Dodaj do ulubionych

Jak gwiazdy wygladaja na codzien

04.09.06, 00:09
jak to jest, ze osoby, ktore uwazamy za nieziemsko piekne, okazuja sie czesto
brzydsze od zwyklych dziewczyn na ulicach ?
showbiz.sky.com/showbiz/picture_gallery/0,,50002-1187378-1,00.html
pierwsze zdjecie zaskoczylo mnie najbardziej, angeliny jolie rowniez.
Obserwuj wątek
    • gata81 Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien 04.09.06, 09:22
      Nie ma to jak obejrzenie tego z samego rana na początku tygodnia:)Tak naprawde
      wszystkie te fotki to retusze komputerowe napewno.
      Czuję się piękna od poniedziałku !! :))))
      • Gość: hehehe Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien IP: 217.153.162.* 04.09.06, 09:50
        Nie no swietne zdjecia! Niech teraz nasz Walduś jeszcze raz powie cos zlego na
        temat polek i ich urodu,ze to niby powinny sie "robic" na amerykanskie gwiazdy
        to ja wymiekam,bo nikture z nich w zeczywistosci sa OKROPNE!!!
        • Gość: magda Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 21:37
          Kurrrczę! Jesteśmy piękne, co nie? Jejku, jeszcze nigdy nie wyglądałam tak źle
          (nawet jak miałam ciężki dzień i zły nastrój i w ogóle wszystko nie tak) jak
          niektóre z nich! A więc głowy do góry ;)!
    • betkaa2 Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien 04.09.06, 10:03
      jeju ale to poprawia humor z samego rana!:) hehehe:) wszystkie te "pieknosci"
      to tak naprawde pospolite kobitki:D i tak ma byc!:) hahahahaha:D
      • Gość: hjhg Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:18
        a jakiedys wdzialam w jakiejs gazecie zdjecie ewy longorii po wyjsciuz wody.
        wcale nie wygladala tak okropnie jak tu a nie sadze eby do wody wchodzilaw
        pelnym makijazu. inna sprawa jest ze niektore sa okropnei oblesne np naomi
        campbell ale niektore i tak sa ladne nawet bez tego makijazu a dziwna mina czy
        bez usmiechu to po prostu efekt zaskoczenia jak np u julii roberts-ona i tak
        jest ladna
        ale pociesza mnie to ze polowa z nich ma pryszcze he he
      • Gość: ja Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien IP: *.enterpol.pl 04.09.06, 10:20
        dziewczyny niepotrzebnie mamy kompleksy.Te laski sa pospolite az boli.Na ulicy
        w naszych miastach mozna spotkac piekniejsze od nich bez udzialu sztabu make
        up'owcow i stylistow.MIlego tygodnia.Ale sie dowartosciowalam!
        • Gość: beatka1406 Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 16:50
          a tam nie przesadzajcie,przeciez zadna z nas nie chodzi ciagle z makijazem na
          twarzy,bo po co,gratulacje dla tych pan bo maja to wszystko gdzies i wychodza
          tak na miasto nawet z milionami pryszczy na twarzy,(heh co bylo obrzydliwe u
          cameron diaz:P heheh)
      • blueska3 Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien 04.09.06, 19:44
        Pospoliteee??? Pospolite to jesteśmy my.. a one są jakby poniżej.
    • jarzebinowadolina Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien 04.09.06, 17:06
      z kazdego potwora da sie zrobic ladna, albo przynajmniej interesujaca
      dziewczyne.
    • blueska3 Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien 04.09.06, 19:42
      Bleee.. najwyższe nagrody należą się tym wizażystom co z tych potworków takie
      laski robią :-)
    • Gość: diabełek Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien IP: 62.29.134.* 04.09.06, 19:54
      Dokładnie, z prawie każdej dziewczyny można "coś" wyczarować! [ W
      przeciwieństwie do tzw. płci brzydkiej..! :) ]
    • Gość: Magda Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien IP: 80.50.228.* 04.09.06, 20:27
      Nie wiem dlaczego niby ma mnie dowrtościować spojrzenie na "niedorobione"
      zdjęcie z zaskoczenia jakiejś sławnej osoby?!..Zdaję sobie sprawę,że często
      fotki sław w magazynach itp. retuszuje sie odpowiednio w Photoshopie.
      Ale uważam to za obiaw posiadania kompleksów, kiedy ktoś wyszukuje czyjeś
      najgorsze zdjęcia i mówi "patrzcie jaka potwora"...Gdy ktoś sam siebie
      akceptuje nie potrzebuje tego typu pocieszenia....
      • Gość: Magda Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien IP: 80.50.228.* 04.09.06, 20:29
        i poprawiam, bo skrytykują za brak znajomości ortografii: "objaw"
    • Gość: zaneta pic na wode fotomontaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 22:55
      moze nie wszytkie ale wiekszość np naomi, ale jak was to cieszy , i jak macie
      duzo kompleksów to ok, smieszy mnie to co piszecie, nie umiecie sie malowac,
      ani zadbac o siebie to szkoda
      • Gość: blue Re: pic na wode fotomontaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:08
        heh ,wiesz wystarczy Zaneto ( znaczy francuska Joanno;) pojechac gdzies na
        Antypody czy do Stanow i otieraja sie oczy ,tam malo ktora kobieta chozi na
        codzien
        super ubrana czy w makijazu ,to glownie u nas pelno
        jest takich "laleczek" ,poza tym kazda bez makijazu ,sztabu stylistek wyglada
        inaczej to zroumiale ,jakmasz na codzien wlasna
        stylistke ,makijazystke ,trenerke fitness ,mazyste,dietetyka,styliste czyli
        sztab doradcow to nic dzinego ze wygladaja super.
        • wytrwala Re: pic na wode fotomontaz 04.09.06, 23:55
          a wy od razu o leczeniu kompleksow - ja takie fotki uwazam za zdrowa kuracje.
          Ty pewnie uwazasz sie za taka piekna ze leczyc kompleksow nie musisz? pocucia
          humoru tez pewnie nie masz.
          • Gość: blue Re: pic na wode fotomontaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 00:16
            to było do mnie? a jak tam twoja depresja? uczyc sie;D
            • Gość: wyt Re: pic na wode fotomontaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 10:47
              a kto pisze o kompleksach - aska, vel zaneta zeby nie brzmiec pospolito :P
          • Gość: zaneta Re: pic na wode fotomontaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 19:19
            smiac mi sie chce z was i tyle , jak ktos gorzej wyglada to sie cieszycie,
    • destillers Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien 05.09.06, 11:54
      masakra!!!
    • wredna.suka Ale tragedia :| Tylko 8 wyglada jakoś. 05.09.06, 19:45

• kalinazkalinowa Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien 05.09.06, 19:51
      przecież one na zdjęciach "po" są po operacjach
    • sunrise222 Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien 05.09.06, 20:00
      Lisa Kudrow wyglada jak wlasna babcia :D
      Cameron Diaz ma potworne pryszcze na buzi! Nie sadzilam ze makijaz moze je az
      tak dokladnie zakryc :| Charlize Theron to samo ;)
      Christina Ricci jest paskudna nawet z najladniejszym makijazem :P

ale swoja droga... dziewczyny, czemu wy je krytykujecie? Kto chcialby ogladac np
      na rozdaniu Oscarow pryszczate buzie czy blade i zmeczone twarze? Wiadomo ze ich
      obowiazkiem jest dobrze wygladac. I od tego maja sztab fachowcow. Zastanowcie
      sie czy wy, gdybyscie byly znanymi osobistosciami, chodzilybyscie bez makijazu
      na wazne gale czy bankiety. Nie sadze :) Kazda kobieta chce pieknie wygladac, i
      one to maja. Zwykle... ;)
    • Gość: silic Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien IP: *.os1.kn.pl 06.09.06, 21:10
      Jako mężczyzna powiem tak - nie dziwi mnie to zupełnie. Większości z tych kobiet
      na zdjeciach nie znam wcale, o części zdanie miałem "od zawsze" negatywne
      (Aguilery to już nie cierpię wręcz organicznie, oszpeca się wg. mnie tak jak to
      tylko możliwe; Pamela -komu ona może się podobać ? no komu ?).Natomiast panie na
      zdjeciach 8,15,18,24,27,31,33,35,38 są ok. Szczgólnie nr8 - dla mnie lepiej
      wygląda "prywatnie" niż wyjściowo, podobnie z Berry. Może to moje skrzywienie,
      ale wolę kobiety bez upiększaczy na twarzy ( z tym, że co innego zamaskować
      wyprysk a co innego wymalować drugie oczy na twarzy :)). Trzeba też wziąć
      poprawkę na to jak były robione te zdjęcia - każdy/każda ma lepszy dzień, profil
      itd. Ja uważam, że urodę kobiety najlepiej oceniać rano, przy śniadaniu, po
      przespanej nocy ;). Jak się ktoś napatrzy na "plastki" , "farby " i twory speców
      od wizerunku to potem nie pamięta jak wygląda prawdziwa kobieta- a wygląda
      pięknie...
      • aniiatka Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien 06.09.06, 22:32
        dobrze powiedziane.
        • skara Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien 06.09.06, 23:00
          Niech odezwie sie ta z dziewczyn, ktorej nigdy nie zrobiono koszmarnego
          zdjecia, zlej jakosci, z zaskoczenia, podczas gdy cos mowila.
          Wiadomo, ze gwiazdy sa charakteryzowane, ale one generalnie sa slawne dzieki
          swoim umiejetnosciom aktorskim, pieknym glosu itd. a nie wygraniu konkursu Miss
          Universum. Czepiacie sie, spojrzcie w lustro po jakiejs niezlej imprezie albo
          po prostu gdy jestescie przeziebione lub w zlym humorze i od razu zobaczycie
          roznice. To chore wychodzic ZAWSZE w makijazu, nie usmiechac sie, nie rozmawiac
          bo moze Ksiaze z Bajki sie przyplacze porywac na bialym rumaku i jak bedziemy
          brzydkie to wyjdzie za niego inna :/
          • Gość: blue Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 23:04
            > bo moze Ksiaze z Bajki sie przyplacze porywac na bialym rumaku i jak bedziemy
            > brzydkie to wyjdzie za niego inna :/
            zabawne ale w wielu przypadkach tak jest
    • Gość: unicat6 Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:32
      "piekna" Kasia Cichopek kominek.blox.pl/resource/cichopek.jpg
    • Gość: ja Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:50
      one to najpewniej robia kariere dupa bo napewno nie uroda,a tak powaznie to
      wiadomo ze chociazby niewiadomo jak piekna panna byla ale nierozgarnieta,nie
      reprezentujaca soba nic to i tak do niczego nie dojdzie i bedzie zwyklym szarym
      czlowiekiem,osobowosc sie liczy a zwykla zrobiona dziewczyna moze wydac sie
      porazajaco atrakcyjna tak samo jak ladna ale zaniedbana gasnie
    • Gość: bart_step Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien IP: *.mnc.pl 09.09.06, 00:41
      Też mi "gwiazdy". Nie znam większości z nich. Serialowe pewnie jakieś
    • lizzan Re: Jak gwiazdy wygladaja na codzien 09.09.06, 09:46
      po pierwsze fotki sa najprawdopodobniej "photoshopowane"
      po drugie jak kazda z nas poszla do fryzjera, gdyby zrobic profesjonalny makijaz
      to na 200% tez wygladalybysmy na super_wypasione_laski_z pierwszych_ston_gazet

pozdrawiam,
      lizzan
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka