rrose7 01.08.06, 19:20 Pzrzed opalaniem posmarować się oliwką czy olejkiem do opalania? Po czym bardziej weźmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
takie_dziewcze_czyli_td Re: Co LePsZe? 01.08.06, 19:22 wydaje mi sie, ze jak sie posmarujesz specjalnym olejkiem do opalania to Cie bardziej przypiecze.... ale ekspertem nie jestem... ja sie smaruje tylko oliwka Johnson&Johnson :) Odpowiedz Link Zgłoś
pipolka Re: Co LePsZe? 01.08.06, 19:35 ja też używam tylko oliwki Johnsona i......narzekac nie moge:) bardzo dobrze się na niej opalam na początku moze troszke przypiec ale potem bedziesz czekoladka;) Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: Co LePsZe? 02.08.06, 13:47 takie_dziewcze_czyli_td napisała: > wydaje mi sie, ze jak sie posmarujesz specjalnym olejkiem do opalania to Cie > bardziej przypiecze.... ale ekspertem nie jestem... ja sie smaruje tylko oliwka > Johnson&Johnson :) > Ja tez Johson&Johson;) Super jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arctic_man Najlepiej bierze na ropę :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:22 Odpowiedz Link Zgłoś
figa-z-makiem Re: Co LePsZe? 01.08.06, 19:24 trudno wyczuć. słyszałam gdzieś że na olej!!! dobrze chwyta, wiec może oliwka lepsza. w sumie to nie mam o tym fioletowego pojęcia. jedno jest pewne olejek do opalania z jakimś faktorem wyjdzie Ci bardziej na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
iron_wanienka mowicie serio? 01.08.06, 19:37 myslalam, ze po to sie smaruje oliwka male dzieci zeby sie nie poparzyly na sloncu.. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: mowicie serio? 01.08.06, 19:41 No też, ale po oliwce opalasz sie śliczny baz i szybciej bierze jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Co LePsZe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:44 Nalezy opalać sie smarując kremami z filtrem! A nie zwykłą oliwką! Bo to najlepsza droga do poparzenia skóry i czerniaka, czyli najbardziej złośliwego z nowotworów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zal Re: Co LePsZe? IP: *.68.80.39.ostrow80.tnp.pl 01.08.06, 19:53 dobry jest przepalony olej silnikowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla Re: Co LePsZe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 22:51 gownem sie wysmaruj - brazowa bedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
makaluu Re: Co LePsZe? 02.08.06, 22:54 W ogóle nie rozumiem pewnych wypowiedzi! Jak mozna polecać krem z fltrem do SZYBSZEGO opalania?? Przeciez one chronią przed słoncem i dzieki nim nasza skóra sie dłużej opala, o wartość podaną na faktorze (X15)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Co LePsZe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 23:05 tu nie chodzi o szybkosc, ale o bezpieczenstwo opalania! ale jak panienki chca miec raka - to niech sie spiekają debilki Odpowiedz Link Zgłoś
makaluu Re: Co LePsZe? 02.08.06, 23:18 Nie wydaje mi sie aby tak od razu raka dostały, ja mam bardzo niebezpieczne pieprzyki na plecach, (lakarz kazał usunąć, ale u nas w szpitalu tego nie zrobie, bo jeszcze mnie czymś zarażą!) i opalam sie (czasami), niekiedy chodzę na solarium i zyję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Co LePsZe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 23:36 no i co z tego, ze zyjesz? a za pol roku mozesz nie zyc.. bo czerniak to najniebezpieczniejszy rak! i zabija bardzo szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Co LePsZe? IP: 83.16.139.* 02.08.06, 22:39 Ja słyszałam, ze słonina jest najlepsza.... Odpowiedz Link Zgłoś