Dodaj do ulubionych

Tabletki z rozmów w toku

07.02.07, 19:07
jak sie nazywają te tabletki na odchudzanie o których mówiła dzisiaj ta babka
w rozmowach w toku?? Adiset?? adisept?? wiecie coc o tych tabsach??
Obserwuj wątek
    • Gość: kali Re: Tabletki z rozmów w toku IP: *.ztpnet.pl 07.02.07, 19:26
      Mamy przyklad negatywnego wplywu telewizji.
    • Gość: adipex Re: Tabletki z rozmów w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 10:06
      cholerstwo jakich mało, zacznij ćpac tak samo sie uzależnisz
      • Gość: LENA Re: Tabletki z rozmów w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 16:39
        Ja przez jakis czas zazywalam te tabletki i nie mialam zadnych efektow
        ubocznych,mnustwo moich kolezanek z bylej klasy tez sie nimi wspomagaly(w
        odchudzaniu oczywiscie:))i z nimi bylo gorzej,mdlenie,problemy ze
        wzrokiem,ogolne oslabienie.To przez to,ze zazywajac owych tabletek nic nie
        jadly.Polecam,ale kuracja nie powinna trwac dluzej niz 3 tyg,nalezy tez jesc!!!
        A co mowili w tych rozmowach?????pragne podkreslic,ze te tabletki sa dostepne w
        czechach,ale na recepte u nas mozna je zamowic przez internet.
        • Gość: siur Re: Tabletki z rozmów w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 00:13
          a mówili ze to pochdna amfy i ogólnie rozpierza psyche:) także powodzenia:)
          • Gość: lena Re: Tabletki z rozmów w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 17:28
            skorto wypidsuja to czescy lekarze to chyba nie jest tak zle.zdarzylo mi sie
            raz sprobowac amfy i nie widze zadnego podobienstwa,wydaje mi sie,ze wszystko
            zalezy od psychiki czlowieka
    • Gość: fruzia80 Re: Tabletki z rozmów w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 14:47
      Bardzo proszę dwa razy się zastanów, zanim zaczniesz je łykać. Mój mąż brał je
      przez 2 tygodnie (taka mądra byłam, że sama mu je w necie kupiłam), schudł 8kg,
      aż go w końcu z domu karetka zabrała. No i efekt taki, że wątrobę ma już
      rozwaloną i jest pod stałą opieką kardiologa, bo serduszko też na tych pylach
      ucierpiało. A ma dopiero 35 lat. jego kardiolog twierdzi, że ma wielu pacjentów
      po adipexie, niektórym daje o sobie znać wiele miesięcy po ich zażywaniu. W
      Czechcach owszem lekarze je przepisują, ale wtedy jest się pod stałą opieką
      lekarza, który na bieżąco kontroluje, czy wszystko jest ok. Pomyśl, czy dla
      paru kilkogramów warto zniszczyć sobie zdrowie na zawsze...
      • Gość: szmeksik Re: Tabletki z rozmów w toku IP: *.lan.net.pl 10.02.07, 15:36
        i po co o tym w telewizji mowia teraz glupie zakompleksione dziewczynki juz
        szukaja tych magiczych tabletek.en program byl po to zeby was przestrzec a nie
        zachecic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka