Dodaj do ulubionych

dobranie biustonosza

02.03.07, 22:02
mam problem z dobraniem sobie biustonosza bo mam duży biust a jestem
szczupła. czy ktoś ma też taki problem? może znacie w olsztynie sklepy w
których pomogą w odpowiednim dobraniu biustonosza?
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: dobranie biustonosza 02.03.07, 22:05
      Proponuje zapytac na forum OLSZTYN
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=64
      albo MODA
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=650
    • Gość: jaa... Re: dobranie biustonosza IP: *.srg.vectranet.pl 03.03.07, 13:11
      Witaj! Mam ten sam problem :| Jestem szczupla i nie za wysoka, ale biust
      mi "dopisuje" ;) zwlaszcza po tabletkach anty sporo mi urósł. Od tamtej pory za
      kazdym razem jak mam sobie kupic biustonosz to jestem zalamana :| Z własnego
      doświadczenia zauważylam, ze najlepsze biustonosze do ciezkiego biustu nie moga
      sie konczyc sie na samych drucikach ... najlepiej jak na dole jest jeszcze
      kawalek materialu (z 1cm) Wtedy ciezki biust sie lepiej uklada bo jest lepiej
      przytrzymywany. No i nie moga byc tez za bardzo wyciete, bo wtedy jak to sie
      mowi wszystko sie "wylewa" gora :| Niestety wszystkie te bardziej ozdobne
      biustonosze niebardzo pasuja do naszego problemu :(
    • Gość: coldsilence Re: dobranie biustonosza IP: *.asta-net.com.pl 03.03.07, 17:31
      a ja proponuje zajrzec tutaj,duzo ciekawych rzeczy :
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203
    • Gość: mała Re: dobranie biustonosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 19:31
      hej ja też tak mam:)
      noszę 70E a niektórych firm 75... czasem D:)
      wbrew pozorom spokojnie da się wybrać odpowiedni biustonosz. idź do sklepu w
      którym można spędzić dużo czasu i poprzymierzać sporo staniczków:) ja tak
      robię. znalazłam już kilka ciekawych firm i staram się je kupować a jak się nie
      udaje dostać już takiego modelu to szukam nowego:)
      polecam allesa i atlantica. są drogie ale naprawdę świetne do dużego biustu:))
      i nie zgadzam się z opinią jednej z przedmówczyń- da się kupić śliczny ozdobny
      stanik dopasowany do dużego biustu i szczupłej dziewczyny. tylko trzeba umieć
      szukać:)))
      pozdrawiam i życzę udanych poszukiwań

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka