Dodaj do ulubionych

nie chce ze mną iść na imprezę

31.01.07, 12:53
Mój były facet, z którym dość krótko się spotykałam kupił mieszkanie i robi
parapetówkę. Zaprosił nas, w sensie mnie i mojego narzeczonego na ta imprezę.
Z eks utrzymuje zdrowy kontakt koleżeński i chciałabym tam pójść. natomiast
aktualny zapodał focha i powiedział, ze on sie nigdzie nie wybiera, jak chce,
to moge isc sama, w domyśle "będe bardzo niezadowolony jak to
zrobisz".zdziwiło mnie to, bo jest fanem jego twórczości(eks jest fotografem)
i chciał go poznać.
Jak go mogę przekonać, ze to tylko impreza i pretekst do spotkania ze
znajomymi, z którymi dawno się nie widziałam.
Obserwuj wątek
    • betti22 Re: nie chce ze mną iść na imprezę 31.01.07, 12:58
      szczerze mowiac ja tez nie bylaby zachwycona zeby isc na impreze bylej mojego
      mezczyzny...wiec nie dziwie sie Twojemu facetowi.
    • agatka_to_ja Re: nie chce ze mną iść na imprezę 31.01.07, 12:58
      jak go przekonac?
      pogadac z nim spokojnie i madrze.
    • Gość: kali Re: nie chce ze mną iść na imprezę IP: *.ztpnet.pl 31.01.07, 13:36
      Gosc jest normalny. Ty jestes dziwna.
      • Gość: n76 Re: nie chce ze mną iść na imprezę IP: 81.210.22.* 31.01.07, 13:55
        Dziewczyno, idź sama. Minie trochę czasu i sama zaczniesz kombinować jak tu się
        wyrwać bez niego:))). Korzystaj póki jest okazja:D.
    • gwiazdka_na_niebie Re: nie chce ze mną iść na imprezę 31.01.07, 14:30
      Idź sama. Nie jesteś przecież jego własnością, a jeśli Ci nie ufa to tym
      gorzej! Nie musicie przecież wszędzie chodzić razem. Ja bym tam nie miala
      oporów by iść bez niego. Bez łaski, prawda?
      • Gość: kali Re: nie chce ze mną iść na imprezę IP: *.ztpnet.pl 31.01.07, 15:13
        Chyba nie bylas w dluzszym zwiazku skoto piszesz jak potluczona.
        • Gość: antychryst Re: nie chce ze mną iść na imprezę IP: *.118-14-84.ripe.coltfrance.com 31.01.07, 19:24
          dokladnie,ja bym ci powiedzial albo imprezka u bylego albo ja a jak nie to
          spie..j
          • gwiazdka_na_niebie Re: nie chce ze mną iść na imprezę 01.02.07, 00:16
            Ja pierdziele! A co w tym złego, że idę gdzieś sama?! Mój facet mi ufa a ja
            jemu - już 3 lata! Jak któreś z nas nie ma ochoty wychodzić z drugim to nie ma
            żadnego problemu! Myślę, że wlaśnie na tym polega związek!
            Współczuję komuś, kto jest z kimś, kto stawia partnera przed takim wyborem!
            Zapewniam Cie, że wolalabym spier...ć!!!
            • Gość: kali Re: nie chce ze mną iść na imprezę IP: *.ztpnet.pl 01.02.07, 00:35
              Nie chodzi o to, ze chce isc sama tylko do kogo.
              • gwiazdka_na_niebie Re: nie chce ze mną iść na imprezę 01.02.07, 00:39
                Przecież napisala, że to rozdzial zamknięty w jej życiu. Czemu miał by jej nie
                wierzyć? A jeśli coś zbroi na tej imprezie, to lepiej żeby chłopak jak
                najszybciej się przekonal jaka jest naprawdę.
                • Gość: kali Re: nie chce ze mną iść na imprezę IP: *.ztpnet.pl 01.02.07, 00:50
                  > Przecież napisala, że to rozdzial zamknięty w jej życiu. Czemu miał by jej nie

To powiedzial, ze jak chce to niech idzie. Czy jemu musi sie podobac ten pomysl?
                  Jego niezadowolenie jest zrozumiale. Nie ma nic przyjemnego w przebywaniu z
                  bylymi partnerami swoich partnerow.
                  • gwiazdka_na_niebie Re: nie chce ze mną iść na imprezę 01.02.07, 00:58
                    Dlatego niech idzie sama skoro on nie chce iść z nią i nie potrafi jej prosto z
                    mostu powiedzieć "nie idź".
                    • betti22 Re: nie chce ze mną iść na imprezę 01.02.07, 01:01
                      gwiazdka_na_niebie napisała:

> Dlatego niech idzie sama skoro on nie chce iść z nią i nie potrafi jej prosto
                      z
                      >
                      > mostu powiedzieć "nie idź".

bo on nie moze jej niczego zabronic bo ona nie jest jego wlasnoscia i zapewne
                      nikt nie chce nigdy wymuszonej łaski..wiec nie ze "nie potrafi" jej powiedziec
                      tylko ze "nie moze" bo paragrafy zabraniaja ;) hehe
                    • Gość: kali Re: nie chce ze mną iść na imprezę IP: *.ztpnet.pl 01.02.07, 01:09
                      > Dlatego niech idzie sama skoro on nie chce iść z nią i nie potrafi jej prosto z
                      > mostu powiedzieć "nie idź".

A po co ma byc to wprost? Domyslila sie, ze jemu sie to nie podoba i to wystarczy.
                      • gwiazdka_na_niebie Re: nie chce ze mną iść na imprezę 01.02.07, 01:12
                        To niech nie idzie! Matko boska :p Co mnie to obchodzi :p Ja bym tam sie nie
                        pitoliła i bym sobie poszla ;) A teraz idę spać! Dobranoc wszystkim :p
                        • Gość: kali Re: nie chce ze mną iść na imprezę IP: *.ztpnet.pl 01.02.07, 01:17
                          Pa.
                          • gwiazdka_na_niebie Re: nie chce ze mną iść na imprezę 01.02.07, 01:18
                            A tak sobie jeszcze pomyślalam przed chwilką. Może ten jej obecny ma jakieś
                            kompleksy przy tym byłym. Tamten jest fotografem, sam go podziwiał... Może brak
                            mu pewności siebie :p
                • betti22 Re: nie chce ze mną iść na imprezę 01.02.07, 00:59
                  gwiazdeczko proponuje Ci zebys poprostu poszla ze swoim facetem na impreze do
                  jego bylej...i moze jeszcze niech ona jest stanu wolnego.. zobaczymy czy
                  bedziesz taka wyluzowana..

"tyle o sobie wiemy ile nas sprawdzono"
                  • gwiazdka_na_niebie Re: nie chce ze mną iść na imprezę 01.02.07, 01:03
                    Betti, byłam nie raz! I nie stanowiło to dla mnie żadnego problemu. Prędzej bym
                    się właśnie obawiala (i to też tylko teoretycznie - mam nadzieje, hehe), ze
                    pozna kogos nowego niz ze bedzie chodzil ponownie do tej samej rzeki ;)
                    • betti22 Re: nie chce ze mną iść na imprezę 01.02.07, 01:18
                      gwiazdka_na_niebie napisała:

> Betti, byłam nie raz! I nie stanowiło to dla mnie żadnego problemu. Prędzej
                      bym
                      >
                      > się właśnie obawiala (i to też tylko teoretycznie - mam nadzieje, hehe), ze
                      > pozna kogos nowego niz ze bedzie chodzil ponownie do tej samej rzeki ;)

tak czy siak czegos sie obawiasz...jedno obawiaja sie nowych znajomosci a inni
                      starych milosci..ja szczerze mowiac bardziej obawialabym sie starej milosci..w
                      koncu kiedys bylo im dobrze ze soba..znaja sie dobrze..cos do siebie czuli niz
                      nowych znajomosci ktore przy dlugotrwalym zwiazku wypadaja blado jesli chodzi o
                      dodatkowe wartosci;)
    • Gość: emila racja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 19:33
      ciekawe jak ty by sie czuła gdyby twój chłopak wział cie na imprez do byłej
      dziewczyby??!!!!!
      • aniiatka Re: racja 31.01.07, 21:47
        no ja sie nie dziwie ze nie chce isc, i ty tez bys sobie darowala dla swietego
        spokoju
    • zbuntowany_aniol2 Re: nie chce ze mną iść na imprezę 31.01.07, 22:44
      kurcze zgadzam sie z kali
      • Gość: kali Re: nie chce ze mną iść na imprezę IP: *.ztpnet.pl 31.01.07, 23:00
        Zmadrzalas.
    • zbuntowany_aniol2 Re: nie chce ze mną iść na imprezę 01.02.07, 00:17
      nie schlebiaj sobie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka