Dodaj do ulubionych

Seks ,a okres.

21.09.06, 21:35
Witam!Mam takie pytanie do kobiet,mianowicie czy kochałyście się ze swoimi
facetami kiedy miałyście okres?Ja własnie sie zastanawiam z moim chłopakiem
jakto by było i jakoś nie możemy się przekonać...
Może Wy nie miałyście takich oporów?Jesli tak to jak to było?Czy z tym jest
może też związana jakaś bardziej doraźna roskosz?:)
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: Seks ,a okres. 21.09.06, 21:41
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=31439912&a=31439912
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=28619458&a=28619458
      no i jeszcze watek dla tych, ktorzy mysla, ze seks bez zabezpieczenia w czasi
      okresu jest bezpieczny
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=29213382&a=29213382
    • Gość: o.k Re: Seks ,a okres. IP: *.izacom.pl 21.09.06, 22:42
      zdarzyło mi się parę razy. jakoś tak mam, że podczas okresu jestem bardziej
      napalona :P ale niezależnie od fizycznej przyjemności, a także przeszkód natury
      technicznej (zaczerwienione prześcieradło itp;)) radzę brać pod uwagę to, że
      jest to średni pomysł od strony zdrowotnej. w pochwie kobiety jest wtedy o
      wiele więcej bakterii i łatwo u faceta o zakażenie.
      także może jednak lepiej wytrzymać te parę dni i mieć komfort psychiczny i
      fizyczny:)
      • Gość: rrose7 Re: Seks ,a okres. IP: 80.54.176.* 22.09.06, 07:58
        U mnie zdarzało się to dość często, ale to podobno niezdrowe...
        • Gość: mac007 Re: Seks ,a okres. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 08:36
          odradzam w kazdym razie seks oralny (konczy sie czerwonymi ustami ;)
          a podczas okresu, to ja osobiscie nie odczulem tego zle, pozatym moja dziewczyna
          szybciej dochodzi i jest bardziej "napalona".

Co do czynnikow zdrowotnych, to nie odczulem zadnych zmian, moja dziewczyna tez
          jest zdrowa (chociaz, chyba najlepiej o tej stronie napisaly same dziewczyny :) )
          • Gość: :) Re: Seks ,a okres. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 09:25
            Przynajmniej wampir by się najadł.
      • Gość: agunia26 Re: Seks ,a okres. IP: *.cable.satra.pl 25.09.06, 23:31
        Sprostuje troche wypowiedz kolezanki. To u kobiety w trakcie miesiaczki jest
        latwiej o zakazenie a mezczyzna moze byc przyczyna a raczej bakterie znajdujace
        sie na penisie. Hehe, a swoja droga nigdy nie slyszalam zeby seks podczas
        miesiaczki moglbyc grozny dla mezczyzny, skoro po analnym (o wiele bardziej
        obrzydliwym i niehigienicznym) wszystko z nimi ok.
    • little_star Re: Seks ,a okres. 22.09.06, 11:27
      Ja nie mogłabym:( nie czułabym sie komfortowo
      • Gość: :) Re: Seks ,a okres. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:53
        Ciekawe czemu? Inna barwa po prostu nic więcej.
        • zbuntowany_aniol2 Re: Seks ,a okres. 22.09.06, 13:22
          ja tez bym nie mogla poprostu w te dni mam silne skurcze
          • Gość: blue Re: Seks ,a okres. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 14:47
            bleeeeee,a jak macie biegunke tez to robicie? no ludzie...
            • Gość: :) Re: Seks ,a okres. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:55
              Nie mów że śluż kremowy i w dużej ilości z pochwy wyciekający jest wspaniały, to
              wtedy też nie bedziesz używał tak?
              • Gość: blue Re: Seks ,a okres. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 16:02
                mylisz dwie ,ze tak sie wyraze zasadnicze sprawy a ,że twoja wiedza na temat
                higieny i oglónie fizjologii jest znikoma to już nic ci na to nie poradzę.
                • Gość: :) Re: Seks ,a okres. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 10:34
                  Ładnie ujęte.
                  W ślinie jest więcej bakterii i mniej higienicznie a jednak się całujesz, więc
                  przestań pieprzyć o higienie. Jak się kocha i ma się ochotę to nic nie stoi na
                  przeszkodzie. Widać że masz harmonogram w które dni się będziesz kochał, to jest
                  dopiero miłość.
                  • Gość: gosc xxx Re: Seks ,a okres. IP: 80.54.169.* 26.09.06, 15:46
                    Gośc portalu napisała

W slinie moga byc a nie musza a na penisie czy w pochwie sa napewno albo ze
                    zdwojoną siła.

Higieny należy przestrzegac a juz napewno wstrzymac sie w momencie miesiaczki bo
                    wypływajaca zepsuta krew zawiera bardzo dużo bakterii ktore powoduja to ze moga
                    przejsc przez cewke do pęcherza etc.etc.Tak niestety w harmonogram moze byc taki
                    ze w czsie miesiaczki zero seksu tak robia kobiety szanujace swoje zdrowie nawet
                    te w agencjach towarzyskich odpuszczaja sobie bo czy znalazłby sie facet ktory
                    chciałby to z nia robic w czasie okresu no chyba jakis zboczeniec
                    • Gość: :) Re: Seks ,a okres. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 16:15
                      Człowiek to jedna wielka bakteria, do zakażenia cewki moczowej i tak może zajść
                      czy będzie tego dnia się kochać czy nie zwłaszcza kobieta która używa podpasek,
                      a jeszcze zwłaszcza w ostatnim stadium miesiączki gdy krew jest bardzo brunatna
                      co mówi nam o tym że jest zepsuta. Pogratulować wiedzy na temat kobiet z agencji
                      towarzyskiej. Co to śliny nie masz racji.
                      I nie jest to zboczenie, również można powiedzieć że stosunek oralny jest
                      zboczeniem.
                      • Gość: gość xxx Re: Seks ,a okres. IP: 80.54.169.* 26.09.06, 17:09

Odpowiadasz na :

Gość portalu: :) napisał(a):

Pogratulować wiedzy na temat kobiet z agencj
                        > i
                        > towarzyskiej. Co to śliny nie masz racji.

Nie staraj sie byc dowcipna bo zeby miec wiedze w tym temacie wystarczy sledzic
                        watki pisane własnie na tym forum bądż forum "młodziutkie męzatki".Takowych
                        tematow nie brakuje i kazdy jeden pogłebia wiedze a pisza o tym własnie
                        kobiety(kobiety uprawiajace seks za sponsoring badz takie ktore pracuja na
                        chlebek w agencji) wiec twoja złosliwosc jest daremna, a sprawa zboczenia co do
                        stosunku w czasie miesiaczki jest dla mnie jak najbardziej aktualna.Nie powiesz
                        chyba ze jeszcze ginekolodzy zalecaja wspólzycie.Slina mozesz sie zarazic ale
                        niekoniecznie,natomiast wydalana krwia napewno sie zarazic nabedziesz innej choroby.

> Człowiek to jedna wielka bakteria

Jesli o tym wiesz to uwazam ze kazdy normalny człowiek robi wszystko zeby unikac
                        kontaktu z miejscami ktore moga sprzyjac chorobie a nie babrac sie w smrodkach.
                        • Gość: :) Re: Seks ,a okres. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 11:32
                          No comment. Gratulacje!!!!
    • kotek_vel_lol2 Re: Seks ,a okres. 26.09.06, 08:49
      czasami mysle, ze dziwny jest ten swiat ...
    • Gość: magdzia02 Re: Seks ,a okres. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 15:12
      seks podczas okresu jest spoko, ale nie polecam w lozku. najlepiej pod
      prysznicem, jest wtedy czysto i higienicznie, a w lozku po wszystkim troche mnie
      krepuje ta krew ktora moze sie znajdowac wszedzie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka