alinka24 06.12.06, 22:10 Mam pytanie???? Jak dlugo mozna zyc z nie leczonym rakiem piersi...i czy powiekszone wezly chlonne pod pacha od dluzszego czasu moga swiadczyc o czyms innym niz rak??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: satt Re: tajemnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 22:15 nie sadze aby jakikolwiek lekarz na forum "na ludzie" siedzial,idz lepiej do przychodni jesli na serio Cie to martwi. Odpowiedz Link Zgłoś
hholy Re: tajemnica 06.12.06, 22:34 popieram! idz do lekarza bo to lekarz musi zdecydowac co to jest po obejrzeniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: tajemnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 22:46 z tymi wezlami zalezy,jesli masz wielkosc jajka to faktycznie jest problem ,czasami jest to efekt jakiejs infekcji ,przeziebienia ,ja tak mialam ostatnio.Jesli masz 24 lata to raczej watpie ,zeby to byl rak piersi,czaaami powiekszone wezly to chlonniak ale wtedy są inne tez objawy:utrata wagi ciala,poty ,gorączka itp. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: tajemnica 07.12.06, 07:49 Gość portalu: blue napisał(a): > z tymi wezlami zalezy,jesli masz wielkosc jajka to faktycznie jest > problem ,czasami jest to efekt jakiejs infekcji ,przeziebienia ,ja tak mialam > ostatnio. Popieram... >Jesli masz 24 lata to raczej watpie ,zeby to byl rak piersi, a to juz KOMPLETNA BZDURA!!!! na raka piersi moga zapaść i młodsze dziewczyny... WIec samokontrola i regularne wizyty u lekarza TO PODSTAWA... BIEGIEM DO LEKARZA!!!! Im wczesniej wykryty nowotwór - tym wieksze szanse na jego wyleczenie!!!!!!! ukrywanie tego to nie tajemnica - to KOMPLETNA GLUPOTA!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: tajemnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 00:57 niekoniecznie Agatka,malo sie znasz na medycynie,poza tym zgadnij na co umieraja kobiety najczesciej? nie zzgadniesz....na zawal serca .Tak ,tak Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: tajemnica 08.12.06, 07:53 niekoniecznie? ale co niekoniecznie??? że wczesnie wykryty rak mozna uleczyc? to ty sie malo znasz na medycynie. a na raka malo kobiet umiera? i to raka, ktorego "hodują" przez własne zaniedbania?????? a malo kobiet gienie w wypadkach samochodowych? litości... to, ze duzo kobiet umiera na zawal serca nie oznacza, ze nie mają badac sie w kierunku raka, robiac np. mammografie, USG, czy cytologie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: tajemnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 18:07 jak zwykle Agatko calkowicie źle interpetujesz moje slowa ale Agaty juz tak mają;),mur beton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: tajemnica IP: *.robnet.pl 07.12.06, 09:04 Słuchaj dlaczego zakładasz że to rak. A poza tym im szybciej udasz się do lekarza tym szybciej podejmiesz leczenie i to jest do wyleczenia. Ludzie mamy XIX wiek a wy do lekarza nie chodzicie. Unikanie lekarza napewno nie wyjdzie ci na zdrowie. Każda choroba wcześnie wykryta ma dużą szanse na całkowite wyleczenie. Każdy człowiek współcześnie ma jakąś dolegliwość i trzeba to kontrolować i dbać o siebie. Jesteś młodą dziewczyną masz młody organizm to też jest ważne. Zakładając najgorszą wersję choroby też sobie nie pomożesz, myśl bardziej pozytywnie to ważne!!!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Szybko do lekarza IP: 213.241.46.* 09.12.06, 17:10 Znałem 22 letnią dziewczynę która z guzem piersi wstydziła się iść do lekarza.Potem było już za późno.Zmarła po pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś