missy019 22.02.03, 14:43 co sadzicie o odchudzaniu sie w trakcie stosowania pigulek??? jaki jest wasz pozim wiedzy na ten temat, czy pigulki utrudniaja w pozbyciu sie zbednych kilogramow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niunia Re: dieta odchudzajaca a antykoncepcja IP: *.sieradz.mediaclub.pl 22.02.03, 15:35 Ja biorę pigułki (Cilest) i jednocześnie się odchudzam, ale moje odchudzanie polega jedynie na ćwiczeniach, skaczę na skakance, pływam i latem będę jeździła na rowerze. Odżywiam się normalnie, nie głodzę się i nie ograniczam. Ruch to najlepszy, najzdrowszy i (szczególnie w przypadku pigułek) najbezpieczniejszy sposób odchudzania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Re: dieta odchudzajaca a antykoncepcja IP: *.attu.pl / 192.168.1.* 22.02.03, 16:49 Podobno są takie pigułki, które nie powodują zatrzymania wody w organizmie (bo to jest właśnie to "przytycie" podczas stosowania pigułek). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: dieta odchudzajaca a antykoncepcja IP: *.chello.pl 08.03.03, 21:35 biore tabletki juz 3 lata bez przerwy (mersilon) i nie przytylam ani kilograma- 164cm i 51kg, ale robi sie od tabletek celuliti i trzeba cwiczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: dieta odchudzajaca a antykoncepcja IP: *.ar.wroc.pl 08.03.03, 22:25 STUDIUJE BIOLOGIE I WIEM COS NA TEN TEMAT.TABLETKI NIE MAJA WPLYWU NA ODCHUDZANIE.TO DOBRZE ZE JE BIERZESZ BO MOZESZ SIE CALY CZAS KOCHAC A TO ULATWIA ODCHUDZANIE.I DO TEGO JAKIE TO JEST OPRZYJEMNE!!(NIZ NP.POCENIE SIE NA SILOWNI).PA. Odpowiedz Link Zgłoś