Dodaj do ulubionych

Złe przeczucie

18.10.06, 22:08
Hej!Mam takie głupie przeczucie,że jestem w ciązy:(Niby dopiero albo aż 4
dzień ale się denerwuje.Kochałam się ze swoim chłopakiem przeważnie z
prezerwatywa lub czasami był to stosunek przerywany.
Nie przejmowałabym się tak gdybym była juz po studiach lub miałabym prace,a
tak to nie jest za ciekawie:(Chociaz wiem,że mój facet byłby ze mną nadal
i,że by się ze mna ożenił,ale to jeszcze za wcześnie,bo mam dopiero 22lata!
Czy ktoś może mnie pocieszyc?Ale zapewne każdy mnie opier...
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • kari24 Re: Złe przeczucie 18.10.06, 22:18
      A na czym to przeczucie polega?? Masz jakieś konkretne objawy(prócz spóźniającej
      się @ bo to jeszcze o niczym nie świadczy), zrób test będziesz miała pewność.
      • Gość: Ramcezjusz Re: Złe przeczucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:21
        złe przeczucie ? ale bredzisz, myślałem, że chodzi o jakieś nieszczęście
        • niedziewica Re: Złe przeczucie 18.10.06, 22:24
          Szczerze to byłoby nieszczęście gdybym w obecnej sytuacji została mamą. :(
      • niedziewica Re: Złe przeczucie 18.10.06, 22:22
        Objawy są takie,że jestem rozdrażniona,zmęczona i wczoraj zrobiło mi się
        niedobrze jak zjadłam sniadanie(było mi mdło i myslałam,że zwymiotuje,ale na
        szczęście nie-przeszło po ok.10min.)
        Może dlatego tez mi sie spóźnia,bo miałam ostatnio dużo stresu.Nie wiem:(Ja
        chce miec okres!!!
        • Gość: Lacomia Re: Złe przeczucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:28
          stosunek przerywany-to jeszcze coś takiego w ogóle istnieje?na jakim ty świecie
          żyjesz?!
    • Gość: kali Re: Złe przeczucie IP: *.ztpnet.pl 19.10.06, 08:29
      > lub czasami był to stosunek przerywany.

ROTFL. Daj znac czy chlopiec czy dziewczynka :>
    • Gość: alowa Re: Złe przeczucie IP: 80.51.247.* 19.10.06, 10:36
      Mi sie ostatnio spoznila 18 dni! I tak jak Ty mialam juz takie jazdy ze szok.
      Codziennie rano mnie mulilo, no i oczywiscie byłam rozdrazniona ciagle i
      znerwicowana... no i mimo ze u mnie odchyły kilkudniowe to norma to sobie juz
      myslalam ze to musi byc ciaza. Ps. tez mam 22 lata. I juz zamierzalam isc do
      lekarza kiedy nagle pojawily sie bole brzucha...no i przyszla. Nie daje 100%
      pewnosci ze w twoim przypadku tez tak jest, ale spoznienie cioci moze wynikac
      ze stresow o ktorych pisalas...a kiedy czlowiek sie boi ze jest w ciazy to juz
      wydaje mu sie ze wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazuja. W moim
      przypadku okazalo sie ze poranne mdlosci mialam dlatego ze bralam sobie rano
      tabletki Vigor, i bralam je przed jedzeniem zamiast po. :P Idz do lekarza i nie
      martw sie na zapas. Najwazniejsze ze twoj facet jest z toba i bedzie jak by
      co. ;)
      • Gość: vegeta100 Re: Złe przeczucie IP: *.mofnet.gov.pl 19.10.06, 10:45
        Odważna jesteś stosunek przerywany w tych czasach...
    • titona Re: Złe przeczucie 19.10.06, 11:52
      dopiero 4 dni pedz po test! przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stojisz!
      moze ci ulzy...a jesli sie okaze pozytywny...to malo jest planowanych ciazy!!!
      glowa do gory!!!
      • Gość: nadia Re: Złe przeczucie IP: *.azartsat.pl 19.10.06, 11:57
        Czesc!Mam pytanie.Dlaczego wszyscy tak neguja stosunek przerywany?ja wiem ze to
        nie jest najtrafniejsza forma zabezpieczenia ale nie przesadzajcie!Wydzielina
        przed wytryskiem zawiera za malo plemnikow zeby doszlo do zaplodnienia i jezeli
        mezczyzna panuje nad soba i wytryskiem to wszystko powinno byc ok i taki sex
        powinien byc bezowocny.Chyba ze zabieraja sie za to gowniarze ktorzy nie
        potrafia tego kontrolowac.No wiec jak to jest???Pozdrawiam
        • Gość: niedziewica Re: Złe przeczucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 18:48
          Też uważam,że stosunek przerywany nie jest najlepszym zabezpieczeniem.I mam
          nadzieję,że ta wydzielina która się pojawia na penisie przed wytryskiem nie
          jest wystarczająca aby doszło do zapłodnienia.Mój chłopak nigdy nie "wybuchł"
          we mnie w środku.To dlaczego ciocia mi się spóźnia?Dziś już 5 dzień:(
          Jesli do soboty nie dostanę - kupuje test!O rany... :(
          • katja_24 Re: Złe przeczucie 20.10.06, 11:09
            No to was rozczaruje. Z tego, co czytalam, to ta wydzielina tez zwiera zdolne
            do zaplodnienia plemniki.Co z tego, ze jest ich mniej?Przeciez wystarczy tylko
            jeden.
    • cza_arna Re: Złe przeczucie 19.10.06, 12:46
      Boshe!!Czy Wam Ludzie sex rozum odbiera?? Może zaczniecie myśleć przed
      stosunkiem a nie po??Wszystkim to wyjdzie na zdrowie!!!!
      Postów tego typu są tu miliony, ręce opadają :/
    • Gość: Majka Re: Złe przeczucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 13:49
      Cześć uważam, że decydując sie na sex powinnaś zdawać sobie sprawę z
      ewentualnych konsekwencji, najwidocznie za lajtowo podeszłaś do tematu bo
      stosunek przerywany nie jest dobrym środkiem antykoncepcyjnym, radzę więc na
      przyszłość roztropniej podejśc do tematu i zabezpieczać sie lepiej przeciez
      jest teraz tak dużo mozliwości.... A teraz pędź do apteki po test pozdrawim papa
      • tini83 Re: Złe przeczucie 20.10.06, 09:43
        sadzisz zeile potrzeb aplemnikow do zaplodnienia???? jednego!!a tam jest ich
        wiele wiecej. fakt ze musza pokonac rozne przeszkody itd ale ten moze byc
        wyjatkowo szczwany. w koncu jakims sie udaje
    • Gość: Tidum Re: Złe przeczucie IP: 194.213.1.* 20.10.06, 11:55
      > prezerwatywa lub czasami był to stosunek przerywany.

Stosunek przerywany - fajna sprawa. Połowa Polaków z "niego" pochodzi.. :D
    • niedziewica Re: Złe przeczucie 20.10.06, 18:41
      Dostałam okresu!!!O rany,ale ulga:)A tak się bałam:(No nic,ale teraz będę
      bardziej uważać;)
      Pozdrawiam:)Buśka:*
      • thetrue Re: Złe przeczucie 20.10.06, 18:52
        widzisz ile radości przysparza kobiecie upływ krwi z... no z tamtąd? A ja
        myślałem że raczej narzekacie na okres...
    • gweeny Re: Złe przeczucie 21.10.06, 20:41
      Moja kuzynka miała okres do 3 miesiąca ciąży...
      • niedziewica Re: Złe przeczucie 22.10.06, 00:51
        Weź mnie nie strasz:/ A tak wogóle jakto możliwe,że miała okres i była w
        ciąży?...może to było tylko jakies plamienie....
        • Gość: qs Re: Złe przeczucie IP: *.gnupg.org 22.10.06, 13:48
          Dziewczyno ile ty masz lat:/ co za glupie babsko,wiele kobiet ma okres przez
          pierwsze 3 miesiace ciazy
          • Gość: aga Re: Złe przeczucie IP: *.cable.satra.pl 22.10.06, 22:15
            Pytasz sie jej ile ma lat?? To ja zapytam ciebie ile Ty masz lat ze nie wiesz ze
            nie ma czegos takiego jak miesiaczka w ciąży. Moga wystapic plamienia
            przypominajace miesiaczke, ale od okresu roznia sie przede wszystim tym ze sa
            skape i trwaja o wiele krocej. Kazda kobieta zorientuje sie ze to nie jest
            normalna miesiaczka !!!
            • Gość: qs Re: Złe przeczucie IP: *.de 23.10.06, 09:08
              poczytaj sobie,na dole jest identyczne pytanko: odpowiada ginekolog
              www.dziecko-info.com/pytania_xpert/odp_2001_04_kat32_odp.shtml

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka