Dodaj do ulubionych

jestem zakochany bez wzajmnosci:( co robic?

10.08.06, 20:39
witam, chcialbym sie was poradzic bo mam duzy problem od 10 lat jestem
zakoochany w pewnej kobiecie , zaczelo sie w szkole sredniej,znalismy sie
tylko z widzenia, ona jest mlodsza o 3 lata,wkoncu zaprosilem ja na randke i
było calkiem milo, ale potem w mejlu gdy napisalem jej czy ma ochote sie
spotykac dalej ona napisala ze chce abysmy zostali przyjaciolmi, ja odpisalem
ze czuje cos wiecej i od tego momentu ona sie nie odezwala, a minely juz 3
lata, co robic? nie moge o niej zapomniec a nie chce sie narzucac, ps, wiem
ze od paru lat ma chlopaka :(

Obserwuj wątek
    • slft Re: jestem zakochany bez wzajmnosci:( co robic? 10.08.06, 21:19
      Może sprubój odezwać się do niej że Ci na niej zależy cały czas, myślę że w
      końcu to doceni - nie zwracaj uwagi na naćpanych ćfoków typ rytual czy tam
      jakiś innych pomyleńców - powodzenia !
      • Gość: jaja Re: jestem zakochany bez wzajmnosci:( co robic? IP: *.x.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 10.08.06, 21:32
        beznadziejna sytuacja, ona po prosu nic do ciebie nie czuje! szkoda ze ciebie to
        trzyma tak dlugo i ze nie mozesz zapomniec (10 lat) moze gdybys sprobowal
        wczesniej...ona jest teraz szczesliwa skoro tak dlugo ma faceta, ale zadzwonic
        zawsze mozna, ja bym sie odezwala i poszla na maksa, i tak nic nie stracisz. a
        jak nie sprobujesz to bedziesz zalowal do... nie wiadomo:P
        • slft Re: jestem zakochany bez wzajmnosci:( co robic? 10.08.06, 21:35
          To miało być kurw.... dodanie otuchy? Nie słuchaj jej ona jest po prostu
          zazdrosna że ktoś może być tak kochany, zrób jak Ci mówiłem - kobiety lubią być
          bardzo kochane
    • kotek_vel_lol2 Re: jestem zakochany bez wzajmnosci:( co robic? 10.08.06, 22:00
      nic sie na to nie da poradzic wierz mi ...
      • Gość: blue patrzcie jakie wątki ten facet zaklada;ppp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 00:40
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=46717678
    • slonko_23 Re: jestem zakochany bez wzajmnosci:( co robic? 11.08.06, 10:33
      Wiesz,wydaje mi sie,ze niestety to jest przegrana sprawa.Mozesz oczywiscie sie
      z nia skontaktowac, sprobowac umowic na rozmowe.Nic nie tracisz.Ale jezeli ona
      jest szczesliwa ze swoim facetem, to pewnie sam wiesz, ze raczej nic z tego nie
      bedzie.Poki co straciles juz pare cennych lat.Ja na twoim miejscu bym sobie
      dala spokoj.Nie mozesz czekac w nieskonczonosc.Rozejrzyj sie,moze jest jakas
      dziewczyna w twoim otoczeniu,ktora czeka abys spojrzal w jej strone.Uwierz mi,
      mozna sie odkochac i zakochac na nowo!Tylko daj sobie szanse i nie trac wiecej
      czasu na ta dziewczyne!Skoro ona jest szczesliwa, Ty tez sprobuj byc szczesliwy
      i postaraj sie ulozyc sobie zycie z inna dziewczyna. Glowa do gory i
      powodzenia! Pozdrawiam!!!
      • duchess85 Re: jestem zakochany bez wzajmnosci:( co robic? 11.08.06, 10:35
        Oj, to chyba nie jest tak łatwo. Odkochać się i zakochać, tylko trzeba dać sobie
        szansę... Ja próbowałam (odkochiwać się) przez dwa lata, na szczęście wszystko
        skończyło się byciem razem, inaczej nie wyobrażam sobie tego koszmaru. Ale uszy
        do góry i na pewno rozmowa nie zaszkodzi. Pzdr
    • mati29 Re: jestem zakochany bez wzajmnosci:( co robic? 11.08.06, 10:34
      idz poplakac
      wlacz tez jakis melodramat i wczuj sie w nastroj
    • mati29 Re: jestem zakochany bez wzajmnosci:( co robic? 11.08.06, 10:36
      wystarczylo dac karteczki z zyczeniami :)
    • adelajda86 Re: jestem zakochany bez wzajmnosci:( co robic? 11.08.06, 10:36
      jak ja bym chciala zeby ktos sie we mnie tak zakochal...
      a tak poza tym to moze sprobuj jeszcze raz nawiazac kontakt, mail albo krotki
      sms :)
      powodzenia
      • Gość: blue Re: jestem zakochany bez wzajmnosci:( co robic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:25
        no albo sie przebierz ,tak jak wczesniej planowales np.za klauna
        • thereason Re: jestem zakochany bez wzajmnosci:( co robic? 11.08.06, 17:47
          Odkochaj się podziała:) Powodzenia życzę:)
    • lady_kath Re: jestem zakochany bez wzajmnosci:( co robic? 11.08.06, 17:57
      Ja wiem ze to brzmi brutalnie, ale skoro ona wie o Twoich uczuciach i nic z tym
      nie robi, to najwyrazniej nie jest zainteresowana. Uszanuj to, ze jest
      szczesliwa z kims innym. Nikogo do milosci nie zmusisz. I czas zebys rozpoczal
      zalobe emocjonalna po tej dziewczynie. Po trwanie w nadzieji to najgorsza opcja...

I rozejrzyj sie dookola. Napewno wokol jest wiele wartosciowych dziewczyn.
      Zaslugujesz chlopak na kogos, kto doceni Twoje uczucie :) ave
    • waldek1610 Ona chce byc "przyjacielem" nie jestes w jej typie 12.08.06, 09:06
      Tym bardziej ze umowiliscie sie na randke i Ona miala okazje ciebie poznac.
      Serce nie sluga, i nie zmusisz jej do odwzajemnienia twojej milosci. Pomysl co
      zrobilbys ty gdybys jakas panienka miala swira na twoim punkcie? Co chodzil byz
      z nia z litosci? Na pewno nie, pewni wogole nie zwracal bys na nia uwagi. Wiec
      pozwol tej dziewczynie podejmowac decyzje z kim bedzie a z kim nie.

Na swiecie sa miliony kobiet...miliardy, a Ty upatrzyzles sobie jedna ofiare i
      nie chcesz zostawic jej wspokoju.

Zrozum ze do milosci trzeba dwojga ludzi, ty ja kochasz, ona nie. Wiec czego tu
      zalowac??? Chcesz byc z kims kto Ciebie nie kocha???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka