skorpionik1 16.07.06, 21:44 skorpioniska są wredne a raki wrażliwe i rodzinne a co jeszcze, jest wiele takich stereotypów dopiszcie coś :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiunia311 Re: cechy charakt. znaków zodiaku 16.07.06, 21:46 A bliźnięta to przemądrzali indywidualiści;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajojz Re: cechy charakt. znaków zodiaku IP: *.bel.vectranet.pl / 80.51.227.* 16.07.06, 22:07 Co do skorpionów to się zgadza. jakkolwiek osoby spod tego znaku są bardzo interesujące i inteligentne.Niestety też bezkompromisowe. Raki są wręcz doskonałe; ciepłe i b.rodzinne. Bliżnięta zaś mają dwa oblicza, ale są wyjątkowo inteligentne(np.moja mama). Byki są wyjątkowo uparte i uważają, że są doskonałe. Barany (mimo, że mają rogi) są bardzo przyjazne i oddane (przyjaciołom). Strzelcy są ambitni. Rybom nic nie przychodzi łatwo. Wodniki lubią awantury. Koziorożce są sympatyczne. Wagi nieznośne, ale jednocześnie przemiłe (kiedy po ich myśli). Lwy sa nie do zniesienia=lubią się wyłącznie z rakami. Najlepszy znak to; RAK dla nich i dla ich otoczenia. P.S. Jestem wodnikiem. Napisałem tyle, ponieważ temat znaków zodiaku interesuje mnie od dawna. Alojz z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionik1 Re: cechy charakt. znaków zodiaku 16.07.06, 22:15 a skorpiony za nic w świecie nie dogadają sie z lwami a moze tylko z lwicami:) znalam takie dwie ktore chcialy być górą ale z wredną skorpionicą przegraly :) Odpowiedz Link Zgłoś
takie_dziewcze_czyli_td Re: cechy charakt. znaków zodiaku 17.07.06, 00:42 nie moge.... wszystkie wymienil oprocz mojego :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpionica11 zapr.wszystkie skorpiony na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 10:08 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40669 Urodzeni spod znaku skorpiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mareczek Re: cechy charakt. znaków zodiaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 21:50 a wy jestescie glupimi idiotkami, ktore wierza w takie pierdoły jak horoskopy. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: cechy charakt. znaków zodiaku 16.07.06, 21:52 A kto powiedział, że wierzymy, nadworny mędrcze?;-PPP Czyżbyś wyczytał z gwiazd? A może nie wiesz, co znaczy słowo STEREOTYP?;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mareczek Re: cechy charakt. znaków zodiaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 21:58 a nie wiesz, co znaczy słowo ZABOBON? a tym własnie jest horoskop - idiotycznym zabobonem dla naiwnych Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: cechy charakt. znaków zodiaku 16.07.06, 22:01 A pisaliśmy o ZABOBONACH czy o STEREOTYPACH?? Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? A poza tym popatrz na enotikon w mojej pierwszej wypowiedzi. Może Ci on podpowie, że całą sprawę należy potraktować z przymrużeniem oka;-PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: cechy charakt. znaków zodiaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:06 jakie stereotypy? wy durne baby podniocacie sie horoskopami.. idiotki Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: cechy charakt. znaków zodiaku 16.07.06, 22:09 Następny, który ma z problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Za to z rzucaniem inwektyw nie ma problemu. A może to jedna i ta sama osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionik1 Re: cechy charakt. znaków zodiaku 16.07.06, 22:12 Aśki góóóóóóóóóóórąąąąąą ja też jestem Aśka hi hi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mareczek Re: cechy charakt. znaków zodiaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:16 a tobie zalecam MYŚLENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem, ze to stan obcy tobie, ale czasem sie wysil! Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionik1 Re: cechy charakt. znaków zodiaku 16.07.06, 22:18 to takie typowe Mareczku, typowe... a sprawdziłeś w słowniku co oznacza to słowo bo może znowu coś Ci sie pomylilo... Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: cechy charakt. znaków zodiaku 16.07.06, 22:21 Tobie tym bardzie, dziecino, wnioskując po Twych wypowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionik1 Re: cechy charakt. znaków zodiaku 16.07.06, 22:12 Mareczek ma najwyrazniej problemy z wypowiedzeniem sie: po pierwsze to prosilam o stereotypy a nie o zabobony a po drugie to zwrot "glupie idiotki" to troche takie maslo maślane jak np. tydzien czasu, tydzien sugeruje czas a idiotka glupote wiec chyba wyszlo na to ze to Ty drogi Marku jestes idiota i zawdzieczasz to sobie albo... swojemu znakowi zodiaku :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojz Re: cechy charakt. znaków zodiaku IP: *.bel.vectranet.pl / 80.51.227.* 16.07.06, 22:12 P. Mareczek widać spod znaku, którego nawet nie chcę wymawiać. Zdrowia i nieco luzu p.Mareczkowi życzę. Alojz Życzliwy Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: cechy charakt. znaków zodiaku 16.07.06, 22:14 on jest spod znaku "nabuchodonozora" czyli...nabuszonego ozora... Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: cechy charakt. znaków zodiaku 16.07.06, 22:13 ja jestem skorpion i wiem, ze jestesmy msciwe bestie. Pamietamy kazda szpileczke, ktora nas kiedys zranila...czekamy dluuugo i zadajemy cios aby jak najbardziej zabolalo. Ale wiem, ze jestesmy niezlymi kochankami...skorpiony to takze najgoretszy ze znakow. I z doswiadczenia wiem, ze pan skorpion + pani blizniak = zmarnowane kur.wa 2 lata!!! pana skorpiona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
unicat6 Re: cechy charakt. znaków zodiaku 16.07.06, 22:13 a koziorożce inteligentne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmmmmmm Re: cechy charakt. znaków zodiaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:20 takie pieprzenie to na forum wrozbiarstwo forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=468 Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionik1 Re: cechy charakt. znaków zodiaku 16.07.06, 22:23 myslalam ze to forum ma tytul "na luzie" ale chyba sie pomylilam... Odpowiedz Link Zgłoś
doorciaa Re: cechy charakt. znaków zodiaku 16.07.06, 22:43 hehe co do stosunkow miedzy skorpionami a lwami to ciekawe co piszecie, bo ja- skorpionica, z moim chlopakiem- lwem, wbrew gwiazdom i calemu wszechswiatowi dogadujemy sie idealnie i jest nam ze soba baaardzo dobrze :) nie wierzcie horoskopom! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionik1 Re: cechy charakt. znaków zodiaku 16.07.06, 23:05 z tego wynika ze tylko kobiety-lwice i kobiety-skorpionice to mieszanka wybuchowa :) mialam kiedys współlokatorke lwice która wcześniej była moją koleżanką a kiedy zamieszkałyśmy razem... to pewnego pieknego dnia (a mianowicie w primma aprilis) zrobilam jej kawał i sie wyprowadziłam, była ponoć wściekła hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
doorciaa Re: cechy charakt. znaków zodiaku 16.07.06, 22:45 Aaa a skorpiony podobno pociagaja wszelkie tajemnice i maja wielki temperament..w lozku:) temu nie zaprzecze ;) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: cechy charakt. znaków zodiaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:51 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=468 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojz Re: Pozdrowienia dla mądrego...................... IP: *.bel.vectranet.pl / 80.51.227.* 16.07.06, 22:59 Mareczka. Tylko pozazdrościć. Czego ja niniejszym nie czynię!!! Alojz Katowiczanin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. banda idiotek IP: *.chello.pl 16.07.06, 23:24 to jest forum 'na luzie', a nie 'bez mózgu' Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: banda idiotek 16.07.06, 23:25 To idź na to gdzie mózg nie jest potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: cechy charakt. znaków zodiaku 17.07.06, 11:19 Jestem rakiem i zgadzam sie tylko z pierwsza czescia twojej wypowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dm Re: cechy charakt. znaków zodiaku IP: *.ds1-soeb.adsl.cybercity.dk 17.07.06, 14:34 ja tylko tyle wiem ze lwy kochaja pieniadze w kazdej postaci i to sie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asienka Re: cechy charakt. znaków zodiaku IP: *.koba.pl / *.koba.pl 17.07.06, 22:12 ja jestem skorpionem i moj raczek jest idealny, no prawie bo to straszny nerwus :) Odpowiedz Link Zgłoś