Dodaj do ulubionych

wypadanie wlosow

30.03.07, 17:36
witam, nie moglem znalezc zadnego odpowiedniego forum wiec postanowilem wybrac to... mam problem bo mam 19 lat i zauwazylem ze zaczely wypadac mi wlosy... (syyffff), sadze ze to rodzinne
Obserwuj wątek
    • Gość: ema Re: wypadanie wlosow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 17:45
      wiesz, to nie jest tragedia!niby są jakieś preparaty,ale nie wiem na ile
      skuteczne.faceci z zakolami po prostu wyglądają poważniej,ale to nie znaczy że
      gorzej!a łysi sa podobno teraz w modzie:)mój facet ma 22 lata i zaczyna siwieć i
      nie jest w niczym gorszy niż przedtem;p głowa do góry!
    • mathullabaloo Re: wypadanie wlosow 30.03.07, 19:10
      dzieki za pocieszenie, ja sie odwdziecze i powiem ze moj kuzyn tez w podobnym wieku zaczal siwiec,
      a mam jeszcze pytanie, czy sadzicie ze najlepiej jest sciac wlosy jakos krotko (teraz mam ok 3,5 cm)? moze pomoze?
      • Gość: koralik781 Re: wypadanie wlosow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 20:10
        Powodem wypadania włosów mogą być zaburzenia hormonalne.
      • agatka_to_ja Re: wypadanie wlosow 30.03.07, 21:20

mathullabaloo napisał:

> czy sadzicie ze najlepiej jest sciac wlosy jakos krotko
        > (teraz mam ok 3,5 cm)? moze pomoze?

powinienes miec fryzure, ktora PASUJE do stanu twoich wlosów. A w tym najlepiej
        pomoze ci fryzjer, on powinien ci doradzic, jaka dlugosc wlosow bedzie
        najlepsza, jaki ksztalt fryzury i moze ci doradzic jakis sposob dbania o
        fryzure.
        Sporo srodkow na wypadanie wlosow jest tez w aptekach - nie wstydz sie o nie
        zapytac: kupuja je czesto kobiety, ktore tez miewaja problemy z wypadaniem
        wlosow np. po porodzie.
        • Gość: 4 Re: wypadanie wlosow IP: 195.205.202.* 31.03.07, 20:34
          przeszczep
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka