mathullabaloo 30.03.07, 17:36 witam, nie moglem znalezc zadnego odpowiedniego forum wiec postanowilem wybrac to... mam problem bo mam 19 lat i zauwazylem ze zaczely wypadac mi wlosy... (syyffff), sadze ze to rodzinne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ema Re: wypadanie wlosow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 17:45 wiesz, to nie jest tragedia!niby są jakieś preparaty,ale nie wiem na ile skuteczne.faceci z zakolami po prostu wyglądają poważniej,ale to nie znaczy że gorzej!a łysi sa podobno teraz w modzie:)mój facet ma 22 lata i zaczyna siwieć i nie jest w niczym gorszy niż przedtem;p głowa do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
mathullabaloo Re: wypadanie wlosow 30.03.07, 19:10 dzieki za pocieszenie, ja sie odwdziecze i powiem ze moj kuzyn tez w podobnym wieku zaczal siwiec, a mam jeszcze pytanie, czy sadzicie ze najlepiej jest sciac wlosy jakos krotko (teraz mam ok 3,5 cm)? moze pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koralik781 Re: wypadanie wlosow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 20:10 Powodem wypadania włosów mogą być zaburzenia hormonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: wypadanie wlosow 30.03.07, 21:20 mathullabaloo napisał: > czy sadzicie ze najlepiej jest sciac wlosy jakos krotko > (teraz mam ok 3,5 cm)? moze pomoze? powinienes miec fryzure, ktora PASUJE do stanu twoich wlosów. A w tym najlepiej pomoze ci fryzjer, on powinien ci doradzic, jaka dlugosc wlosow bedzie najlepsza, jaki ksztalt fryzury i moze ci doradzic jakis sposob dbania o fryzure. Sporo srodkow na wypadanie wlosow jest tez w aptekach - nie wstydz sie o nie zapytac: kupuja je czesto kobiety, ktore tez miewaja problemy z wypadaniem wlosow np. po porodzie. Odpowiedz Link Zgłoś