dania_86 24.07.06, 22:35 jaka jest ich skutecznośc w dni płodne ?? i czy prawda jest że uszkadzaja plemniki i jak dojdzie do zapłodnienia to ciąża może być uszkodzona ?? kto coświe na ten temat niech odpisze :/ pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buziak Re: pantex owal IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:45 używałam pantexów przez jakiś czas i nie byłam w ciąży :) moim zdaniem sa dobre, bo tanie, latwo dostepne :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: pantex owal 24.07.06, 22:54 globulki sa dosc zawodne... do tego malo przyjemnie ich sie uzywa (znam je z opinii). Ale w polaczeniu z prezerwatywa - skutecznosc wzrasta poczytaj: www.narodziny.med.pl/glob.htm serwisy.gazeta.pl/zdrowie/1,51238,70408.html www.narodziny.med.pl/pearl.htm www.patentex.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niusia_20 Re: pantex owal IP: *.kozieglowy.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:58 stosowałam je jakiś czas, nie było to przyjemne, odczuwałam pieczenie i ohydnie wypływało po stosunku.. w ciążę nie zaszłam ale nie polecam globulek. trzeba czekać ok 20 min aż się rozpuszczą a jak ktoś ma straszną ochotę na sex to kto by czekał tyle czasu?! chyba że taka długa gra wstępna ;) a co do uszkodzonej ciąży to nie jest to prawda, globulki nie mają takiego działania. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pantex owal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 00:19 Globulki są dość kłopotliwe w użyciu. Ja zaczełam używać kremu DELFEN , a partner prezerwatywy (nieraz bez) i tak już długi czas ( 6 lat) wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: pantex owal 27.07.06, 17:37 tak PATENTEX ale i tak wszyscy wiedza o co chodzi :) dzieki za odp pozdro Odpowiedz Link Zgłoś