Dodaj do ulubionych

apropo burdeli..... opowiem wam pewna historie

17.02.07, 18:10
Jak mysle o tym robi mi sie niesamowicie przykro i zastanawiam sie, czy
takich ,,mezczyzn" nie powinno sie czasem kastrowac. Byla to kiedys bardzo
glosna sprawa, natomiast z racji tego, iz miala miejsce dawno, mozecie jej
nie znac. Kilka dni temu odwiedzila nas siostra i razem z mama rozmawialysmy,
zeszlo jakos na facetow. Przypomniala mi sie pewna historia, w ktorej zonaty
znajomy rodzicow poszedl do brudelu - ale nie chcialam mowic o tym - a o
drugiej historii - ktora przypomniala sie mamie po tym, gdy ja opowiedzialam
o tej pierwszej. Mianowicie - pewna biala, zamezna kobieta urodzila czarne
dziecko. Nie byloby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, ze jej maz rowniez byl
rasy bialej i gdyby nie to, iz kobieta sama byla w szoku - poniewaz meza
nigdy nie zdradzila i nie spala z zadnym Murzynem. Zdezorientowana i
zszokowana kobieta nie miala pojecia, jak to mozliwe. Takie cos zdarza sie
raz na chyba milion przypadkow ale wiecie, co sie okazalo...jej kochany
mezus (pewnie juz nie pierwszy raz) korzystal z uslug pewnej dziwki... ktora
wczesniej rabala sie (sorry) z czarnym i sie nie umyla (! pozdrownienia dla
panow korzystajacych z uslug takich kobiet) i stosunek z tym bialym odbyla w
nie tak dlugim czasie zaraz po tym czarnym ze normalnie maz tej bialej
kobiety przeniosl z ci..y dziwki sperme uprzednio korzystajacego czarnego do
krocza swojej zony, plemniki tego czarnego byly jak to okreslili lekarze
silniejsze niz tego bialego losera i stad czarne dziecko :/ nie wiem jak
potoczyly sie losy tej kobiety - czy zostala z mezem czy nie - ale cholernie
mi przykro ze cos takiego sie jej przytrafilo a jak pomysle jaka droga doszlo
do zaplodnienia - plemnik z penisa meza, ktory zostal wyjety z c..y dziwki a
tam sie dostal penisem jakiegos murzyna... zwymiotowac idzie.
Obserwuj wątek
    • kotek_vel_lol2 Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 17.02.07, 18:13
      a moze od drugiej strony:
      moze nalezy zlikwidowac wszystkie dziwki i burdele?!
      • wytrwala Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 17.02.07, 18:16
        nierealne... zreszta podobnie jak kastracja takich chamow - ale mimo wszystko
        uwazam ze nalezaloby karac tych co korzystaja, moim zdaniem sa ,,bardziej
        winni" - to, ze jest burdel nie znaczy, ze zaraz trzeba z niego skorzystac.
        • kotek_vel_lol2 Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 17.02.07, 18:18
          bardzo feministyczne spojrzenie na problem ...
          zrsezta nic dziwnego - jestes kobieta ...
          wina lezy ROWNO po obu stronach ...
    • Gość: blue Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:18
      mial pecha jednym slowem ,a raczej ta kobieta...,patrzcie jakie mocne geny
      • wytrwala Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 17.02.07, 18:22
        niech ktos skasuje kalego, az strona sie rozjezdza
      • mexico_lady Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 17.02.07, 18:23
        eee tam sranie w banie:P nierealne!
        Chyba ze jego zona lezala na lozku obok i facet nie musial sie ubrac i wrocic do
        domy:P
      • Gość: picobello Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:23
        kazdy facet powinnien miec ta historie nad lozkiem napisana badz karteczke w
        portfelu,wtedy wiecej myslalby
        • kotek_vel_lol2 Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 17.02.07, 18:25
          tak i powinien odmawiac ja kazdego wieczora zamiast modlitwy ...
        • mexico_lady Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 17.02.07, 18:25
          popatrzcie co za zbieg okolicznosci!

ona sie nie myla i on sie nie umyl:P mniaaaami

taka mala dygresja;)
          • kotek_vel_lol2 Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 17.02.07, 18:27
            bo faceci to swinie przeciez i sie nie myja tylko czekaja na deszcz ...
            proste oczywiste ...
            • Gość: picobello Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:28
              jak to sie nie myja,porypalo cie,wypraszam sobie
          • Gość: wytrwala Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:30
            coz nie musicie wierzyc ale tak sie zdarzylo naprawde, zreszta juz pisalam ze
            takie cos sie zdarza pewnie raz na milion i jest tak nieprawdopodobne, a
            jednak - czasem sie zdarza. Wystarczy, ze jeszcze tego samego dnia kochal sie z
            zona i majac na penisie plemniki swoje i murzyna - niespodzianka gotowa a z
            reguly jest tak, ze wlasnie geny czarnych sa mocniejsze. Inna nieprawdopodobna
            historia to taka, ze ten znajomy, ktory poszedl do burdelu - z tej pierwszej
            historii - poszedl tam z jednym kolega. Jakos tak sie stalo ze ten kolega
            dostal zawal i zmarl - a ten, zeby sie nie wydalo, gdzie byli - zostawil kolege
            na lawce w parku, jakby nigdy nic - nic nie widzial nic nie slyszal... sprawa
            wydala sie a ten facet, ktory zostawil kolege po zawale na lawce byl....
            lekarzem.
            • mexico_lady Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 17.02.07, 18:32
              a najlepszy paradox tej calej sytuacji to zapewne pierwszy tekst jaki padl po
              urodzeniu tego dziecka:

"Ty k... zdradzilas mnie! J..alas sie z czarnucham!" :P

hehehehe
              • Gość: wytrwala Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:35
                hehe nie wiem, czy posadal ja o to :P ale przykre jest tez to, jak reagujecie
                na takie historie. Nie widzicie, ze w sumie jest to totalna tragedia... co
                zrobilibyscie na miejscu tej kobiety - nie dosc, ze dowiedziala sie, ze maz ja
                zdradza i to z dziwkami, to jeszcze urodzila dziecko, ktore na dobra sprawe nie
                jest ani jej, ani jej meza ! gdyby jeszcze spala z tym murzynem, a to ani to...
              • Gość: picobello Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:36
                jesli to prawda,to najbardziej w tej historii ucierpila kobieta,kurcze,takiego
                faceta trzeba natychmiastowo wykastrowac
                • Gość: wytrwala Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:37
                  np prawda... nie pamietam gdzie sie to wydarzylo, zapytam mamy moze ona
                  pamieta, ale mam wrazenie, ze w Polsce. Moznaby poszukac w google ale nie wiem,
                  jakie haslo by wpisac zeby cos takiego znalesc.
                • kotek_vel_lol2 Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 17.02.07, 18:38
                  dziecko spalic na stosie a dziwke ukamienowac !
                  • Gość: wytrwala Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:40
                    no no, gratuluje pogladow
                    • kotek_vel_lol2 Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 17.02.07, 18:44
                      a ja tobie latwowiernosci ...
                      • Gość: wytrwala Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:51
                        jasne.
                        • Gość: picobello Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:54
                          ta historia jest odlotowa-kazdy facet powinnien ja poznac:)
                        • kotek_vel_lol2 Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 17.02.07, 18:54
                          a tak wogole po co ta historie napisalas???
                          zeby pokazac jakie to kobiety sa pokrzywdzone przez los?
            • kotek_vel_lol2 Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 17.02.07, 18:35
              jesczez w tej historii brakuje szalonego mordercy biegajacego z nozem po miescie ...
              • Gość: milou Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:44
                > jesczez w tej historii brakuje szalonego mordercy biegajacego z nozem po miescie

Haha... Chyba z fallusem na wierzchu ;p
            • Gość: mich Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.wroclaw.mm.pl 22.02.07, 00:09
              skąd Ty bierzesz te historie?!i Ty w to wierzysz?!to przykre!
            • Gość: Ania Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.icpnet.pl 21.06.07, 23:35
              czyli że murzyni mają bardzo żywotne nasienie, skoro przeżyło tyle zmian
              środowiska i bez wsparcia pokonało świeżą spermę owego męża (bo pamiętajcie, że
              zapładnia jeden, ale na jego sukces pracują tysiące).
          • Gość: Zack Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.wat.edu.pl 14.06.07, 14:56
            Ta historia to na bank sciema. Jestem przekonany, ze to nierealne, a jedynym racjonalny wytlumaczeniem jest to, ze gdzies w poprzednim pokoleniu byl murzyn i jego gen akurat w tym przypadku zadzialal. W koncu geny sie przekazuje potosmtwu, nawet jesli sie nie ujawniaja dlugi czas. tylko kobieta moglaby taka historie wymyslic i w nia uwierzyc. Durnota, az zal, ze tyle komentarzy na tym temacie jest
            • genovefa Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 14.06.07, 15:09
              To po jaka cholere podbijasz watek sprzed 3 miesiecy?
    • agatka_to_ja Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 17.02.07, 18:36
      Dla mnie to jest niesmaczna i wydumana historia rodem z czasopisma "nie do
      wiary".... dlatego sie nia nie przejmuje..
      • Gość: wytrwala Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:38
        to sie nie przejmuj, w koncu nie ciebie dotyczy.
    • Gość: senshru Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:53
      Historia znana na cała Polske. Wyssana z palca!
    • Gość: picobello Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:59
      to moze byc nawet realne w rzeczywistosci-co do casusu wierze ale co do
      zdarzenia no nie wiem:0
    • Gość: wytrwala Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:59
      w to, ze urodzily sie koty z dwiema twarzami tez pewnie nie uwierzycie? coz,
      zdarza sie, tylko ze tutaj jest nakrecony film a w historii o burdelu nie.
      • Gość: wyt Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 19:03
        www.gazetagazeta.com/artman/publish/article_16040.shtml tutaj znajduje
        sie mala wzmianka o tym, troche nizej, zaczyna sie od ,,panski sarkazm moze i
        jest uzasadniony", ale to zaden dowod - tylko ktos w artykule/opowiadaniu
        przytoczyl ta historie w jednym zdaniu. Niestety ciezko cos znalesc w
        internecie.
      • cza_arna Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 23.02.07, 16:54
        > w to, ze urodzily sie koty z dwiema twarzami tez pewnie nie uwierzycie?

Też nie uwierzymy bo koty nie mają twarzy.
    • Gość: wyt Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 19:04
      mimo wszystko wniosek jest chyba nieco dalej idacy, krotkowzroczni pewnie tego
      nie widza :)
      • kotek_vel_lol2 Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 17.02.07, 19:05
        jaki?
        • Gość: blue Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 19:52
          strzezonego pan Bóg strzeze;)
          • kotek_vel_lol2 Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 17.02.07, 19:55
            a jesli ktos jest niewierzacy???
            • Gość: wyt Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 19:56
              w takim wypadku rozum niech go strzeze, jesli go posiada.
    • Gość: Skin Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:04
      Jasne kur... przeniosl sperme z piz.. i wlozyl do zony jakim debilem trzeba byc
      zeby w to uwierzyc.NIEREALNE KUR..
      • Gość: wyt Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:13
        to zes sie wyprodukowal chlopie, jedyny debilizm jaki sie tu pojawil to ten
        twoj.
    • kotek_vel_lol2 Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 17.02.07, 20:52
      w pochwie dwie godziny ...
      poza wydaje mi sie krocej ...
    • Gość: rere Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.c157.petrotel.pl 18.02.07, 10:04
      oho az ciekaw jestem ktora laska daje kazdemu bez gumy za kase? i dla tej
      Pani co brednie pisze niech najpierw poczyta jak sie w ciąze zachodzi i na
      jakiej zasadzie działa wyrysk he he

• qnegunda Buhahaha! Ale idiotyzm! 18.02.07, 11:02
      Dlugo nad tym myslalas????
      • Gość: wyt Re: Buhahaha! Ale idiotyzm! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 11:13
        nie badzcie zalosni a popytajcie lekarzy moze ktorys o tym slyszal. To, ze nie
        zdarza sie to nagminnie nie znaczy, ze zdarzyc sie absolutnie w swiecie nie
        moze. Poza tym, to wcale takie nieprawdopodobne nie jest, ale widocznie
        powinniscie sie douczyc ale moze z bardziej profesjonalnego zrodla niz kolega z
        osiedla .
        • jurek_dzbonie Re: Buhahaha! Ale idiotyzm! 18.02.07, 12:07
          > nie badzcie zalosni a popytajcie lekarzy moze ktorys o tym slyszal.

Moj kupel lekarz o malo nie zadlawil sie ze smiechu!
    • Gość: Ewa Brednie !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:10
      jw
      • Gość: blue nie mieliscie biologii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:43
        ostatnio ,jakies 3,4 dni temu był szeroki artykuł m.in.na ten temat wlaśnie na
        portalu Gazeta.pl ,niestety nie mam do niego linka.Takie sytuacje sie zdarzaja
        choc jest to przypadek jeden na milion ,w organizmie kobiety moze dojsc do
        tzw.wojny plemnikow .Douczyc sie ,a nie tylko pisac o oralu/analu itp. a
        lekarz ,ktory rzekomo to wysmial jest zwyklym konowalem i tyle.
        Acha wywiad byl przeprowadzony z prof.wybitnym Biologiem
    • libertine21 Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 18.02.07, 13:16
      o fujjjjjjjjj
    • hholy Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 18.02.07, 14:13
      biedne dziecko
      ten Murzynek znaczy

a tak w ogole to ktos tu sie chyba za duzo "Z Archiwum X" naogladal
      • Gość: blue Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 14:18
        czy ty nie rozumiesz ,ze to jest mozliwe? rzadkie ale mozliwe?
        • hholy Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 18.02.07, 14:25
          ja wierze w to,ze to jest mozliwe,ale tak bardzo malo prawdopodobne,ze gdyby
          naprawde sie kiedys takie cos wydarzylo,to byloby o tym glosno
          a w polaczeniu z historyjka o lekarzu,ktory po wizycie w burdelu zaniosl trupa
          swego kumpla na lawke...itd.-historyjka numer1 traci na wiarygodnosci
          tzn.autorka traci na wiarygodnosci
      • Gość: may Re: LINK !!! apropo burdeli..... IP: *.zegrze.maverick.com.pl 18.02.07, 14:19
        Długi ale niesamowity artykuł-wywiad w 2 częściach.. polecam.. i wierzcie mi, że
        nic co tu wspomniano nie jest niemożliwe!

kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,78525,1296843.html?as=1&ias=10&startsz=x -
        CZĘŚĆ 1

kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,55341,673167.html?as=1&startsz=x CZĘŚĆ 2
        • Gość: picobello Re: LINK !!! apropo burdeli..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 14:20
          ja wierze
          • Gość: picobello Re: LINK !!! apropo burdeli..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 14:24
            ale obszerna lektura
            • Gość: blue Re: LINK !!! apropo burdeli..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 14:35
              dokladnie o ten artykul mi chodzilo;) ,swietna lektura i wreczmoim zdaniem
              obowiazkowa a tu cytat
              "nnymi słowy, jedna osoba na dwadzieścia żyje dzięki temu, że plemniki jej
              biologicznego ojca pokonały plemniki innych partnerów w drogach płciowych
              matki. Niby niewiele, ale według Bakera znaczy to, że statystycznie każdy z nas
              ma przodka, którego by nie miał, gdyby nie owo zjawisko. "Dzisiaj - pisze
              w "Wojnie plemników" - jesteśmy określonymi osobami dlatego, że jeden z naszych
              przodków wyprodukował porcję nasienia na tyle walecznego, by tę wojnę wygrać".

Ponieważ w trakcie cyklu kobieta wytwarza zwykle tylko jedną komórkę jajową,
              może być tylko jeden zwycięski plemnik. Gdy wytworzy ich dwie, a taka sytuacja
              ma miejsce w przypadku bliźniąt dwujajowych, wtedy zaszczytu zapłodnienia
              dostępują co prawda dwa plemniki, ale de facto zwycięzca jest jeden, jako że
              oba pochodzą od jednego ojca. I wydawało się, że inaczej być nie może. A jednak
              historia wojen plemnikowych zna przypadki remisu: najbardziej spektakularnym
              tego przykładem są bliźnięta dwujajowe różnych ras, a więc i różnych ojców."
              • hholy Re: LINK !!! apropo burdeli..... 18.02.07, 14:39
                no dobra,ale samica(no sorry ale do czego tu zostal sprowadzany seks)musialaby
                chyba uprawiac seks rownoczesnie z dwoma partnerami
                a nie tak jak w bajeczce wytrwalej
                • Gość: may Re: LINK !!! apropo burdeli..... IP: *.zegrze.maverick.com.pl 18.02.07, 14:43
                  zywotnosc plemnikow wynosi do 72 a czasem i wiecej godzin... także
                  najsilniejsze plemniki maja szanse "przechodzić" poprzez mężczyzn z jednej
                  kobiety na drugą ,co prawda w bardzo nieprzyzwoity i ohydny sposób.. ale jest to
                  możliwe i takie przypadki miały już swoje miejsce. Nie słyszy się o nich głośno,
                  bo to zaden powód do chwały i sławy i za pewne takie przypadki są ukrywane... na
                  drugi raz.. moi drodzy, zanim kogos bardzo skrytykujecie, upewnijcie się iż
                  macie informacje wystarczajace na to.. swoją droga,, to tragedia ,ze takie
                  rzeczy maja meijsce!

A artykuł goraco polecam podobnie jak pozycję "Seks w Przyszłości" Wydawnictwa
                  Rebis.

Pozdrawiam

Mayrah1
                  • Gość: braat1 Re: LINK !!! apropo burdeli..... IP: *.centertel.pl 19.02.07, 12:51
                    Ta przezywalnosc plemnikow to jest chyba liczona w sprzyjajacych warunkach:
                    macica, jajniki, w pochwie jest srodowisko nieprzyjazne plemnikom, ktore moga
                    tam przetrwac okolo 2h.
                    • agatka_to_ja Re: LINK !!! apropo burdeli..... 19.02.07, 13:05

Gość portalu: braat1 napisał(a):

> Ta przezywalnosc plemnikow to jest chyba liczona w sprzyjajacych warunkach:
                      > macica, jajniki, w pochwie jest srodowisko nieprzyjazne plemnikom, ktore moga
                      > tam przetrwac okolo 2h.

haha.. bzdura... w sprzyjajacych warunkach, czyli w sluzie plodnym plemniki
                      moga przezyc w kobiecie nawet 7 dni!!!
                • Gość: blue Re: LINK !!! apropo burdeli..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 14:44
                  dziwie sie ,ze jako ssak oburzasz sie na okreslenie samica w artykule ,ktory
                  traktuje o doborze naturalnym ,w koncu jestesmy czescia natury czyz nie?poza
                  tym sytuacje mozemy odwrócic -plemniki czarnoskorego faceta "wygraly" walke z
                  plemnikami bialego,taka sytuacja moze sie zdarzyc .
                  • Gość: cocoloco Re: LINK !!! apropo burdeli..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 14:47
                    no nie ladnie sie maskowac:)
                  • hholy Re: LINK !!! apropo burdeli..... 18.02.07, 14:49
                    ja sie nie oburzam na okreslenie samica,wszak dobrowolnie go uzylam!moje sorry
                    bylo naprzeciw ewentualnemu oburzeniu odbiorcow
              • hholy Re: LINK !!! apropo burdeli..... 18.02.07, 14:47
                a tak by the way-kobieta nie WYTWARZA komorek jajowych,tylko rodzi sie z
                kompletem niedojrzalych,a co miesiac dojrzala komorka(zazwyczaj jedna,ale bywa
                inaczej) opuszcza jajowod
                ale to tylko tak na marginesie
                • Gość: blue Re: LINK !!! apropo burdeli..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 16:19
                  no tak ;)
    • Gość: pendraczek Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: 83.238.44.* 19.02.07, 18:13
      a cala ta historia zostala wymyslona od a do z przez znanaego w PRLu
      felietoniste , pseudonim Jan Rem ktorego to pseudonimuuzywal Jerzy Urban. Ale
      widze ze juz stala sie faktem przekazywanym z pokolenia na pokolenie:)
      • Gość: wytrwala Dzieki may !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 11:08
        dzieki za link. Szukalam w internecie czegos na ten temat aby troche douczyc
        Skina i innych mu podobnych, ale nic nie szlo znalezc. To jest naprawde zalosne
        jakimi niedowiarkami sa ludzie. A tlumacze, ze fakt iz dane zjawisko nie
        wystepuje czesto to nie znaczy, ze jest niemozliwe - na swiecie zdarzaja sie
        takie rzeczy ze ta opisana przeze mnie to pikus (choc bardzo przykry ... dla
        mnie byloby to traumatyczne przezycie). A ta druga historia jest prawdziwa bo
        znam ja z ,,autopsji" - wydarzyla sie w moim malym rodzinnym miasteczku, w
        ktorym kiedys mieszkalam. Wspolczuje tylko zonie tego pseudolekarza, ktory sie
        przestraszyl tego iz wszyscy moga dowiedziec sie, gdzie soie chadzal - kobieta
        nic nie zrobila, mieli dziecko - a tyle wstydu sie najadla, za meza - cala
        miejscowosc o tym huczala.
        • Gość: xyz Re: Dzieki may !!!! IP: 80.54.169.* 20.02.07, 12:34
          Gość portalu: wytrwala napisał(a):

Nie pisz dziewczyno bajek bo ta sytuacja o ktorej mowisz nie miała miejca w
          Polsce,czytałam artykuł i wiem i jeszcze raz powtarzam ze była to bajeczka.
          • wytrwala Re: Dzieki may !!!! 20.02.07, 13:41
            gdzie pisalam ze to bylo w Polsce ?
            • Gość: may Dajcie Spokój juz!!!! Dzieki may !!!! IP: *.zegrze.maverick.com.pl 20.02.07, 14:33
              Oto cytat ze wstępu do artykułu : "Kiedy rodzi się najwięcej dzieci? Jak bardzo
              seks zależy od szerokości geograficznej? Jak zapewnić sobie wierność swej
              wybranki? A czy orgazm zwiększa szanse zajścia w ciążę? Czy kobietom i
              mężczyznom seks smakuje inaczej? Czy mężczyzna wierny jest niemęski? Dlaczego
              ludzie uprawiają seks okrągły rok, a nie - tak jak zwierzęta - okresowo?

I UWAGA !!!! " Na te i wiele innych ciekawych pytań odpowiada dr. Bogusław
              Pawłowski. To wywiad Gazety Wyborczej z 2001 roku, uhonorowany nagrodą Grand
              Press. (!!!!!!)

Artykuł uhonorowany ważną nagrodą nie jest bzdurą!
              To co jest w nim opisane, wydarzyło się, nie w Polsce ale zagranicą, ale
              wydarzyło się. Takie sytuacje zdarzają się, tylko o nich nie mówi się na
              publicznych debatach, no chyba ,ze na naszym forum..;)

Przestańcie się licytować czy to jest prawda czy nie!
              Nie WAM oceniac temat.. wydaje mi się, że skoro autorytety wypowiadają się na
              ten temat, to mamy prawo wierzyć w podstawność historii, o których opowiadaja!
              Nie pozjadaliscie wszystkich rozumów i nie o wszystkim co się wiecie maje
              pojęcie, wiec nie krytykujcie!
              To bez sensu, a sprzeciw dla samej idei sprzeciwu nic sensownego do dyskusji na
              poziomie nie wnosi!

Powodzenia w sensownych dywagacjach;)
    • jebniety Dramat! 20.02.07, 12:00
      Wytrwała, jeśli w to wierzysz, to jesteś po prostu głupia, ale za ch.uja nie
      umiem Ci wytłumaczyć dlaczego...
      • wytrwala [...] 20.02.07, 13:40
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • jebniety Re: Dramat! 20.02.07, 14:44
          To, że jestem jebniety to wiem, przecież tego nie ukrywam. Ale niestety mylisz
          się, jeżeli myślisz, że to jest przyczyną mojej kapitulacji.
          Prawdziwym powodem jest to, że głupota jest z reguły bezdenna i nie sposób jej
          ogarnąć.
          • Gość: wyt Re: Dramat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 15:03
            sorry ze to powiem ale jestes zakuty. Przeczytaj to, co napisala may (jedna z
            nielicznych sensownych wypowiedzi tutaj) i potem sie wypowiadaj, ja juz z toba
            dyskutowac nie bede bo mi sie nie chce, niejestem twoja nauczycielka, chcesz
            byc ograniczony, to badz.
            • jebniety Re: Dramat! 21.02.07, 13:42
              sory, że to powiem, ale fakju! :P

z tego opisu wojny plemników wcale nie wynika, że można przenieść pod napletem
              cudze plemniki
      • Gość: Artur Przezywacz Tak, to sie zgadza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 10:04
        Jest glupia - a co ciekawe - rowniez jej matka i siostra.
    • Gość: xyz Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: 80.54.169.* 20.02.07, 12:31

Odpowiadasz na :

wytrwala napisała:

Czytałam ten artykuł w jakims pismidle,było to bardzo dawno temu,ładnych kilka
      lat a pozniej ktos to skomentował w tej samej gazecie ze to bajeczka.Co do
      burdeli to zawsze bedzie popyt jesli jest podaż.Nalezy zlikwidowac ten zawod i
      po kłopocie.Tylko co te kobitki beda robic jesli ich praca jest tylko
      rozkładanie nog bo nic innego nie potrafią.NIe bronie facetow ale kobiety sa
      gorsze od nich.Nie maja szacunku ani dla siebie ani dla własnego ciała.Daja tam
      byle jakiemu szmotkowi i biora bez żenady kasę.Facet jak tam idzie to sobie
      przynajmniej wybiera ale one musza dawac temu ktory je wybierze.Załosc bierze
      jak sie tylko pomysli czym sa niektore kobiety.
      • qnegunda Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 23.02.07, 15:24
        > Co do burdeli to zawsze bedzie popyt jesli jest podaż.Nalezy zlikwidowac ten
        > zawod i po kłopocie

Fatal error. Dopoki bedzie popyt, to bedzie i podaz. Dopoki faceci beda chodzic
        na dziwki dotad one beda. I nie zlikwiduje sie tego zawodu. Jak zdelegalizujesz
        agencje towarzyskie to sie pojawia salony masazu i odnowy dla mezczyzn, gdzie
        panie beda zaspokajac panow masujac im czlonki pewna dziurka.
    • kola1987 Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 20.02.07, 16:29
      troche mi sie nie chce3 wierzyc, bo przeciez plemniki tak dlugo nie dzialaja, ale...

p[are albo kiljka lat temu slyszlam o tym, tzn nie wiem czy o tym samym ale jak
      jakas babka urodzila czarne dziecko, a je maz chcial ja za to zostawic, albo to
      dziecko do adopcji, wiec jak to ta sami historiia to jeszcze lepiej..
    • Gość: asqe Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.plus.com 21.02.07, 16:59
      powiedzmy, ze to wszystko sie wydarzylo sie naprawde(choc wydaje mi sie to
      zupelnie niemozliwe, niewazne). moje pytanie brzmi: w jaki sposob ludzie ci
      doszli do tego, ze kochany
      mezus (pewnie juz nie pierwszy raz) korzystal z uslug pewnej dziwki... ktora
      wczesniej rabala sie (sorry) z czarnym i sie nie umyla (! pozdrownienia dla
      panow korzystajacych z uslug takich kobiet) i stosunek z tym bialym odbyla w
      nie tak dlugim czasie zaraz po tym czarnym ze normalnie maz tej bialej
      kobiety przeniosl z ci..y dziwki sperme uprzednio korzystajacego czarnego do
      krocza swojej zon
    • aniaania20 Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 21.02.07, 19:50
      po prostu naloz gume na instrument
    • Gość: mf Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.wroclaw.mm.pl 22.02.07, 00:14
      katastrofa
    • facet123 Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 23.02.07, 15:14
      Sorry, ale to wielka ściema.
      • kamcia884 Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori 23.02.07, 16:00
        Tak , to napweno jest prawda! Pamietam to .Niestety panowie, wasze plemniki
        zyja 72 godziny .
        Kiedys zastanawiałam sie, a nawet dyskutowałam z kolezanką , czy przykład pani
        A.K. i pana ł. to nie to samo .Oj, życie , życie......... .
        • Gość: lady Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.wroclaw.mm.pl 23.02.07, 17:00
          ale GDZIE?? GDZIE dziewczynko??? w DROGACH RODNYCH a nie na
          przescieradle/ręce/kołdrze/policzku/penisie* (wybierz dowolne)...poczytalabys
          trochę..
          • Gość: mayrah1 Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: 83.16.200.* 23.02.07, 18:21
            Ludzi czytajcie historię i wczesniejsze posty!!!! Polecam tworzyć drzewko od
            najnowszego a zobaczycie co pisza wasi poprzednicy... ;)

take care
    • krzysiek.wa_wa to bardzo stara plotka ! ! ! lata 80-te XX wieku 26.02.07, 12:47
      wytrwala napisała:

> Jak mysle o tym robi mi sie niesamowicie przykro i zastanawiam sie, czy
      > takich ,,mezczyzn" nie powinno sie czasem kastrowac. Byla to kiedys bardzo
      > glosna sprawa, natomiast z racji tego, iz miala miejsce dawno, mozecie jej
      > nie znac. Kilka dni temu odwiedzila nas siostra i razem z mama rozmawialysmy,
      > zeszlo jakos na facetow. Przypomniala mi sie pewna historia, w ktorej zonaty
      > znajomy rodzicow poszedl do brudelu - ale nie chcialam mowic o tym - a o
      > drugiej historii - ktora przypomniala sie mamie po tym, gdy ja opowiedzialam
      > o tej pierwszej. Mianowicie - pewna biala, zamezna kobieta urodzila czarne
      > dziecko. Nie byloby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, ze jej maz rowniez byl
      > rasy bialej i gdyby nie to, iz kobieta sama byla w szoku - poniewaz meza
      > nigdy nie zdradzila i nie spala z zadnym Murzynem.

to bardzo stara plotka ! ! ! lata 80-te XX wieku
      i zdażyć się to miało we Szwecji

> Zdezorientowana i
      > zszokowana kobieta nie miala pojecia, jak to mozliwe. Takie cos zdarza sie
      > raz na chyba milion przypadkow ale wiecie, co sie okazalo...jej kochany
      > mezus (pewnie juz nie pierwszy raz) korzystal z uslug pewnej dziwki... ktora
      > wczesniej rabala sie (sorry) z czarnym i sie nie umyla

Teraz w dobie AIDS używa się obowiązkowo prezerwatyw
      (nie bierz pod uwagę WYJĄTKÓW od reguły w stylu eurodeputowany w Belgii z
      pewnej polskiej partii)
      • Gość: wyt Re: to bardzo stara plotka ! ! ! lata 80-te XX wi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 10:29
        moze teraz tak ale kiedys nie. A skad wiesz, ze to plotka? pojechales na
        miejsce i sam zbadales sprawe? :)
        • krzysiek.wa_wa Re: to bardzo stara plotka ! ! ! lata 80-te XX wi 07.03.07, 14:40
          Gość portalu: wyt napisał(a):

> moze teraz tak ale kiedys nie.

TERAZ na pewno to plotka
          a "co było a nie jest, nie pisze się w rejestr"

> A skad wiesz, ze to plotka? pojechales na
          > miejsce i sam zbadales sprawe? :)

A ty? Pojechałeś na miejsce ?
          Rozmawiałeś z żoną... z mężem... z prostytutką... z Murzynem...?

• kika113 Czytałam o tm przypadku w gazecie 07.03.07, 19:13
            parę lat temu, faktycznie takie coś się wydarzyło.
        • Gość: Artur Przezywacz Re: to bardzo stara plotka ! ! ! lata 80-te XX wi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 10:05
          > moze teraz tak ale kiedys nie. A skad wiesz, ze to plotka? pojechales na
          > miejsce i sam zbadales sprawe? :)

A ty?
    • Gość: Kasiczek Re: apropo burdeli..... opowiem wam pewna histori IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.03.07, 15:16
      To naprawdę odrażające! Brak słów aby to skomentować...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka