8nastka1 21.07.06, 10:36 jak przykladowo nie dostane sie na zaden z dwoch kierunkow, na ktore skladalam papiery, to kiedy i jak napisac odwolanie w razie gdyby byly wolne miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marx Re: matura. hmm. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:49 jak nie umiesz nawet odwolania pisac to raczej naprawde sie nie dostaniesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8nastka1 Re: matura. hmm. IP: *.sztab.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:13 a skad mam wiedziec, pierwszy raz ide na studia a nie mam kogo o to zapytac:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: matura. hmm. 21.07.06, 11:14 i na studiach zamierzasz uczyc sie pisania podan i odwolan ? co robilas w liceum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8nastka1 Re: matura. hmm. IP: *.sztab.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:17 dobra jak nie wiecie to sie nie odzywajcie jejku:/ chcialam sie tylko dowiedziec:/ w liceum jakos nie uczylismy sie pisac odwolan, wiesz... nara Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: matura. hmm. 21.07.06, 11:18 myslec samodzielnie tez nie uczyli? pewnie nie bylo w programie to i nie bylo jak wykuc :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8nastka1 Re: matura. hmm. IP: *.sztab.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:22 skoncz juz. jestes zalosny. nara. Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: matura. hmm. 21.07.06, 11:24 nara ale zapytaj nas jeszcze jak napisac podanie :) czy tego juz Was nauczyli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8nastka1 Re: matura. hmm. IP: *.sztab.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:38 podania sie samego nie pisze kretynie, trzeba wypelnic pola w arkuszu. nie pytam cie, bo i tak bys nie wiedzial tepy frajerze Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: matura. hmm. 21.07.06, 11:42 w odwolaniu tez wypelnij pola ps. moze zainstaluja brzeczyk zebys trafila w odpowiednia kratke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja klaudiusz Re: matura. hmm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:16 > jak przykladowo nie dostane sie na zaden z dwoch kierunkow, na ktore > skladalam papiery, to kiedy i jak napisac odwolanie w razie gdyby byly wolne > miejsca? Zadzwon do Giertycha, moze napisze za Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka76 Re: matura. hmm. IP: 80.48.227.* 21.07.06, 14:40 o jaaaaa,znakomite poczucie humory Agato..... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: matura. hmm. 21.07.06, 14:41 Gość portalu: anka76 napisał(a): > o jaaaaa,znakomite poczucie humory Agato..... :/ ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamzegarek Re: matura. hmm. IP: *.ds1-soeb.adsl.cybercity.dk 21.07.06, 21:38 autorko posta zamiast na to forum powinnas wejsc na strone internetowa uczelni, na ktora skladasz papiery, a tam jesli potrafisz czytac to na pewno sobie poradzisz, bo wszystko jest napisane bardzo jasno, szczegolowo. zadnych podan nie trzeba pisac samodzielnie, wystarczy, ze uzupelnisz odpowiedni druk. wszystko jest coraz bardziej proste z biegiem lat, ale widocznie niektorych to uposledza powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka matura to nieważny pryszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 21:41 . Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: matura to nieważny pryszcz 21.07.06, 21:42 tak tez uznał Romuś "koń ktory mowi" Giertych..... Odpowiedz Link Zgłoś