Dodaj do ulubionych

pytanie do kobiet

30.08.06, 22:50
mam do was pytanie. jakich kosmetykow uzywacie na codzien aby wykonac
makijaz ... chodzi mi o fluidy tusze itp ... np rano :)
pozdro600!
Obserwuj wątek
    • cza_arna Re: pytanie do kobiet 30.08.06, 22:57
      Dobre pytanie na forum URODA :]
    • nitka204 Re: pytanie do kobiet 30.08.06, 23:06
      czy ja wiem, na forum uroda panienki zwykle piszą, że używają jakiś podkładów
      za 300 zł tuszów za 200 itd.
      Ja uzywam: Meybelline pure make up, tusz Rimmel Extra super lash, cienie bell,
      inglot, czasem manhatan.
      • piekna.nokia Re: pytanie do kobiet 30.08.06, 23:13
        no ale nie zawsze te podklady za 200 zl i tusze za 300 zl sa dobre :) ja uzywam
        podklad z rimmela recover. tusz rimmel. cienie loreal. szminka mabelline i
        blyszczyki z nivea
        • Gość: Przeciwniczka Re: pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:27
          nie używam, nie chce by mój facet bał się poranka ze mną bez makijarzu ;D
          • piekna.nokia Re: pytanie do kobiet 30.08.06, 23:30
            w ogole sie nie malujesz ??!!
            • Gość: hmmmm Re: pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 00:44
              co znaczy pozdro600?
              to tak od modelu Nokii?czy może 600 razy pozdrawiasz?czy tez lubisz tą liczbę
              • Gość: ~obserwatorka Re: pytanie do kobiet IP: *.range86-140.btcentralplus.com 31.08.06, 01:39
                Ja używam jedynie podkręcającego tuszu Loreala więc chyba Ci nie pomogę:)
                Poza tym dobry krem i pasta do zębów-to wszystko:)
    • Gość: monawrona Re: pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 08:59
      Ja uzywam tuszu Astor lycra extend, cieni z H&M i kredki do oczu czarnej Max
      Factora (najlepsza to ona nie jest://). Czasem fluidu, to ciągle od niepamiętam
      kiedy tego Max Factor (ktory jest w takiej buteleczce).
      • tini83 Re: pytanie do kobiet 31.08.06, 14:16
        lirene citty mat bezowy,czasem troszke pudru-jakis z constance caroll-, tusz
        rimmel czarny,ale nie chce mi sie sprawdzac dokladnie jakiego,czasem kredka lub
        troszke jakiegos cienia,czasami cos na usta. to moj poranny makijaz. nie uzywam
        bronzerow,rozow ani tym podobnych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka