lady_marmolada 23.02.07, 23:28 Często mu się to zdarza. Potem się tłumaczy, że śniło mu się, że jest na kiblu. Spotkaliście się z czymś takim? Mam już dość budzenia się w mokrym łóżku!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: h Re: mój facet sika przez sen IP: *.tpnet.pl 23.02.07, 23:29 załóz mu pampersa Odpowiedz Link Zgłoś
crazyfrogie Re: mój facet sika przez sen 23.02.07, 23:31 O ile... ten post nie jest jakąś ściemą... to może być prawda... i niestety zdarza się i tak. Poszukaj sobie o tym w sieci, to się nawet jakoś nazywa specjalistycznie. I jest związane z zaburzeniami snu w fazie REM (odpowiedzialnej za sen i marzenia senne) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scholetta Re: mój facet sika przez sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 23:40 Twój mężczyzna ma problem i to niemały. Moczenie nocne zależne jest od kilku czynników. Czy z tą przypadłością występują jakieś lęki, nadpobudliwość psychoruchową, trudności z zasypianiem, koszmary senne, poczucie niepewności bądź apatia? Możliwe jest, że Twój facet ma zaburzone przejście snu głębokiego. śpi tak głęboko, że nie jest w stanie się wybudzić. Być może ma nieprawidłową objętość pęcherza moczowego. Najlepiej byłoby jeśli poszedłby do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
crazyfrogie Re: mój facet sika przez sen 23.02.07, 23:43 Właśnie, tak jak Scholetta też napisała. :) Dodam jeszcze, że nie ma tu się czego wstydzić, ani tym bardziej... nie powinnaś się na niego złościć. Podejrzewam, że nie jest mu przyjemnie z tym... Każdego może to dotknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_na_niebie Re: mój facet sika przez sen 24.02.07, 00:01 Kurcze, jeśli nie robisz sobie jaj to macie problem. Jest jedno racjonalne - rozwiązanie dopóki mu nie przejdzie - śpijcie osobno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: mój facet sika przez sen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 00:03 ja tak miałam jakos do 12-13 roku zycia.. w wieku dojrzewania przeszło mi... moga to byc problemy psychiczne.. albo z ukladem wydalniczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: mój facet sika przez sen IP: *.it-net.pl 24.02.07, 22:38 spotkałam się z tym ale mój leje przez sen tylko jak pije wódkę, robiłam mu niezłe awantury bo to łoże cuchnie, zabroniłam pić, skutkuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picobello Re: mój facet sika przez sen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 22:56 jesli ktos ma dolegliwosci chrobowe to jeszcze rozumie,ale jak jest pijany-to chyba cos nie tak-musi byc fest pijany-pamietam ze mi chcieli na mozczenie skolowac odroczenie od pojscia do wojska,ale nie chcialem az tak poswiecac sie dla sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyt Re: mój facet sika przez sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 23:58 ehehe ja sie przyznam mi sie tak RAZ zdarzylo, ale zdarzylo :))) dziewczyny dobrze pisza ze to ma zwiazek z zaburzeniem w fazie snu... powiem jak bylo u mnie, a mialam wtedy 19 lat :P eh :P spalam bardzo mocno i rowniez bardzo mocno chcialo mi sie sikac, ale nie obudzilam sie! ;/ i dokladnie tak jak twoj chlopak mowi - snilo mi sie, ze sikam iii.... w pewnym momencie obudzilam sie i stwierdzilam, ze ja, fak, sikam naprawde :/ wierzyc mi sie nie chcialo ale coz. Ale zeby twojemu facetowi tak sie robilo stale... najprawdopodobniej on zamiast sie obudzic i isc do lazienki to spi tak mocno a pecherz w pewnym momencie nie wytrzymuje, ale jak to wyleczyc ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: mój facet sika przez sen IP: *.it-net.pl 25.02.07, 00:12 no właśnie jak fest pijany, po prostu się nie budził a pęcherz pełny:/ tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanula Re: mój facet sika przez sen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 10:48 do urologa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatka1406 Re: mój facet sika przez sen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 11:10 heheh mi tez sie takpare razy zdarzylo,snimi sie ze sikam na toalecie,nagle sie budze czuje ze mokro mitam i biegeiem do toalety:)hehhe nom a ja sobie ztym poradzilam prosto ,poprostu nie pije nic przed snem. ale tonaprawde jest bardzo realistyczne heh.spiei czuje jak siusiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
slmako moze sie zbyt oszczedzasz a on 04.03.07, 11:22 ma sny erotyczne i sie spuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boy Re: mój facet sika przez sen IP: *.lukman.pl 16.01.16, 08:59 Mam 35 lat i niekiedy podobnie zdaża mi sie to co jakiś czas (1-2 w roku) śni mi się np że jestem malym dzieckiem i siedzę na nocniku a potem budzę się w mokrym łóżku. Jak jade gdzieś i śpię poza domem to zawsze w pampersach bo się boje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Sik Re: mój facet sika przez sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.16, 23:22 Jak byłam mniejsza to lałam w łóżko jak opętana,co noc. Brałam jakieś niebieskie tabletki o dość słodkawym smaku i zdarzało mi się rzadziej. Potem niby było, że nie mogę ich dłużej brać i miałam tylko nie pić przed snem i chodzić siku. Minęło mi, ale miałam chore nerki. Potem zdarzyło mi sie w wieku ok. 12 lat kilka nocy i sama doszłam do wniosku,że tapczan mnie ziebil. Jest to krępujące i uciążliwe,kiedyś spałam u koleżanki a u niej śpi sie w kilka osób i też sie zlałam,ale wcisnęłam kit że się spocilam. Wiem jakie to okropne uczucie dlatego każdy kto ma jakieś tego typu problemy to od razu lekarz koniecznie!! I czasami reż tak miałam, że śniło mi się, że jestem na kibelku,ale rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś