Dodaj do ulubionych

Co za górka?:/

25.06.06, 21:51
mój facet zapytał mnie dziś co to za "górkę" mam w pochwie. zdziwiona i
zaskoczona byłam bo dodał że u innych dziewczyn czegoś takiego nie zauważył(
a miał ich trochę), postanowiłam to sprawdzić i faktycznie, mam tan w środku
taki "guziczek", kuleczkę taką tak na wysokości połowy palca, na tylniej
ściance. Co to może byś? ma któraś coś takiego? czy to normalne?
Obserwuj wątek
    • wredna.suka Re: Co za górka?:/ 25.06.06, 21:53
      Buhahahahahahahha
      No nie mogę trzymajcie mnie!!!1
      Buhahahhahahahaha
      :D:D:D:D:DD::D:DD:D:D:D::D
      • vivien1987 Re: Co za górka?:/ 25.06.06, 21:54
        Bez Agatki sie nie obejdzie :)
        • wredna.suka Re: Co za górka?:/ 25.06.06, 21:55
          Aż nie mogę pisać taką mam polewkę.

A wiecie co? Na mojej twarzy coś odstaje, co to może być?
          Czytałam w Bravo że to moze być nos. Czy to coś groźnego?

Buhahahahahaha
          • evel86 Re: Co za górka?:/ 25.06.06, 21:57
            wredna co Cie sklonilo do nadania sobie takiego nicka? chcesz o tym porozmawiac?
            • wredna.suka Re: Co za górka?:/ 25.06.06, 21:59
              Znowu? Jezu nie... nie męcz mnie...
              Przeszukaj wszystkie fora. Już kiedyś o tym pisałam. Albo gogle :D
              Poza tym zastanów się. Albo po prostu wyciągnij wnioski z tego co pisze i jak pisze.
              • evel86 Re: Co za górka?:/ 25.06.06, 22:13
                jak wredna suka? no wiesz, taki nick zobowiazuje;)
                • wredna.suka Re: Co za górka?:/ 26.06.06, 21:09
                  Owszem. :) i ja wywiązuje się z tego zobowiązania.
        • vivien1987 Re: Co za górka?:/ 25.06.06, 22:27
          Idz do ginekologa bo co mozna radzic innego??
    • evel86 Re: Co za górka?:/ 25.06.06, 21:55
      nie martw sie agatka pospieszy Ci z pomoca;P
    • Gość: Seshru Re: Co za górka?:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:05
      kiedy wredna.suka szaleje, agatka ma chorobowe...wiec moze ja ci pomoge :)
      zdaje sie ze to jest punkt G! farciaro! poszukaj w necie ze własnie taki jest
      opis punktu G!!

omG!
      • wredna.suka Re: Co za górka?:/ 25.06.06, 22:09
        Ojaaaaaa no i po co napisałeś/aś (?) ojaaaa no co po??
        Miała by zagadkę... wszystko zepsułeś/aś... ech...
        • Gość: mika Re: Co za górka?:/ IP: 82.160.189.* 25.06.06, 22:12
          czy Wy czytać nie umiecie? punkt g jest na przednie ściance, a ja pisze o
          tylniej. Punkt g jest wielkości ziarenka groch a to coś jest wielkie jak
          piłeczka do tenisa Tylko mi sie nie smiac że to jest wielki punkt G, BO TO CO
          JA MAM TO NIE PUNKY G!!!!!!!
          • evel86 Re: Co za górka?:/ 25.06.06, 22:15
            no to widocznie Ci pileczke po operacji zaszyli;P
          • wredna.suka Re: Co za górka?:/ 25.06.06, 22:15
            No to jak wiesz lepiej...
            Może masz raka, pewnie już z przerzutami w dodatku na głowe.
            Wiec nie zawracaj dziecko d... i idź spać.
            Albo spadaj do lekarza.

Sieee zdenerwowałam :/
            • Gość: MIKA Re: Co za górka?:/ IP: 82.160.189.* 25.06.06, 22:20
              normalnie można tu uzyskać fachową i serdeczną pomoc:/ nawet przyjaznego zdania
              tylko docinki. dzięki bardzo za takie potraktowanie, a Agatka jaka jest, ale by
              przynajmniej fachowao wytłumaczyła.
              Wiem dlaczego tak się zirytowałyście wstrętne baby! bo wy nie wiecie gdzie jest
              wasz słynny punkt i w życiu rozkoszy nie zaznałyście. Jestescie poprostu
              zazdrosne.
              • wredna.suka Re: Co za górka?:/ 25.06.06, 22:25
                A "po prostu" pisze się OSOBNO!!
            • Gość: maciek Re: Co za górka?:/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.06, 22:22
              wredna, a Ty cos taka aktywna na tym forum??? na towarzyskim juz maja Cie
              dosc ;)?
              • wredna.suka Re: Co za górka?:/ 25.06.06, 22:25
                Ciebie tam nie ma to po co ja?
                • Gość: mika Wredna suka nigdy nie miała orgazmu:) IP: 82.160.189.* 25.06.06, 22:29
                  WREDNA SUKA NIGDY NIA MIAŁA ORGAZMU
                  • wredna.suka Re: Wredna suka nigdy nie miała orgazmu:) 25.06.06, 22:30
                    Buhahaha.
                    Idź dziewczynko już spać.
                    Masz wakacje, ale głupota już Ci bije.
                  • wredna.suka Re: Wredna suka nigdy nie miała orgazmu:) 25.06.06, 22:30
                    A tak w ogóle, to opowiedz w wolnej chwili coś o tym swoim faceciku,
                    Co to taki brzebieg nieczysty ma :D:D
                    • Gość: MIKA Re: Wredna suka nigdy nie miała orgazmu:) IP: 82.160.189.* 25.06.06, 22:32
                      tym się róznimy że ja mam jakiegoś faceta, a ty biedaczko bez faceta, bo kto by
                      chciał takie drewno niemiłe tykac
                      • evel86 Re: Wredna suka nigdy nie miała orgazmu:) 25.06.06, 22:35
                        hahahahahahhahahahahaha:))))
                      • wredna.suka Re: Wredna suka nigdy nie miała orgazmu:) 25.06.06, 22:41
                        Zabawna jesteś naprawdę... ubawiłam się :)
                      • wredna.suka Re: Wredna suka nigdy nie miała orgazmu:) 25.06.06, 22:42
                        A swoja drogą masz rację... nie miałam orgazmu od kilku godzin.
                        :D:D:D
                        • Gość: fg Re: Wredna suka nigdy nie miała orgazmu:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:45
                          wredna.suka napisała:

> A swoja drogą masz rację... nie miałam orgazmu od kilku godzin.
                          > :D:D:D

brak klientów?
                          • bluefoto Re: Wredna suka nigdy nie miała orgazmu:) 25.06.06, 22:50
                            Pojechane po całości, będzie riposta, już to czuję ;D
                          • Gość: hehe Re: Wredna suka nigdy nie miała orgazmu:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 23:03
                            9/10
                            • Gość: td Re: Wredna suka nigdy nie miała orgazmu:) IP: *.freedom2surf.net 25.06.06, 23:08
                              tak mi sie wesolo zrobilo, az myslalam, ze mi kaciki ust pekna ze smiechu :D
                      • wredna.suka Re: Wredna suka nigdy nie miała orgazmu:) 26.06.06, 04:15
                        Oto chodzi, żeby miał kto posuwać takie puste barachło jak Ty.
                        Reszta sobie poradzi. Swoja droga fajny on musi byc, ale zachowam to dla siebie :D:D
                        • Gość: Seshru Re: Wredna suka nigdy nie miała orgazmu:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 10:30
                          lepeiej sie kłucicie niz Waldek z Agatka :)) zakładamy wiecej watkow z
                          wredna.suka!!! ale beda jaja :D

• wredna.suka Re: Wredna suka nigdy nie miała orgazmu:) 26.06.06, 11:43
                            Daj spokoój, poziom niekórych osób tutaj nawet nie zasługuje na zauważenie.
                            Nie moja liga :D
    • Gość: sarna Re: Co za górka?:/ IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.06.06, 00:29
      Ścianka przednia czy tylna, możesz mieć tyłozgięcie (ma to 20% kobiet) i stad
      te rzekome zmainy w anatomi. Najprostsza droga to zapytać ginekologa, on
      powinien ci wszsytko wyjaśnić i nic się nie martw, na pewno wszystko w porządku.
    • Gość: Ewa Re: Co za górka?:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:04
      Nie martw się to gruczoł, ja też to mam.
      • Gość: mika Re: Co za górka?:/ IP: 82.160.189.* 26.06.06, 18:27
        wielkie dzięki za dobre słowo dla Ewy i sarny, widać są jeszcze na tym forum
        normalne, przyjazne osóbki.
        Byłam dziś u ginekologa, to gruczoł, normalna sprawa, choć faktycznie,
        nietypowo osadzony.
        Jseszcze jedno zdanie do niedopieszczonej suki. mój facet jest najlepszy na
        świecie, mam nadzieję że nigdy takiego nie będziesz miała. W sumie nie ma sie
        co martwić o to, no bo jaki porządny, miły i fajny facet zechce wredną sukę?:)
        • Gość: Seshru Re: Co za górka?:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 18:35
          moze wyjde na wazeliniare ale...lubie ludzi sarkastycznych, któzy maja swoje
          zdanie, a nie wypizdzilone słodkie i przemiłe fałszywe suki :)
        • Gość: aaaaaaaa Re: Co za górka?:/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 18:35
          Gość portalu: mika napisał(a):

> mój facet jest najlepszy na
          > świecie

hehehe, dobre, powiadom nas jeśli kiedyś zmienisz zdanie, pośmiejemy się razem
          z tobą
          • wredna.suka Re: Co za górka?:/ 26.06.06, 21:09
            Będę odliczać czas. Takie półgłówki z LO długo razem nie pociągną :D:D
        • wredna.suka Re: Co za górka?:/ 26.06.06, 21:08
          Tha tha tha buhahahah.
          Skoro poleciał na Ciebie to nawet bym butów nim nie wytarła.
          Wsadź sobie go w sandałeczki.
          I dla Ciebie pokrako PANI suka.
          • Gość: mika Re: Co za górka?:/ IP: 82.160.189.* 26.06.06, 21:18
            ha ha ha Pani suka. dobre, dobre. napisałaś w końcu cos śmiesznego:) poza tym
            przypominam że to ty wlazłaś na mój wątek i nic ciekawego tu nie napisałaś( nie
            liczac że obrażania wszystkich).
            Wątek uwazam za zamknięty, temat sie wyczerpał, suka się skurw.iała
            • Gość: mika Re: Co za górka?:/ IP: 82.160.189.* 26.06.06, 21:22
              ups błąd. Oczywiście suka się skurw.iła:)
              • wredna.suka Dziękuję za uwagę. 26.06.06, 21:26
                Nie wQr... mnie głupota i brak wystarczającej inteligencji nadętych panienek
                potrzebnych do polemiki.
                A temat wyczerpał sie juz po Twoim beznadziejnym poście.
                Poza tym nie wyśmiałam wszystkich- TYLKO ciebie, bo żałosna jesteś w swojej
                prostocie.
                • Gość: mika Re: Dziękuję za uwagę. IP: 82.160.189.* 26.06.06, 21:37
                  zjedzaj suko
                  • wredna.suka Dziękuję 26.06.06, 21:41
                    Za potwierdzenie swojego niskiego poziomu :))
                    Czuję się usatysfakcjonowana.
                    • december_eyes Re: Dziękuję 26.06.06, 21:46
                      Suko, do budy. Znajdź sobię psa i będziesz wreszcie szczęśliwa :P
                      Nie mogę patrzeć na to jak wy się kłócicie. Ktoś ma problem, a zamiast rady
                      robicie cyrki na najniższym poziomie, jaki widziałam :/
                      • wredna.suka Re: Dziękuję 26.06.06, 22:05
                        No to mało jeszcze widziałaś.
                        Pies mi niepotrzebny- nie sądź innych po sobie.
                        • Gość: jebnięty Re: Dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:45
                          jeba.ć stare baby!
                        • Gość: ja Re: Dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 23:22
                          sie zastanawiam czy bura suka ma cos wspolnego z wredna suka ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka