Dodaj do ulubionych

mój facet sika przez sen

23.02.07, 23:28
Często mu się to zdarza. Potem się tłumaczy, że śniło mu się, że jest na
kiblu. Spotkaliście się z czymś takim? Mam już dość budzenia się w mokrym łóżku!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: j Re: mój facet sika przez sen IP: *.tpnet.pl 23.02.07, 23:29
      troll.
    • Gość: h Re: mój facet sika przez sen IP: *.tpnet.pl 23.02.07, 23:29
      załóz mu pampersa
    • crazyfrogie Re: mój facet sika przez sen 23.02.07, 23:31
      O ile... ten post nie jest jakąś ściemą... to może być prawda... i niestety
      zdarza się i tak. Poszukaj sobie o tym w sieci, to się nawet jakoś nazywa
      specjalistycznie. I jest związane z zaburzeniami snu w fazie REM
      (odpowiedzialnej za sen i marzenia senne)
      Pozdrawiam :)
    • Gość: Scholetta Re: mój facet sika przez sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 23:40
      Twój mężczyzna ma problem i to niemały.
      Moczenie nocne zależne jest od kilku czynników.
      Czy z tą przypadłością występują jakieś lęki, nadpobudliwość psychoruchową, trudności z zasypianiem, koszmary senne, poczucie niepewności bądź apatia?

Możliwe jest, że Twój facet ma zaburzone przejście snu głębokiego. śpi tak głęboko, że nie jest w stanie się wybudzić. Być może ma nieprawidłową objętość pęcherza moczowego. Najlepiej byłoby jeśli poszedłby do lekarza.
    • crazyfrogie Re: mój facet sika przez sen 23.02.07, 23:43
      Właśnie, tak jak Scholetta też napisała. :) Dodam jeszcze, że nie ma tu się
      czego wstydzić, ani tym bardziej... nie powinnaś się na niego złościć.
      Podejrzewam, że nie jest mu przyjemnie z tym...

Każdego może to dotknąć.
    • gwiazdka_na_niebie Re: mój facet sika przez sen 24.02.07, 00:01
      Kurcze, jeśli nie robisz sobie jaj to macie problem. Jest jedno racjonalne -
      rozwiązanie dopóki mu nie przejdzie - śpijcie osobno.
    • Gość: ... Re: mój facet sika przez sen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 00:03
      ja tak miałam jakos do 12-13 roku zycia.. w wieku dojrzewania przeszło mi...
      moga to byc problemy psychiczne.. albo z ukladem wydalniczym.
    • Gość: ooo Re: mój facet sika przez sen IP: *.it-net.pl 24.02.07, 22:38
      spotkałam się z tym ale mój leje przez sen tylko jak pije wódkę, robiłam mu
      niezłe awantury bo to łoże cuchnie, zabroniłam pić, skutkuje
      • Gość: picobello Re: mój facet sika przez sen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 22:56
        jesli ktos ma dolegliwosci chrobowe to jeszcze rozumie,ale jak jest pijany-to
        chyba cos nie tak-musi byc fest pijany-pamietam ze mi chcieli na mozczenie
        skolowac odroczenie od pojscia do wojska,ale nie chcialem az tak poswiecac sie
        dla sprawy
        • Gość: wyt Re: mój facet sika przez sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 23:58
          ehehe ja sie przyznam mi sie tak RAZ zdarzylo, ale zdarzylo :))) dziewczyny
          dobrze pisza ze to ma zwiazek z zaburzeniem w fazie snu... powiem jak bylo u
          mnie, a mialam wtedy 19 lat :P eh :P spalam bardzo mocno i rowniez bardzo mocno
          chcialo mi sie sikac, ale nie obudzilam sie! ;/ i dokladnie tak jak twoj
          chlopak mowi - snilo mi sie, ze sikam iii.... w pewnym momencie obudzilam sie i
          stwierdzilam, ze ja, fak, sikam naprawde :/ wierzyc mi sie nie chcialo ale coz.
          Ale zeby twojemu facetowi tak sie robilo stale... najprawdopodobniej on zamiast
          sie obudzic i isc do lazienki to spi tak mocno a pecherz w pewnym momencie nie
          wytrzymuje, ale jak to wyleczyc ...
        • Gość: ooo Re: mój facet sika przez sen IP: *.it-net.pl 25.02.07, 00:12
          no właśnie jak fest pijany, po prostu się nie budził a pęcherz pełny:/ tragedia
    • Gość: hanula Re: mój facet sika przez sen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 10:48
      do urologa...
      • Gość: beatka1406 Re: mój facet sika przez sen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 11:10
        heheh mi tez sie takpare razy zdarzylo,snimi sie ze sikam na toalecie,nagle sie
        budze czuje ze mokro mitam i biegeiem do toalety:)hehhe nom a ja sobie ztym
        poradzilam prosto ,poprostu nie pije nic przed snem. ale tonaprawde jest bardzo
        realistyczne heh.spiei czuje jak siusiam:)
        • slmako moze sie zbyt oszczedzasz a on 04.03.07, 11:22
          ma sny erotyczne i sie spuszcza.
    • jurek_dzbonie Nie podoba ci sie chinski deszczyk? 04.03.07, 15:58
    • Gość: boy Re: mój facet sika przez sen IP: *.lukman.pl 16.01.16, 08:59
      Mam 35 lat i niekiedy podobnie zdaża mi sie to co jakiś czas (1-2 w roku) śni mi się np że jestem malym dzieckiem i siedzę na nocniku a potem budzę się w mokrym łóżku.
      Jak jade gdzieś i śpię poza domem to zawsze w pampersach bo się boje.
    • Gość: D. Sik Re: mój facet sika przez sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.16, 23:22
      Jak byłam mniejsza to lałam w łóżko jak opętana,co noc. Brałam jakieś niebieskie tabletki o dość słodkawym smaku i zdarzało mi się rzadziej. Potem niby było, że nie mogę ich dłużej brać i miałam tylko nie pić przed snem i chodzić siku. Minęło mi, ale miałam chore nerki. Potem zdarzyło mi sie w wieku ok. 12 lat kilka nocy i sama doszłam do wniosku,że tapczan mnie ziebil.
      Jest to krępujące i uciążliwe,kiedyś spałam u koleżanki a u niej śpi sie w kilka osób i też sie zlałam,ale wcisnęłam kit że się spocilam.
      Wiem jakie to okropne uczucie dlatego każdy kto ma jakieś tego typu problemy to od razu lekarz koniecznie!!
      I czasami reż tak miałam, że śniło mi się, że jestem na kibelku,ale rzadko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka