Dodaj do ulubionych

Cholera....

01.07.06, 11:50
Cholera.... spoznia mi sie okres... mialam dostac wczoraj a nie ma....
Nie wiem co sie dzieje... nie mialam stosunkow... jedynie petting, ale
uwazalam... wiem ze uwazalam.... boje sie ze cos tam sie jednak dostalo....
Jakims cudem...
Obserwuj wątek
    • Gość: pytanie6 Re: Cholera.... IP: *.telpol.net.pl 01.07.06, 12:04
      mieliscie moze tak kiedys?
      • plec Re: Cholera.... 01.07.06, 12:17
        poczytaj tu, tam pełno takich wątków
        miłej lektury
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=585
        • plec bardziej konkretnie 01.07.06, 12:22
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=41565110&a=41565110
    • Gość: monawrona Re: Cholera.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 12:20
      wie mart sie bo mi sie opoznil o ponad tydzien ostatnio i mam-na opoznienia
      wplywa wiele czynnikow,np. stres,odchudzanie gwaltowne. Bedzie dobrze:)
    • Gość: Mariola Re: Cholera.... IP: *.22.radom.pilicka.pl 01.07.06, 12:22
      Dopiero jeden dzień nie panikuj!!!!!!!!!!!!!!!Moze poprostu Ci sie przesuną z
      nadmiaru wrażen:))), albo stresu!!ja kiedyś tez tak miałam i nawet brzuch mnie
      nie bolał(co jest u mnie oznaka okresu)poprostu sie przesuna o kilka dni i
      koniec!!Chyba to tak specjalnie żeby nas denerwować:)
    • Gość: marchewcia19 Re: Cholera.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 12:39
      niesraczkuj
      • diablica880 Re: Cholera.... 01.07.06, 12:40
        bedzie dobrze:) nie martw sie:)
        • Gość: pytanie6 Re: Cholera.... IP: *.telpol.net.pl 01.07.06, 12:57
          a czy jesli kupie tekst oto moge go zrobci od razu czy musze czekac do rana?
          • Gość: monawrona Re: Cholera.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 13:15
            Nie rob testu od razu bo go sie robi jak sie chyba tydznien spoznia a poza tym
            test nie jest wiarygodny.Z tym okresem to jest roznie, bo nawet zmiana klimatu
            na to wplywa-bedac nad morzem (a mieszkam w wawce) dostalam wczesniej o 10 dni
            okres a pozniej wrocilo do normy. Nie mysl tak o tym, bo nie warto sie
            zamartwiac naprawde-przyjdzie w swoim czasie-badz dobrej mysli,pozdrawiam.
      • lobotomia_story Re: Cholera.... 01.07.06, 16:43
        Gość portalu: marchewcia19 napisał(a):

> niesraczkuj

wyrażenie "nie sr.aj żarem" ma, moim zdaniem, zdecydowanie więcej uroku.
        Dziekuję ;P
    • Gość: pytanie6 Re: Cholera.... IP: *.telpol.net.pl 01.07.06, 13:07
      pieprzona apteka zamknieta.... teraz bede ryczec do poniedzialku...
      • lobotomia_story Re: Cholera.... 01.07.06, 16:46
        Koleżanko, jeżeli masz za sobą czwartą klasę szkoły podstawowej to powinnaś
        wiedzieć, że dzieci się robią od wsadzania kutasa, a nie paluchów (tudzież
        jezora, tudzież innych fallicznych (i nie) przedmiotów).
        no chyba, że miałaś dwóję z biologii... ;P
        • agatka_to_ja Re: Cholera.... 01.07.06, 17:11
          lobotomia_story napisał:
          > dzieci się robią od wsadzania kutasa, a nie paluchów

ale od wsadzania paluchów umazanych w spermie - dzieci mogą być :)
          i o tym tez nalezy pamietac.
          • lobotomia_story Re: Cholera.... 01.07.06, 17:15
            no chyba, że trysnął na łapę i załadował z powrotem do pipci ;-]
            pleminiki poza ustrojem człowieka giną po kilku minutach...
    • Gość: baran Re: Cholera.... IP: 193.24.198.* 01.07.06, 13:13
      Nic sie nie dostalo trzymaj sie:)
      • diablica880 Re: Cholera.... 01.07.06, 13:55
        sama sobie to wmawiasz!!!!
        • skorpionica11 Re: Cholera.... 01.07.06, 14:16
          rozumiem gdyby tydzien sie spoznial a nie 1 dzien a ty panikujesz ehehe i to
          jeszcze stosunku nie bylo heehehe
          na spóznianie sie okresu moga rozne czynniki wystepowac takie jak:
          stres ,zmiana klimatu , lub dłuża przerwa w stosunkach.
    • wredna.suka Re: Cholera.... 01.07.06, 14:34
      Jezu...
    • katja_24 Re: Cholera.... 01.07.06, 14:41
      Mi sie nieraz spoznial o jeden dzien pomimo tego, ze biore pigulki. Nie martw
      sie, bedzie dobrze. Jeden dzien nic nie znaczy
      • Gość: pytanie6 Re: Cholera.... IP: *.telpol.net.pl 01.07.06, 15:46
        z tym z eja nie biore pigulek, nie zabezpieczam sie w zaden sposob, nigdy nie
        wspolzylam, tylko ten cholerny petting.... boje sie ze przez rece cos sie
        przenioslo
    • Gość: baran Re: Cholera.... IP: 193.24.198.* 01.07.06, 15:56
      Ponawiam iz nic sie nie dostalo:) pomysl ze czasem sie zdarzy ze sie nie
      dostanie nawet przy stosowaniu kalendarzyka:D co oznacza ze prawdopodobienstwo
      ze sie dostanie nie jest az takie wielkie:) a co dopiero petting, te plemniki
      to nie sa jacys antyterrorysci ktorzy sie czepiaja reki i na spadochronach
      desantuja:) nie martw sie
    • lobotomia_story No i będzie kolejny palcem robiony... 01.07.06, 16:42
      a tam ludzie! zamiast fuszere odwalać trzeba było iść na całość...
      heh
      • Gość: pytanie6 Re: No i będzie kolejny palcem robiony... IP: *.telpol.net.pl 01.07.06, 17:04
        heh... zobacz jaka z emnie panikara, jak bede miala na calosc isc to
        nafaszeruje sie tabletkami anty, wsadze spirale, wszystko wysmaruje srodkami
        plemnikobojczymi i prezerwatywe mu zaloze.... jak siebie znam...

Zrobilam test ... około 16:00. Wyszło ze kreska a nie dwie kreski i ze nie
        jestem w ciazy...

Ale choelra okresu nie widac...
        • little_vampire do pytanie6 01.07.06, 19:39
          jest tylko jeden pewny sposób na brak ciąży:
          CAŁKOWITA WSTRZEMIĘŹLIWOŚĆ!
          a jak ona nie pasuje (heh ;) )to sie trzeba liczyć z konsekwencjami, jakie
          niesie ze sobą seks. najpierw sie myśli a potem sie robi. taka zasada przydatna
          w życiu.
          • wredna.suka Re: do pytanie6 01.07.06, 19:44
            No ale najpierw to trzeba coś jeszcze zrobić. :/
        • wredna.suka Re: No i będzie kolejny palcem robiony... 01.07.06, 19:43
          Nie wiem czy mam się śmieć czy płakać, jak Cię czytam :/
          • Gość: pytanie6 Re: No i będzie kolejny palcem robiony... IP: *.telpol.net.pl 01.07.06, 19:53
            noto chyab zrobilam co nie? Dla ciebie petting to jest nic? jesli
            dotklał "jego" a potem reka mnie...wlasciwie we mnie
            • wredna.suka Re: No i będzie kolejny palcem robiony... 01.07.06, 19:55
              Nie, no nie będę tego komentować.
              Niech inni cierpliwi dają rady i pocieszają.
              • Gość: pytanie6 Re: No i będzie kolejny palcem robiony... IP: *.telpol.net.pl 01.07.06, 20:43
                nieno soryy... jak teraz to wszytsko policzylam to wychodzi m i dzis 4ty
                dzien... ato nie jest smieszne

4 dni powinnam miec okres akur... nie mam...
                • little_vampire Re: No i będzie kolejny palcem robiony... 01.07.06, 20:51
                  1. demerwuj sie bardziej to napewno przyjdzie szybciej
                  2. owszem, zrobiłaś, ale z tego co sie czyta NIC A NIC NIE POMYŚLAŁAŚ

DOBRA RADA NA PRZYSZŁOŚĆ:
                  NAJPIERW MYŚL, POTEM RÓB

ewentualnie

JEŚLI NIE MASZ ZAMIARU MYŚLEĆ TO NIE JOJCZ
                  • Gość: pytanie6 Re: No i będzie kolejny palcem robiony... IP: *.telpol.net.pl 01.07.06, 21:08
                    nie no i tlumacz takiej....

To nei o to chodiz... licze ze powinnam miec 4 dni temu okres a nie mam... Całe
                    zajscie ( ten peetting) milo miejsce 27 czerwca...

I cholera nie ma okresu...

Moje wyliczenia mowia ze powinnam miec 28 lub 29 czerwca okres, a wyliczenia ze
                    strony www.epacjent.pl/artykul.php?idartykul=1048&poddzial=Kalkulator
                    podaja ze nawet 27-28 powinnam miec.... a tu ch.. nie ma...
                    • Gość: kaska Re: No i będzie kolejny palcem robiony... IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 01.07.06, 23:09
                      Przeczytaj uwaznie i sie zastanow!!!Mam 19 lat i jestem dziewica i jak sie
                      domyslasz mialam juz niejednokrotnie taka sytuacje.Za pierwszym razem to byl
                      koszmar.Juz sie zastanawialam skad zbiore kase na zabieg ale uwierz mi ze to
                      jest glupota!!!Ciagle czytalam jakies artykuly o ciazy i wpadalam w
                      paranoje.Budzilam sie w nocy z placzem.Na ulicy ciagle widzialam kobiety w
                      ciazy!To byl obled.Mialam juz robic test ale przyszedl okres.Doszlam do wniosku
                      ze nie ma czym sie przejmowac w takich sytuacjach bo to ze dziewczyna bedac
                      dziewica zachodzi w ciaze zdarza sie niezwykle rzadko i sporadycznie.A przyczyn
                      opozniajacej sie miesiaczki moze byc milion.Najprawdopodobniej jest to
                      spowodowane Twoim stresem.Jesli chodzi o mnie to wykluczam Twoja ciaze.Trzymaj
                      sie
                      • lobotomia_story Re: No i będzie kolejny palcem robiony... 01.07.06, 23:19
                        Gość portalu: kaska napisał(a):

(...) to ze dziewczyna bedac
                        > dziewica zachodzi w ciaze zdarza sie niezwykle rzadko i sporadycznie.

Powyższe stwierdzenie ma charakter przesądu i jest nieprawidziwe. Dziewictwo nie
                        ma żadnego wpływu na zdolność zajścia w ciążę przez kobietę...

;P
                        • Gość: pytanie6 Re: No i będzie kolejny palcem robiony... IP: *.telpol.net.pl 01.07.06, 23:31
                          no to zes mnie pocieszyłą :)....

Nie no, ja mam tylko ten problem ze okres powinin byc od 4 dni a cholerstwa nie
                          ma... jeszcze nigdy sie tak o moj okres nie martwilam....
                          Tak strasznie sie boje... nawet mnie nic specjalnie nie boli a powinno...
                          Colera... nie wiem czy on mial te cholerne plemniki na tym palcu... Ale
                          wparanoje wpadam powoli... Kłębek nerwów ze mnie....

Bojest sie o tekst bo robilam o 15:30-16:00 a powinno sie niby rano... wyszedl
                          negatywny.... ale okresu nie ma....
    • Gość: dfsdasdf Re: Cholera.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 23:48
      fsfsdfsdf
    • Gość: ja Re: Cholera.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:20
      nie ma cudów. Przejdźie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka