31.08.06, 16:17
Czytam tu o różnych problemach ale takiego jaki ja mam na tym forum nie
znalazła :( jestem sama??

Zacznijmy od poczatku: jestem z facetem,jest 6 lat starszy bla bla bla i
ogolnie jest mi z nim ok. Problem (albo nie problem) polega na tym ze hmm mój
mezczyzna... sie maluje :)) ma tone kosmetyków - na szczescie mniej niż ja
ale myśle ze to kwestia czasu.Używa tuszu do rzęs :) tak tak,maluje paznokcie
u rak i nóg-na szczescie bezbarwnym spróbowałby tylko np.czarnego to było by
finito,pomadki do ust też,maseczki,peelingi,kremy do twarzy inny na dzien
inny na noc zeby była jasność,puder,podkład (!)lakier do włosów-bo wloski ma
dłuższe,balsamy,maseczki do włosów też i mase innych rzeczy!Z tym tuszem do
rzes jest taka sprawa ze ja kupuje za 30zł a on za 100 i wiecej... i nawet
nie pozwala mi go dotknąć !!!

Na domiar złego regularnie odwiedza solarium i kosmetyczke i siedzi tam pol
dnia a mnie chce szlag trafić bo zamiast być ze mną robi te wszystkie głupoty.

Wiecznie kłócimy sie o to ze on sie dłupzej pacykuje przed lustrem niż ja
kobieta,a to troche lekka pprzesada.Nie jest gejem to wiem na pewno.Moze to
przesadne dbanie o siebie jest wynikiem jesgo kilkumiesiecznego pobytu w
USA?? już nie wiem co robić...
Obserwuj wątek
    • cienmotyla Zatkało mnie... 31.08.06, 16:25
      To jak on wygląda? Jak Ty w ogóle możesz być z kims takim? Przecież to komedia?
      A wasi znajomi? Nie wstydzisz sie tego? Dziewczyno jezeli Ci to odpowiada to
      ok, ale z tego co piszesz nie. Wiec powiedz mu ze ma skonczyc przynajmniej z
      malowaniem sie! Toż to smiechu warte. Rozumiem faceta, który dba o siebie ale
      on jest gorszy od kobiety...
      • katja_24 Re: Zatkało mnie... 31.08.06, 16:39
        Szczerze mowiac, dla mnie to jest lekko obrzydliwe...:/
        • Gość: blue Re: Zatkało mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 17:04
          hahhahahaaahahha,jet tym no transwestytą? masz dwa w jednym kolezanke i
          faceta,bitte napisz wiecej to fascynujaceeeeeeeeeee
          • daphny1 Re: Zatkało mnie... 31.08.06, 17:53
            Słyszałaś o metroseksualistach??? W powszechnym rozumieniu to taki facet, który
            używa tylko markowych kosmetyków, często korzysta z usług kosmetyczki, stosuje
            manicure, żeluje włosy, odwiedza solarium, doskonale zna się na modzie. Wbrew
            nazwie, metroseksualizm nie wiąże się z określoną orientacją seksualną, mimo iż
            określenia tego używa się zazwyczaj w odniesieniu do mężczyzn heteroseksualnych.
            Nie oznacza to, że mężczyźni metroseksualni porzucają cechy typowo męskie, lecz
            uzupełniają je cechami związanymi z uczuciowością.Za wzór mężczyzny
            metroseksualnego uchodzą m.in. piłkarz David Beckham czy też Tom Cruise.
            Tak więc Twój facet, jeśli chodzi o jego seksualność, jest zupełnie normal;ny.
            Trafiłaś po prostu na metroseksualistę! Nie martw się, mój facet też dba o
            paznokcie, używa drogich kosmetyków, tyle, że się nie maluje. Jeżeli to
            akceptujesz, to ok. Jeżeli nie- pogadaj z nim o tym. Choć sądzę, że nie zmienisz
            jego upodobań. Pozdrawiam!
            • Gość: karmah9 mnie nic juz nie jest w stanie zatkać ;) IP: *.zetosa.krakow.pl 31.08.06, 18:13
              Słyszałam o facetach metroseksualnych,tyle tylko ze u nas w Polsce jest to
              jeszcze troszke nieznane i stad moze dlatego moje problemy polegajace na tym
              ze nie do konca to akceptuje.
              Nasi znajomi już sie przyzwyczaili hehe natomiast obcy ludzie reagują dosyć
              dziwnie i po prostu stwierdzają (z tego co słyszałam) ze jest gejem. Jemu to
              nie przeszkadza, moze mi też nie powinno??
              Wybic z głowy mu sie tego nie da :( a chciałabym przynajmniej ten
              tusz...pozniej siegnie po cienie do oczu i co wtedy bedzie...no i zeby
              ograniczył troszke solarium,ja też korzystam no ale nie w takich ilościach ;)
              • cienmotyla Re: mnie nic juz nie jest w stanie zatkać ;) 31.08.06, 18:57
                Z pomarańczem chodzic po ulicach... Ja nie wiem, nie potrafiłabym być z kims
                takim, ale z drugiej strony.. wiedziały gały co brały. Jak wy sie w ogóle
                poznaliście?
                • Gość: blue Re: mnie nic juz nie jest w stanie zatkać ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 21:07
                  ciekawe gdybyscie sie np.wybrali na jakas egzotyczna wyprawę w spartańskich
                  warunkach ,wtedy twój facet po prostu umarłby bez wytuszowanych rzęs ,z drugiej
                  strony mielibyście coś na wymiane dla tubylcow cos jakkiedys perkal i paciorki
                  • cienmotyla Re: mnie nic juz nie jest w stanie zatkać ;) 31.08.06, 21:08
                    dobre:)
                    • bridget_07 Re: mnie nic juz nie jest w stanie zatkać ;) 31.08.06, 21:16
                      o cholender!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      On chyba lekko przesadza:(
                      Niektore kobiety chca, zeby ich faceci wiecej dbali o siebie, ale Twoj to chyba
                      lekka przesada!!
                      I ten tusz do rzes jak Ty z nim wychodzisz na ulice???????
                      • aniiatka Re: mnie nic juz nie jest w stanie zatkać ;) 31.08.06, 21:53
                        fuj
    • evel86 Re: dziwny oN 31.08.06, 21:55
      o fuj po prostu to nie jest facet!!!!!!!!!!!!
      • zbuntowany_aniol2 Re: dziwny oN 31.08.06, 22:44
        o kurde...dla mnie jak facet chodzi do solarium to jest juz nie do
        przyjecia...ten twoj men nie jest normalny...
        • Gość: :) Re: dziwny oN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 09:21
          Jak baki mogą to i faceci mogą
          • Gość: :)JA:) Re: dziwny oN IP: *.netcity.pl 01.09.06, 09:31
            ooooo to lekka przesada!!!!!!! ja bym sie wstydziła z nim pokazać, spedalony
            jakiś może jest;P
            • Gość: :) Re: dziwny oN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 09:38
              To znaczy ze lesba jestes bo w spodniach chodzisz?
              • zbuntowany_aniol2 Re: dziwny oN 01.09.06, 10:42
                nie odwracaj kota ogonem!bo to nie to samo..spodnie sa wygodne i tyle..ale zeby
                facet sobie rzesy malowal?to jest juz cos nienormalnego!!!!!!!!!!!!niech sie
                ogarnie!!!!!!
                • Gość: :) Re: dziwny oN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 11:02
                  Gościu troche przesadza ale napisałaś że już jak na solarium chodzi to lipa,
                  niby dlaczego, ja solakri nie uznaje bo higieny za grosz tam nie ma ale jak jest
                  to chyba dla wszystkich a nie tylko dla kobiet?
                  • zbuntowany_aniol2 Re: dziwny oN 01.09.06, 11:46
                    to moze wynika z tego iz przebywam w towarzystwie tylko typowych mezczyzn...nie
                    chodza do solarium,kosmetyczki,nie dbaja za bardzo o siebie...nie mowie ze sa
                    brudasami ale wygladaja i zachowuja sie jak prawdziwi mezczyzni.:) pozdro!
                    • Gość: :) Re: dziwny oN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:06
                      "Pdobno prawdziwy mężyzna to taki który się nie myje i gadzie ma z przed
                      miesiąca, smierdzi na kilometr a małego mu umyje językiem prostytutka" i tak
                      mówią kobiety fuu, facet tez musi dbac o siebie, myc, golić, smarować i etc
                      • zbuntowany_aniol2 Re: dziwny oN 01.09.06, 12:10
                        "facet tez musi dbac o siebie, myc, golić, smarować i etc"
                        -i tak robia..poprostu nie maluja sie,nie chodza do solarium,do kosmetyczki,nie
                        reguluja sobie brwi i nie maluja sobie paznokci..czy to tak trudno
                        zrozumiec..jejku...:)
                        • Gość: blue Re: dziwny oN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:50
                          swoja droga taki pan musi strasznie mało czasu przeznaczac na sen;D
                          ale jak by doszly dzieci to chyba musialby ograniczyc te swoje zabiegi
                          pielegnacyjne:
                          -tato tato jestem glodny
                          -nie teraz synku ,nie widzisz ,że tuszuje rzesy
                          -tato,tato ale ja chce teraz!
                          :D
                        • Gość: :) Re: dziwny oN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 13:37
                          ale jesteś zarozumiała
                          • Gość: :) Re: dziwny oN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 13:38
                            Anioł -> jeszcze raz zeby nie było, jesteś strasznie zarozumiała i tak siebie
                            kochasz ze po za sobą nie widzisz nic innego.
                            • Gość: blue Re: dziwny oN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 13:47
                              to zle? kochaj siebie jak blizniego swego czyli mocno ;D
                              lepiej być pewym swojej wartosci i dumnym niz zastraszonym
                              osobnikiem ,niestety wielu panow nie wie juz co to duma....
                              • Gość: :) Re: dziwny oN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 14:25
                                Jesteś w błedzie, dużo facetów ma dume i przez to tracą kobiety. I nie można być
                                aż tak zaslepionym i kochac trzeba innych nie tylko siebie.
    • Gość: Mimi Re: dziwny oN IP: *.srem.net 01.09.06, 14:55
      mój facet tez o siebie dba i to jest fajne i mi odpowiada, jest pracownikiem
      fizycznym ale po jego dłoniach wcale tego nie widac ;) obcina i piłuje
      paznokcie,zawsze ma czyste i mieciutkie dłonie i to jest super bo takimi dłońmi
      chcesz byc dotykana i pieszczona (przy łóżkowych igraszkach,palcówka itp.;] )ze
      nie wspomne o tym ze sie goli i codziennie sie kapie po pracy i to jest
      ok,zadbany facet jest super!! i to do przyjecia, ale gdyby mój facet miałby sie
      jeszcze malować to postawiłabym mu ultimatum, albo ja albo tusz do rzęs,cienie
      do powiek itp.kolorowe kosmetyki!!!!albo po prostu bym go zostawiła.. bo do
      solarium nic nie mam,bo sama chodze,ale z umiarem!bo ładnie i delikatnie
      musnieta skóra "słońcem" ślicznie wygląda ale bez przesady, po tych czestych
      solarkach jeszcze twój men bedzie cierpiał jak skóra mu sie zniszczy,nawet sie
      niespostrzeże kiedy!! do balsamów i kremów itp.kosmetyków pielęgnacyjnych tez
      bym nic nie miała, ale kolorowe u faceta?! bee!!!!!... musisz z nim pogadac i
      przekonac go ze może o siebie dbać, bo to super,ale niech to robi "delikatniej"
      ograniczy solarke i zrezygnuje z tuszu do rzęs bo podoba ci sie bez makijażu, i
      dla ciebie to wystarczy, chyba ze chce sie podobać innym to juz raczej w
      pożadku wobec ciebie nie jest... :( to takie pedziowe-makijaz u faceta, i
      kojazy sie z transeksualistami albo gejami :/ ja bym sie wstydzila byc z
      facetem który sie maluje i dba o siebie wiecej niz ja, fee!! niechciałam
      oczywiscie nikogo obrazic,wiec jesloi to zrobiłam to sorki i pozdrawiam pa,
      3mam kciuki aby "wrócił na dobra droge" ;)
      • Gość: karmah9 Re: dziwny oN IP: *.zetosa.krakow.pl 01.09.06, 19:37
        ;))))) to jest w ogóle głupie wiec nie dziwie sie jakie macie na ten temat
        zdanie. Moj chłop przesadza - to fakt,ale zostawic Go nie chce...a moze nie
        moge,jednak już zrobiłam plan jak te jego dziwactwa troche 'zmniejszyć'. Tusz
        do rzes oddałam kuzynce (była wniebowzieta,bo prawdopodobnie nigdy ją na taki
        nie bedzie stać)i ściemniam ze pewnie jak wziął do pracy to tam gdzieś
        zgubił // a jutro spotykamy sie z przyjaciółmi i umówiłam sie z nimi zeby sie
        troszeczke z niego hmm ponabijali,moze mu przynajmniej czesc tych głupot
        wyparuje z łebka ;)
    • Gość: dziwny oN Re: dziwny oN IP: *.jmdi.pl 01.09.06, 20:24
      opowiem ci ja mój facet wpadł we fluid dla kobiety
      Ten temat z mezo. myśle że bingo ale faceci jakos w to wpadają. Krótko -
      wyskakuje pryszcz - trza dzałać. Faceci bezmuzgowcy łapia za to co tuszuje
      więc nie leczą tylko maskują. i tak wiekszość życia
      ale czemu używa tuszu do rzęs - kuźwa nie wiem
    • Gość: mamzegarek Re: dziwny oN IP: *.ds1-soeb.adsl.cybercity.dk 01.09.06, 21:57
      prowokacja
    • Gość: notes Re: dziwny oN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 18:52
      Rozmawiają dwie sąsiadki. Jedna drugiej mówi:
      - Krystyna, słuchaj, mówią, że wszyscy chłopcy z Iraku wracają chamscy,
      brutalni, zgorzkniali?
      - Bzdura, Helka, wczoraj mój brat wrócił, miły, grzeczny, ustępliwy, uczynny.
      Nawet oczy zaczął malować...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka