Dodaj do ulubionych

Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego...

04.04.07, 14:06
Jakbyście na to zareagowały? Z tym, że przyjechała z rodzicami, którzy są
znajomymi rodziców mojego chłopaka a on o tym nie mówił dla
Waszego "dobra":)...
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 14:21
      huuuuuuuh?? bylabym w wielkim szoku i dalabym kopa w tylek durniowi
    • Gość: mała Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 14:32
      a może nadal ją kocha? to dla mnie najbardziej oczywista wersja...
      • Gość: rrose7 Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 14:43
        nigdy jej nie kochal:)
        • Gość: ona21 Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 04.04.07, 16:11
          Jak to?
          To moze Ciebie tez nie?
    • agatka_to_ja Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. 04.04.07, 14:37
      Powinnas ustalic z kim spala i gdzie?

To, ze nie powiedzial "dla waszego dobra" - nie przemawia na jego korzysc.
      • Gość: ania Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: *.chello.pl 04.04.07, 15:31
        a ja nie bardzo rozumiem dlaczego niby waszym zdaniem nie mozna utrzymywac
        normalnych kontaktow ze swoim bylym partnerem/partnerką?
        sytuacja wygląda normalnie. ta dziewczyna przyjechala do niego ze swoimi
        rodzicami i wszyscy tam nocowali. co w tym zlego czy dziwnego?? co innego gdyby
        nocowala tam po romantycznej kolacji z nim. ale tak?
        nawet gdyby byla sama ale byla tam z uzasadnionych powodow(chwilowy brak
        mieszkania na przyklad) to nie widze problemu. to chyba dobrze o nim swidczy ze
        utrzymuje dobre stosunki z bylą dziewczyną.
        • Gość: ania Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: *.chello.pl 04.04.07, 15:33
          a to ze nie powiedzial ci o tym wcale nie znaczy ze ma cos na sumieniu. moze bal
          sie pwoiedziec? nie wiedzial jak zareagujesz? moze nie obgadaliscie tego
          wczesniej?(kontaktow z bylymi)
          a moze on wlasnie zna twoje zdania i wie ze ci sie ta znajomosc nie podoba?
          • Gość: kali Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: *.ztpnet.pl 04.04.07, 17:18
            I jakos sie dowiedziala.
            Nie rozumiem podejscia 'zachowam cos dla siebie dla dobra zwiazku albo zeby nie
            denerwowac partnera'.
            Watpliwosci rodza sie wtedy kiedy dowiadujemy sie o czyms przypadkiem.
            • Gość: rrose7 Święta racja!!! IP: 80.54.176.* 04.04.07, 23:03
              > Watpliwosci rodza sie wtedy kiedy dowiadujemy sie o czyms przypadkiem
      • Gość: rrose7 Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: 80.54.176.* 04.04.07, 23:01
        Spała w innym pokoju ze swoimi rodzicami, chyba nie sadzisz, ze z moim:)?
    • cienmotyla Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. 04.04.07, 17:44
      Heh skąd to znam.
      Jeżeli nie śpi z nim i w jego pokoju to ok. Chociaż nie, nie ok.
      Niech idzie do Ciebie na ten czas i już. Ewentualnie niech zaprosi Cię do domu
      jak oni będą, musisz przecież poznać tę dziewczynę. Wroga trzeba poznać;)
      • Gość: ania Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: *.chello.pl 04.04.07, 17:49
        ta, jasne
        jak w promieniu 100m od twojego chlopaka pojawi sie jakas dziewczyna, zaraz
        niech do ciebie przychodzi. zamykaj go wtedy w pokoju i siedzcie tam dopoki
        zagrozenie nie minie
        litosci!
        jak bedzie chcial to sie z nią spotka, zdradzi cie albo co tam jeszcze.
        pilnowanie nic tu nie zmieni
        • cienmotyla Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. 04.04.07, 17:51
          Życia nie znasz.
          Nikt nie mówi o zamykaniu, poza tym to była dziewczyna. Kto wie, co planuje,
          kobiety są okropne.
          • Gość: ania Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: *.chello.pl 04.04.07, 17:57
            znam znam
            tylko wiem ze to niewiele daje
            jesli chlopak jest w porzadku to chocby przyszla do niego w nocy ubrana tylko w
            kolczyki to i tak nic sie nie stanie
            wlasnie dlatego ze znam zycie to wiem ze jak facet nie chce to nie chce(o
            inteligentnych facetach mowie)
            tez kiedys mialam jazdy ale to bylo glupie. zabralam nawet kiedys z pokoju
            chlopaka karteczke z numerem telefonu do jakiejs Iwony, bo sie wystraszylam ze
            to jakas fajna laska
            a potem sie okazalo ze to jego stara znajoma ze szkoly lesbijka
            i smiac mi sie chcialo i wstyd mi bylo
            i wiem ze im bardziej sie za facetem goni czy go pilnuje to tym bardziej on sie
            wymyka(i jeszcze ma powod!)
            co ma byc to bedzie. po prostu
    • Gość: xxx Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 19:22
      twoj chlopak zostal podany probie,powinnas go teraz wspierac,bo jak walczy
      teraz z oporem to sie bardziej zahartuje,a tak poza tym nie panikuj-tym
      bardziej jak mowisz ze rodzice sa znajomymi-moge ci tylko powiedziec ze jak
      zostaniesz jego zona a cos sie bedzie zle ukladac,to bedziesz miala teksty typu-
      tamta bylaby lepsza,a ty taka ofiare przyprowadziles...opanuj sie
    • summerlove Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. 04.04.07, 21:00
      ja bym postawiła sprawę jasno. sory facet ale albo jesteś ze mną albo z nią.
      to nieważne że ich rodzice się znają. facet powinien trzymać się jakichś reguł.
      bez przesady.
      • Gość: ania Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: *.chello.pl 04.04.07, 21:13
        no ale zaraz! jakich regul? czy on ją tej nocy wzial na pralce czy co??
        tylko nocowala u niego w domu. razem ze swoimi rodzicami. czy jak ktos ma
        dziewczyne to juz nie moze miec kolezanek??
        ma zerwac kontakty ze swoimi bylymi kobietami, obecnymi kolezankami,
        wspolpracowniczkami??
        dziewczyny, opamietajcie sie
        • Gość: hmm:/ Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 22:32
          Ania NIE ZNASZ ŻYCIA!
          • Gość: ania Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: *.chello.pl 04.04.07, 22:48
            hehe
            przestancie mi wmawiac ze nie znam zycia bo niestety znam az za dobrze
            i twierdze ze nikt kto chce tworzyc zdrowy zwiazek nie zabroni swojemu
            partnerowi spotykac sie z bylą
            poza tym-nie znamy faktow. ile razy ona tam spala? co tydzien spi? raz na piec
            lat? czy on wspomina o niej czesto? czy sa sygnaly ze wciaz ja kocha? mysli o niej?
            tu trzeba wiele rzeczy wziac pod uwage.
            ale jesli to sie zdarzylo raz, czy dwa to naprawde nie powinna robic zadnej afery
            ba! jak sie zacznie czepiac o takie glupoty to jeszcze koles stwierdzi ze ona go
            ogranicza i ta byla byla w 100% lepsza...
            nie wiecie ze faceci nie znoszą byc ograniczani??
    • exblond Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. 04.04.07, 23:15
      wkurzylabym sie ze to ukryl. skoro to nic istotnego to czemu zatail? niech spi,
      ale nie musi tego ukrywac
      • Gość: rrose7 Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: 80.54.176.* 04.04.07, 23:19
        To bylo ponad rok temu wiec nie pamietam dokladnie jak sie tlumaczyl, ale chyba
        tym, ze bym sie wkurzyla i chcialabym, zeby wtedy siedzial u mnie?
    • sloneczna_dzis Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. 05.04.07, 00:16
      hmm i moze jeszcze spala z rodzicami??
      • Gość: rrose7 Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: 80.54.176.* 05.04.07, 10:20
        No chyba nie sadzisz ze poszla spac do mojego obok w pokoju? Macie wszystkie
        brak zaufania do faceta?
        • genovefa Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. 05.04.07, 10:22
          to ty chyba nie masz zaufania do swojego faceta
          • Gość: rrose7 genovefo IP: 80.54.176.* 05.04.07, 10:31
            dlaczego tak sadzisz?
            • genovefa Re: genovefo 05.04.07, 10:37
              No bo zakladasz taki watek, w ktorym jasno pokazujesz, ze nie ufasz swojemu
              facetowi.
              Nie wiesz sama, co piszesz?
              • rrose7 Re: genovefo 05.04.07, 10:40
                Pokaz gdzie nie ufam? Bo ja zapytalam co inne by zrobily!!!!!
        • Gość: ania Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: *.chello.pl 05.04.07, 10:29
          rrose
          dziewczyno, opamietaj sie
          to o co ci chodzi w koncu?
          zalozylas ten watek bo nie czulas sie pewnie. wiec ty w koncu masz zaufanie do
          swojego chlopaka czy nie?
          rzucasz takie pytanie na forum, nie podajac za wiele szczegolow i czego
          oczekujesz? co chcesz uzyskac? jak na moj gust chcialas zeby wszyscy
          powiedzieli-"alez nie, nic sie na pewno nie stalo, jest super". a jak ktos ma
          inne zdanie i twierdzi ze twoj chlopak ma cos na sumieniu to zaczynasz go bronic.
          • Gość: rrose7 aniu IP: 80.54.176.* 05.04.07, 10:33
            Bede go bronic bo wiem jaki jest! To bylo dawno temu, przypomnialo mi sie i
            postanowilam zapytac jak inne by sie zachowaly, mam prawo pisac co chce wiec o
            co Ci chodzi, co?
    • rrose7 Re: aniu 05.04.07, 10:42
      Poza tym niczym Ci nie zawracam dupy!!!! Sama piszesz wiec miej do siebie
      pretensje!
    • sloneczna_dzis Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. 05.04.07, 22:18
      ej to ja niby nie mam zaufania? haha, a przepraszam bardzo czy to moj chlopak
      nie mowi mi ze spala u niego eks z rodzicami dla... mojego dobra??!! ale on
      troskliwy... jak tak dobrze go znasz i nie macie przed soba sekretow to chyba
      by cie ostrzegl? moze sie bal ze zrobisz wjazd na chate o 2 w nocy... ;]
      • Gość: rrose7 Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: 80.54.176.* 05.04.07, 22:45
        uwazac mozesz co chcesz, pozdrawiam
      • Gość: rrose7 Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: 80.54.176.* 05.04.07, 22:46
        wiesz co? ciesze sie, ze dowiedzialam sie pozniej, bo jakbym wiedziala ze
        siedzi u niego to nie wiedzialabym co ze soba wtedy zrobic...
        • sloneczna_dzis Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. 06.04.07, 12:19
          sama sobie przeczysz, a gdyby spal u niego kumpel (przeciez mozna to porownac
          skoro tak mu ufasz) i bys o tym wiedziala wczesniej tez byc nie wiedziala co ze
          soba zrobic;]??
          • Gość: ania Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: *.chello.pl 06.04.07, 12:31
            dokladnie tak
            rrose nie chce na ciebie napadac ale naprawde sobie przeczysz
            jakbys mialam zaufanie tak jak to przedstawiasz to gdybys wiedziala o tym
            wczesniej to spokojnie bys sobie miejsce mogla znalezc...
            przemysl moze jeszcze raz czy masz owe zaufanie czy nie
            • Gość: rrose7 Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: 80.54.176.* 06.04.07, 13:52
              Ale Wy jestescie dziwne, do niego mam zaufanie, ale nie do tej panny, bo sama
              jestem dziewczyna i wiem do czego sa zdolne! Po prostu nie moglabym zniesc
              tego, ze on musi z nia przebywac! I to nie jest to samo co spalby kolega!!!!
              • Gość: ania Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: *.chello.pl 06.04.07, 14:02
                my? dziwne?
                hm...

Gość portalu: rrose7 napisał(a):

> Ale Wy jestescie dziwne, do niego mam zaufanie, ale nie do tej panny, bo sama
                > jestem dziewczyna i wiem do czego sa zdolne!

co za cudowne podejscie do wlasnej plci?
                a co to niby znaczy? ze sama jestes dziewczyna i wiesz do czego dziewczyny są
                zdolne? tzn. ze ty bylas kiedys nie w porządku i uwiodlas czyjegos chlopaka?
                ciekawe...
                ja tez jestem dziewczyną(kobietą wlasciwie ale moze uzywac i tej terminologii) i
                nie dziele swiata na wredne dziewczyny i biednych chlopakow. ludzie robią czasem
                niefajne rzeczy i jest to niezalezne od plci. znam kobiety wierne i zdradzające,
                znam facetow ktorzy zerzneli na imprezie dziewczyne kolegi w lazience i takich
                ktorzy są zawsze lojalni i uczciwi.
                wiec nie gadaj mi tu o dziewczynach ktore rzucają sie na biednych chlopakow

Gość portalu: rrose7 napisał(a):

>Po prostu nie moglabym zniesc
                > tego, ze on musi z nia przebywac! I to nie jest to samo co spalby kolega!!!!

ale czy on tak powiedzial? ze musi z nia przebywac? a moze on ja po prostu dalej
                lubi i ty tego nie mozesz zniesc? bie nie bardzo rozumiem
                i zapewniam cie ze jesli czlowiek ma mozg i potrafi z niego korzystac to
                swietnie sobie radzi w takich sytuacjach. nie raz spalam z kolegą w jednym
                lozku. nic sie nie wydarzylo bo zadne z nas tego nie chcialo. zdarzalo sie tez
                ze ktos cos ode mnie chcial ale ja nie chcialam i tez sie nie wydarzylo. to
                chyba dosc proste i oczywiste, co?
                wiec jak ja spie z kolega od ktorego nic nie chce to tak jakbym spala z kolezanką.
                • Gość: rrose7 Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: 80.54.176.* 06.04.07, 14:32
                  Gość portalu: ania napisał(a):

nie raz spalam z kolegą w jednym
                  > lozku. nic sie nie wydarzylo bo zadne z nas tego nie chcialo.
                  > wiec jak ja spie z kolega od ktorego nic nie chce to tak jakbym spala z
                  kolezan
                  > ką.

Gdyby spal z nia w jednym lozku to chyba by nas juz nie bylo! Od tego ma mnie a
                  nie byla! Jestes dziwna skoro uwazasz, ze dla chlopaka Twojego nie ma roznicy
                  czy spisz z kolezanka czy kolega!!!! Moj na pewno nie bylby zadowolony gdybym
                  wyskoczyla z tekstem : "Kochanie spałam wczoraj z Tomkiem, tak jakoś wyszło nie
                  było miejsca, ale nie martw się do niczego nie doszło..." lol smiehu warte!
                  • Gość: ania Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: *.chello.pl 06.04.07, 14:51
                    rrose-ile ty masz lat, co? 12? tak jakos mi wyglada
                    no i zadziwiające ze z calej mojej wypowiedzi odnioslas sie tylko do tego wątku...
                    a co z twoją wiedzą jakie to dziewczyny potrafią byc wredne ktorą czerpiesz z
                    faktu ze sama jestes dziewczyną...? hm>?
                    • Gość: ania Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: *.chello.pl 06.04.07, 14:56
                      oraz rrose...zapewniam cie kochana ze seks mozna uprawiac nie tylko w lozku.
                      wiec wspolne spanie nie musi byc wcale jedynym punktem wyjscia do zmyslowych
                      uniesien. teraz jeszcze tego nie wiesz ale jak dorosniejsz zrozumiesz.
                      • Gość: rrose7 Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: 80.54.176.* 06.04.07, 16:42
                        Oj nie znasz mnie, bo seks dla mnie w srodku lasu jest czyms naturalnym:).
                        zdziwiona?
                    • Gość: rrose7 Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: 80.54.176.* 06.04.07, 16:42
                      naczytalam sie wiele zwlaszcza na tym forum o takich... zreszta gdyby mi na
                      kims bardzo zalezalo to bym chciala osiagnac zamierzony cel nawet gdyby mial
                      teraz inna! swoja droga czesto sypiasz z tymi kolegami?:) <- dobre! poza tym
                      jestem "nieco" starsza!
    • Gość: rrose7 Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: 80.54.176.* 06.04.07, 14:01
      nie dzieje i nie stalo, o co wam chodzi, zadalam tylko pytanie a wy sie
      przejmujecie...
      • Gość: dfhdfh Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: *.tpnet.pl 06.04.07, 14:09
        my sie przejmujemy? to ty sie przejmujesz jakas sprawa sprzed roku. Jakbys sie
        nie przejmowala - nie pisalabys tu o takich bzdurach.
        • Gość: rrose7 Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: 80.54.176.* 06.04.07, 14:32
          Jakbym sie przejmowala to nie chcialabym o tym pisac, bo byloby mi zle!
          • sloneczna_dzis Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. 06.04.07, 22:07
            rrose7 jestes jakas dziwna wczesniej pisalas ze mozemy tu sobie pisac co
            chcemy, wogole upierasz sie ciagle przy swoim i sie klucisz, a wiec po co
            pisalas to na forum? to juz nawet nie chodzi o to co zaszlo (czy wogole cos)
            tylko ze jesli nie obchodzi cie zdanie innych to moglas sobie ten watek
            umiescic w swoim pamietniku;] chyba nie wiesz do czego sluzy forum, pozdrawiam
            i juz nie bede pisac zadnych podejrzen na twojego wiernego, biednego,
            wspanialego, zaufanego, cudownego chlopaka ;]
            • kama.stern Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. 06.04.07, 23:02
              który pozatym że jest taki cudowny sypia z swoją byłą:P
              ps.
              rosse7 - najpierw trzeba pomysleć a potem pisac posty
              a tak wszystkie się dowiedziałysmy, że nie ufasz swojemu facetowi i jesteś
              zazdrosną o jego byłą
              a zapewne także masz na jej punkcie kompleks nizszości
              • Gość: rrose7 kama IP: 80.54.176.* 07.04.07, 09:37
                kama, to bylo dobre, szkoda ze jest inaczej...
            • Gość: rrose7 słoneczna! IP: 80.54.176.* 07.04.07, 09:37
              mozecie pisac co chcecie, ale nie oceniajcie mojego tylko co byscie zrobily
              Wy w takiej sytaucji i nie mowcie mi czy mu ufam czy nie, bo o tym to ja sama
              wiem!!!
              • wytrwala ja bym na ten czas zaprosila chlopaka do siebie. 08.04.07, 17:17
                jw
                • Gość: ;/ Re: ja bym na ten czas zaprosila chlopaka do sieb IP: 80.54.176.* 10.04.07, 10:48
                  ale to i tak nic nie zmiani...
    • elamodela Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. 10.04.07, 10:59
      Ja to bym sie pewnie wkurzyla i zakurzyla na amen, ale z drugiej strony mysle
      sobie ze moj byly tez spal u mnie i jakos nic sie miedzy nami nie wydarzylo
      wtedy, ot tak po starej znajomosci, jak brat ze siostra.. Tylko ze ja z tego
      tajemnicy zadnej nie robilam :D Ale troche to jednak trudne jest. Lepiej unikac.
      Ale skoro z rodzicami to tez inna sprawa.
      • Gość: anka Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: 80.54.176.* 10.04.07, 13:10
        trzeba zauafac facetowi...
    • Gość: Rychu Takie spotkania zawsze koncza sie sexem IP: *.spray.net.pl 10.04.07, 23:27
      Nie ludz sie ze jest inaczej!
      • Gość: no pomylka IP: 80.54.176.* 11.04.07, 19:12
        moje np. tym sie nie skonczylo i jak to wytlumaczysz?
    • Gość: shilou Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: 80.50.24.* 11.04.07, 01:35
      Skoro z rodzicami to mysle ze nie jest to do konca takie chamstwo:/ Wiadomo ze
      gul by mi skoczyl - w koncu to jego byla dziewczyna. Mysle ze jezeli bylo to
      jednorazowe zdarzenie to mozna to zignorowac.
    • Gość: mama Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: 80.54.176.* 12.04.07, 19:08
      nijak
    • Gość: Paula19 Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 12:03
      najpierw to bym go opier.... a później odpłaciłabym mu tym samym. i jej też
      powiedz do słuchu
      • Gość: kaska Re: Była dziewczyna mojego chłopaka śpi u niego.. IP: 80.54.176.* 24.04.07, 17:35
        ja bym tak nie mogla

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka