ida37 19.07.06, 22:50 To był poważny wypadek? Co z Moniką i Jansonem. Wiecie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: co z Varius Manx? 19.07.06, 22:52 z tego co czytalam przechodza intensywna rehabilitacje. Ale czy beda chodzic - nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 08:32 Moze mnie uznacie za idiotke ale wku..a mnie to ze zbieraja na nich kase. tyle jest na swiecie biednych poszkodowanych ludzi i musza z tym zyc bo na nich nie zbiera sie pieniedzy (nie na wszystkich starcza przynajmniej) a tu prosze. maja kasy wiecej niz co poniektórzy ale na nich oczywiscie zbieraja pieniazki bo oni sa sławni wiec trzeba ich ratowac tak? Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_grzyb Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 08:49 A kto bronił tym "biednym poszkodowanym ludziom" zostać znanymi piosenkarzami i tez zbierac forse na koncerie? A tak byli cale zycie leniwi, nie chciało im sie zostać kimś i teraz niestety ale muszą płacić za to i samemu kitrać kaske na leczenie. Przykro mi bardzo ale cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 08:54 to co do ch..a jak ktos jest sławny i bogaty to trzeba kase zbierac na niego? a jak ktos jest biedny i chory od urodzenia to niestety nie mial szans sie wybic i wszyscy maja go w dupie. a poza tym nie wiedzialam ze trzeba byc slawnym zeby na niego mogło sie zbierac pieniadze. Poza tym kazdy jest mądry w swojej dziedzinie a Ty piszesz mi tak jakby wszyscy musieli spiewac. Pie.. to i nie dam na nich ani złotówki, poza tym o ile sie nie myle to wypadek sami spowodowali do cholery. wole pieniadze dawac na biednych i chorych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: co z Varius Manx? IP: *.csk.pl 20.07.06, 09:08 dobrze prawisz, dam Ci wódki Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_grzyb Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 09:21 > jak ktos jest biedny i chory od urodzenia to niestety nie mial szans Dla chcącego nie ma nic trudnego! A taka Madzia Buczek? od urodzenia chora i do czegoś doszła, jest na ustach całej polski. gdyby teraz zapragnęła dac jakiś koncert i zebrać kase na swoje leczenie na pewno uzbierała by całkiem pokaźną sumkę po prostu ludzie zaradni gospodarni sobie zawsze poradzą a ciołki zawsze będą narzekać. taka to juz polska mentalnosc - jak komus sie powodzi to mu dowalic! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 09:24 litosci.. Madzia Buczek.. tez mi gwiazda.... zeby ona chociaz naturalnie mowila.. a ona jak ksiadz na kazaniu.... no, ale widze, ze mohery zawitały na forum.. witamy witamy... Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 09:27 a co to do cholery wszyscy mają byc sławni? moze ktos nie lubi spiewac ani wystepowac na scenie? Kazdy jest dobry w innej dziedzinie jak juz mówiłam Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 09:35 a Ty wacław kim jestes? Nie boisz sie ze zachorujesz kiedys powaznie i nikt nie bedzie na ciebie zbieral bo nie jestes sławny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: co z Varius Manx? IP: 84.38.17.* 20.07.06, 13:11 idiota z Ciebie. Jestem ciekawa co Ty robisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka202 Re: co z Varius Manx? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 14:03 ja nie mam Cie za idiotke, bo mysle tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzli Re: co z Varius Manx? IP: *.range81-153.btcentralplus.com 01.08.06, 23:35 no co wy???????? Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 09:34 tak było od zawsze ze ten kto ma pieniadze to jeszcze wiecej dostanie a ten kto nie ma- ma pecha. wku..a mnie to Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:26 i to mnie wlasnie denerwuje. mam nadzieje ze nigdy nie zachoruje powaznie bo wtedy nikt o mnie nie bedzie pamietał i nikt nie bedzie w stanie zebrac takiej gotówki. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia972 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:29 Nie martw się Państwo o Ciebie "dba", ściągają przeciez niewiarygodnie wysokie składki zdrowotne. Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:30 no tak sciagaja składki i dbaja o mnie jak cholera;/ Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:30 ...a jak pzyjdzie co do czego,to i tak idziesz do prywatnego. Chyba,ze ci zycie niemile Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:32 tak;/ dokładnie;/ a tu taki piękny koncert na rzecz varius manx. a z jakiej racji ja mam na nich kase dawac skoro oni maja wiecej. a gdzie pieniadze dla naprawde chorych biednych i pokrzywdzonych dzieci i nie tylko dzieci???? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia972 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:32 Prawda, trzeba płacić składki i na dodatek zbierać na gorsze czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia972 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:36 I to jak! Nawet brata wciągnął, żeby było im łatwiej ludzi wykończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:37 kaczory a fuj;/ ale Marcinkiewicza to ja lubiałam Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:39 Wezcie ludzi nie denerwujcie:/Wstyd na caly swiat. Za granica sie z nas smieja...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia972 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:46 Marcinkiewicz może nie był idealny, ale przynajmniej miał jakąś prezencję. A teraz co? I prezydent i jeszcze na dodatek premier straszy wyglądem. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia972 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:54 Fakt. Żona prezydenta Wam sie podoba? Fajna laska hihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:55 jak oni wyglądaja? jak prawdziwe kaczory, zeby połamane, kurzaje na nosach ochyda i nawet sie wysłowic nie potrafią;/ wstyd jak nic;/ a pierwsza dama? laska jak cholera;/ w porównaniu do Kwaśniewskiej.... Sorry- nie ma porównania Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia972 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:57 "Głowy" niestety nam się nie udały. Nawet Danusia od Wałęsy była bardzo elegancka, a naprawdę wyglądowo i co dziwne poglądowo wolałabym Wałęsę. Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 11:00 Kazdy byłby lepszy od kaczorów. KAZDY!!!!!!!!!!!! Ja naszczescie głosowałam na Tuska;) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia972 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 11:03 Ja nie byłam, a teraz Żałuję chociaż i tak oni by wygrali. Mało im władzy rzeczywiście. Żal mi tylko Marcinkiewicza, nie był taki zły i był lubiany. Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 11:05 marcinkiewicz sie starała przynajmniej i chciał cos dla Polski zrobic- i nie był taki zawziety jak te dwa....... nie bede ich nazywała po imieniu Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia972 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 11:06 W tym wypadku uzycie pewnych słów to byłaby obraza nie dla kartofli tylko dla tych wyrażeń. Szkoda się denerwowac, jestem młoda i chcę jeszcze pożyć w zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: co z Varius Manx? IP: 84.38.17.* 20.07.06, 13:15 hehe... a zauwazylyscie ze Kaczynski zawsze ma przesuniety krawat? Wstyd na calej lini. Feeee Odpowiedz Link Zgłoś
juta50 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 13:22 Hmmm..ja jestem wogole ciekawa co za wstrząs przezyła Stankiewicz- wygląda jak straszydło po przejsciach. a jesli chodzi o ten koncert to tez mnie wkur ze sławnym i bogatym to sie pomaga a zwyklym ludziom oraz zwierzetom to nie. ale w sumie po co mają ze swoich pieniedzy wykladac na leczenie jak mogą z cudzych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek2127 Re: co z Varius Manx? IP: 85.128.118.* 20.07.06, 13:32 Zgadzam sie z przedmówczynią zawsze pomaga się sławnym bo co bo oni niby są lepsi od nas ? bo więcej zarabiają? a skoro więcej zarabiają to niech sami sie leczą za własną kasę bo mają jej tyle ze wyleczyli by nie tylko siebie ale tez pomogli by innym ! Pozatym to oni spowodowali wypadek więc to ich wina i nawet mi ich nie szkoda ! a co do koncertu to pogratulować !!!! ja czułam się jakbym oglądała conajmniej koncert pożegnalny bo wypadło to mniej więcej tak jakby oni już umarli i zeby uczcić ich pamięć zebrała sie cała śmietanka towarzyska !!! fakt Stankiewicz wyglądała na tej scenie jak sierotka Marysia nie dośc ze fryzura jak sierotka to ubrała na siebie worek po kartoflach ! natomiast co do Anity to czytałam z nią wywiad po występie ,że conajmniej czuła dyskomfort bo kiedy Monia i Robert walczą o życie w szpitalu publiczność świetnie sie bawi i skanduję jej imię jak by to ona była gwaizdą wieczoru ! Nie życze im źle ale uważam ,że koncetry i nagłaśnianie tej tragedi jest grubo przesadzone ! Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 13:33 no, wreszcie ktos sie ze mna zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
gixerkaa Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 16:55 popieram w 100% jest wiele innych potrzebujących osób, które potrzebują niewielkiego nakładu finansowego, aby wrócić do zdrowia. A varius ma kasy jak lodu i jeszcze my mamy na nich zbierac? Pozatym wypadek był ich winą! Ale z drugiej strony ile tej kasy pójdzie na ich konto, pewnie skromna część, bo reszte zasili konto prezesa Polsatu. Odpowiedz Link Zgłoś