vitafresh 12.08.06, 22:49 jak Wasi panowie daja Wam odczuc ze im na Was zalezy? jakie specjalne rytualy, nawyki, mile slowa, itd itp :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adelajda86 Re: jak rozpoznac ze jemu zalezy? 12.08.06, 22:52 podobny watek zalozylas na forum M. ale rozumiem... tutaj sa Kobitki wiec sie chyba lepiej wypowiedza ja wiem ze mojemu aktualnie chyba na mnie nie zalezy... ale wczesniejszemu zalezalo na pewno, wiec na pewno telefony tzn dzwoni co jakis czas, kontrolowana zazdrosc, czulosc, czeste przytulanie, zaufanie ktorym ciebie obdarza, przyjazn itd Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: jak rozpoznac ze jemu zalezy? 14.08.06, 14:36 to się wie to sie CZUJE pzredewszystkim !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia_miauuuuuu Re: jak rozpoznac ze jemu zalezy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 16:18 skacze kolo mnie, chce zebym miala najlepiej na swiecie, jak w niebie. mowi ze jestem idealna, ze wszystko mam najpiekniejsze na swiecie. chce ze mna spedzac kazda chwile. ma dla mnie mnostwo czasu. nazywa mnie kwiatuszkiem, sloneczkiem, skarbem. czuje sie przy nim wspaniale - jak prawdziwa kobieta. a ze mu na mnie zalezy czuje kazdego dnia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ostatniraz Re: jak rozpoznac ze jemu zalezy? 14.08.06, 16:40 a ile z nim jestes?? pewnie miesiac :o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: jak rozpoznac ze jemu zalezy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 12:19 wlasnie. ja mialam tak samo, teraz jestem z gosciem 4 lata i ma mnie calkiem w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika182 Re: jak rozpoznac ze jemu zalezy? 15.08.06, 18:48 hej ja tez sie czesto zastanawiam ile znacze dla mojego chlopca. Ma problem z okazywaniem uczuc-rzadko mowi mi czule slowka,ale za to zabiera mnie do swoich znajomych, przyjezdza do mnie i gotuje mi spagetti i to pyszne, stara sie tak rozlozyc swoj czas zeby znalesc chwile dla mnie. Poza tym tak ladnie na mnie patrzy...chociaz czasmi chcialbym uslyszec:kocham Cie. Pamietaj ze mężczyźni okazują swoje uczucia czynami a nie słowami.... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: jak rozpoznac ze jemu zalezy? 16.08.06, 22:10 Pamietaj ze mężczyźni okazują swoje uczucia czynami a nie słowami.... troche racji w tym jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dusia01 Re: jak rozpoznac ze jemu zalezy? IP: *.telsten.com / *.telsten.com 16.08.06, 22:08 Ja zmoim sie zadko spotykamy mimo ze mieszkamy w tym samym miescie. Okazuje czułosci. Mowil ze bedzie dzwonił do mnie a ostatnio dzwonil do mnie 3 m-ce temu:(( jest to smutne, ze faceci tylko na poczatku walcza, staraja sie o dziewczyne a pozniej juz nie. Tez tak uwazacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: jak rozpoznac ze jemu zalezy? 16.08.06, 22:09 widocznei cie nie kocha smutne ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: jak rozpoznac ze jemu zalezy? 16.08.06, 22:13 a pozniej po co maja o Was walczyc, skoro was maja? Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: jak rozpoznac ze jemu zalezy? 16.08.06, 22:15 jak kocha to zawsze bedzie to okazywal :) Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: jak rozpoznac ze jemu zalezy? 16.08.06, 22:16 sorry bedziecie to sobie zawsze oboje okazywali :) czynami przedewszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dusia01 Re: jak rozpoznac ze jemu zalezy? IP: *.telsten.com / *.telsten.com 16.08.06, 22:11 dania- to bylo do mnie?? bo nieiwem Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: jak rozpoznac ze jemu zalezy? 16.08.06, 22:12 jak sie zachowuje tak a nie inaczej to sama sobie odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to_ja Re: jak rozpoznac ze jemu zalezy? IP: 195.187.47.* 17.08.06, 11:10 mówi że kocha całuje moje stopy sam z siebie idzie kupić zmywacz do paznokci mówi do mnie mój skarbie, moje kochanie, moja czekoladko widzę miłość w jego oczach kiedy na mnie patrzy dzwoni i mówi rzeczy które chcę usłyszeć i pisze takie smsy że wczoraj się popłakałam bo ja aż tak kochać nie potrafię Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: jak rozpoznac ze jemu zalezy? 17.08.06, 11:12 powtorze pytanie kogos z forum ... jestescie razem dopiero miesiac? Odpowiedz Link Zgłoś