mala.m1 04.08.06, 13:49 mozecie mi poleicc jakies sprawdzone tabletki na odchudzanie...??? w miare rozsadnych cecach do kupienia w aptece.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saba63 Re: tabletki na odchudzanie 04.08.06, 14:05 A masz się z czego odchudzać? Bo u niektórych to urojenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zal Re: tabletki na odchudzanie IP: *.68.80.75.ostrow80.tnp.pl 04.08.06, 14:07 laksigen Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: tabletki na odchudzanie 04.08.06, 14:09 Hmm o moge juz pisać:) A nie lepsze herbatki? Slimfigura chociażby. Zdrowsze i lepsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
saba63 Re: tabletki na odchudzanie 04.08.06, 14:11 Chyba nawet coś reklamowali ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: tabletki na odchudzanie 04.08.06, 14:13 mniej żreć i wiecej sie ruszać... a nie tabletki wcinac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moni_que Re: tabletki na odchudzanie 04.08.06, 14:18 Nie ma czegoś takiego jak tabletki na odchudzanie. Są tylko środki WSPOMAGAJĄCE odchudzanie. Jeżeli myślisz, że za pomocą jakiegoś slim fastu nie ograniczając jedzenia i bez ruchu zrzucić kilogramy to radziłabym przestać wierzyć w bajki :) I wiem co mówię bo swego czasu udało mi się zrzucić 28 kg :) Odpowiedz Link Zgłoś
juta50 Re: tabletki na odchudzanie 04.08.06, 15:14 Przez takie środki spowalnia się przemiana materii. Nie jedz kolacji i looz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: tabletki na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 15:22 dzieki za wasze wpisy:) wiec odpowiadam.. mm sie z czego odchudzac:) owszem ruszam sie , jem ok 1500 kcal dziennie i nie jem kolacji pije czerwona hrbatke itd.. ale chciaalbym sie wspomoc jakimis tabletkami, Odpowiedz Link Zgłoś
saba63 Re: tabletki na odchudzanie 04.08.06, 15:25 Pewnie chcesz takie które pęcznieją w żołądku? Ale wg mnie nie jest Ci to potrzebne, robisz wystarczająco dużo. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juta50 Re: tabletki na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 15:25 skoro taki jest twój tryb życia to..cierpliwie czekaj a nie łykaj świnstw, bo zepsujesz sobie żołądek. Ja kategorycznie odradzam takie wspomagacze -kiedys tez stosowałam różne, w tym także chrom. Nie polecam. buziakii cierpliwości życze:) PS: idz do lekarza po porade;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: tabletki na odchudzanie IP: *.chello.pl 04.08.06, 15:27 dokladnie. jak bedziesz jesc 1500kCal na dzien to nawet nie musisz sie duzo ruszac. tabletek lepiej nie bierz - jeszcze sie przyzwyczaisz... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: tabletki na odchudzanie 05.08.06, 20:01 idz pobiegaj i nie niszcz sobie watroby jakimis prochami ... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_kath Re: tabletki na odchudzanie 05.08.06, 23:59 Ludzie maja racje z tymi tabletkami, ale jak juz musisz to moge powiedziec ktorych NIE polecam ;] Nie zamawiaj takich tabletek kapuscianych z Allegro, u mnie byl prawdziwy szal na nie, moi starsi sie nimi szprycowali i tylko nabawili sie frustracji, mocno przereklamowana akcja ;] Hehe no i integruje sie z Toba psychicznie w odchudzaniu, ave! Odpowiedz Link Zgłoś
iron_wanienka Re: tabletki na odchudzanie 06.08.06, 16:12 tabletki nic nie pomoga, najwyzej schudnie ci portfel.ruch, ruch, ruch, 0 soli a zamiast slodyczy warzywa i troche owocow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak kup sobie ALVEO IP: *.icpnet.pl 06.08.06, 20:53 to co prawda nie jest na odchudzanie lecz juz po 2 tyg ogranicza ilosc spozywanego pokarmu nie dzialajac w sposob niepozadany po prostu dostarcza Ci to wszystkie skladniki potrzebne do zycia jakby co to skontaktuj sie ze mna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: tabletki na odchudzanie 06.08.06, 21:23 meridia tylko jest na recepte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: tabletki na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 15:28 amfetamina:):):):) pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: tabletki na odchudzanie 27.08.06, 17:23 Gość portalu: aneta napisał(a): > amfetamina:):):):) pomoze idiotkom mówimy WYNOCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elektyka Re: tabletki na odchudzanie 27.08.06, 17:28 jakby co to nic nie pisalam...(sama biegam codziennie i zyje na chrupkim only) thermoslimer _jakis angielski wynalazek dostepny na necie, ceny osobicie nie znam, znajoma kilka rozmiarow zrzucila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_831 Re: tabletki na odchudzanie IP: 194.72.148.* 28.08.06, 14:32 Witam wszystkich Uwazam ze pomysl z liczeniem kalori i tego typu dieta to nie najlepszy pomysl. Ja schudlam stosujac diete IG -indeks glikemiczny. Jest to dieta dr Montignat ( czy jakos tak, nie pamietam jak to sie pisze). Chodzi mniej wiecej o to zeby nie jesc niektorych produktow jak ziemniaki, chipsy a zastopic je pelnoziarnistym pieczywem czy gorzka czekolada. JA przeczytalam ksiaze 'Jest zeby schudnoc'. Wszystko jest tam wyjasnione ale na pewno znajdziesz duzo informacji na ten temat w necie. Wystarczy tylko wpisac indeks glikemiczny w google. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: tabletki na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 20:41 nie bierzcie amfetaminy Odpowiedz Link Zgłoś