facet.z.zielonymi.jajami 24.07.06, 17:23 smutno mi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gacusia1 Re: muszę z kimś pogadać 24.07.06, 17:25 Mnie tez,ale NIKOGO to nie obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajnasunia Re: muszę z kimś pogadać IP: *.chello.pl 24.07.06, 17:28 Ej, ej co wy tak depresyjnie? Rozumiem, ze poniedzialek, ale bez przesady, napewno jest jakas osoba ,ktora to obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
facet.z.zielonymi.jajami Re: muszę z kimś pogadać 24.07.06, 17:29 a dlaczego ci smutno . Mnie to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
agni82 Re: muszę z kimś pogadać 24.07.06, 17:39 A Tobie dlaczego jest smutno? Podziel się z kimś swoim smutkiem a zostanie zmniejszony ;) Chętnie wysłucham. Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: muszę z kimś pogadać 24.07.06, 20:22 Ach,zbyt wiele tego,by pisac na forum :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert Re: muszę z kimś pogadać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:34 pomaluj sobie jaja na żółto, to bardziej optymistyczny kolor Odpowiedz Link Zgłoś
carinaa1 Re: muszę z kimś pogadać 24.07.06, 17:53 I po co ten smutek -jest tak ładny dzionek mamy śliczne lato nie lepiej siedzieć gdzieś nad wodą czy w lokalu sącząc browara-tak jak mój mąż to własnie robi teraz z kolegami a ja siedze i sie smuce-chlip chlip Odpowiedz Link Zgłoś
facet.z.zielonymi.jajami Re: muszę z kimś pogadać 24.07.06, 18:03 Kocham MONIKE !!!!!!! Nie lubie browara wole czerwone wino. Nikt mnie nie chce sens stracilem Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: muszę z kimś pogadać 24.07.06, 18:36 facet.z.zielonymi.jajami napisał: > Kocham MONIKE !!!!!!! Nie lubie browara wole czerwone wino. Nikt mnie nie chce > > sens stracilem ja wolę białe wino... i wspolczuję, ze nikt cie nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: muszę z kimś pogadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:42 ja wolę białe wino... i wspolczuję, ze nikt cie nie chce... a sex , lubisz agatko Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire Re: muszę z kimś pogadać 24.07.06, 18:07 carinaa1 napisała: > I po co ten smutek -jest tak ładny dzionek mamy śliczne lato nie lepiej > siedzieć gdzieś nad wodą czy w lokalu sącząc browara-tak jak mój mąż to własnie > > robi teraz z kolegami a ja siedze i sie smuce-chlip chlip i po co ten smutek? jest taki ładny dzionek, nie lepiej iść gdzieś nad wode albo na browara? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joan Re: muszę z kimś pogadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:04 moze tobie pomalujemy jaja na czarno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolajolka moze zrób sobie dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:22 heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
carinaa1 Re: moze zrób sobie dobrze 24.07.06, 18:28 Panowie malujcie jaj-byle kolorowo Odpowiedz Link Zgłoś