Dodaj do ulubionych

fellatio - (tzw.lód)

23.06.06, 00:13
chciałam zapytać Was, a przede wszystkim dziewczyny czy zrobienie chlopakowi tzw. ''loda'' jest zle.czy to cos obrzydliwego i ponizajacego?ja jestem z moim chlopakiem juz od ponad roku i przyznam ze zrobilam to wiele razy, ale jakos nie czuje wstretu.uwazam ze jak sie kogos naprawde kocha to uprawia sie z nim sex bez zadnych ograniczen.a poza tym kocham Jego cialko i sie Go nie brzydze.wrecz przeciwnie gdy tylko zobacze Jego naga klatke piersiowa od razu krew sie we mnie gotuje:)piszcie do mnie.czekam na Wasze komentarze.pozdro:)
Obserwuj wątek
    • Gość: agaa Re: fellatio - (tzw.lód) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 00:16
      Ja też nie widze w tym nic złego i powiem więcej... uwielbiam to robić :) więc
      zamiast przejmować się co o tym myślą inni rób to co chcesz :)
      • paulinka_17 Re: fellatio - (tzw.lód) 23.06.06, 00:18
        kiedy ja sie wcale nie przejmuje.tylko jak gadalam o tym z kolezankami z klasy too one jakos dziwnie byly obrzydzone.ale nie mialam smialosci sie im przyznac...
        • niusia_20 Re: fellatio - (tzw.lód) 23.06.06, 00:20
          heh no ciekawy temaci.. powiem tak, poprzedniemu chłopakowi nie lubilam tego
          robic, natomiast obecnemu - uwielbiam, uwielbiam patrzec jaką ma mine, jak
          odlatuje, jak bardzo go to kręci. a wiesz dlaczego? bo jak się czuje coś
          szczegolnego do kogos to wtedy nie ma sie czym brzydzić. uwielbiam jego ciałko
          i jego całego :)
    • vivien1987 Re: fellatio - (tzw.lód) 23.06.06, 00:37
      Jest tylko jeden facet ktoremu chcialam to robic. Ale juz go nie ma...
      • milusidopodusi lodziary!!! 23.06.06, 00:41
        • Gość: rrose7 Re: lodziary!!! IP: 80.54.176.* 23.06.06, 07:46
          Już pytałam o to w innym poście, ale zapytam jeszcze tu. Skoro uwielbiacie to
          robić to gdyby facet poprosił o skończenie w Waszych ustach to zgodziłybyście
          się?
    • kira80 Re: fellatio - (tzw.lód) 23.06.06, 07:47
      Uwielbiam to tylko i wyłacznie ze wzgledu na to,ze on to uwielbia. Lubie mu
      robic dobrze....Popadam wtedy w podobny stan
    • little_vampire Re: fellatio - (tzw.lód) 23.06.06, 09:13
      a gdzie tu jest problem skoro Tobie to odpowiada?
      po co to roztrząsac i szukać dziury w całym?
    • Gość: zadrzemiona Re: fellatio - (tzw.lód) IP: *.net-serwis.pl 23.06.06, 11:16
      Normalna rzecz. Nic ponizającego. Podniecające dla obydwu stron.
      • diablica880 Re: fellatio - (tzw.lód) 23.06.06, 11:45
        jak chcesz to rob jak nie chcesz to nie rob...
        proste .... jezeli tobie to odpowiada...:))
        to innych to nie powinnlo obchodzic...:)
        • Gość: ponczek Re: fellatio - (tzw.lód) IP: *.chello.pl 23.06.06, 11:53
          Taka mloda i juz lodziara.
          • Gość: paulinka_17 Re: fellatio - (tzw.lód) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 12:12
            chcialam serdecznie podziekowac za komentarz gosciowi: ponczek.
            ale niestety nie zgadzam sie z Twoja opinia.bo ja nie jestem laleczka na obcasach, ktora zmienia sobie facetow jak przyslowiowe rekawiczki.bo ja jestem z chlopakiem, ktorego naprawde kocham.i nie robie z nikim innym tego co robie z moim misiaczkiem!!!
    • Gość: gwiazdka69 Re: fellatio - (tzw.lód) IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.06.06, 12:40
      calkiem podobny watek :)
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=42969698
      • little_vampire do paulinki_17 23.06.06, 14:57
        w pierwszym poście postawiłas sytuację jasno i oczywiście - robisz bo lubisz.
        nie wiem po co pytasz nas o zdanie i narażasz sie na takie komentarze jak od
        ponczka. nie roztrząsaj intymnych dla Ciebie kwestii, tym bardziej jeżeli nie ma
        w nich żadnego problemu to nie narazisz sie na obraźliwe komentarze.
        • Gość: gość xyz Re: do paulinki_17 IP: 80.54.169.* 23.06.06, 15:20
          Wydaje mi sie paulinko17 ze masz problemy natury seksualnej.Rozumiem ze te
          tematy doprowadzaja cie do takiego stanu w ktorym chciałabyś być w realu.Nie rob
          z siebie idiotki,skoro te tematy cie rajcuja to rob to i nie mow całemu swiatu
          bo naprawde wszyscy maja cie głęboko w d.. z kim to robisz i czy robisz.Inaczej
          bedziesz za chwile czytac brzydkie rzeczy o sobie a po co ci to?
    • Gość: Seshru Re: fellatio - (tzw.lód) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 22:19
      nareszcie laska z zdrowym podejsciem do seksu! dzieki ci Boze!
      • stefex Re: fellatio - (tzw.lód) 24.06.06, 00:52
        Bogu to Ty nie dziekuj, to przez tego calego boga wlasnie mamy takie zacofane
        polki co to rzygaja jak slysza slowo "lod" i "sperma"...
        • Gość: fg Re: fellatio - (tzw.lód) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 21:36
          Odpowiadasz na :
          stefex napisał:

> Bogu to Ty nie dziekuj, to przez tego calego boga wlasnie mamy takie zacofane
          > polki co to rzygaja jak slysza slowo "lod" i "sperma"...

ciekawe przez kogo mamy takich popie..nych stefexów?

• evel86 Re: fellatio - (tzw.lód) 26.06.06, 16:13
          kto rzyga to rzyga...
    • Gość: Alex Re: fellatio - (tzw.lód) IP: *.pro-internet.pl 24.06.06, 11:39
      W pełni popieram zdanie przedmówcy.
    • Gość: it lodon stanowcze NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 20:55
    • Gość: asia Re: fellatio - (tzw.lód) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 13:57
      Ja robie bo go kocham i sie go nie brzydze a wrecz przeciwnie!!! Ale nie
      połykam!!! Nie uważam żebym robiła coś złego. Złe to by było gdybym robiła
      każdemu a ja robie z miłości mojemu kochanemu i tylko jemuu. Czy to coś
      złego??? NIE!!!
    • misscraft Re: fellatio - (tzw.lód) 26.06.06, 18:36
      ja się mimo to brzydze mimo, że kocham, uważam, że jak się ma takie zahmowania
      to nawet silne uczucie tego nie zmieni, trzeba się przełamywać stopniowo. Jak
      ktoś nie czuje wstrętu to tym bardziej nie będzie go czuła do stałego partnera
      którego kocha. Mogę to zrobić jak chłopak ma czekoladową prezerwatywe, to mi
      umila tą czynność, ale traktuje to jako gre wstępną a nie zaspokojenie zastępcze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka