Dodaj do ulubionych

facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys burdel

24.12.06, 15:04
i co ja mam myslec na ten temat?Wczoraj sie dowiedzialam, ze jezeli uslysze
cos zlego na jego temat, to zebym sie nei przejomowala i zapytala sie
najpierw jego.A dzis wyjawil mi ,ze prowadzil burdel i robil duzo
przekretow.Spotkam sie z nim od niedawna i bardzo sie
stara :telefony ,kwiaty , prefumy w sumie wszystko co chce i nie wiem czy on
mnie probuje przekupic?Ponoc wszystkie kobiety zdradzal i takie tam i
ostatnio umawial sie z kolezanka na sex jakies 3 tygodnie temu .Po co mi to
mowi?Wkurza mnie to ,ze nalega na to ,zebysmy to zrobili ale sie nie daje,
ponoc go pociagam.Mowi mi tez mile rzeczy osczywiscie takie jak np. "to jest
to" "przyszla moja zono" "zakochalem sie" "szaleje za toba" Mozliwe ,ze on
mnie tylko chce wyruchac?
Obserwuj wątek
    • Gość: amidalka1 Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b IP: *.stk.vectranet.pl 24.12.06, 15:13
      bardzo mozliwe. uciekaj gdzie pieprz rosnie jak masz odrobine rozumu
    • Gość: mikser Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.06, 16:42
      mógł się zmienić, daj mu szansę, dupy ci nie ubędzie
    • Gość: szmeksik Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b IP: *.lan.net.pl 24.12.06, 21:00
      oj dziewczyno nie badz glupiutka to ze daje Ci kwiaty i mowi czule slowka nic
      nie znaczy!!!tak musi byc w Tobie niezwykle zakochany jezeli trzy tygodnie temu
      umawial sie z kolezanka na sex...jestem wrecz przekonana ze on chce Cie tylko
      wyruchac.mam znajomego ktory ma kobiete i dziecko oczywiscie jej wkreca ze
      jest najwazniejsza daje prezenty i takie tam i az mi jej zal bo ona mysli ze
      jest dla niego najwazniejsza a to dlatego ze ma dobra bajere wnioskujac po
      opisie kolesia z ktorym sie spotykasz tez potrafi zbajerowac kobiety...troche
      myslenia drogie panie
      • Gość: Zuuuz Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b IP: *.chello.pl 28.12.06, 20:46
        Możesz to tak dalej ciągnąć.. aż mu ulegniesz.. zaryzykujesz i "dasz dupy"
        brzydko mówiąc.. Nie warto. Również jestem na NIE!
        Powodzenia.. NIE daj się.
    • jagodnik Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b 25.12.06, 00:40
      Nie popełnij błędu i nie odtrąć go!
      • Gość: Magda Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 10:49
        Traktuje cię jak swoje dawne kur..y z interesu, a ty tego nawet nie widzisz.
        • Gość: gteg Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.12.06, 10:58
          spieprzaj poki czas, bo inaczej skonczysz w burdelu. on szuka kolejnej prostytutki
          • wredna-wsza Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b 25.12.06, 12:17
            przeru.. go pierwsza :D a potem uciekaj jak najdalej :P
    • Gość: rzenus Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b IP: *.ramtel.pl 25.12.06, 13:15
      Napisalam wiec mu w smsie , ze moja znajoma twierdzi , ze zalezy ci tylko na jednym a on odpisal :"Co ty mi wypisujesz...?To powiedz temu komus ze sie grubo myli, jest mi tylko glupio, ze ty tak myslisz.Jesli by mi na tym zalezalo to nie mowilbym ci wiekszosci rzeczy, nie zdradzalbym sie z adresem itp.Nie iwem jak mialbym cie traktowac i co ci mowic zebys mi uwierzyla.MOZE SZKODA ZE NIE KLAMALEM CIE OD poczatku to wtedy ulozylbym jakkas fajniejsza historie zycia, ale traktuje cie powaznie nie chce cie klamac"I co wy na to?Koles mowi ze mnie kocha, ze to jest TO COS, mowi do mnie przy znajomych moja przyszla zono.Twierdzi ,ze z tymi wszystkimi panienkami co sie umawial, to jesli ktoras mu nie dala to juz sie z nia nie spotkal wiecej.Oczywiscie robil wszystko na ostatnim spotkaniu zebym sie z nim przespala, ale sie nie dalam i kazalam sie zawisc do domu.Przeraszal mnie caly czas. Uwazam ze ogolnie jest dziwny, ma 29 lat a wstydzi sie i denerwuje przy mnie jak podlotek.Czy mozliwe jest zeby rzeczywiscie on sobie uroił, ze jestem TA JEDYNA?Czy mozliwe ze sie zakochal?
      • Gość: szmeksik Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b IP: *.lan.net.pl 25.12.06, 13:49
        O nie zdradzil swoj adres to znaczy ze szykuje sie bardzo powazny zwiazek
        prosze dziewczyno co Ty wypisujesz!!!!a po co Ty masz mu dawac jak inna
        kolezanka mu da a przy Tobie poudaje.ale jestes twarda jezeli piszesz ze
        spotykacie sie od niedawna a jeszcze mu nie dalas he he he
      • peryklejtos Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b 27.12.06, 09:35
        Jeśliby faktyczne się zmienił i myślałby o Tobie poważnie, to poświeciłby
        więcej czasu na poznanie Ciebie jako osoby, a nie jako obiektu seksualnego i
        nie nalegałby po krótkim okresie czasu na seks. A tak naprawdę to Twoje życie i
        Twoja decyzja. Masz prawo do popełniania własnych błędów. Zastanawia mnie tylko
        co może być pociągającego w eks-stręczycielu kobiet. Odpowiedz sama sobie: co
        Ciebie w nim pociąga?
    • Gość: rzenus Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b IP: *.ramtel.pl 25.12.06, 13:16
      W sumie jesli uwazacie ze on mnei chce wykorzystac to moze ja go pierwsza wykorzystam ? hehe
      • Gość: senshru Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 13:39
        Widać mu zależy, jak masz wątpliwości, poczekaj zobaczymy co wtedy zrobi :>>
    • Gość: agatka Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 14:07
      może cie wywiez do buderu gdzieś albo zmuszać do prostytucji teraz chce cie w
      sobie rozkochać aby było mu łatwiej tobą maniupulować.Uważaj bardzo dużo było
      takich sytuacji.Ja bym dała sobie spokój mozesz się doigrać
    • Gość: zuza Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 17:18
      Rzenus a moze napisz cos wiecej?tzn. jak dlugo go znasz, czy znasz jakichs jego
      znajomych?jak dlugo jestescie razem? te 3 tygodnie temu kiedy sie umawial z
      kolezanka na seks byliscie juz razem? zastanow sie czy mu ufasz... ale na pewno
      nie odtracaj go tylko ze wzgledu na jego przeszlosc i rady obcych ludzi na
      forum!!bo naprawde mozesz bardzo duzo stracic, wiem to po sobie.. trzymaj sie
      • Gość: ołowiany_żołnierz Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 17:23
        naprawde duzo starci,co jak co,zeby zarabiac na prostytucji kobiet to chyba nie
        facet tylko jakas ciota,jesli nie mial szacunku do innych kobiet to raczej nie
        na wroci sie,miej litosc i nie truj kobieto
        • zbuntowany_aniol2 Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b 26.12.06, 20:42
          ja bym go olala..
        • zbuntowany_aniol2 Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b 26.12.06, 20:43
          cen sie kobieto stac cie na lepszego porzadniejszego faceta a nie na jakas
          ciote jak ktos wyzej napisal
    • Gość: Artur Przezywacz Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b IP: 195.69.82.* 27.12.06, 10:54
      rzenus napisała:

> i co ja mam myslec na ten temat?

Nie wiedzialem, ze kobiety sa juz tak tepe, ze trzeba im mowic, co maja myslec
      • Gość: rzenus dzieki! IP: *.ramtel.pl 27.12.06, 11:13
        Moglbys mnie nie obrazac?
        • Gość: Artur Przezywacz Re: dzieki! IP: 195.69.82.* 27.12.06, 13:57
          Gość portalu: rzenus napisał(a):

> Moglbys mnie nie obrazac?

Nie rozumiem co jest obrazliwego w nazywaniu tepej osoby tepa osoba
          • Gość: rzenus Re: dzieki! IP: *.ramtel.pl 27.12.06, 18:04
            Wiesz co chyba sam jestes tepy skoro mnie nie znasz i po paru zdaniach
            stwierdzasz ze jestem tepa:)
          • Gość: rzenus Re: dzieki! IP: *.ramtel.pl 27.12.06, 18:13
            i wiesz co chyba sie bardzo myslisz , bo jak na razie to studiuje dziennie na
            Agh fizyke jądrową i calkiem niezle mi idzie , ale ty pewnie przedszkole z
            trudnościami skonczyłes i pełen kompleksow probujesz wyzywac sie na innych
            ludziach:P
            • Gość: ołowiany_żołnierz Re: dzieki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 18:15
              nie zawsze rozum idzie w parze z wyksztalceniem,bo jesli to co piszesz jest
              prawda to widocznie brak ci rozumu
              • Gość: rzenus Re: dzieki! IP: *.ramtel.pl 27.12.06, 18:31
                a po czym ty to mozesz stwiedzic, ze brak mi rozumu chłopczyno?
    • Gość: rzenus dalsza czesc IP: *.ramtel.pl 27.12.06, 11:32
      Sotkalam sie z nim pare razy tylko od jakiegos tygodnia.Dlatego zalozylam to
      forum, poniewaz ciekawa jestem czy ludzie z taka przesizloscia moga okazac sie
      ok, ale wiekszosc potraktowala go jako ciote.On mi powedzial ,ze to bylo dawno
      i skonczyl z tym ze wzgledu na jego syna, poniewaz nie chcial ,zeby on go
      odwiedzal w wiezieniu , bo go kocha jak nic na tym swiecie.Mowil mi, ze ma duzo
      znajomych i poprostu takie czarne interesy sie do niego kleja i duzoo pieniedzy
      mozna zarobic i on tych kobiet nie streczyl same sie pchaly, bo ponoc ku.. to
      sie trzeba urodzic i wiekszosc to były nimfomanki.Trzy tygodnie temu go jeszcze
      nie znalam, poprostu zapytalam sie go kiedy to ostatnio robil i z kim a on na
      to , ze z KOLEZANKA?! (fajne ma kolezanki co nie?)W kazdym razie chlop sie
      strasznie staral dostalam perfumy od niego, codziennie byla róża,mialam
      wszystyko co chcialam mimo ze nic nie chcialam od niego no i te
      komplementy.Moze sie zakochal?Nie zdazylo wam sie tak zakochac bardzo?Juz sie z
      nim nie spotykam bo wydawal mi sie meczacy i strasznie nachalny , ale nie
      dlatego, ze chcial mnie przeleciec tylko strasznie meczace byly pytania co
      mysle? gdzie jestem? co robie?czy denerwuje cie moj dotyk? i te wszystkie
      teksy "moja przyszla zono" "to jest TO" "juz zawsze bedziemy razem chyba"
      meczace byly...I nawet jak chcialam isc z nim do luzka tak zeby chociaz
      sprobowac to wiecie co??Nie stanol mu tak sie chlopak zdenerwal i wyszlo
      ogolnie tak jakos karkołomnie.Nie tak sobie to wyobrazalam .Puzniej chlopak
      chcial nadrobic zaleglosci, zeby mi udowodnic, ze nie ma z tym problemow ale ja
      juz nie chcialam heh i co wy na to?Jak by chcial mnie chyba tylko przeleciec to
      nie wydzawanial by tak do mnie dal by sobie spokoj, bo za duzo roboty przy
      mnie.A on do tej pory wydzwania, zebym dala mu szanse, albo zebym sie z nim
      spotkala chocby na 5 minut on przyjedzie.Zobacze sie z nim jutro na miescie dla
      swietego spokoju...
      • Gość: rzenus Re: dalsza czesc IP: *.ramtel.pl 27.12.06, 11:34
        ja mam 23 on 29
        • Gość: % Re: dalsza czesc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 14:07
          słabe, wymyśl coś innego...
    • Gość: elektra212 Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b IP: 83.168.104.* 27.12.06, 17:32
      Jeśli jestes ze Szczecina, a facet ma na imię Tomek to UCIEKAJ!
      • Gość: Alice Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 21:05
        a ja to bym, sie bala ze ta ciota jeszcze by zarazila czyms skoro prowadzil burdel i sypial z tymi dziwakmi ktore spaly z innymi ciotami itd itd wiadomo o co chodzi to raz, a dwa co z tego iz dawal prezenciki itd chyba nie lecisz na kase? no i trzy jezeli bys chciala (ale widze po ost poscie ze to koniec) to wczesniej wzielabym go na przeczekanie i obserwowala czy tylko o sex mu chodzi no bo przepraszam bardzo koles ktory to wciaz sugeruje na poczatku znajomosci to dla mnie jednoznaczne a teksty to jest "to", "moja zono" itd moglybyc dla zamydlenia oczu, znajomym mozna powiedziec pozniej "eeee jednak nie, wydawalo mi sie dala mi dupy i okazala sie kolejna dziwka" :P :) lol :D wiec nie radze
        • Gość: ołowiany_żołnierz Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 23:11
          kolezanko te rady do pewnych panieniek lekkich obyczajow nie przemawiaja,tym
          bardzie ze ona same wia lepiej a wszystkich chca wziasc pod nogi-taka pierwsza
          lepsza i tak zrobi swoje,wiec po co sie martwic
    • Gość: Krawat Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 10:01
      Znasz go od tygodnia, nie wiesz co myśleć ale dupy dałaś.
      Jesteś wykształcona i inteligentna.

Jak już będziesz pracować to podaj nr. tel, może odwiedzając kraków wpadnę do
      jakiegoś burdelu.
    • Gość: Rychu Popracuj wiec dla niego IP: *.spray.net.pl 29.12.06, 10:37
      Moze ci sie spodoba
      • Gość: rzenuss Re: Popracuj wiec dla niego IP: *.ramtel.pl 29.12.06, 12:03
        a tobie sie nigdy nie zdazylo dac dupy po tygodniu?Zaszalec chociaz raz i
        zobaczyc jak to jest ?Zrobilam to raz w zyciu, zeby odreagowac moj 3 letni
        z..y zwiazek w ktorym to ja bylam zdradzana na kazdym kroku z tego co mi
        wiadomo.Czy ja juz jestem ku..?Strasznie mnie zdolowalo to co napisaliscie na
        moj temat.W ostatecznosci i tak tego puzniej nie zrobilismy, zeby nadrobic
        zaleglosci, bo stwierdzialam ,ze nie dam rady. To nie to, nie tak i nie teraz:I
        Baz kitu sprawiliscie, ze naprawde czuje sie jak nic przez to.
    • Gość: Lacomia Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 12:15
      ty sie pytasz czy masz poważnie traktować kolesia którego ledwo co znasz,który
      do ciebie mówi przyszła żono albo ze sie zakochał?!wiesz ogólnie jest takie coś
      jak miłość od pierwszego wejrzenia jak juz to można by to było pod to
      podciągnąć,no ok może i sie zakochał ale nie w momencie kiedy ten koleś nalega
      na sex:/jak myslisz po co te texty i w ogóle jest taki szlachetny bo zebrało go
      na szczerość nawet adres ci podał łaaaaał:)manipuluje tobą bo chce cie
      przelecieć proste!a mało tego robił jakieś lewe interesy,no nie po prostu
      komplet:)a skąd wiesz czy do tej pory nic nie kombinuje?przemyśl czy warto sie
      pakować w tą znajomość,myśle ze masz za duzo do stracenia
      • Gość: Alice Re: facet z ktorym sie spotykam prowdzil kiedys b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 13:06
        Lancomia ma racje, przeciez widac na odleglosc ze cos tu nie pasi i on kombinuje :]
        • kolorowa_diablica pierwsze czego powinna zażądać... 29.12.06, 13:10
          ..od tego faceta to badania na hiv i syf. zresztą chyba widac od razu, ze jak znaja się jakies 2 tygodnie a on juz jej takie wyznania wciska, to jakis jest niepowazny. A tak na marginesie -> facet, który prowadził burdel? w gorsze gó.. juz sie nie mogłas kobieto wpaowac? uciekaj jak najdalej, bo może sie okazac, ze to ktos niebezpieczny...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka