ankesenamon87 07.02.07, 19:07 jak sie nazywają te tabletki na odchudzanie o których mówiła dzisiaj ta babka w rozmowach w toku?? Adiset?? adisept?? wiecie coc o tych tabsach?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kali Re: Tabletki z rozmów w toku IP: *.ztpnet.pl 07.02.07, 19:26 Mamy przyklad negatywnego wplywu telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adipex Re: Tabletki z rozmów w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 10:06 cholerstwo jakich mało, zacznij ćpac tak samo sie uzależnisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LENA Re: Tabletki z rozmów w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 16:39 Ja przez jakis czas zazywalam te tabletki i nie mialam zadnych efektow ubocznych,mnustwo moich kolezanek z bylej klasy tez sie nimi wspomagaly(w odchudzaniu oczywiscie:))i z nimi bylo gorzej,mdlenie,problemy ze wzrokiem,ogolne oslabienie.To przez to,ze zazywajac owych tabletek nic nie jadly.Polecam,ale kuracja nie powinna trwac dluzej niz 3 tyg,nalezy tez jesc!!! A co mowili w tych rozmowach?????pragne podkreslic,ze te tabletki sa dostepne w czechach,ale na recepte u nas mozna je zamowic przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siur Re: Tabletki z rozmów w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 00:13 a mówili ze to pochdna amfy i ogólnie rozpierza psyche:) także powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Tabletki z rozmów w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 17:28 skorto wypidsuja to czescy lekarze to chyba nie jest tak zle.zdarzylo mi sie raz sprobowac amfy i nie widze zadnego podobienstwa,wydaje mi sie,ze wszystko zalezy od psychiki czlowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fruzia80 Re: Tabletki z rozmów w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 14:47 Bardzo proszę dwa razy się zastanów, zanim zaczniesz je łykać. Mój mąż brał je przez 2 tygodnie (taka mądra byłam, że sama mu je w necie kupiłam), schudł 8kg, aż go w końcu z domu karetka zabrała. No i efekt taki, że wątrobę ma już rozwaloną i jest pod stałą opieką kardiologa, bo serduszko też na tych pylach ucierpiało. A ma dopiero 35 lat. jego kardiolog twierdzi, że ma wielu pacjentów po adipexie, niektórym daje o sobie znać wiele miesięcy po ich zażywaniu. W Czechcach owszem lekarze je przepisują, ale wtedy jest się pod stałą opieką lekarza, który na bieżąco kontroluje, czy wszystko jest ok. Pomyśl, czy dla paru kilkogramów warto zniszczyć sobie zdrowie na zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik Re: Tabletki z rozmów w toku IP: *.lan.net.pl 10.02.07, 15:36 i po co o tym w telewizji mowia teraz glupie zakompleksione dziewczynki juz szukaja tych magiczych tabletek.en program byl po to zeby was przestrzec a nie zachecic Odpowiedz Link Zgłoś