aalicjaa1 17.08.06, 00:03 Laski sa oslepione miloscia facetow. Ja rozumiem fajnie jest miec kogos bliskiego.Ale nigdy nie zapominajcie o sobie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: satt Re: nie taaak!!!!!! IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 00:06 a kto zapomina ? Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: nie taaak!!!!!! 17.08.06, 00:08 Za cholere nie wiem o co jej chodzi. Idiotka normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niusia_20 Re: zenadaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kozieglowy.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 18:54 a ja rewelacyjnie odczytałam sens jej wątku.. i ma rację w 100%, gorzej jest z wykonaniem, jeśli laska jest ślepo zakochana w facecie.. pozdro Ala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 18:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: nie taaak!!!!!! 17.08.06, 20:32 co wy chcecie od dziewczyny.Madrze pisze.I ma racje,kobiety czesto zapominaja o sobie,nie dbaja o siebie,rezygnuja z pracy,z planow,marzen dla ukochanego mezczyzny a wzamian co?sa ranione,odrzucane,faceci czesto nie doceniaja poswiecen kobiet..zaslepione miloscia ktora dla mnie jest nie realna..apel do wszystkich kobiet NIE ZAPOMINAJCIE O SOBIE BO NIE SAMA MILOSCIA CZLOWIK ZYJE Odpowiedz Link Zgłoś
krokiecica Re: nie taaak!!!!!! 17.08.06, 22:59 Niby to takie oczywiste, niby człowiek z natury jest egoistą, lecz gdy pojawia się miłość, czasem zapominamy o swych potrzebach. Wtedy liczy się tylko szczęście kochanej osoby... Odpowiedz Link Zgłoś