lovebaby 20.12.06, 09:55 Zauwazyłam u mojego faceta ze ma różne rodzaje spermy.Czasami jest gęsta jak budyń a czasami płynna jak mleko .Od czego to zalezy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluefoto Re: Rodzaj spermy 20.12.06, 11:15 Chyba niedokońca bo sperma po "terminie ważności" sama obumiera =] Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Re: Rodzaj spermy 20.12.06, 12:14 Ja nie wnikam... :) Lubie sobie z rana poczytac takie "ciekawe" przemyslenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
don_don Re: Rodzaj spermy 20.12.06, 12:57 Normalnie na tym forum to facet może się poczuć jak dojna krowa. He he he. Dość niespotykane wrażenie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luiza Re: Rodzaj spermy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 17:07 Nie zwróciłam na to uwagi, ale może jak często ma wytrysk to jest rzadsza, a jak rzadziej, to gęsta? (ale wyszło!jeszcze tylko rymu brakuje) Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Rodzaj spermy 20.12.06, 17:21 Uuuu.. ja mysle, że takie rzeczy to się nawet filozofom nie sniły!!! O matko!! Co za rozkminy! Ciesz się, że masz przy sobie faceta i nie wnikaj w to z czego składa sie jego sperma i dlaczego akurat jest taka a nie inna! Dobrze Ci z nim?? To sie tym ciesz i nie szukaj sobie dodatkowych wrażeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAYdarknessNO.1 Re: Rodzaj spermy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 18:14 a moze masz różnych facetów??? Odpowiedz Link Zgłoś