ksiezniczka_kapucha 27.08.06, 19:13 Czy taka dieta jest dobra dla faceta po 40 z wrzodami(z dużą nadwagą)?? (Mój tata ;-)) Czy może macie jakieś inne lepsze propozycje (wystarczy nazwa diety) Pozdrawiam :O) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: Dieta Atkinsa?? 27.08.06, 19:15 polecam fora o dietach forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36 forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540807.html?x=2152620 Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_kapucha Re: Dieta Atkinsa?? 27.08.06, 19:22 Dziękuję, ale po to pisze żeby poznac Waszą opinię a nie czyjąś przytoczoną :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Dieta Atkinsa?? 27.08.06, 19:25 ale na tamtych forach sa SPECJALIŚCI od diet!!!!!!!!!!!!!!! a tu mozesz czekad dluuuuuuuuuuuuugo na odpowiedz.. i nie wiadomo, czy ta odpowiedz bedzie madra.. dlatego polecam ci zadanie tego pytania na forach dietetycznych, gdzie przebywaja osoby znające sie na dietach i żywo tym zainteresowane. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_kapucha Re: Polecam... dietę: 27.08.06, 19:47 Taak,, dieta cud :D Zaproponuję a nóz się uda ;) Ok Agatko, powiedziałam tak dlatego, ze na tym forum bardzo dużo (różnych) ludzi się udziela. Nie trzeba długo czekac na odpowiedz i może trafiłabym na kogoś kto obraca się w tej tematyce. Ale oczywiście dzięki za wszelką pomoc :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice nie jestem pewna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 19:52 ogladalam dzis wlasnie specjalny program poswiecony na temat diety Atkinsa :D na: zone club musisz luknac w programie oni to powtarzaja nie jestem przekonana co do tej diety bo Atkins chyba zapomniał ze wlasnie mamy unikac cholesterolu tłuszczy bo powoduja choroby znajdz jakies konkretne forum stronke poswiecona temu tematowi jakos osobiscie nie jestem przekonana do tej diety Odpowiedz Link Zgłoś
juta50 Re: Dieta Atkinsa?? 27.08.06, 21:21 Ja bylam kiedys na diecie dr Kwaśniewskiego-to chyba cos podobnego ale w polskim wydaniu nie? Powiem tylko że polecam, szczególnie osobom chorym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja klaudiusz Re: Dieta Atkinsa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 10:01 > Ja bylam kiedys na diecie dr Kwaśniewskiego-to chyba cos podobnego ale .... a ja myslalem ze on nie mial tego magistra jednak :p ;) Odpowiedz Link Zgłoś