tabletek anty 22.06.06, 23:16
      prosze pomozcie bo zaczynam sie martwic
      • vivien1987 Re: Koniec tabletek anty 22.06.06, 23:18
        Evel Ci powiedziala. Hormony szaleja i bedzie inaczej.
      • juisy Re: Koniec tabletek anty 22.06.06, 23:21
        Przez kilka tygodni będziesz wracała do normy. Ja po odstawienu(po 6 tygodniach) byłam na usg i lekarz powiedział że musze jeszcze chwilke poczekać aż jajniki zaczną normalnie pracować.Nigdzie mi się nie spieszy, więc mogę poczekać.
    • agatka_to_ja Re: Koniec tabletek anty 22.06.06, 23:17
      to baaaaaaaaaaaardzo czeste, ze sie opoznia.. dziewczyny potrafia czekac na
      okres kilkadziesiat dni!
      Poczekaj jeszcze jakis czas - moze okres przyjdzie sam... jesli nie - idz do
      ginekologa, da ci tabletki na wywolanie miesiaczki.
    • niusia_20 Re: Koniec tabletek anty 22.06.06, 23:18
      nie przejmuj się, u mnie było tak że jak odstawilam tabletki to mialam okres za
      32 dni, tak więc wrzuć na looz i nie stresuj się bo od stresu może Ci się
      dodatkowo opóźnić :)
      • zebcia Re: Koniec tabletek anty 22.06.06, 23:25
        no to baaaaaaaaaaardzo wam dziewczyny za pomoc . teraz juz spokojna bede czekac
        na okres ;P jeszcze raz dzieki :*
    • Gość: v Re: Koniec tabletek anty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 20:57
      Zależy jak to świństwo zpustoszyło twój organizm
      • Gość: Kamikadzee Re: Koniec tabletek anty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:02
        Nie martw sie, ja bralam pigulki i plasterki w trzech dlugich czasowych okresach
        i zawsze po odstawieniu wszystko wracalo do normy bardzo szybko, czego i tobie
        zycze. :)
    • nglka Re: Koniec tabletek anty 29.06.06, 00:12
      Zależy jak długo brałaś, jaka dawka hormonów i jak Twój org. reagował.
      Zazwyczaj pierwsze miesiączki są nieregularne a cykle długie, zdażają się też bezowulacyjne w pierwszych miesiącach, ale uwaga - to żadna zasada - wiele par zaciążyło już w pierwszym cyklu po odstawieniu ;-)
    • gamn Re: Koniec tabletek anty 29.06.06, 14:05
      jak moje przedmowczynie powiedzialy bedziesz miec opoznienia, jesli nie
      wspolzylas po odstawieniu to sie nie martw i nie popadaj w schize ciazowa (wole
      przed tym przestrzec tak dla czystego sumienia)

ja bralam anty przez ponad 3 lata, po odstawieniu lekarz przepisalm mi duphaston
      (biore miedzy 19 a 23 dniem cyklu) abym nie miala tak duzych opoznien i aby
      organizm łagodniej wracal do normy

ale to prawda ze hormony Ci szaleją bardziej niz przy anty, zatem przygotuj sie
      na kontrolowanie swoich reakcji :)
    • Gość: carla Re: Koniec tabletek anty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 01:03
      ja dostałam okres parę dni po odstawieniu tabletek i wszystko było jak
      najbardziej ok...
    • Gość: dsfs Re: Koniec tabletek anty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:07
      czemu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka