misiak153 03.11.06, 08:54 co myślicie o dziewicy która uprawia seks analny gdyż chce cnote zachować do ślubu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek Re: dziewictwo i anal IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.11.06, 09:57 Niby nic. Jak z chłopakiem którego kocha top nie problem. Gorzej jaksię puszcza i robi to innym. to głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
titona Re: dziewictwo i anal 03.11.06, 22:55 zastanow sie....czy anal nie jest forma sex-u?!wiec ty mowisz o dziewictwie...nie chodzi o zachowana blone,ale o twoja czystosc dziewicza!jesli tu chodzi o twoje zasady!glupie....glu....jesli decydujesz sie juz na ten kontakt...nie jestes dziewica! jak ma sie czuc twoj maz...wiedzac ze bylas...w...! bedzie zadowolony ze zachowalas ja wlasnie! ale nie jestes nie tknieta...wiec jaki to ma sens!gluptaskiem jestes!jesli zgadzasz sie na to - to ...dziwna jestes!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: dziewictwo i anal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 10:51 Dziewica uprawiająca anal to zjawisko równie powszechne jak klacz kopulujaca w pozycji na jeżdżca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadrzemiona Re: dziewictwo i anal IP: *.net-serwis.pl 03.11.06, 13:51 Słyszałam, że muzułmanki tak robią Odpowiedz Link Zgłoś
krokiecica Re: dziewictwo i anal 03.11.06, 14:06 Hmmm... wiesz... w odbycie jest "ciaśniej", zatem jeśli chłopak cały czas będzie odbywał z Tobą stosunki analne, a po slubie będzie musiał się przestawić na "luźniejszą" pochwę... to ja to czarno widzę.... A co do takiej dziewicy... to ona może i będzie nią fizycznie <w końcu błona zachowana>, ale na pewno nie psychicznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wt Re: dziewictwo i anal IP: *.aster.pl 03.11.06, 15:06 znałem jedną ruską co tak robiła, bo dziewictwo miało byc 'dla muża' panny z takim podejściem to dla mnie porażka ale Kirk12 i inni tego typu porąbani goście są zapewne zachwyceni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: dziewictwo i anal IP: *.range86-128.btcentralplus.com 03.11.06, 20:05 to nie jest normalne sex analny jest wogole obrzydliwy.jezeli chce zatrzymac dziewictwo do slubu to niech trzyma a nie uprawia analu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: dziewictwo i anal 03.11.06, 22:55 misiak153 napisała: > co myślicie o dziewicy która uprawia seks analny gdyż chce cnote zachować do > ślubu ? Załosne!Po tym poscie zaraz 16 bede uprawiac anal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: dziewictwo i anal IP: *.azartsat.pl 04.11.06, 15:02 Ja jestem z moim chlopakiem bardzo sie kochamy.Jestem dziewica i stopniowo probujemy przezyc ten pierwszy raz bo bardzo mnie boli:( do tego czasu uprawialismy juz sex oralny i analny i nie uwazam to za nic zlego.Jest nam bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
karina1984 Re: dziewictwo i anal 06.11.06, 09:37 trochę dziwne podejście, gdyż bycie dziewicą do ślubu to przecież nie chodzi o fak zachownaia błony tylko brak kontaktów seksualnych, a seks analny przeciez takim jest. Ja osobiście nim zaczęłam uprawiac normalny seks, wcześniej przez pół roku miałam kontakty analne (z 2 chlopakami), ale nie wynikało to z chęci zachowania dziewictwa do ślubu ale po prostu miałam jakieś irracjonalne lęki przed rozdziewiczeniem, strasznie się tego bałam... hehe A seks analny swoją drogą jest megaprzyjemnym doznaniem i szczerze mówiąc preferuję go często nad tradycyjne stosunki dopochwowe, nie wiem, może fakt ze właśnie od tej formy zaczęłam swoje życie seksualne miał tu znaczenie... czasami tez masturbuję się analnie, wiem ze dla świętoszków może to wydawac sie obrzydliwe ale ja to uwielbiam... A jeśli oczekujesz ode mnie rady to radziłabym jednak najpierw zacząć od normalnego seksu, nie ma co czekać z zachowaniem cnoty do ślubu, no bo w imię czego?;-) A utrata błony to kótka chwilka i troszkę krwi... a analnie zacząć się kochać po jakimś czasie, nie ma co oszczędzać żadnego otworku;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: dziewictwo i anal 06.11.06, 10:06 a potem hemoroidy .... hmmm ponoć nieziemski ból "nie oszczędzaćzadnej dziurki" ?? heh zobaczymy czy będzie Ci do śmiechu jak w towarzystwie swojego cudownego chłopaka i jego rodziców zaczniesz pierdzieć i sr.. bez opamiętania =>bleeeeh swoją drogą to dziwię się że jużCi zwieracze nie popuściły :D powodzenai na kibelku życze ;-) a co do dziewicy...to ehhh moim zdaniem to bzdura,dziewice nie mają takiego podejścia do seksu...nie wyobrażam sobie dziewicy która sięje*bie w dupkę tyle Odpowiedz Link Zgłoś
karina1984 Re: dziewictwo i anal 06.11.06, 10:24 "hmmm ponoć nieziemski ból" Właśnie, ponoć;-) "> "nie oszczędzaćzadnej dziurki" ?? heh zobaczymy czy będzie Ci do śmiechu jak w > towarzystwie swojego cudownego chłopaka i jego rodziców zaczniesz pierdzieć i > sr.. bez opamiętania =>bleeeeh > swoją drogą to dziwię się że jużCi zwieracze nie popuściły :D > powodzenai na kibelku życze ;-)" Ot, dyskutantka na poziomie. Gdzie to wyczytałaś? W "Naszym dzienniku"? "a co do dziewicy...to ehhh moim zdaniem to bzdura,dziewice nie mają takiego > podejścia do seksu...nie wyobrażam sobie dziewicy która sięje*bie w dupkę" Rzadko sie pewnie zdarza ale jest możliwe. Wiem to po sobie;-) Jaki miałabym niby cel w kłamaniu na anonimowym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: dziewictwo i anal 06.11.06, 18:49 a co cię to obchodzi gdzie to przeczytałam ?? heh wyraziłam swoje zdanie na temat, po co miałabym ściemniać na anonimowym forum ?? więc karina1984 daj mi lepiej spokój bo dyskutantką na twoim poziomie napewno nie jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
karina1984 Re: dziewictwo i anal 07.11.06, 08:42 Niektórzy mają zdanie, że od seksu oralnego zachodzi się w ciążę. Niektórzy uważają, że przez podanie ręki przenosi się wirus HIV. Mają prawo tak uważać? Mają. Więc i Ty sobie uważaj, że od seksu analnego robią się hemoroidy i nie można utrzymać kału. Konstytucja Ci to gwarantuje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: dziewictwo i anal 07.11.06, 14:25 niektórzy uważają a niektóre rzeczy udowodniono :P liczę że się kiedyś przekonasz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kronos [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 10:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: dziewictwo i anal 06.11.06, 10:06 panienka, ktora uprawia seks analny NIE JEST DZIEWICĄ! Dziewictwo to niewinność, a nie kawałek błony miedzy nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lriot Re: dziewictwo i anal IP: 193.42.211.* 06.11.06, 12:42 Nic dodać nic ująć. Miałem kiedyś znajomą, która twierdziła "iż jeszcze żadnemu facetowi nie dała" a potem od jednego z jej byłych dowiedziałem się przypadkiem, że seks analny był dla niej na porządku dziennym a jedynie chciała zachować "dziewictwo" do ślubu. No comments. Po prostu żałosne. Najsmutniejsze jest to, że ona pewnie każdemu swojemu facetowi chwaliła się swoimi przekonaniami i potem jak "pozwalała mu" na takie kontaky seksualne to pewnie biedak czuł się wyjątkowo i uważał, że jest doceniany. Szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek0505 Re: dziewictwo i anal 06.11.06, 10:37 gdy mówimy ze kobieta az do ślubu pozozstaje dziewica nie myślimy o błonie dziewiczej tylko o tym ze nie współżyła w jakikolwiek sposób z mężczyzna.przeciez błone może rozerwac facet penetrujacy paluszkiem twe skarby... błona to tylko taki symbol. kochajac sie analnie nie jestes dziewica w przenosnym sensie. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: dziewictwo i anal 06.11.06, 16:04 Albo dziewictwo, albo sex! Nie można mieć jednego i drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soulcrushghigh Re: dziewictwo i anal IP: 95.160.158.* 10.11.18, 21:21 W tej chuiini się nie da stracić społecznego dziewidztwa (tzn z przerwaniem błony czy coś) ale przestać być prawiczkiem, czy to obcować oralnie czy też analnie owszem. Jak świni nie zapłacisz nie całe 300 to ci nie da. Najlepiej to wgl jeśli się ręczny nie podoba to przebrać chłopa za babę i na niby być z kobietą, bo skoro kurde podnieca was tylko pełny portfel to tak przynajmniej będzie mniej pedziowato. --Walaszek Anonek Odpowiedz Link Zgłoś